några citat, så dålig jag är på det nowadays

På svenskan.
Svenn: Jack är odjuret.
Bernard: Och Ralf är skönheten!

(vi hade fronster innan och bytte till it´s learning)
Åsa: Ja, och frågorna finns på it´s fronter.

Hannah: flygplan.
jag: vadå flugfan?

Hannah: men mamma står i väggen intill!

Onna är nog den enda som uppskattar this.
jag: Tora, why does she hate me so much? I mena she´s just hating all the time!
T: no reason, no meaning, just hatred..

september, a month of tears

Födelsedagstårar isåfall, för idaaag fyller min älskade älskade bloggis två årisar! Låt oss fira! Hur ska vi fira tycker ni? Kommentarer om hur ni firar skall ges!

Igår morse började jag dagen med att skråla hurtful i the taxi, ja, ingen brydde eller märkte ett dugg verkade det. Kul, hade jag.:D

Sedan började jag skoldagen, med matte och spanska och allt vad det var. Tråkigheterna haglade över mig. Kvällen spenderades pluggande, sjungande, idoltittande och internetsaknande.

Idag hade jag soprov. Det gick bra, hoppas jag, jag jobbade även med diverse annat skit. Introduserade preteritum på spanskan, klassiskt på musiken som vanligt och skrev en diktis om slöjd.
Här står jag på en höjd
och är stållt över min slöjd
fast..den va liiite böjd.

Ja, jättefiiint det där. xD Hemma har jag inte gjort nåt, sen åkte jag till the sånggrupp och vi började med folkmusik. Soorg, men inget att göra åt. Nä nu ska jag gå. Glöm inte att fira nu för i helvete!

dags att blååga, vilken plååga.

Ja, tänkte bara skriva lite om skrivandet och så. Det var kul. Hugo och jag var galna och alla andra störde sig. "psykopatpartiet", "nyckelpiga" och "tjocka ögonfrannsar" är ord som sammanfattar. Och bildelning, ofcourse. Kul värre. Såg även idol och dooog lite när pojken skrek om Satan. Eller..jag dog en jävla massa. Äsch, nu gåår jag..

war in the håår..

Haj och sill!
Ja, just för närvarande sitter jag och (inte) konverserar med Hannah som har ont i huvudet. Det är ytterst tråkigt, men jag inte bry, för hon värd.:D:D

Har idag stört mig på Agnes som envisas med att uttala vissa namn. Det är inte kul längre. Inte kul alls. :/ sen har jag även haft lektioner, babblat med folk och åkt taxi med stockholmaren. Han rular, fastän han är stockholmare. Har ni någonsin hööört? Ja, jag hade väl inget att säga. Rubriken..ska vi inte tala om..

veckans vän, vecka 39

Namnis: Tora, tamagotchi (remember?), vad ni vill
åldris: fjorton årisar.
speciella minnen: Begravd läsk, nagelbandsmisshandel, extremt bra dealar och dealveckor med mera
hur länge har jag känt: tre år ungefär.
goda gärningar: Deltagit i dealarna ovan, stått ut med mig i skolan och varit bäst!
låt: egentligen den japanska tomatlåten, haha, men vi säger typ wisper :D (kebabpizza vettu)
saker jag skrivit om: um..none right?
meddelande till vän: nya..positiva tag dåråå!

God tastes better than alcohol..

Haj och bläckfisk!
Idag är det sööndaaag. Söndagar är ganska trevliga och idag har jag som vanligt varit och fikat med Sofia. Det var rätteså ybertrevligt och vi hamnade next to några jätteintressanta tjejer som snackade om hyperkristna folk. Citatet i rubriken, på svenska då, sades av dessa och även en hel del annat.
hyperkristen: Bibeln borde vara lärobok i skolan.
tjej: varför?
h: jomen, det är ju den mest lästa boekn i världen.
t: jaa, men Harry Potter är ju tvåa, så då kan man ju börja flyga på kvastar ocksåå!

Nu har jag pratat med Honey och nu är även onna med. ett par citat kommer häär.

Hannah: Andrea.
jag: jag träffade en sån idag!
Hannah: vad hette hon?

Ja, jag har glöömt det andra men de är båda söööta och leker småbarn. Hjäälp..

han heter Jaaaan!

Har inget att säga öfr utom ett par citat från konversation mellan mig och..ja..ni veeet reedan.

jag: ordupprepning!
Hannah: Tore Vretvik..?
jag: neeej, ordupprepning. Men är inte det en person? Hon som kan laga mat i pesimistlåten..
Hannah: Dolly Parton?

jag: jo, han hter Jan..
Hannah sjunger: säg det igen..
j: han heter Jan, men..
H: säg det igen!
j: Han-heter-Jaaaaan!
H: och du sa det igen. Han heter Jan.

we are the pople who´s come here to play

Oj. Hej, skulle jag säga, men det blev oj för jag sa det muntligt samtidigt..
Har idag varit i malmö på ooooonnnddd undersökning. Vi svarade på miljoooner frågor om oss själva, vi gjorde kluriga (som hon sa) uppgifter och åt och tog prov. Hannah har ett skrattanfall! Omfg, hon ligger nog på golvet får jag en känsla av. Hon sjunger där nere. :D ja, jag har inget att säägaa. Just det!

Till Agnes kommentar: DON´T EVER SPEAK THAT DAMNED NAME AGAIN!!!

Lund i lågor

från skrivargruppen igen.

Lund i lågor

Jag vill verkligen, verkligen inte skriva den här krönikan. Som krönikör på Sydsvenskan har jag dock inget val. I dessa tider finns det inte plats att bre ut sig över triviala saker, som ni vet att jag älskar. Det finns bara en rubrik jag kan använda, den ni ser ovan. Jag hatar att beskriva den värsta tragedin på nästan fyrtio år med en klatchig allitrasion. Min ångest är grännslös, och det säger jag inte bara för att verka emotionell och dramatisk. Jag får ont, en molande värk i vågor genom kroppen. Jag vill föra över min smärta, teleportera den till den jävla lägenhetspyromanen som står bakom så många livs brutala avbrått. Jag vill visa honom eller henne hur många lungor som skulle kunna varit fulla med luft och inte eld, jag vill så gärna visa hur många hjärtan som kunde slå istället för vattenpumparna. Vårt vatten går till spillo och våra liv släcks ned. Lund var en älskad studentstad, bostäder var det givetvis trångt om men alla kunde tränga ihop sig ganska bra eller hur? Om vi då hade vetat vilken bostadsbrist vi skulle falla ned i, då skulle vi inte ha gnällt så jävla mycket. Eller, tror ni det? Vi som var så stollta över våra många böcker, inte visste vi att handskriftsarkivet skulle vara en hög av aska på marken. Om skoleleverna hade vetat hur många skolor som aldrig skulle se september, tror ni då de skulle ha fortsatt skrika om orättvisor och dålig skolmat och favorisering och allt det där som skolbarn gnäller om.
Det är konstigt, folk säger ju att eld är så varmt. Att man ska brännas ihjäl, det är ju dessutom sommar i allra högsta grad. Är det inte besynnerligt då att jag fryser till is här inne, kan ni föreställa er hur kallt det är? Snönn i Norrland är rena solparadiset, det lovar jag. Jag kan gå genom elden och inte känna någon värme. Det här blir den sista krönika som någonsin publiceras. Det är slut nu.

Karolin Bäckstrand
(ja, jaghade en period där där jag skrev bylines på allt jag gjorde..)

you´re actually asking a stick out..

Hajhaj!
Idag har varit en jättebra dag, som mamma sa så är jag tydligen inne i en bra period. Det verkar så. Jag blev i alla fall (utom ett) förvånad när jag flög upp ur sängen imorse och var..pigg! Skrämmande!

