hey stephen, I know looks can be disephen

hellu!
Kommentarsvar till attb örja med. Ofc I still want to!:o och huuuuuur kunde jag glömma ingemarhas got a gun? Obegripligt. Vad var det nu jag skulle säga mer om dina kommentisar? Det kanske inte var nåt.

Ja, gårdagen finns inte så mycket att säga om. Köpte present till onna och åt med natta, var i skolan och så. oerhört lite att säga alltså.

Idag började dagen underbart med samtal från älskling. Kärlek.<33 och sedan skola som var..ja, mindre kärlek. fast spanskan var inte så jobbig. ingen lektion var så jobbig egentligen. So:n var ganska okej och slöjden med. Lunchen varo äcklig och på musiken repade vi hey stephen. det lät faktiskt helt okej idag!:o sen svenska med mer texter till nationell. varför har vi så många?:( en av dem var från tärningskastarboken. Jag kände mig jävligt cool som visste vad det var.:D och här sitter jag nu. undrar var hannah är och hör green day från köket. ganska fint.:) hör även mamma och sara skrika lite halvt. Annika bengtzon lyssnas och jag funderar på varför alla sover nakna där?:o det undrar jag. konstigt. :s jaja, nuska jag gå.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Great! Då kan du betala alla tråkiga kostnader, så kan jag ut och festa varje kväll. Det kallar jag samarbete. :D

2010-04-28 @ 22:49:51
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0