den här dagen händer bara inte

Okej om jag trodde att mitt liv kastats om förut hade jag ganska fel. Herrejävlar. Går från breakdown till lycka till ångest till ensamhet till iritation till hopp till ilska till tomhet. helt jävla slut. Undrar ni varför? hannah kanske inte kan åka imorgon. Hon har varken leg eller pass. Men hon ska försöka komma ombord på båten ändå. Och jag tänker jävligt skumt när jag blir desperat för allt jag kan tänka på är hur de gjorde i rosa-filmen när de inte hade råd att åka till gotland. nu ska hon ju från, men ja. visst är det konstigt att jag börjar tänka på det? men det var säkert jättesmart. Vill nästan leta upp filmen. Och jag vill kunna öppna min flaska. Det är sjukt men det stör mig trots att mitt liv håller på och gungar som en gunga. Nu svarar hon inte på msn. Det gör alltid att jag oroar mig. Jag borde sluta oroa mig, fast inte. Det är ju ganska grundad oro. Kan inte mamma komma hem? Ja,, jag ville att de skulle gå, men jag vill ha en mamma-kram. och att någon hjälper mig med min flaska för allt blir lite uthärdligare med cola. Jag är sjuk i huvudet, och nu ska jag sluta. det här blev ändå inget.

If I´d stayed up with you all night, had I known how to save a life?

Fredag. It´s one of those days, eller var. Min skoldag har varit förjävlig. En massa jävla människor överallt som sa ord och andades för högt. Fy fan. ;) men vad fan det är valborg och huset blir snart tomt.<3 och imorgon..iiiiiii!

kommentarsvar, dårå. Varför är det så hemskt att jag ska bort agnes?:o och onna..nej, jag har inte börjat använda spotify.;) vad var det mer? Cenil är jag då sannerligen. Just det, varför jag hade en sjal runt ögonen. det var ljust.:) och "hela vetet"! <333 duuu influeras av miiig! Nu var det nog inte mer. siao!

sömngångaren Emma Rävås

Emma är trött som en rot. Det där var jättesmart i mitt huvud. like..trött som rötter, fast inte. fattar ni? Eeehh, nää. skit idetdå. Nu har jag sen sist typ pratat med hannah och försökt att inte fucka uppregina-talet. kanske klarare. men kaönske slipper att göra det imorgon och då blir jag lycklig. Hannah sjunger långt borta i köket där hon äter glass och shit. Jag träffar henne om två dagar. Och onna. <33 har jag ens skrivit det här?xD jaa jag ska till stockholm på lördag yesyes. det känns ju bra att säga nu men jag kanske redan har sagt det men skit samma nu borde jag plugga, eller plogga som jag säger. fast inte sådär som ingemar uttalar det, alla ni som har ingemar. nää, inte liksom plogga. näää. okej nu går jag...

rest in pease

Trygve är död!:( ville inleda med detta bara. om ni inte vet vem trygve är så behöver ni inte få veta. Fast det var ganska relevatnt kom jag på, så ja it was my stickis. Så idag har jag gått stickless. har varit rätt kul faktiskt. Har även varit i skolan, vilket var rätt händelselöst. Sen åkte jag till tina och där var det trevligt, sen fikade jag med mamma och mormor och nu sitter jag här och lyssnar på mina älskade dixieflickor som flummar och chattar med älskling. Det är trevligt. Hade förresten en sjal över ögonen idag som luktade som henne. Det var i alla fall det jag räknade ut att det måste vara. Varför jag hade den över ögonen är dock en annan historia.:D och till sist kommentarsvar: blankt nej där dearest.:D

mjölkchoklad, saknad och brittiska

Lyssnar på missing och kom just på att jag har två missing. Men det är den ni tror att jag menar.:D det där har jag haft som bloggrubrik. Yay. Och det där med, och det där med. och det brydde sig alla om. Jaja, nu har jag varit på sånggrupp. Showade off min brittiska för en imponerad christina, men fick sedan sluta med det. :( sjöng låten "the last man in my life" från någon random webber-grej. Han är cool han.:D fick även choklad av mormor och kom sen hem. Här har jag haft kul med youtube och bland annat hittat en härlig review av låten fifteen. Grabben kunde analysera och var hur rolig som helst. kärlek.:D jag älskar videor på youtube! I söndags hittade jag bland annat en falsksjungande brud och en gitarrist som spelade like 15 paramorelåtar (parts of them) utan att sluta spela. they were coool.:D vad ska jag mer säga? Var det inte nåt? Typ att jag hatar fysik och måste plugga. och att jag borde träna på mitt regina-tal men jag orkar inte. Och att det börjar en ny låt. Och att den inte dög. Nu har jag äntligen hittat en låt. 500 miles, hittade jag. Ah, country/folkmusik. That´s life. Påtal om liv, så saknar jag mitt. Glömde bort att det inte skulle ta emot mig där hemma. Blev ledsen. Jag har för övrigt spänt mig en massa idag känner jag i axlnara. Undrar varför? Degen har ju dugt. Lord I´m onne, lord I´m two, lord I´m tree, lord I´m four, lord I´m 500 miles away from hooomeee! Jag försöker inte alls slippa plugga. Gud nej, hur kan ni tro det. Jag känner mig bara en aning random och konstig och kan ingen..kan ingen vadå? Hade inget slut på meningen. Gud vad jag älskar att inte syckeindela! Mwaaahaaa! Nu kom mamma som har kommit på hur gorgeous spotify-grabben är. Jag träffade påtal om det en brittisk grabb igår på bussen. Han-var-sööt. fast-han-var-gammal. till och med med mina mått var han gammal men säg inte det till natta, för till henne sa jag att han inte alls var gammal. Nu borde jag sluta. Era ögon/öron blöder redan va? tro inte att jag torkar upp blodet åt er bara. neee, nu fåre va noog.

hey stephen, I know looks can be disephen

hellu!
Kommentarsvar till attb örja med. Ofc I still want to!:o och huuuuuur kunde jag glömma ingemarhas got a gun? Obegripligt. Vad var det nu jag skulle säga mer om dina kommentisar? Det kanske inte var nåt.