Dagen började med framtidståg. Det var som Hannah sa att det skulle vara hur trååååkigt som helst. Omar vann dock en glasstjeck. Jag ville också ha, men fick inte. Upprörd, blev jag. Inte, but well..

Franska, 4pints game och engelska förflöt utan större svårigheter. Sen dök min vikarie för Susanne upp, Amanda. Hon var himskans trevlig. Vi satt och konverserade om allt möjligt tills Agnes och Tora förde bort mig med våld. Vi skulle fira Trygves namnsdag.

Vem är Trygve undrar ni? Det boorde ni veta. My stick ofcourse!:D så vi åt dammsugare, Agnes stötte på Trygve och dissade honom om vartannat och vi jsöng för honom. Skitkul, hade vi.

Sedan biologi när vi pratade om lääskiga sår och grejer (Tora gillade det..) och sen idrott där vi kände för lite slapp så vi gick en bit och sen satte vi oss och solade. xD tell no one! Påtal om att tella så vet nu även Tora vem satan är. Agnes, din lilla..tellare!

Bilden förflöt och sen jag kom hem har jag suttit här, fått ny musik (tack älskling, eller älsklingar egentligen) och ätit mat med pappa och hans "slavar" som vi kallar dem. De är helt underbara.

pappa: I´m thirty-five!
Deryl: Niclas..your glasses are thirty-five.

en fråga till så stupar jag..

Jag och Sara ska joina en tvillingundersökning på lördag, fem timmar i malmö. :/ jobbigt, men här kommer nåt ännu jobbigare. Vi ska sitta och svara på ca 400 frågor om det mesta, riktigt riktigt hemskt och tråkigt och usch. Orkar inte. Det är en hel del jag inte orkar. Men det är inget att göra åt, för nu är det bara att gå och..show them all. Who? Don´t know!:D anyone!

Har tittat på idol och som vanligt varit på bakgrundsjakt. Jag och Hannah (och Onna också förresten :)) har upptäckt vad mycket underbar musik som spelas där. Hittills har bland annat sounds (no one sleeps when I´m awake), bluntie (young folcs), evanescence (bring me to life och good enough), dead by april (I made it, losing you och vilken var den tredje nurå?), the knife(låtnamn..ja...), Swift(love story), the script (we cry) och någon laroux-låt hörs. Inte dåligt! Nu gäller det imorgon att bevisa att de ääälskar oss! :) nej, nu överges ni.

thersday afternoon

Det där är vad jag kallar att citera en låt och verkligen få det att passa in.:D

Jag började dagen med att få kaka av Agnes, ha svenska och matte och..typ bara jobba. Sen hade vi biologi och innan dess lyckades Agnes lura ur mig vem Satan är. Varför ger jag henne alltid fler vapen att tortera mig med? Vi vet alla svaret. För jag giiillar det..

På biologin hade vi labbar med sinnena där jag lärde mig att vanilin är äckligt, att curry är svårt att smaka utan lukt och att kardemumma luktar trädgård. Mycket användbara grejimojor att kunna.

Efter lunchen hade vi en gnaksa awesome idrottslektion. Halo och Tora kunde inte vara med så de höll mig sällskap i gymmet och Halo sjöng barnvisor. Trollmorslåten var en favorit, men vi kunde den inte. Agnes fick helpa. Vi sjöng även rest in pease och lyssnade på Karolinas ipod. Den söög.

Sen engelska och so och sen slutade jag. Ska sluta med ett par citat.

Sara: hon ser ut som en gris.
jag: meeen, det är bara för att hon har svininfluensan!

tjej på idol: ska vi gå dit och hänga?
grabb: ja vi går och hänger oss..

inte ens du kan hjälpa mig nu.

Lyssnar på slutet av den maktlösa låten som Hannah kallar den, you can´t help me now med Marit Bergman. Den är jättejättejätteunderbar vad hon än säger.

Så, idag var jag på sångmoj igen. Samma gamla visa. Jag och Johanna var själva idag och sjöng igenom let there be love, stormy weather och övade på kanon. Icke en av mina bättre sides om man säger så. Sen disikerade vi låttexter, snackade hörsel, syn och stilar och var allmänt lite utflippade. Trevligt hade vi.

Sen jag kom hem har jag ätit, tittat på idol, tränat (!!!!) och duschat. Nu ska jag alldeles strax gå och sova. Mycket skönt ska detta bli och nu lämnar jag eder once more.

shockingly crimson

Ja, jag lyssnar sot och det var vad jag hörde så..det blev rubriken.

Imorse börjades dagen med spanska där vi spanskade. Sorgligt värre, det här. Sen so där vi soade och slöjd där jag skapade mitt meddelande som jag ska skriva. Såhär ser det ut:

Hi there!
Du är cool om du läser detta.
Tunas blindstyre

Jaa. Mycket djupt, that. Not. :) sen betsade jag självmordsbenägna knappformar (som ville dränka sig) och sen lunch. Efter detta svenska, musik där Bernard och Magnus sjöng nilssons i svedala på hög volym och jag häslades med ödessymfonin när jag kom ner. Sen tea, jag fick sitta själv och det var skönt. Man kan rulebreaka om man vill och ingen stör en när man jobbar. Perfekt. Nu ska jag gå.

livsbyte..

Jag kom just på en grej. Igår hände det något väldigt sjukt och det var att jag fick huvudvärk. Liksom..alla som känner mig fattar. Jag brukar alltid säga "allt utom huvudvärk och madrömmar får jag". Så jag trodde att nu är jävulskapet över mig (och inte i min bemärkelse dårå utan den mer normala..nej. det vaar inget) och jag får mardrömmar inatt. Men icke. Nu har jag dock ommit på att det är nåt annat fel på mig. Jag och Hannah håller på att byta liv. Sakta, sakta. Jag får huvudvärk och hon fick just en släng av självosäkerhet. Den var inte långvarig, men det var inte min värk heller. Skrämmande, ksulle jag vilja säga. Är detta bieffekten av att umgås non stop i ca 8 månader? Watch out för flera uppdateringar.:D

questions, never answers

Varför finns det så mycket man borde göra, måste göra, ska göra? Varför är det automatiskt bättre att göra vissa saker? Det är bättre att vara uta än inne, bättre att vara social än att sitta vid datorn. Man har inget liv om man sitter vid datorn. Vad är ett liv då? Att ränna omkring och..ja göra vadå? Och med vem? Och viktigast av allt, varför? Och varför bryr sig folk om det där skitsnacket? Jag hatar det. Visst, man kan kombinera och man borde träna och tralala. Men..alltså..jag fattar det inte. Det får räcka så.

snölykta

den här skrevs i julas på skrivargruppen. kände för att posta it här.

Jag är ingen vanlig snölykta. Jag står inte här för att någon plaserat ut mig, det var inga frusna händer som fumligt skapade mig. Mitt ljus tändes inte av ett barn med immande andedräckt eller en omtänksam mamma. Min snö föll inte från en vintersolig himmel eller ett grått novembervalv. Jag blev inte formad efter någon speciell modell eller idé, det var ingen som planerade att jag skulle finnas. Muren jag står på skyddar ingen hemlig skatt, den håller heller inte fiender ute från något privat. Grinden öppnas inte lätt men är inte ringrostig på något sätt. Jag fryser inte där jag står, men ljuset värmer mig inte heller inifrån. Mitt hjärta är inte gjort av stearin och min hy är inte bländande vit. Mina läppar slöt sig inte om elden, flammor och iskyla förenades inte i harmoni. Ingen hund har stått och kissat mot mig men min snö är inte heller ren. Min snö är inte nyfallen men inte gammal och antik heller. Det är inte tyst där jag står, men inga ljud uppfattas av snöbariären framför mina öron. Jag hör inte men jag lyssnar, jag ser inte men jag tittar. Jag är ingen vanlig snölykta.

never knew I could feel that much

Hejhej!
Den här dagen har vairt..väääldigt lång. vi tar det från början..

