en våt tidning!

Hejsan och hoppas och hopp fallerej!
Här är jag och har haft den roligaste skrivarkursen på ett bra tag. Fick veta i morse via mail att en grabb skulle dyka upp, vid namn Hugo. Jag såg framemot denna nya tillgång i vår berömda grupp. Dock gjorde jag inte ett så bra första intrycck. Det första jag sa var "där var du! Hjärtatack!". Jag hade trott att jag och Emma var ensama men så helt plötsligt säger han "hur gamla är ni då?". Rädd, blir man ju. ;) sen dök Malin upp från ett hörn och jag blev livrädd once more.

Det var först på slutet det blev roligt, om du inte räknar med "hottentottarnas tältutställning"(nej fråga inte). Hugos text lästes upp och han kommenterade sig själv med:
"den här texten är en boll av pepparkaksdeg"
Detta fortsatte med Ellens dikt, "snäckskal!" och jag ville höra om min också. Min handlade om Satan förresten, det var psykbrytsskapande att skriva och Hugo kommenterade med en massa mystiska ljud som jag tror var väldigt positiva. :) i alla fall, han sa att han inte visste riktigt när det gälde min dikt och vi fortsatte prata. Mitt i allt utbrister han:
"en våt tidning!"
Detta var alltså min dikt. :-o tyhdligen en gubbe i svart rock och hatt på en parkbänk med en våt tidning. Konstigt. Nu ska jag gå. Hajdåå!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Jag sade aldrig att hon bodde i Malmö, bara att det är där Jorn ska vara;). Hehehehe... Så det kanske är bäsdt du är aware också, eftersom jag kommer vara i närheten...

Fast jag kan tänka mig att vara snäll eftersom du so far inte utgjort något större hot emot mina män. Du låter mig ju till och med behålla min gitarrgrabb. ;)

2009-09-07 @ 20:15:18
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0