Ja, gårdagen finns inte så mycket att säga om. Köpte present till onna och åt med natta, var i skolan och så. oerhört lite att säga alltså.

Idag började dagen underbart med samtal från älskling. Kärlek.<33 och sedan skola som var..ja, mindre kärlek. fast spanskan var inte så jobbig. ingen lektion var så jobbig egentligen. So:n var ganska okej och slöjden med. Lunchen varo äcklig och på musiken repade vi hey stephen. det lät faktiskt helt okej idag!:o sen svenska med mer texter till nationell. varför har vi så många?:( en av dem var från tärningskastarboken. Jag kände mig jävligt cool som visste vad det var.:D och här sitter jag nu. undrar var hannah är och hör green day från köket. ganska fint.:) hör även mamma och sara skrika lite halvt. Annika bengtzon lyssnas och jag funderar på varför alla sover nakna där?:o det undrar jag. konstigt. :s jaja, nuska jag gå.

jamen hej

Hur jävla många gånger kan man tänka "det går inte mer" eller "nu händer något stort" innan det faktiskt blir så? Hur många gånger kan ens liv totalt kastas om och repareras? Hur många gånger kan man riva sönder en själ och limma ihop den igen? Tejpa ihop den med silvertejp? Hur många gånger kan man förlåta? Hur många gånger kan man ändra sig hit och dit? Hur länge kan man gå och vänta och vara ett fucking närvvrak? Hur lång tid tar det innan en lösning dyker upp tillslut? Hur många frågor kan man ställa utan att berätta vad man snackar om? Var är du? Var står vi imorgon? Är allt som vanligt då eller är det inte falskt alarm längre? Hur många jävla falska alarm kan man ta? Kan någon svara på det?

before I forget

Nej Hannah, jag har nog inte hybris när det gäller mina läsare. Det är inte så många som förstår det där ändå. De flesta gör det nog inte, faktiskt. Du och onna bara, jag tro. och du..jag älskar dig jävligt mycket. förlåt.:(

måndagskväll

kommentarsvar, börjar vi med. Onna han dock före mig. Why would being in the sun mean leavin yah, darlin?:( och det var en random melissa-låt som påminda om en regina. Vad var det mer jag skulle säga? Skulle varsågoda för icke-skickad kommentar, och undrar om det var nåt mer..naj..eller kanske..ursäkta isåfall.

nu har jag varit på skrivargrupp. Skrev om kartor och Satan som vanligt. eller kartor är inte som vanligt. men ni fattar. Sen när jag skulle hem, vem ramlar jag då inte in i om inte självaste Agnes Wallberg? Skrämde livet ur mig, gjorde hon.:D och mitt huvud gör ont, och jag vill inte plugga spanska och sånt. har verkligen ingen lust med detta. Minns inte ens att jag skrev den förra meningen. Vad konstigt. Det ligger en tejprulle på mitt golv, och jag orkar inte påskön!:( den är dryg, och nästa vecka är det nationella i no. Kill me, now will you? :/

yesterday upon the stair, I met a man who wasn´t there

Trötthet och dåligtmående överväldiagar mig när jag ska skriva om denna dag. På morgonen jobbade jag lite om regina inför the oral thingy och sen var det spanska och no. tomt. soppa och franska där Agnes gav mig väldigt mycket pleasurepain för att jag inte lyssnade. Det gillade jag väldigt mycket.:D det har alla gjort idag känns det som. hemkunskapen var ÅNGEST och sen var det hemåkardags. Sara lyssnar på melissa horn. men tack för i helvete. precis vad jag behöver just nu! Ja! Så glad blir jag. Nu hon inte lyssna den längre. hon lyssna onnas andetag-lista. då jag ju sakna! Jaja, vad har jag mer att säga? Sitter här och läser annika bengtzon, messar med Hannah, sörger mina naglar och ivll typ gråta eller tröstäta. ge mig kakor. men jag tar inga kakor. good girl. typ. Men om sara går springer jag och gör det. det vill jag att hon gör. jag vill att alla går. jag vill bo själv. få välja själv vem jag vill ha omkring mig. inte ha präss att vara med människor, och inte behöva tigga om sällskap heller. vill bara ha kontroll över var jag är och varför. och vill att min syster slutar ge mig ångest där ute så att jag sakta bryts ner till tårar. och jaj ag älskar det. nu måste jag sluta spy ut random ord som inte betyder något. vill sluta med att den där låten låter om en regina-låt. hejdå.

veckans vän, vecka 16

namnis: ingemar, ingemar iv, vad ni vill
åldris: lite mer än ett år.
speciella minnen: vill ni verkligen veta?:D
hur länge har jag känt: sen du föddes, man.:D
goda gärningar: hjälpt mig i skolan, upphållit viktiga kontakter och vairt bäst!
låt: ingen till just dig.
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: I löv jo!