Orientering började allt med. Jag, Susanne, Fredrik och Emma (som missade bussen) gick och tog random kontroller. Vi tog tio av tjugo kontroller, vi behövde´inte ta en enda men vi inte brydde. Johan är säkert mäkta imponerad.

Sedan åkte jag och Tora hem till mig för tora hade som val att göra det eller sitta på trappan och vara utelåst hela eftermiddagen. Så vi satt och flummade, Tora gav mig helt sjuka skrattspasmer åt japansk musik när man lyssnar och får det att låta som svenska. "åå Sandra, kasta inte min tomat, man får inte göra så med mat!". Hahahahahahhaha.

Ja, och sen..sen..blev det inte bra. Jag går inte in på några detaljer, för det är ju bra nu, men jag sammanfattar det med:
-att lära sig av sina misstag är en myt..
-man blir torr i munnen av att hyperventilera.
-jag kan inte formulera mig överhuvudtaget.

Ja. Eh..godnatt.

veckans vän, vecka 38

namnis: Agnes, Agnes Estupendo, vad ni vill
åldris: fjorton årisar.
speciella minnen: four points game, "Weendy, kaan inte ud berätta en saga för oooss?", Sabina som (inte) köper schampo med mera
hur länge har jag känt: tre och ett halvt år.
goda gärningar: börjat kommentera här i bloggen lately, stått ut med mig i alla mina konstiga tillstånd (och provocerat in mig i dessa tillstånd måste tilläggas) och varit bäst!
låt: Gud vad svårt. Asocierar inte dig till musik sådär direkt. Hm..nej..sorry. ingen kommer för mig..
saker jag skrivit om: lite gammalt shit
meddelande till vän: du vet vad du har glötm..

and then I felt how small we all are

som alla med vetskap i ämnet (hej Tildis) så ser man i rubriken att jag lyssnar på alone together med Marit Bergman. Idag har jag en riiiktig sjungdag, tycker då jag i alla fall. :D Har inte så mycket att säga men ville bara blogga en liten kortis innan vecans vän. Idag åt vi kinesist men eftersom jag inte kan äta på kvällen (vad är det för jävla sjukdom? Jag kan verkligen inte äta!) så åt jag nästan inget av den dyra maten. Lite sorgligt. Har annars mest suttit här sen sist, både Hannah och Sandra har slutat svara på sms av någon anledning vilket betyder stooor deprision. Alltså, nej, jag är inte alls beroende av människor. Nej, nej inte alls! Alltså, svaaarrraaa! Jaja, ska väl avsluta..

sweeter than ever now, lord I remember how

hej alla människor!
Den här dagen har varit ganska bra, faktsikt. Vid två gick jag för sedvanlig söndagsfika med Sofia. Vi gick och pratade, vi börjar pussla ihop varandras liv nu ganska bra kände vi . Sofia tog komandot (det gillar jag när folk gör!) så vi befann oss på glasskulturen (för andra veckan i rad) och åt glass med liv och lust. Bänken fick också smaka. =)

Sen satt vi ganska länge i solen innan vi sprang in i någon affär och köpte cola (jag svär, det var inte min ide på något sätt) som vi drack fast jag har kvar men iallafall. Vi tog bussen hem och nu sitter jag och sjunger som en grej. Hajdå!

tankar kring förlåtelse

Hannah inspirerade mig till att spontanskriva och när jag bad henne om ett ämne sa hon "nej, I´m sorry". Där gav hon mig ett. Observera att den ej är genomläst, ville lägga ut den direkt så här. Respons utkräves!

Så många sätt det finns att säga förlåt på, egentligt. ”förlåt”, ”ursäkta”, ”jag ber om ursäkt” och så de engelska: ”I´m sorry”, ”I apologise” och ”forgive me”.
Förlåt. Jag tänker på en massa saker. Det första jag tänker på är småbarn på en skolgård. En sandlåda, galonbyxor eller overaller, och tårar. Snoriga näsor och små hundvalpsögon när man klamrar sig fast vid fröknarna. Dessa står överdrivet långa och förvanande med händerna i sidorna och säger till pojken som slagit ”nu säger du förlåt!”. Pojken muttrar förlåt och den andre nickar. Inget av det betyder egentligen nåt och de kommer att kasta kritor på varandra så snart de ser en rygg vändas mot dem. Ja, annat tänker jag ju också på. Syndernas förlåtelse. En evig channs att klara sig undan allt skit man gör i sitt liv. Kan förlåtelse köpas för pengar? Fråga en gammal katolik och en ung punkare och se svaren..
Sen har vi ”ursäkta”. Jag tänker först på en människa som står i vägen, kanske med en enorm ryggsäck eller så och så kommer det någon snusförnuftig människa bakom och säger ”ursäkta”. Inget mer, bara ”ursäkta”. Som om personen ska förstå direkt vad man säger. Det finns så mycket man kan ursäkta för, men dessa saker kommeer aldrig för denna människa. Den snusförnuftige tycker att den rycksäcksbärande är jobbig och pantad. Men vad bryr sig dessa tråkiga jävlar om vad ryggsäcken innehåller? Vad själen innehåller? Inte ett dugg. Det bör de ursäkta för.
Det sista svenska uttrycket. Jag ber om ursäkt. Det är egentligen samma sak, fast..ändå inte alls. Jag ber om ursäkt, ger det inte dig också en undergiven kännsla? En bitterdjuvt vacker förnimmelse av någon som kryper vid någons fötter och ber om ursäkt. Jag älskar scenen, fast vet ni hur det känns att vara sådär brutalt undergiven och desperat efter en ursäkt? Det är verkligen, verkligen inte vackert.

I´m sorry. Så lätt att häva ur sig men så svårt att bevisa. Hur bevisar man ords mening? Det går inte. Det är omöjligt och man får bara lita på att folk tror på en. Jag tänker på you´re not sorry, taylor swift. Jag undrar om människan som säger ”I´m sorry” så många gånger verkligen ljuger som Swift bestämt hävdar eller gråter denne bittert till låten en mörk söndagskväll och krossar glas för att det ändå inte spelar någon roll? Man kan aldrig veta vad som är sant.
I apologise. Hur ofta använder man det där? Ett gammaldags uttryck, fast egentligen..ganska fint. Jag skulle ha trott på någon som sa det, om det inte var en engelsman, tror jag. Eller också skulle jag undra om någon sådan person var komplett galen, om man använder ett sånt språk.

Och så det sista. Forgive me. Evanescence, är min första tanke. En söt liten låt om bråk och förlåtelse, att till slut blir det okej. Att till slut har man alltid en axel att gråta mot och armar runt sig. Att till slut finns det alltid ett helande uttryck som kan få en att andas igen. Apology accepted.

jag inte lita dig!

Just nu är jag ävldigt glad och detta trots att Hannah ska titta på en film. Böööhööööööööööööööööö. Jaja, det där var väl liiiite för många ö.

Varför är jag glad nudå? Hm, jag vet faktiskt inte. Jag läser ett gulligt stycke i sot och har haft en väldigt mysig lördag ändå. Gick på en långpromenad med Lukas och pappa i det fina vädret vilket gav mig en hel del kreativ energi, som jag inte använde till ett skit. =) så gör jag alltid vet ni.

Sen fortsatte jag prata med Onna och hon och jag bråkade lite halvoseriöst på hegrejiska. Rubriken kom därifrån och gav oss skrattspasmer mitt i bråket. Underbart.
"Fy vilken dålig låt! Den låta som gympaskor!"
Ja, så normal är min lilla Onna. Hahaha. Det var en remix av please don´t leave me hon nämnde där, förresten.

