something broke inside of me, and where that headline came from is a freakin mystery cause it soo meant nothing!

Um, fredag. På själva dagen upptäckte jag att förnekelse inte är en bra ide. Man bör inte låtsas att man inte har mens när man faktiskt har det. Man bör inte simma då. Det börs liksom inte göras. But I did. Annars åt jag på saluhallen, satt och pratade med halo och hoppade från the kant. Proud, blev jag. Haha. Jag är inte patetisk förrän jag själv tycker det. Oj! Vad var det för nåt djupsinnigt? Det är ju sant och allt. :-o jag är jättejättetrött och klarar knappt av att tänka. Men vi såg idol här hemma och far liknade rabi vid björne och senare sa han att han var bög. Jag dissade Joey (Joakim hette han tydligen egentligen) till enorma extents och håller nu på att gå av rakt på mitten. Imorgon tänker jag och Hannah ha uppesittarkvällis som det ser ut nu. Det blir trevligt, men nu ska jag tamigfan sooovaaaaa.

Kommentarer
Postat av: Ronja

jag vill vara med, om ni menar att ni ska sitta till tolv.

2009-10-24 @ 10:35:22
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Sharon

1. Att kalla den där lilla...lilla... saken för bög är en grov och oförlåtlig förolämpning mot alla bögar. När jag påpekade det till min far redan igårkväll skrattade han så han nästan grät.

2. Joey gjorde en lika grov förolämpning mot Journeys f.d. sångare, Steve Parry, genom att jämföra det där lilla fjantkräket med honom. Jag var rasande resten av kvällen å Parrys vägnar.

3. Om jag någonsin skulle träffa Joey skulle jag aldrig lita på hans omdöme, åtminstone inte i berömmande väg. Är övertygad om att han inte vågade säga "ni suger" ens åt dem som var sämst igår.

2009-10-24 @ 15:45:07
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0