nää alltså shit rubriker!

Jaa, idag har jag varit mycket mycket konstig. I affären skrek jag upprepade gånger "jaaaa!" åt allt vi köpte och jag har även skriktit lite mycket idag annars. På idol hördes the knife i bakgrunden (en låt jag hörde första gången idag) och jag skrattade så jag skakade nästan. De sjöng även goo goo dolls och allt varo på topp. I skååneland var de och jag gillade detta en hel del. Skåååneee, liksom. Nää, nu ska jag väl göra nåt kanske innan jag..integör nåt.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Nej, det kan man nog inte... varesig den ena eller den andra är jag rädd. Den ena har väl han (är ganska övertygad om att det är en han) som skrev bibeln patent på och den andra har nog Rowling patent på, som du själv sade. Hm. Dilemma.

Skapa en egen Satan kanske? Fast det blir ju inte riktigt samma sak...Underhållande? Jag? Ooh, man får tacka...för jag antar att jag kan ta det som en komplimang? Har lite svårt att ta komplimanger, men jag ska göra mitt bästa...På tal om underhållande, hur går det med tjejsaren? ;) Jag är hemskt nyfiken på denne och ber vördsammast om en berättelse om en sådan. Stavningen är ju outstanding, du måste skriva något om det! Det är en order!Och på tal om (mycket på tal om här...) att inte kunna stava, som du skrev i din förra kommentar, så vet jag en grabb (eller karl, snarare...en osnygg och otrogen och djävlig djävel) som hade en del intressanta stavningar för sig... Som eggvita i ögonen, till exempel. EGGVITA! För det första stavas det med ä och för det andra är det verkligen ingenting man har i ögonen... Naia och jag skrattade så vi dog åt det. ;)

2009-09-10 @ 23:03:44
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: tghijkldagh : D

tjatja % gomorgon ^^

humdidum ofta man orkar kolla idol >:

btw, kommentaren över.. eggvita i ögonen <3 haahah

2009-09-11 @ 08:46:29
Postat av: Honey

Kommentaren över = en tildokastrof. KORVSTRÅGANOF!

2009-09-11 @ 21:58:04
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0