Ikväll har jag spenderat tid med min fader, tittat på dobido och en underbar brittisk grabb samt lyssnat på Bob Dylan. Han var väldigt trevlig, tyckte jag, men nej-ska nog inte börja lyssna på honom..känns lite..nääää. Men jajaja. Hahahahahaha! Nickie är underbar.
"...if you please. And if you don´t!"
Skriver ned ett Cara-citat också.
"Oh, I never meant to hurt him! ...I meant to kill him."

Ah, God bless them all. :) nej, nu ska jag lämna er och..vad ska jag göra? Vetnot.

waiting..

Jag väntar på Hannah som inte svarar och Onna som är ute med hunden. Resultatet blir att jag blåågar. Har jag nåt att säga? Nej, det är väl klart eller hur? :D liksom som om jag har det någonsin. Men jag har tråkigt, läser sot och..ja..väntar. Annars idag har jag bara pratat med Onna i några timmar, med Hannah i en timme och med ingen alls däremellan (några minuter). Jag har inget annat att meddela förutom att..m..jaaa..att..att...jag...näää jag veeet inte..

så många söta grabbar vi har här ändå va?<3

Jaaa. Idol sågs och jag är lite smått upphätsad av alla söta grabbar där var. Alltså..gitarrgrabbar. Vad ska man egentligen ta sig till? Hahahhahahaha. Hannahs pappa ska jsunga I´m bad (fast bad heter den faktiskt, men ja) på idol nästa år. Go for it!:D det får mig att tänka på sånggruppen, i våras med Christina sjöng vi introt till den låten som uppvärmingen. Det var roligt som attan. Nåja, jag skulle prata om idolis. Nills kom ju tillbaka och jag blev överlycklig. Han är ju så otroligt underbar! :D tydligen hördes la roux, men jag lyssnar ej på dem, så jag hörde inte detta. Nu hade jag inte ¨å mycket att säga. Jo förresten. Johanna Palm kom ju på besök också. Jag var bitande elak mot den stackaren, men gav honom credit för att faktiskt försöka vara grabb nowadays. N'r andreas sa att det här året blir bäst sa jag "jomen om man ser på det förra så kan det ju bara bli bättre!". Har ni märkt nåt med detta inlägg? Jag har helt skitit i styckeindelning. Det är oonöödiiigt. Hejdåå.

friday of burnin fire

Hajhajhaj!
Idag är det fredag och vi började med studieteknik. Det var ganska intressant tror jag. På rasterna på förmidagen låg jag på Tora medans hon försökte kasta mig av sig och babblade om diverse psychoiga saker.

Lunchen bedrevs med Amanda och sen biologi med läxförhör där jag faktiskt var rätt epic. :D känns bra efter det förra där jag fick ig. Jag gick till idrotten och klagade som vanligt.
jag: gnällgnäll.
Susanne: Hahaha.
jag: men vadfan skrattar du åt? Det äär ju såå!
S: vad söt du är Emma..

Sen på idrotten isåg jag att jag nog är sjuk, kunde inte träna och skinnet började skava. Jag vet inte hur pass sjuk jag är, förmodligen inte ett dugg. Men vi får se.

På bilden lyckades jag riva sönder kartongen jag skulle arbeta med och pratade lite med Elise, ett tag sen, kul.:) sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit..

Jag vill bara tacka för alla kommentarer igår, jättekul! Särskilt Agnes, väldigt kul, men du vet redan vad jag tyckte om den ;) och jag klipte inte sönder bloman Agnes, höör du deeet? Nu ska jag gå här.

mörker, ljus och smutsigt hår

Rubriken är inte lika seriös som inlägget. Tänkte mest klaga en liten aning. Alla som inte ivll höra kan hoppa över till slutet där citat skrivs ned. Men nu vill jag fan klaga. Jag vill klaga på att jag varenda jävla dag blir deprimerad, liksom, bäcksvart helt plötsligt. Vill inte göra någonting och känner bara hur allt inte spelar någon roll. Jag fattar inte varifrån det här kommer och varför. Det är väl bara naturligt för tonåringar eller nåt sånt men alltså..sen när blev jag som alla andra? Det är inget jag uppskattar kan jag säga. Det var egentligen bara det jag ville säga. Att det är jobbigt. Och att det är jobbigt att aldrig kunna släppa efter och faktiskt må dåligt. Gråta ut eller bara..må dåligt! Jag kan inte det, för jag har ju ingen anledning. Det är så otroligt dumt att hålla på sådär! Som om inte jag fick må dåligt liksom. Vadfan skulle det föreställa? Nej, arg blir man!

spotlights don´t do u justice baby <33

Ja, vem som än vill ta åt sig av rubriken..feel free. :)


Igår på sångmojen fick jag ett erbjudande att få vara huvudrollen i adventsspelet, bara för att jag är så otroligt bra liksom. Dock kunde jag inte joina men det gör inte så mycket. Frågan var lycka nog.<333

Jaa. Idag har jag varit helt jävla sjukt konstig. Jag har varit oförskämd mot mina lärare utan mening (ingen märkte nåt dock), lekat över Toras bänk och gnällt under lektionstid, skrattat som en idiot åt ingenting, sjungit högt och falskt lite random och nästan ätit upp mitt datorlock (det kanske blir choklad om man tuggar riktigt årt?). Jag har även pratat och pratar still med Hannah som inte har något internet nu åtta dagar framöver. Tyck synd om henne, det gör då iallafall jag.:) jag ska avsluta med något vist. Livet är enklare utan grönsaker!

det är inte mitt fel att det är fel på mig! (H-L)

Hajhaj!
Idag har varit en ganska trevlig dag, tror jag. Började med so där jag skrev anteckningar, det gillar jag mycket, för det blir himskans flummigt när jag gör det.

Sedan hade vi slöjd där vi höll på oss slogs med punktskriftens gåta. Det var mycket jobbigt och tråkigt. Sedan varo det lunch där alla provocerade mig både med vilje och inte (vadå citera grey´s anatomy? :@) och sen pratade jag med mytomanen Hanna-Loise. Louise, stavas det. Sega jag. Hon ljuger som en skorsten och är kallare än..kallare än mig! :-o har du någonsin hört?

Eftermiddagen var tråkig och nu sitter jag och mår dåligt upptäckte jag för en liten stund sen. Varför? Vet inte. Mycket mystiskt. Nåja, det ska jag inte fortsätta med, för det är ju jättetråkigt!

morning delux <33

Jaaa. Jag är hemma. Ledig? Inte så fint. Sjuk? Inte så illa. Nej, jag fick veta att spanskan inte fanns så jag fick sitta vid datorn och sitta tills halv tio då jag börjar. Fiint. :D Fast jag har inget att göra så det är ju lite fail men yeah. Den här dagen kommer annars att bli ganska urtråkig, inget heroin och iingentiing. Sångmoj och idol i och för sig, men ändå..liksom!;) nu lämnar jag er igen.

jag trodde det va Marcus..

Aj! Nej, hej, heter det. Om det är någon som undrar vad jag ajar om så är det mitt skulderblad. Det är det varenda dag nuförtiden, och jag vet inte varfööör! Ojojojoj, nu kom the way I loved you. vanlig engelska eller brittiska? Kan inte bestämma mig så är tyst.