I love the spring.<3

Idag är den mycket fin dag. Började den i telefon med älskling i ett par timmar innan jag begav mig ut för chipsfika med natta. Vi satt i tunaparken och åt för mycket, diskuterade och lapade sol. Fint. Sitter nu här och ylar flyleaf och messar med Hannah. Känner mig fortfarande solig.<33 jag borde vara ute mer. Men det orkar man ju inte! :D nej, jag ska nog försöka vara ute lite i sommar ändå. det ska väl vara så. Min nagel är ful, måste jag bekänna. Jävligt ful men jag är för proud för att giva in och klippa den. Sån där intressant info som ni älskar. Nu låter jag er vara.

illamående

Har nu varit på min kära kusins konfirmation. Det var kyrkligt och hennes kompis med gitarrgrabb sjöng en fiiin version av when you were young. Jag blev rörd. Sen umgicks vi med kusinerna och deras släkt som är väldigt awesome. :D de dissar varandra till höger och vänster och är kul, för utom deras läskiga farfar. han skrämmer mig som fan, och faktiskt alla andra också. Fast nog inte som mig. Jaja, vad ska jag kläcka ur mig? Jag mår illa. :( men det är lördag och Hannah har fått kompis igen så man kan smsa med människan. Jag prakticerar det för närvarande. :D och Agnes, vad har jag nu sagt?:o jaja, nu jag gå och inte göra något alls. goodbye!

don´t you come here, don´t bring anyone here

Ska på konfirmation idag. Liksom yay. Sitta i kyrkan och sen hem till kusinerna och konfirmerfesta och alltså nej usch. Orkar inte vara trevlig och duktig en hel dag. Och jag vill ha heroin innan jag åker! Vakna nu meddetsamma! Det är en order för såhär kan jag inte lämna huseet! :( och ja det är lite ironiskt att min rubrik är från en låt om helvetetjust idag. me likie.:D and church is my hell. nej, driver bara med er. Kyrkan är ganska fin ändå. och nu ska jag sluta blåååga ja. Vill också passa på att säga grattis till sharon för att hon kom iväg och att jag också hade velat vara med! (skulle ha kommenterat, men det funkar inte så ni får stå ut med det)

värmen kväver mig härborta

ja, varmt som i helvetet är det. Och jag blåågar nu lite snabbt medans älskling är borta för vi konverserar. Hon lyssnar på good enough, men det vet hon ju inte om, eftersom hon är orta. Vad kul! Jag vet men inte hon. Fy fan för denna jävla värme! Och ja har jag nåt mer att säga? Mitt mood just nu är väldigt grabbish. Jag vill ha någon att vilja ha. Haha nej jag är inte konstig. Jag vill ha en tof-romans. fast utan kylie. hon..behövs inte. fast jag gillar kylie som person. Hon är söt och spelar drums och har allmänt kass kontroll på sig själv men hon är en jävla bra människa. Hon hatar mig, however. Undrar hur många som just nu undrar "vad i hela fridens namn pratar hon om?". Då kan ni keep on wondering för av mig får ni inte ett enda svar. Det är svaret på frågan som syster skulle säga. Och nu kom hon så jag går!

starviiing

Ja jag svälter ihjäl, och den här dagen har varit oerhört intetsägande. Har inget att säga om den typ. Den har varit tom. Har inte känt något. Tror jag. Liksom..matten var tråkig, franskan var tråkig, engelskan..okej, den kan vi prata om. Där började jag med min oral thingy som jag ska hålla om Regiiina. Hon är coooool kom jag fram till. as if I didn´t know. Ah well, now I shall go again. Pointless post. Love yall!

nobells testamente-Liza Marklund (o.l)

Jaaa, Emma läser om Annika bengtzon. Denna bok är lätt den bästa dock. Den innehåller sadism och teater och flum. Dessutom är Annika totalt mentalt instabil, vilket märks jättetydligt i den här boken. Hon får allmänt psykbryt på ungar, är helt messed up och fuckar som vanligt up det mesta i sitt liv. Ack, vad jag älskar den människa. Fast givetvis skrämmer hon mig. Jaja, ska sluta nu. Och nej jag berättade ingenting om vad boken handlar om. Har kommit fram itll att ingen bry resensionerna iallafall.:D

I can do it quicker, and get even sicker!

Konserten gick bra. Vi out-shinade alla.:D sen köpte vi max och kom hem och försökte lyssna på när månen går med långa ben. men den fuckade up sig så allt jag fick göra var att få skrattspasmer av min syster. Hon gick in på toa och därifrån hör man ett ylande "när månen går med långa been!". Ja herrejävlar, alltså.:D det var nog länge sedan jag skrattade. Nu har jag mest suttit här och typ ångestat mig över att behöva gå och lägga mig. Jag vill inte. Vill inte vill inte vill inte vara kall och "stark" och äcklig. Vill vara stark och stöttande och bra. vill vill vill vill.:( och som svar på din kommentar älskling: ja, jag är konstig. och jag kan inte kontrollera mina uttryck. jag pratar som jag pratar. så blire när man inte lyssnar.:D jaja, hejdå nudå.

syltkakor<33

Ja, jag säger då det. De äär så goodaa.<33 men jaja, vi går vidare.

dagen började med nationella i matte. det var utmattande, men jag tror att jag klarade mig ganska bra.:D sen kurerade jag mig med att äta myyyyyycket fisk (<33) och sen var det idrott då vi var tvungna att dansa. Jobbigt, men ingen ångest av någon anledning! Fick höra att vi var satanistiskt duktiga av tora. Men hemskt värre ju. Satan, dansa. ack ja.;) och agnes gillade lektionen..o ja..;)

efter flummig engelska och tråkig so kom jaghem. nu ääter jaag syltkakor somsagt.;) nu sitter jag här och diskuterar med älskling. Det är spännande, det här. Tränar på att argumentera. failar jag?;)

I don´t care what people say, the rush is worth the prise I pay!

Nej alltså detta är ju skrattretande! Jag har laddat för ett positivt inlägg, och när jag börjar skriva det slutar jag må. Vet ni vad som också är skrattretande? Nu jag må igen! Det är inte så random som det låter. Jag trodde att Hannah var sur på mig, men det var hon inte. :D vilket i och för sig är ganska random det med när man säger det.

