you should be lucky!

Ja, ni bör vara riktigt tacksama och lyckliga att det är först nu ni hör av mig. Ni lyckas undvika mina mörkaste djup och jag vet ej hur ni gör det? :-o jaja, idag började dagen med att jag insåg att min älskade mensvärk kommit. Eller den började med att jag vaknade ur en vacker dröm. Hemskt var det! Sen gick jag ut till taxin (boooooooorde ha stannat hemma men lät bli) och upptäckte att den var sen. Ringde och gnälde och 20 minuter sent kom en dryg taxikille och tog mig till katte. Jag satt på en samhällskunskapslektion och bestämde mig slutligen för att ge upp, för jag klarade inte det här alls. Fem minuter senare satt jag halvdöd på Cias kontor och klamrade mig fast vid en papperskorg (som det var nära att mitt innanmäte landade i, skrämde vettet ur mig) och hyperventilerade. Till slut kom jag hem och låg och ångestade mig i 3,5 h innan jag kom på fötter, glad och galen som om inget hänt. Nu sjunger jag om en svart värld i oktaven över och har hur trevligt som helst!

ska äntligen svara på era kommentarer också.:) trevligt va? Glömmer ju det hela tiden. Varken mor eller honey förstår min ironi, nej, jag vill inte ha sprit. Eller också är ni också ironiska, så kan det ju vara kom jag på nu. ;) och nej, jag känner inte det på smaken, har provat båda och tycker inte det är någon skilland. Men vad vet jag?

Hannah, du räknas osm seende av mig, men inte av resten av folket här i worlden. Det är lite motsägelsefullt. Och ja, jag är ett monster och en galning. :) var det mer? I så fall har jag glömt det. Just det. Ja, sångmojen varieras inte nåt vidare faktiskt. Nu ska jag lämna eder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0