Ja, styckeindelningen verkar uppskattas, själv tycker jag man ser mycket tydligare hur korta inläggen blir men det kanske bara jag? :) Nåja, nytt stycke dårå..:)

Ja, nu börjar jag det nya stycket. Det ska handla om idol, det var många bra folk idag. Det är inget positivt då. Jag, som ni nog vet, hatar alla hemska bra människor. De är onda, dumma och..ja, bra. Vissa som läser är sådana, så ta åt er!:)

Oj. Ännu ett nytt stycke. Vad skulle jag fylla det med? Jag som hade en tanke om det. Just det! Det är klart han är din Ryan Hannah, vad annars? Typ..Sveas Ryan? Ofta, liksom. Eller åfta med å som jag brukar säga nuförtiden. Jag uppfinner ständigt nya uttryck. Jag uppfann ett idag, "i alla fall..utom ett". Fast Hannah gjorde det typ en minut innan mig men då sov jag och missade det. I tjugo fall var en annan kandidat.

Rubriken är till min syster och även andra, men de läser inte. Förklaring krävs väl knappast inte ellerhur? Slutar med ett citat.

Agnes och tora provocerar som värst.
Agnes: Emma, var berädd nu. Satan!!
Tora: Emma, var berädd nu. *jag håller andan* skaataan!

and now that I´m sitting here thinking it through..

Ja, rubriken ska föreställa lite av en hälsning till Hannah och hennes bloggrubrik. :)

Så, idag var det dans. Swing, skulle vi börja med. Jag och Tora försökte hålla oss positiva medans vi flummade, tills vi fick veta att swingen var inställt. Awesome! Vi flydde och satt på en bänk, det var mycket trevligt.

Sen salsa på schemat. Jaaa, kul eller inte. Jo kanske liiiite, leler jag vet inte. Vi dansade både enskilt och i par, det var helt okej men jobbigt.

På lunchen åt vi först och sen gick vi och satte oss. Agnes och Tora gjorde vad de är bäst på, nemligen provocerade mig om mina grabbar till det yttersta. Det var jobbigt men trevligt, så som det bör vara. :D sen kom vi fram till att ingen av dem visste vem Satan är. Hahahahhahahahhahahahaha. :D ja, det var kul, tyckte jag då. Jag sa det för övrigt inte till dem. Moha.

Sen var det streetdance och det var tortyr. Hur jobbigt som helst till skitmusik. Slet som ett freakin djur och är nu trööttt. Har tröstätit, sjunget och dött sen jag kom hem. Godnatt!

men bullarna var i alla fall goda..

Hej på er folk.
Varning! Detta inlägget är ingen fröjd för ögat.

Det började bra, messade med Hannah och Onna på morgonen och kände mig ganska till freds med allt. Vi skulle ha studieteknik hela förmiddagen var det tänkt...

...men så blev det inte..riktigt. En teatergrupp hade bokat aulan och vi fick vackert traska till lektionerna. Dessa har jag inget alls att säga om faktiskt. Men vänta bara, det blir värre!

Vi slutar tidigt på måndagar. Great, tänker ni. Men då skulle de fixa punktdisplayen och då blev jag datorlös hela eftermiddagen. Nu gör den jävla grejen bäst i att fungera felfritt, ja det säger jag bara.

På skrivargruppen satt vi och konverserade om böcker och fantasy och annat tråkigt men det var rätt kul. Nu ska jag..vad ska jag nu gööra?

Förresten, ja, jag glömde veckans vän igår. Shame on me som både Hannahs ryan och Marit skulle sagt. Det är sånt man får ta.

autumn comin up

ah hi..
Dagen idag är..ganska tråkig, men inte alls deppig. Rätt mysig, fast nåt fattas liksom. Höstväder ute som alltid är lite mysigt (när man inte är in the mood för depresion för då kan det ju bara dränka sig med regn och höst) och jag var och fikade med Sofia.

Vi pratade om olika ointressanta saker, åt och träffade en gammal klasskompis till mig som var ute och gick med sin häst. Ja, hon ledde en häst i koppel som en hund. Väldigt roligt att se henne igen och att jag kunde känna igen ungens röst.

Jaa. Mer än så var det väl inte. Ikv'll blir det v'l till att sl]ss med lite skolarbete, mamma och Sara ska baka kanelbullar s] kanske joinar dem ett tag. Eller f`rmodligen inte. Nej nu g]r jag. Trevlig h`stis.

tröttheten är trött..

Jaa. Kvällen idag har varit konstigare än konstigast. Har haft sångcirkel med Onna och Honey.

Sångcirkel är rätt avancerade grejer men vi sammanfattar det med att vi sjunger olika låtar. ;) vi började med bad dream ("Alltså, Emma, du behööver inte hyperventilera) och en massa swift och kalaisa ("country..man!" hördes oftare än ofta) och sen sjöng vi bland annat come on och sjunde himlen i skattspasmer.

Sen lämnade Onna och jag och Honey gav varandra omöjliga uppdrag att sjunga olika låtar på olika sätt. Jag sjöng cry i wailingstyle, rusty halo som en häxa och Hannah sjöng kent på gottlängdska. Jag sjöng även som en italiensk operasångare och alla var koonstiigaa. Nuu är jag trött som en idiot och ska sova. Inte.

asleep..or dead?

Hejhej!

Detta inlägget skrivs till mamma och syster mest.

De tycker inte att jag styckeindelar nog.

Det tycker jag då att jag gör!

Jag sitter här och lyssnar på the cross och Hannah sover.

Jag väckte henne förut, men hon somnade om och har nu sovit i mer än en timme sedan dess.

Annars har jag inget att säga och inga planer för dagen.

Just det, välkommer hem, kära thaimamma!:D

Är ni nöjda med styckeindelningen nu eller?


Annars kan jag göra så här istället. Det ville ni ju.

nu ska jag gå härifrån.

Jag älskar er.

den svarta ängeln-fem år gick så fort..

Idag är det den elfte september, vilket betyder blackangels födelsedag (humoristiskt nog..och nej, inte enligt Rowling. har inte kollat upp det, och tänker då inte göra det heller). Det var även fem och ett halvt år sen det berycktade mars 04. Vad det nu ska betyda, jag vet faktiskt inte riktigt. Det betydde kanske inte såå mycket. Det som fascinerar mig är hur mycket bättre det faktiskt blev. Och det stör mig! Jag gillar inte att alla hade rätt. Det är inte alls särskilt trevligt. Jag skulle vilja att det var som förr för det var inte lika..desperat. Den här grabbgrejen håller på att uppsluka mig. Jag mår inte bra av det. Om någon hade sagt för tre år sedan att jag skulle älska Satan, eller kanske fyra år sen, då hade jag skrattat ut dem. Rättare sagt gjorde jag det när folk sa det. Om jag hade vetat alltså. Jag skulle vilja träffa mitt tioåriga jag och bara fråga hur det kändes. Jag minns inte längre. Jag minns att jag trodde att det var kärlek, men sen kom jag på att det inte var det. Jag minns att jag kände en jävla helvetes massa men jag minns inte vad och hur. Jag minns att hela min omgivning fick ta stryk men jag minns inte vad jag kan ha sagt och hur det togs emot. Jag minns att jag fick äkta psykanfall men jag kan ha spelat. Jag vet inte alls längre och jag är tvungen att erkänna det. Känslan, som den var då, är faktiskt ganska borta. Det är helt och hållet fanficarnas förtjänst då hela bilden av honom totalt reformerats och blivit någon annan. Nu vet jag inte längre. Surpise! Åååfta jag vet något om någonting när det går in på sånt här. Nej! Nu ger jag fan upp inlägget! Well..grattis..

tired? You bet!:/ happy? You bet!:D

Hajhaj!
Jaa, trött kan man då lugnt säga att jag är. Ännu en dag på parkskolan och de underbara små barnen där. Men först träffade jag de stora och höll allmän blindpredikan. Ganska pleasant. Sen en låång paus innan vi ramlade in på en svensklektion med smååå barn. En av dem kom och kramade mig och jag höll nästan på att börja gråta. Underbara små grejer!