Så denna dag började med att jag försov mig för att sedan ta mig till skolan. Där var det dramatiskt, eller inte där. Jag ringde Hannah som konstaterade att hon inte hade några pengar på telefonen och alltså varken kunde sjukanmäla sig eller ringa sin far (ja, hon hade migrän). Så resultatet blev att jag fick smsa hennes pappa efter mycket om och men, och utan att veta om allt löst sig gick jag in för muntliga nationella i matte som faktiskt gick ganska bra! Förvånande, jag vet!:D

Efter denna strapats hade vi so som sög och slöjd som dög.:D blev klar med min första konstiga snodd som jag gav till Agnes eftersom den var så fail. Hon blev glad.:D nu blev jag också glad, för jag får lyssna på monster. Me lovie! Jaja, sen var det lunch där jag och Susanne skrämde livet ur både Agnes och Tora genom att prata malmöitiska. Ofta man inte fattar?:D

sen var det musik där jag skrev om hey stephen till "hello mc avoy" för att gottgöra min förolämpning av denna tidigare. Sen muntligt shit i svenska och sen elevens (jävligt ofrivilliga) val, biiild. ångest: ja. Sen kom jag hem och mitt liv stäldes på högkant i sann tradition. Ja, vi är dramatiska, lev med det. Men sen löstes det och jag stod till och med upp för mig själv!:o sen hade jag ett deeptalk med älskling och det var oerhört skönt att prata med någon. Hoppas inte att jag har blivit en sån där murperson. Nej, det vill jag aldrig bli. Tack för att du lyssnar. nothing compares 2 u, som jag just hörde.<33

Sedan for jag i all hast till sånggruppen där vi sjöng himskans fint och sen hem igen. Det var mycket trevligt alltsammans och nu ska jag lämna er. alltså, jag måste säga det igen, jag mååå! eller?;)

kristendom

Kristendom
En text som förvånar ingen

Kristendom…är…kristet. Ja, det är faktiskt det enda jag kan få ut av den. Det andra är bara motsägelser och tomma ord. Hela religionen är ironisk, men jag har inte tid att prata om allt. Tåget går snart. Jag fokuserar på döden. Okej, så vad tror de kristna om döden? Jo, man åker alltså till himlen. Den sista handling man gör är alltså en synd! Man åker upp i höjden. Ursäkta, men det är ni som säger att man inte ska bli hög. Och vad är alternativet? Att åka ner i helvetet. Där är man törstig, sägs det. Men det är jag nu också och jag har trevligt i alla fall! Något annat läskigt jag har hört är att man från himlen kan titta ner i helvetet. Hur perfekt är det, liksom? De sitter på sina moln och spelar harpa samtidigt som de ser själ efter själ friteras i olja. Perfektion har alltid verkat plastigt enligt mig, men det här med himlen tar ändå priset. Vad gör man där liksom? Allt är precis som man vill ha det. Långtråkigt säger jag bara! Långtråkigt, falskt och rentav äckligt! Nej, helvetet verkar då bättre. Där får man i alla fall känna något.

good is better than perfect?

Det är det jag har försökt intala mig idag. Denna jobbiga, messed up konstiga dag. En dag då jag redovisat om en kille på spanskan och sagt fel namn, skrivit hajkus om ingenting på svenskan, antagligen fuckat up en relasion eller två, gråtit och blivit stöttad av tina och typ känt mig väldigt ensam fast jag som vanligt har allt jag önskar mig här i livet...och kastar bort det. Förlåt alla. Och jag skulle kunna må bra nu tror jag men det kan jag inte. inte förrän ni gör det och det händer nog inte snart. Inte förrän då kan jag uppnå målet att skråla "I made it" som jag lovat onna. min egen skit är inte djup, och jag orkar med den. Anytime. Och jag vet inte var du är. Det borde inte vara så skräckinjagande. Och jag vet inte om du kommer att skita i mig i skolan imorgon, och jag vet inte om du kommer att göra det. hahaha, jag använde just 3 olika du. jag är the queen of anonymitet. :D och nej, jag låter er vara nu.

knappt lovlig-katarina von bredow (o.l)

Den här boken handlar om Hannah, som är lite fail. Hon har just hunnit bli coool och bästa vän med den coola bruden när hon tvingas flytta ut på landet. Herrejävlar vilken tragedi! Fast det är rätt trevligt där ute. Och vet ni vad boken innehåller? En..åldersskillnad! Iiii! Och en författare! Iii! Och ja, allt är ganska trevligt. Boken är dock monstruöst kort. Me hatie!:(

you´d better find someone new, I really hope you do

Idag=måndag=skola=helt okej. jag idag=turbulens=inte okej. dag=fortfarande okej. försökte baravisa hur sjukt mitt liv är. jaja, idag började med en tealektion där jag inte gjorde nåt alls. Sen spanska so mjag måste göra massa ikväll och sen no och jääättteeegod lunch. Franska, hemkunskap och kom hem. Har sen jag kom hem pratat med älskling och varit på skrivargrupp. Där skrivade vi en massa om religion och flummade. jag orkar inte blubbla mer.

som Tora bäddar får man ligga.

Hajhaj.
Ja, sleepover med Agnes & Tora igår till idag. Först kom jag dit och vi diskuterade random saker innan vi gick in till stan under ivrigt 4 points game och med en blind tora. Hon skulle använda trygve som walking stick eftersom hon har en inre blödning i foten, men orkade inte och lekte blind.:D

Väl i stan gick vi in på hemmakväll och letade efter filmer. vi gick och gick och letade och letade tills agnes plötsligt skrek "vikarieeen!" och ja den köpte vi. Hyrde, jag mena. Sen köpte vi även helt äckliga mängder godis, cola och ben & gerrys (hur stavar man det?;)) som jag funnit ny respekt för. Killen i kassan var faktiskt kul också. Fast han måste ha undrat eftersom vi bytte språk mellan engelska och svenska hela tiden. Eller vi pratade bara svenska med honom.;)

