handle with care

Hej mina små filurisar!
Ja, det här inlägget blir nog inte lika förvirrat som jag tror att inlägget från Joakim blev. ;)

Efter datorlektionen hade jag två andra engelsklektioner, den sista bedrevs med skräcktema och vi tittade på scener ur bond, psycho, någon konstig film och den där "here´s Jonny" (vad är grejen? En brud skriker och han säger here´s jonny och..mer då?:s). Jag kunde något ingen annan kunde (vad the others hette) och vi hade allmänt roligt hela dagen. Här kommer ett par citat.

Joakim to student: what does it say?
student: On the screen?
j: yes yes, what does it say? Read alloud.
s: it says "instolasion guide for windows.."

j: so, which of these things rules the others, like the ring, the lord of the rings..no, just kidding!

Rubriken är förresten inte bara ett låtcitat utan det är också en grej relaterad till vad vi pratadeo m before idag och andra dagar. Detta med hur man behandlar blinda i koridoren. De flyger ju åt alla håll, de seende. Vet inte om jag har tagit upp det redan, men visst är det lite kul?:) en gång gick jag rakt in i en klunga med vilje, de flög som vantar allesammans. "here she comes!" sa jag och gick vidare. Kul har jag. Jag och Joakim försökte enas av om det är ett monster elelr en kung de liknar en vid. ;) vem tror vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Honey

Tja, jag känner inte Joakim, men du är då ett fasansfullt monster. Men jag gillar dig ändå. Det var nåt mer jag skulle säga? Vad var det? Just det...jag flyger åt alla håll. Räknas jag som seende?

2009-09-02 @ 18:19:53
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0