Sen var det lååååång lunch som jag och Inger gick ut och åt glass på, tobleroneglass. Mycket gott faktiskt! Sen en uttröttande svensklektion och sen slut. Taxikillen var ny och rolig.
"om jag inte hittar går jag på mina insäkter!"
nu ska jag gå och, eh, ringa Hannah..surpriseeeee!

nää alltså shit rubriker!

Jaa, idag har jag varit mycket mycket konstig. I affären skrek jag upprepade gånger "jaaaa!" åt allt vi köpte och jag har även skriktit lite mycket idag annars. På idol hördes the knife i bakgrunden (en låt jag hörde första gången idag) och jag skrattade så jag skakade nästan. De sjöng även goo goo dolls och allt varo på topp. I skååneland var de och jag gillade detta en hel del. Skåååneee, liksom. Nää, nu ska jag väl göra nåt kanske innan jag..integör nåt.

tyvärr..

Jaaa, nu tänktes det bytas redigerare enligt råd vilket ksulle få koden att vara onödig så man kan byta rad som en hederlig grej. Men den ser ut som den alltid har sett ut, med andra ord heeeeelt omöjlig att använda så det gick inte alls för sig. Besvikelse. Nåja, det är ju inte som om det skadar någon egentligen. nåja, dagen skulle talas om då eller hur?

Ja, sista dagen på den riktiga skolan idag vilket faktiskt var lite sorgligt. Började med att besöka spättsutbildningen i historia med en helt underbar lärare! :D
"Joo, så här trodde katolikerna. Om man skötte sig skrev s:t per ett plus och om man gjorde något dumt blev det minus. Om man hamnar på plus åker man hiss till himlen, men om man hamnar på minus är det hissen ner där själen ska grillas i olja i all evighet. "

Sen var jag på en nästan lika rolig ib-lektion (programmet där all undervisning sker på english) där hälften av klassen aldrig dök upp.
1: But, what´shername, Rebecka, do you have her number or..
2: um, she´s right behind you..

teacher: think about Jesus Crist. What does this mean then?
boy: Evil...

Sen lunch och liten tortyrrunda ("tack för att jag fick komma hit-runda) innan en samhällskunskapslektion, även denna ib. Det var helt okej, ganska utspårat och väldigt trevligt. Nuuu ska jag sluta blåååga.

highway to hell (<33)

Ja, det är vad jag lyssnar på och låten är i Marits verison. Verkligen jättejättejättesöt, piano och allt. Ja, man kan inte tänka sig det, jag vet! Nåja, ska prata lite om sångmojen och så. Samma som förra veckan kind of. Vi sjöng mycket solo idag så det var skönt, man fick briliera och ta ut svängarna lite mer. Den här låten är inte inte bra för mig. De sjunger faktiskt om Satan, det har jag inte hört förut. Jobbiga jag, alltså. Nåja. Har även kollat lite på idol vilket var tråkigt men Sara skrattade som en idiot åt baggen ("I got the power..!) och vissa rulade. Hahahahha, kontrast! You found me med the fray, om Gud. Men ja..lyckat. Men den här låten är väldigt djup har jag kommit fram till och jag vet inte vad jag mer ska hitta på att spy upp på er för utom att vi kom fram till idag att jag äger min syster på brittiska (swift var trevligt att köra british style) och att en av tjejerna i vår grupp har en väldigt bra och konstig röst. Nu ska jag nog sova snart.

that´s what friends are for

Hejsanhoppsanfallera!
Här är jag, Emma, er ääälskade vän. Jag ville mest säga att jag älskar er och att det var trevligt att jag räddade Tildisens kväll igår.:D du är underbar vet du.

Idag är det dessutom den eminenta kedjan 8-månadersdag idag, 09-09-09. Roligt datum yeah. Annars idag har jag mest varit på lektioner, den första om karaktärer, den andra vänskap och den tredje skräck. Låten i rubriken spelades på en av dem. Vilken, tror ni? Ni har säkert iingen aaning..

Dagen slutade med lunch, jag och Cia blev förvånad av att se ugnspannkakaaaa! Vi åt och åt och åt. Jag har inte ätit denna rätt på mångamångamånga år. En ren njutning var det. Nu sitter jag här, det är sommarväder ute, mormor städar där ute och jag smsar med en viss underbar liten sak.:D nuu ska jag gåå häärifråån.

Jag är en stoor flicka!:(

Eller inte, för jag får inte söka till idolis nästa år kom vi fram till här. Honey tänker görat och dra med sig Onjis är hennes plan dessutom. Jag får vänta ytterligare ett år på att bli dissad. Konstigt att man så gärna vill det? Jaja, vad ska man göra. Ja vi såg idol idag som ni nog förstår, många bra människor, tyvärr. Jag gillar inte bra människor hur mycket jag en försöker göra det. Klarar liksom inte av det. Rädda mig från ronja som sjunger cascada. Snälla? ;) nu ska jag snart gå och showra och somna sömnis. Godnatt i förstkott. (och detta inlägget skrivs för att Tildis vill)

I´ll kill the witch, I´ll stab the bitch, I´ll slaughter the whore, then I´ll kill her some more..

Hajhajhajhaj!
Rubriken går vi verkligen inte in på. Tänkte berätta om idag och gårdagen också. Glömde ju det.

Igår började vi med bibblan, vi pratadeom tpb och nedladdningstillstånd och sen missbrukade vi nämnda tillstånd för att få hem flugornas herre som vi är tvungna att läsa. Böhöö, den suuuger och inläsaren är så hemsk att man helt tappar livsglädjen.

Sen bestämde jag och Sussanne oss för att sticka till hamburgerstället och äta för vi hade inget annat för oss. Vi åt som idioter och diskuterade allt möjligt. Sen kom vi tillbaka, lsöade lite och var på en engelsklektion där jag kunde nåt som ingen annan kunde(bronté-systranra och deras verk) och sen klipte jag mig och skrev som ni redan vet.

Idag har det inte hänt nåt alls. Städ och mat, men ingne jgorde nåt så jag gjorde inget. Tråkigt, läste och åt och slöade like hela dagn. Kunde ju lika gärna varit hemma för att jag lärde mig och uträttade. Jajaj, är ju redan hemma, så gnälla ska man inte. Hejdådå.

en våt tidning!

Hejsan och hoppas och hopp fallerej!
Här är jag och har haft den roligaste skrivarkursen på ett bra tag. Fick veta i morse via mail att en grabb skulle dyka upp, vid namn Hugo. Jag såg framemot denna nya tillgång i vår berömda grupp. Dock gjorde jag inte ett så bra första intrycck. Det första jag sa var "där var du! Hjärtatack!". Jag hade trott att jag och Emma var ensama men så helt plötsligt säger han "hur gamla är ni då?". Rädd, blir man ju. ;) sen dök Malin upp från ett hörn och jag blev livrädd once more.