Sen kom vi hem och låg och blubblade och var inne på datorn innan maten. Jag och Tora fick huuuge skrattspasmer åt "James mc Avoy and the teddy" och vi tit tadep å konstiga reviews innan tackos intogs och Tora blev tvingad att äta lök. Jag blev det också, men var mer villig så slängde i mig skiten direkt. Tora fick dock plus för att hon för att lindra smaken tog det första hon såg, en tomat, som hon hatar.:D

Sen avnjöt vi mulan i disney-moodets glädje och sen vikarien av vilken vi blev galna. Vi worshiped folke silvén hela kvällen. He is a goood.:D och jag orkar inte förklara vem han är men seriöst-han-ärså-jävla-fantastisk.:D sen drack de te och lekte med toras hyperdyra dockor innan vi gick och la oss. Väl in da beds fick alla minor breakdowns, vi nostalgiade oss och sen berättade vi sagor. Det började med att jag läste sagan om Tora och hur bra hennes liv skulle bli. Sen gjorde Agnes en sjuk sak om mig och sen gjorde jag hennes grabbstory. Tora läste nåt konstigt och sen skrev Agnes den sjukaste grabbstoryn åt mig! Jag ska ge er några bilder från berättelsen eller citat eller jaja...
1) imagine Nicko, Bluntie and Numair all sittin in my chair in each other´s laps.
2) "and she went to her room to drop off Sirius Black."
3) "the doorbell rang again, and emma was gettin tired from running back and forth between her room and the door!"
4) ok so I had a stalker with a laptop standin outside my door and in the end he drives a limo with me and my guys in it to paris. oh no, wait, she changed that!

well, efter att jag hade berättat toras grabbstory sov vi och vaknade tidigt nog för mig. yay. Vi såg mulan 2 och skrattade, åt mer av vår glass, lyssnade lite på när månen går med långa ben på internet (<33) och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och känner lite för att slå ihjäl något, sparka in en vägg eller...sätta mig på ett litet, skakigt, sångvänligt gotlandsplan från ängelholm...yeah that is what I want. always

words, how I hate them now

Jag har ingenting att säga utom att det inte går såhär länge till. Och det märks fast alla säger att det ser bättre ut. Alla säger att jag ser ut att må bra. Det gör jag verkligen inte och det borde jag kunna för det kan alla andra på nåt sjukt sätt! Ugh! Och just nu försöker jag samla upp bramående för att sova över med Agnes och Tora. ska åka snart men mamma kommer inte hem! inte för att jag sörger. Nej, jag sörger faktiskt ingenting. Det är ganska tomt. det kanske ska vara så. jag vet inte, och nu går jag.

montekore, en unik tiger-Jonas Hasem kmri som jag inte kan stava (o.l)

Denna bok är...konstig. Det kan vara en självbiografi, eller också är det fake. Det handlar i alla fall om författarens uppväxt och hans pappa. Om det är sant är det sjukt coolt. Språket är jättespännande också, och det brukar jag inte reagera på, så det äär det verkligen!:D I totally adore this boook!

jag tyckte jag var så jävla bra, så jag starta ett skivbolag

Just det ja, jag skulle blååga. Blev upptagen med att leta mobil-baksidor.:D just nu lyssnar jag på hannah som sjunger darin. det är fint, och jag hittade inte baksidan till mobilen. aja, den funkar ju ändå.:D Gud, vad söt hon är när hon sjunger, och påskmust är gooootttt. Det var allt jag ville! love you.

his face wouldn´t be so dreadful, if only it wasn´t sitting on his knee.

Hellu!
Ja, jag bloggade inte igår. Men dagen gick ändå. Jobbade med poesi på svenskan, hade dryg matte och no och åt lunch med random teachers. Sen åkte vi till högevallsbadet för livräddning vilken jag slapp, så jag försökte simma, men det var sjukt mychko folk så jag åkte hem. det gjorde alla andra också.:D hela dagen spenderade jag sedan i telefon med my darliiing och åt kvällsmat tre gånger för lukas åt upp den första och eh ja lång historia.;) men vi hade trevligt, hon pleasurepainade mig, sjöng en massa och var söt. me lovie!!

Idag började jag med nationella prov i matte. Detta gick lite bra och lite dåligt och jag vet inte. Sen engelska som inte gick nåt vidare, sen lunchis, no, håltimme på idrotten fast inte för vi var tvungna att titta på handboll och slutligen bild. Handbollen var awesome med alla hejaramsor och "Fredde" blev känd. :D han satt på bänken hela matchen, killarna förälskade sig i honom och efter matchen sprang de in på planen och slängde upp fredde i luften. På bilden kom rubriken till, men jag orkar inte nämna det, för bild ger ångest. sen budgetfikade jag och Natta och sprite och balerina ute i vinden. Jag lärde henne vilka Molly Sanden och Kevin är (*suck*) och jag är nu mycket trött och chattar med älsklingsak. <3 just det! Agnes: du ville att jag skulle skriva nåt om dig i detta inlägg. sådär ja!:D det har jag gjort nu. anyhow, see you!

men alltså bjeeeebbb.

Ja det gick visst bra att publicera. Wellwell, vad ska jag nu säga? Har varit på bup med syster, ätit plättar och gått på sånggrupp. Det har dugt alltihop. På hemvägen från sången återupplevde jag och Sara klassikern sandy sandy och var nostalgiska. vi har även saknat mårtenskolan heeela dagen. Jag saknar den dock typ hela tiden.;) och jag hade egentligen inget att komma med denna kväll. Konstigt egentligen, men skit samma. hejdå

spriiing!(verkar inte ha publicerats, så gör om det)

Det är våår.:D jag älska. och idag hade vi miljödag. Jag gjorde att halsband (wasted) och var på dryga genomgångar. Jag är hungrig och sara gör mat där ute. Jag vill ha, men ska inte gå och gnälla. undrar vad hon har gjort. Säkert sin älskade mannagrynsgröt. Det är inge gott, men jag vill ha ändå, för jag är huuungriiig. Nåja, snart ska vi till bup, syster och jag. Hon ska vara med och träffa tina idag. scary.;) faktiskt. men det är vår för fan. <33333333 och snart ska jag vandra. nu.

spriiing!

