mörker, ljus och smutsigt hår

Rubriken är inte lika seriös som inlägget. Tänkte mest klaga en liten aning. Alla som inte ivll höra kan hoppa över till slutet där citat skrivs ned. Men nu vill jag fan klaga. Jag vill klaga på att jag varenda jävla dag blir deprimerad, liksom, bäcksvart helt plötsligt. Vill inte göra någonting och känner bara hur allt inte spelar någon roll. Jag fattar inte varifrån det här kommer och varför. Det är väl bara naturligt för tonåringar eller nåt sånt men alltså..sen när blev jag som alla andra? Det är inget jag uppskattar kan jag säga. Det var egentligen bara det jag ville säga. Att det är jobbigt. Och att det är jobbigt att aldrig kunna släppa efter och faktiskt må dåligt. Gråta ut eller bara..må dåligt! Jag kan inte det, för jag har ju ingen anledning. Det är så otroligt dumt att hålla på sådär! Som om inte jag fick må dåligt liksom. Vadfan skulle det föreställa? Nej, arg blir man!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Inte för att det kanske är till någon tröst, men jag har också känt sådär och kan göra det fortfarande... så du behöver inte känna dig ensam. Fast det verkar du ju vilja göra, så du kan låtsas som om du inte läst det här, om du vill.

2009-09-17 @ 21:44:51
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Honey

Ja, vad ska man säga? Typ, böhöhöhö? :(

2009-09-18 @ 11:05:02
URL: http://rydis.russhage.com.
Postat av: awn

Är det höst så är det.... Då brukar man deppa ihop

2009-09-18 @ 15:44:27
Postat av: Anonym

när livet inte har någon mening så hjälper det alltid att vattna blommor ! Bilbos såklart!

2009-09-18 @ 20:47:16
Postat av: Ronja

Ja...du vet ju att jag också känt så där och helt plötsligt kan göra fortfarande, du minns ju flashbacken jag skrev om. Förr hade jag annledning, nu har jag det inte. Men jag tror det helt enkelt är kroppens sätt att säga eller själens att man måste må dåligt och skaffar man sig inte annledningar gör man det ändå bara för måendets skull.

Och jag vet hur det känns att inte kunna gråta ut och bara må förjävligt, you know, explotioner. Men det är då man ringer till mig och gnäller, gnäller, gnäller och gnäller. Du vet ju hur framgångsrikt resultat det ger! :)

2009-09-19 @ 18:50:03
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0