Det var först på slutet det blev roligt, om du inte räknar med "hottentottarnas tältutställning"(nej fråga inte). Hugos text lästes upp och han kommenterade sig själv med:
"den här texten är en boll av pepparkaksdeg"
Detta fortsatte med Ellens dikt, "snäckskal!" och jag ville höra om min också. Min handlade om Satan förresten, det var psykbrytsskapande att skriva och Hugo kommenterade med en massa mystiska ljud som jag tror var väldigt positiva. :) i alla fall, han sa att han inte visste riktigt när det gälde min dikt och vi fortsatte prata. Mitt i allt utbrister han:
"en våt tidning!"
Detta var alltså min dikt. :-o tyhdligen en gubbe i svart rock och hatt på en parkbänk med en våt tidning. Konstigt. Nu ska jag gå. Hajdåå!

good morning lundastad, every day´s like an ask choklad

Ja, det ksulle föreställa en version på good morning balthamore då. :) från hairspray. Det är egentligen en rätt psykad musikal, elelr namnet i alla fall. Liksom, hårsprej? Vad är grejen då! Men usch, jag läser sot för närvarande och stackars hitchie får bara mer och mer problem ju längre tiden går. Man undrar ju hur detta skall sluta. Vill man veta? Nja, jag douptar det. Alltså, snälla hår, stanna på huvudet. Nej, m, det var iiinget. Påtal om hår så ska jag klippa mitt i eftermiddag vilket påminner mig om att avbeställa the taxi i eftermiddag. Det bör göras. Men idag blir det bibblan och engelska c, vilket blir tråkigt. Även en psykat lång lunch men jag kanske ska utforksa kattes internetuppkoppling?:) de ska tydligen ha trådlöst därborta. Vi får se, dear friends. Men neeeejjjjjj, jag glömde pengar till klippningen jag skulle få av far, damnit damnit damnit! Hur ska jag nu betala? Shit! Okej det här är Emma som tänker högt utan att tänka på att folk kan läsa. Nu blir jag arg som en varg på mig jsälv som glömde allt det här. Nej, nu ska jag sluta. Lovar.

veckans vän, vecka 36

namnis: Ingrid, mormor, vad ni vill
åldris: Snart gammal!xD moahahahaha.
speciella minnen: "okay baby", taxi 777, åtskilliga underbara släktfester med mera
hur länge har jag känt: sen några dagar efter min födelse skulle jag tro.
goda gärningar: Varit en uppställande taxi, klarat dig igenom diverse svårigheter och varit bäst!
låt: Nu måste jag tänka en aning här. Jo, super truper är ju mormor i ett nötaskal!xD
saker jag skrvit om: none
meddelande till vän: Än så länge är du bara eldre!:D:D

I guess I needed a storm.

Ah dagen har som ni nog redan har listat ut inte varit sådär..vad man säger..på topp. Jag vill itne gå in på detaljer (ibland lär jag mig av misstagen) men jag kan säga att en mening fick mig att gråta från 0 till hundra och att jag även skrattat som en idiot, gämmfört mig själv med en degklump, haft heartache (och alla bara stirrar av förvåning) och varit trött. Messed upp dag är då det allra minsta man kan säga. Men nu mår jag väldigt bra och har till och med varit utanför huset, var ute på en longwalk med far och hund vilket gav tid till att prata lite vilket man faktiskt itne hinner med så ofta. Det var trevligt. :) Jag ville bara visa livstecken innan veckans vän skrivs.

otillräcklighet

Det är en känsla jag har börjat bekanta mig med på sistone. Känslan av att aldrig aldrig kunna göra något. Maktlöshet, är ganska rätt ord egentligen. När det väl gäller kan man itne påverka något. Fast så är det ju inte, inte egentligen. Jag vet att jag gör så gott jag kan och det är ingen som ens hintar om att jag borde göra mer. Men jag är en sådan människa helt enkelt. Jag uppförstorar andras problem och nedvärderar mina egna. Jag gör allt jag någonsin kan för att få alla att må bra vilket i slutendan bara resulterar i att jag inte låtsas om när jag skälv mår dåligt. För jag har inte rätt till det, får jag känslan av. Det är som om jag gämmför andras problem med mina egna (som ju inte ens existerar) och nej alltså..jag vet inte. Ni borde inte, inte, inte ha läst det här inlägget om ni nu har gjort det. När ni läser sånt här får ni för er en massa saker som inte stämmer. Fast det kanske det gör. Jag vet inte..

You asked the wrong girl the wrong question at the wrong place at the wrong time!

Om ni undrar över rubriken så är det Hannah (som vanlgit) som är tankklös nog att fråga mig varför allt handlar om devil and hell. "cause it´s sexy!" svarade moi. Ofcourse. Jag sitter och talkar med henne. Fast jaaa det gör jag iiinte dååå. Näää. :) tänker nu bara ge eder ett par citatisar, för det är allt jag har och komma med en lördagsnatt som denna. Är det söndag än?

H: Blä!
jag: jä!
h: nää!
jag: trä!

vid middagsbordet nämns en tv-serie.
Sara: torch wood! (seriens namn)
jag: fackelträ..?

Hannah: Annanass!
tildah: Hannanass!

Kommer inte på fler. Goodnight suckers.

*mördar*

Det publicerades inteinteinte. Förutom sista raden. Varför gör den så här den jävla helvetes grejjäveln? Jag som satt och skrev ett lååångt inlägg och så gör den såhär! Varför? Böhöhöhö. Nåja, jag spammar i alla fall bloggen mer på det här sättet. Det är ju alltid mitt mål eller hur?:D alltså skjut blogg.se!

ah, the final countdown!:-o

Oj, kommer detta publiceras? Vi kollar.

Hej himmelrike

Marit Bergman. Magiskt. Tack älskade Tildis, tack tack tack tack tack tack. Det är bara obeskrivligt. Nu ska jag höra på Lily Allen säger Honey som sent mig en låtis. Giller ej namnet, ni vet väl why, men vi får se. Brittiiiiiiska. :D jag blir lycklig. :) men detförstår ni väl. Fy vad gulligt. Dör gör man ju!:) det är fredag idag. Det gör mig jättelycklig. Men mina axlar gör ont och jag är lite konstig känner jag men annars liksom. :) jag har sjungit som en häxa idag och även som en desperat unge. Nuuuu tog låten slut. Den ska bli nr 666 i min spellista. Det är mitt favoritnummer som ni säkert alla förstår. Att platsen intas av en Lily vet jag inte om jag egentligen gillar, men jag kan ju inte göra något åt det. Hannah, är du död? Det är ju smart att fråga det i bloggen yeah yeah. Hon loggade ut den lilla filuren. Pisk på henne. Alltså mina axlar! Ajajaj. Jag har spänt mig för mycket idag tror jag. Har med andra ord antingen varit för glad eller för ledsen. Det första tror jag. nu har ungen loggat in igen, det känns bra liksom. Majvor var det säkert som krånglade. Hon är en äkta dumming. Hon hotar mig med att mata katterna med en brunett. Vem fick jag inte veta för frågor fick man inte ställa heller tydligen. Mobbing. Nu ska hon mörda brunettens familj. Men skynda dig då i så fall för jag har annat för mig än att sitta här vid datorn som ett annat fluff. Fluff har jag inte sagt på ett tag och oj vilken frysning jag just fick. Kallt? Vet inte. Sara sjunger I´m a bitch där ute hör man. Fint låter det stundtals men nu tar it slut. Hallå, mördaren, kom igen nu! Skyyynda! Alltså, den lilla segingen. Nu tänker jag gå och låta ungen sega.

but now, she´s smiling.

Här är hon igen. Er älskade Emma. Hon har idag varit på internationella skolan och snackat engelska om sig själv med småbarn. Vi tar det från början..

Vi började med mentoortime där jag mest satt och såg intresserad ut medans ungar lärde sig hur man skrev in i en kalender. Ojoj, så svårt! Detta var högstadieungar för övrigt. Men ja vad ska man säga. Sen gick vi och tog en kopp choklad som var riktigt god innan vi gick för att träffa alla fyra klasser för dagen och prata om moi och blinda folk. Det var hur kul som helst och frågorna varierade i logik, likaså mina svar som stundtals övergick i ren sarkasm. "how do I walk? Oh, I life my feet..how do you walk?" ungefär. Kul hade jag. Vi hade även en underhållande diskution på lunchen om olika hemska saker vi gjort i våra dagar och alla bekände. Sen pratade vi om solrosor och annat jättekul men jag begär inte att ni ska förstå. ;) men vi skrattade så vi vek oss alla fyra. Nu orkas inte blogga mer.

Mitt heroin bor mitt i havet, helvetet ligger i Tibro och Natalie Maines flyger på änglavingar.