Det är våår.:D jag älska. och idag hade vi miljödag. Jag gjorde att halsband (wasted) och var på dryga genomgångar. Jag är hungrig och sara gör mat där ute. Jag vill ha, men ska inte gå och gnälla. undrar vad hon har gjort. Säkert sin älskade mannagrynsgröt. Det är inge gott, men jag vill ha ändå, för jag är huuungriiig. Nåja, snart ska vi till bup, syster och jag. Hon ska vara med och träffa tina idag. scary.;) faktiskt. men det är vår för fan. <33333333 och snart ska jag vandra. nu.

vi ska alla till helvetet

Ja, det låter väl positivt?:D jag har faktiskt lätst lite om hell idag av misstag. man är törstig där har jag hört. det är jag nu också, men inget vatten hjälper så jag kanske redan är där? Spännande tanke ju. Jaja, vad har jag gjort ikväll? Kollat på sonmeanings och varit tr`tt och 'tit och lyssnat] musik och chattat och jag vill bara sova nu och få somna glad. Lika glad som jag är på dagen. Det vill jag verkligen få göra igen, för det är trevligt som attan. Så här trött har jag inte varit på länge och nu mår jag plötsligt dåligt. undrar om det är för att jag bloggar.jaja, sia gräddglass everyone!

don´t let me say what I say.

Ja, idag, tisdag har väl varit helt okej på sina ställen. Matten var dock ångest, men spanskan var okej (?) och fysiken också och gengelskan då jag gjorde mitt muntliga nationella med bernard. Vi var flummiga och jag sa åt honom att han kommer dö ung bland annat. Tror gunnel hade lite kul.:D sen lunch då jag tvingades äta och blev belönad med glass (för mina pengar alltså) och sen svenska då vi pratade om nåt som alla hade hört talas om utom jag.;) so:n var hemsk och här hemma har jag inte gjort nåt av importans. Varit med lite och gjort lasange, chattat med älskling och sjungit lite. Fastdet var ju nåt av importans.;) nu ska jag skriva en ik som tora givit mig i uppdrag att skriva, om jag får någon inspiration.

damn the daaaaark!

Tog bara låten jag just hade på hjärnan som en rubrikis. Men ja vad har hänt nudå? Har varit på skrivargrupp och skrivit om europa. trevligt. Min dikt blev dock mer om satan än någonting annat. Vad de måste undra alltså. Ofta man beskriver någon i en typ kärleksdikt med att den har smutsigt hår. Haha. Alla undrar också vad dealen är eftersom jag blev så jävla sur när någon skrev on satan. det var ellen om ni ville veta. sen gjorde hon om deeeet! Miiiin saaataaan! ;) jaja, sen har jag ångestat mig över balen, saknat, nördat mig här, räknat matte, inte tränat och inte gjort spanskan. Har också ätit och undrat varför jag säger "u" på skånska eller vad det nu är nuförtiden. Kan inte säga det på nåt annat sätt heller. Undrar när det blev så? Hjälp! Jaja, nu lämnsar jag eder.

vaniljdrömmar, musikallåtar och blod

Hajhaj!
ja, det där var lite av en ögonblicksbild. Vaniljdrömmar äter jag, musikallåtar hör jag från köket och blod pratar jag om med älskling. Ja vi ratar om blod, deal with it.:D

Idag har det varit skola s[ det stänker. Vi började med drygt klassråd och dryyg spanska, och sen dryg och ganska intressant no. Jag hatar ordet dryg. Det gör mig lite..rädd. Så jag vet inte varför jag använder det så mycket? Det stör mig! Jaja, sen lunch, franska och hemkunskap då vi gjorde och åt pajer. På franskan såg vi dock edit piaf-filmen vilket är hemskt och jag mår verkligen dåligt av den!:( mådde dåligt från början, så det var fail. Jaja. Nu är jag hemma iallafall.

idag fick jag även reda på av Amanda att alla tycker att jag är cool. detta förvånade mig nåt oehört, då jag är fast förvissad om att klassen i stort hatar mig. aja, kul och höra iallafall;) siao! (som inte är ett slangord för see you, som Hannah trodde. bara så ni vet.;)<3)

veckans vän, vecka 14

Namnis: Frida, fritti, vad ni vill
åldris: fjorton-femton årisar.
speciella minnen: "räcker det inte med cola?", grabbar som är träd (jag var där, så det räknas...), vaggvisor med mera
hur länge har jag känt: två år typ.
goda gärningar: kommit hit i sista minuten (först i praktiken, men skitsamma), givit mig pleasure-pain och varit bäst!
låt: hm..hm..står stilla. sorry.
saker jag skrivit om: frittis vaggvisesak
meddelande till vän: Hannahs grabbar ääär inga träääd!

wow..ugh..

Jag var en djup unge förr alltså. Här sitter jag och läser noveller som jag har skrivit och annat. Inte såå länge sen ändå. Tre år eller så, inte ens det! And it´s gooood!:o liknelser, djupa iakttagelser och fina miljöer. Det skrämmer mig lite faktiskt. Jag skriver inte sånt längre. Jag skriver bara deprimerande poesi. Jag såg ner på depression på den tiden. It scares the livin shit outa me! Jag vet att ni inte bry mina emma-betraktelser, men hon är så intressant på nåt konstigt sätt. Alla som kände mig bra då säger också att jag har förändrats. Jag var inte rädd då, säger mamma. Kanske sant. Och jag var mer självsäker också tydligen. Ja, jag håller väl med. Men det är jättespännande det hära! Jag liksom både hatar och älskar den där ungen. Nu gowlar för övrigt sara och mamma colours of the wind där ute och growlar heter det.:D nej, varför började jag detta inlägg? alla vet ni svaret.

fy fan vad jag är braaa!

Nu har jag just pluggat matte i 45 min, fast jag inte ligger det minsta efter och snart är klar med allt för terminen. dessutom har jag tränat två gånger denna vecka. ville bara få skryta lite!:D och jag har ätit jätteduktigt och varit bra och epic. Jag mår jättejättejättebra här där jag sitter med min franska choklad, lite påskmust, chatt med onna och snaaart älskling som tar sig upp ur sängen.;) jag vill göra nåt annat produktivt! men först av allt ska jag sätta på musiiik. den behövs ju. Sådär. Change. Glad musik.<3 Hahha, det första hon säger är "it´s a sad picture". Motsägelsefullt.:D Fast nu bestämde jag mig för att den inte dög, och lyssnar på någon fireflight-låt. Vilket är det nu igen? The hunger är det ju! Jaaa! Vad bra av mig att börja sjunga en sån här hög låt utan uppvärmning. Fint låter det. Nu börjar en ny låt fast den var tyst. Wmp hängde sig lite. sådär.:) ave mary a. länge sen.<3 oj, vad länge sen det var jag skrev ett sånt här inlägg! Liksom..har jag ens gjort det i år?:o jag älskar ju sånna här inlägg! Fast de är nog inte så intressanta för alla omkring, va?:D men jag bloggar ju inte för alla omkring, elelr jo lite, men jaja. nu ska jag sluta här. nåt förslag på produktiva saker jag kan göra?

quick

Har bara två saker att säga innan jag kastar mig i säng.

firstly: Hannah, jag älskar dig. tror jag sprängs snart om jag inte får säga det, förstår du. och jag saknar dig redan. :(

secondly: ett par citat.

*vi har en vanlig konversation*
Hannah: uuuuuu! (verkligen som bokstaven)

Hannah: I don´t wanna start. I just wanna..I just wanna live!(nej ni fattar inte va?)

på bilden igår.
k: är anja sjuk?
vikarie: ja.
K: vad är hon sjuk i?
v: huvudet.

life

Livet är en konstig sak tycker jag. Det är så..ogripbart, liksom. Döden också men mest livet. Det är liksom så flyktigt, som om du har hoppat på ett tåg mitt i farten och ska hänga kvar tills du trillar av av fartvinten, hoppar av eller blir för svag för att kunna hålla dig uppe längre. Och det som kommer sen. Det som alla fruktar så jävla mycket. Alla vill rymma ifrån det. Men det mest sannolika är ju att det inte är nåt, eller nåt fint. Alla vill till himlen men ingen vill dö, yah know.;) men det är konstigt tycker jag! Vad är grejen med detta tåg? Det är väldigt trevligt att åka på, generellt alltså, missförstå mig inte det är det verkligen. Men när man har lämnat det har jag en vag känsla av att man inte kommer att sakna det. Man är död, för helvete! Ingen ånger där inte. Ja, det låter hemskt, men det är det verkligen inte. bara väldigt intressant.

emma & de skabbiga skorporna

Hej kära folk!
Ja, gårdagen blev väldigt dramatisk sedan jag lämnat er. Men det vill jag verkligen inte gå in på, och skulle inte göra det om jag ville heller. Finns ju gränser.

Idag är det dock lördag och vi har varit och kollat telefoner. Dessa var fina, eller vad man nu säger. Vi hann också gå på öb där jag fick ta hand om skorporna i rubriken och sörga över att vi inte får åka till sweden rock festival som vi hade tänkt, jag och pappa. Det får vi inte, men vi ääär inte bittra. Nej, inte jag iallafall. Pappa nog vara, dock. Vi avslutade resan med ruuuuunaway och sen var vi hemme, åt och nu sitter jag här. Dagen ser fin ut och ivkäll är det grillpremiär här hemma! stor grej ju.:D och det är fiiint väädeer. <33 jaja, siao!

bryvärd kväll.

Haiii!
Nuuu mååår jaaag bättreee. Hannah gjorde allt mycket bättre och vi har spenderat kvällen on da phone med avbrått för pizza och christin. Vi har kollat fina saker på facebook, sjungit, skrattat åt hur det går till när emma hämtar pringles och letar läsk och haft det trevligt.:D vad hade jag mer och komma med? Ingenting egentligen, men jag ivlle täckte över inlägget innan. Det var fult och äckligt och hahahhahaha, Hannah är söööööööööööööööööööööööööt! Jaja, hejdå!

new wish-list, know you love it

Jag önskar att jag var som mannen i circle, flyleaf-låten. lyssna på den så förstår ni, orkar inte citera massa.
jag önskar att jag kunde bryta ihop och landa på båtten så att det skulle vara påtagligt till slut.
jag önskar att jag var kristen så att jag visste att någon fanns där.
jag önskar att det fanns mer än ord
jag önskar att jag visste varför ni bryr er och att jag kunde sluta fråga
jag önskar att allt det här skulle synas på mig av någon anledning
jag önskar att du förstod hur speciell, älskad och underbar du är
jag önskar att jag kunde vara bra nog, jaja jag vet att ni säger att jag är det, men..alltså..honestly.
jag önskar att jag kunde må bra, vilket jag kan, egentligen
jag önskar att jag skulle kunna sluta gnälla, tänka på mig själv och säga och göra fel saker hela tiden!

hur många kommer att dö?