Fast inte nu längre för låten tog sluut. Nu planerar Sharon att sjunga om isdrottningar istället, men det är nog på längre sikt verkar det som. Tråkigt värre. Här sitter alltså jag och min värk är igång igen som en annan..eh, värk. Men det är inget som jag inte överlever denna gång.:D just nu är jag glad som en solstråle (varför säger man så? är de glada? Verkar rätt svettigt att vara en. det är jag ju förresten också.) och Ophelia frågar om ettikssprit är gott. Det är det inte men hon tänker smaka. Min sjuka lilla odåga.:) det kan vara giftigt tror Tildis. Det här blir ju ett riktigt drama känns det som. The drama of..eh, the drama. The drama of the drama! Vettigt värre. 12% alkohol innehåller skiten säger hon. Tildah vill döda vista och det bränner i halsen av det här skitet säger hon. Ophelia har ännu ej druckit. Men kemi ska vi inte blanda in här kära flickor, det är tråkigt och det ska vi ha i like oktober i skol. Något är inte rätt säger good charlotte-pojken. Vem är charlotte? Det har stört mig i många många år. Men, den här låten är ju dålig och det är predictable. Den pratade vi om igår ju. Okej, spänningen stiger, nu ska galningen dricka! Ett snapsglas ska hon dricka ur säger hon, eller det var nog bara hur mycket hon skulle ha. Spännande, det här. Hon klagar redan nu. Drick, tycker ni säkert. Inte jag. Nuu dricker ungen! Kul känns det, säger hon. Vi får väl se kära vän. Vi får väl se. Om det inte är metanol i, då får vi inte se utan blir blinda. Vilken förändring det skulle innebära för min del, alltså. :) Det är gott, säger ungen. Men prova inte själva. Nu ska jag nog avsluta detta inlägget. Och nej, jag har ingen kompis som heter Ophelia. Men hon är väldans anonym här förstår ni.

you should be lucky!

Ja, ni bör vara riktigt tacksama och lyckliga att det är först nu ni hör av mig. Ni lyckas undvika mina mörkaste djup och jag vet ej hur ni gör det? :-o jaja, idag började dagen med att jag insåg att min älskade mensvärk kommit. Eller den började med att jag vaknade ur en vacker dröm. Hemskt var det! Sen gick jag ut till taxin (boooooooorde ha stannat hemma men lät bli) och upptäckte att den var sen. Ringde och gnälde och 20 minuter sent kom en dryg taxikille och tog mig till katte. Jag satt på en samhällskunskapslektion och bestämde mig slutligen för att ge upp, för jag klarade inte det här alls. Fem minuter senare satt jag halvdöd på Cias kontor och klamrade mig fast vid en papperskorg (som det var nära att mitt innanmäte landade i, skrämde vettet ur mig) och hyperventilerade. Till slut kom jag hem och låg och ångestade mig i 3,5 h innan jag kom på fötter, glad och galen som om inget hänt. Nu sjunger jag om en svart värld i oktaven över och har hur trevligt som helst!

ska äntligen svara på era kommentarer också.:) trevligt va? Glömmer ju det hela tiden. Varken mor eller honey förstår min ironi, nej, jag vill inte ha sprit. Eller också är ni också ironiska, så kan det ju vara kom jag på nu. ;) och nej, jag känner inte det på smaken, har provat båda och tycker inte det är någon skilland. Men vad vet jag?

Hannah, du räknas osm seende av mig, men inte av resten av folket här i worlden. Det är lite motsägelsefullt. Och ja, jag är ett monster och en galning. :) var det mer? I så fall har jag glömt det. Just det. Ja, sångmojen varieras inte nåt vidare faktiskt. Nu ska jag lämna eder.

rubriker. det är så oerhört överskattat det där med rubriker.

Har varit på sånggruppis nu och sjöng let there be love. Det var fint.:) vi sjöng faktsikt rätt bra allihop och Sofia gick ann. Men vi ska köpa en riktigt dålig bok för över 200 kr, det skulle vara klassiskt och pop men det var en poplåt och en massa klassiskt shit. Det gillades inte! Sen dess har jag och Sara tittat på youtubegrejer om movie couples och Sara försökte skriva sin egen. Faiiil. >D nu ska jag alldeles strax gå och sova en djuuuuuuup sömn. Underbart.

handle with care

Hej mina små filurisar!
Ja, det här inlägget blir nog inte lika förvirrat som jag tror att inlägget från Joakim blev. ;)

Efter datorlektionen hade jag två andra engelsklektioner, den sista bedrevs med skräcktema och vi tittade på scener ur bond, psycho, någon konstig film och den där "here´s Jonny" (vad är grejen? En brud skriker och han säger here´s jonny och..mer då?:s). Jag kunde något ingen annan kunde (vad the others hette) och vi hade allmänt roligt hela dagen. Här kommer ett par citat.

Joakim to student: what does it say?
student: On the screen?
j: yes yes, what does it say? Read alloud.
s: it says "instolasion guide for windows.."

j: so, which of these things rules the others, like the ring, the lord of the rings..no, just kidding!

Rubriken är förresten inte bara ett låtcitat utan det är också en grej relaterad till vad vi pratadeo m before idag och andra dagar. Detta med hur man behandlar blinda i koridoren. De flyger ju åt alla håll, de seende. Vet inte om jag har tagit upp det redan, men visst är det lite kul?:) en gång gick jag rakt in i en klunga med vilje, de flög som vantar allesammans. "here she comes!" sa jag och gick vidare. Kul har jag. Jag och Joakim försökte enas av om det är ett monster elelr en kung de liknar en vid. ;) vem tror vad tror ni?

från katte, exkluift värre

Sitter vid Joakims dator och skriver bara för att säga att jag lever och visa att ingemar finns även här borta. Doch läster han inga tecken utan bara ord, den dumme grejen. Men det kan ju inte jag göra nåt åt eller hur så jag får tiga. Jag sitter på en engelska c-lektion och ungarna skall skriva en liten uppsats är det nog tänkt. OM DERAS HEMLIGA AMIBISIONER OCH ALLT VAD DET HTER. sÅ HÄR MYCKET KAN JAG ITNE STAVA FEL HELT SERIÖST. mIN HAND GÖR ont och omygod här sitter jag och skriver med caps lock. MEN UNDERBAR T. Men för helvete inte caps lock skift, sluta nu, din fåniga grej! Okej jag är lite iritirad på grabben Snart är det språkfika här och det gillar jag. Hoppas man får en kaka eller nåt annat nyttigt.:D aj min hand! NU GER JAG UPP OCH nu höll den på sådär igen den dumma grejen!

nu ska jag blååga :p

hellö på er folket!
Tänkte blogga igår, men det funkade icke så jag skall skriva om mina två första praodagar nu.

Igår började jag på biblioteket och där stämplade jag böcker och annat tråkigt. På eftermiddagen deltog jag i en engelska c-lektion med the famous joakim. Han var väldigt trevlig och det var spännande att träffa en blind lärare. Jag kom även fram till att gymnasieengelska inte är så hemskt utan ganska lätt. :)

Idag började jag redan klockan sju med städ och mat. På morgonen tömde vi papperskorgar och drack sider (fick senare veta att den ej innehöll alkohol, syn det ^^) och jag babblade en del med städerskorna. I matsalen gick vi omkring och lärde oss hur man gjorde där, det var trevligt. Nu är jag hemma i alla fall.:) Avslutar med ett gäng citat.

på biblan: Och så tar du pistolen där...

"Ingrid, hjälp mig, vi har ingen sprit på vårt rum!"
(visst, det finns logiska förklaringar på de båda, men det är awesome ändå)

elev på engelskalektionen: It´s the end of the world.
joakim: and anything more than the end of the world?

städerska kommer in.
annan städerska: Nej tack!

RSS 2.0