Hajhaj!
Fredag, är det idag säger almanackan. Jag, alltså. Den har varit nästan helt ångestlös!:o åkte till skolan, chattade med darlingest och hade sedan..vänta skrev ag chattade? smsade, jag mena. jaja, dagens lektioner flöt väl på. Matten var rätt enkel (:o), franskan också(:o) och engelskan gjorde jag ingenting på eftersom jag inte kom på vad jag ska prata om. ska hålla ett anförande på fem minuter om vad jag vill. hjälp!!!

efter en dryg lunch var det dryg biologi och idrott där vi visade upp dansen vi har tvingats skapa till låten "manboy". ack, denna lycka att få höra den låten i flera lektioner utan avbrått! Ack, sån trur jag haaar! Jaja, johan blev iallafall imponerad och sedan gick jag på löpbandet och försökte gå i takt till bland annat fireflies. Det var oerhört svårt med min taktkänsla. huuu. Sen bild som jag inte gjorde nåt på utom att vara nostalgisk om saker jag inte deltog i från början och nu sitter jag här, thattar med onna och väntar på svar på sms från Hannah. Siao!

happy feelings istheshit!

Så vad ska jag säga om dagarna nu efter paris-vistelsen? De började som en onsdag bör med dryyyyyyg spanska och so då jag avnjöt diskutioner om festivaler och anat performed av brudar i klassen. Festivaler är coolt!:D fast läskigt, som allt annat. Sen hade vi slöjd och lunch musik och svenska och sen håltimme sista. Fint. Åkte till tina. ganska bra och sånt. kom hem, åkte på sånggrupp, kom hem, sov.;) idag var om möjligt ännu ointresantare. först av allt den efterlängtade habplanen. yay.:/ sen massa lektioner. och sen mycho telefon med älskling som för närvarande är obskrivligt hannahig. :D här är varmt, jag ligger såååååå efter i mitt bloggande och hejdå.

spelkortsmysteriet-Jostein Gaarder(o.l)

Nuuu tänkte jag snabbt byta mood och vara euforisk över jostein gaarder! Aiiii! Denna människa, denna norska (!:o) gudom, ack vad är jag inte skyldig honom? Jaja, den här boken är alltså ett litet filosofiskt barnboksmestervärk full av jokrar och andra vackra spelkort (undrar om det var den här boken som fick mig att älska spelkort?), familjerelasioner, en resa genom europa, fantastiska sagor (tyckte jag när jag var liten) och eviga frågor om livet (som jag dock inte fattade då). Man kan inte låta bli att bli berörd, särskilt jag som verkligen vill uppleva det en av karaktärerna upplever, att se fantasier träda ut ur huvudet livs levande. Så vackert, även om boken lär mig motsatsen. Vackeeeert var ordet. Men ja vad kan jag mer säga om detta fina värk? Att det rular? Att jag just stavade verk med ä, hahahha.:D det gjorde jag innan också. jag är bäst. men alltså, läs boken. jag veeet att det är en barnbok men läs den! please?

det finns ingenting här för oss

Det är konstigt. Allting. Jag tycker verkligen det. Jag tycker att det är konstigt att jag känner för mycket och ill känna mer. att jag vill må sämre hela tiden. och att alla står ut. Sen tycker jag också att det är konstigt att alla andra orkar fast inte. fattar ni? Alla mår skit. verkligen, bokstavligen varenda männska. men ädå ser jag inte många sånna här inlägg i andras bloggar. De kanske inte säljer sin själ till vem som helst. Känns som om jag gör det. Eller som om alla suger ut den. Känns det så eller blubblar jag bara? Jag. Vilket äckligt ord! Jag jag jag jag. Hugest ego I ever saw. Önskar bara att jag visste. Och att du fanns. Och att jag var nöjd med det bästa som jag redan har. Och vet ni vad jag önskar mest av allt? Att jag inte gör så här. Det är något jag önskar hur mycket som helst. jag behöver inte att ni drar ner mig. jag gör det själv. och jag älskar det. ugh!

we kept on walking.

Hajhaj.
Ja, Paris, alltså. Vad ska jag säga om paris? Man bör inte långblogga när man inte må, right? Jaja, vi börjar från början. Från början åkte vi till kastrup och var konstiga, flög till paris och mötte mor där. Vad har vi gjort i paris? Gått. Gått och gått och gått. Myntade ordspråket "vi går lite till så..." som följde oss genom resan. Tjatade om god ost av någon anledning helt randomly (jag hatar ost för övrigt.:D). Har läst en masa vampire diaries som är jättebryvärt. Nu lyckades jag ta bort inlägget, men fick nog upp det igen hoppas jag? Jaja, vad gjorde vi mer i paris^? Åt en massa god mat. Den rulade. Tittade på mtv på tyska. Såg allt man ska se som kyrkor, torn och annat. Mådde ganska mycket. Saknade. Nu orkar vi inte mer paris. tar kanske lite citat. sen ska jag skriva om dagen i ett nytt inlägg. måste spamma bloggen lite.

På kastrup går vi och flummar då Sara böje sig fram och viskar (note: hon menar sofistikerad)
"emmaaa, nu måste vi vara sociala!"

Sara: nu ska vi till paris-tornet..säg inte sååå!
(Sara blev mobbad för att vara schizofren hela resan och vi har permanent döpt om det till paristornet.)

solen skiner och sånt ju

hejhej kära blogg.

ja, idag är det örsta april och torsdag. skärtorsdag och dagen då jag åker tll pariiis. som jag nog inte ens har sagt i bloggen innan att jag ska. Har inte tänkt på det alls typ. Men nåja ska väl prata om igårkväll. Först köpte vi påskagodis, sen åt vi och sen vare bio. Filmen var rätt bra faktiskt, men ungen var creeeeeepy! Hon var fjorton och lät som tio, max! Det gillar inte jag. Men de följde boken fint och jag gillade det. pappa skrämde dock upp mig i bilen med prat om sinnessjuka. fyfanfyfanfyfan. Jaja, nu är det sol och min natt och morgon har varit fina tack vare älskling. :D me lovie, som hon skulle säga. nej, nu skriver vi inte mer, slut.

RSS 2.0