gosh, this life just rules dammit!

Har nu varit och fikat med Natta. Vi gick till mormors och köpte en chokladmuffins och en vaniljmunk som vi delade på, en cola åt mig och en kaffe åt henne. sen gick vi till en bänk på klemenstorget och åt medan jag textade med älskling och hade mitt jag-har-en-inre-demon-talk med Natta. hon tyckte jag var söt och jag tyckte jag var sjuk. sen pantade vi min flaska (yay) och sen träffade jag Asrar på bussen! Vi pratade en lång stund om olika obsesions och sen kom jag hem. jag mår så bra att världen riktigt strålar. solen skiner och allt är underbart. nu ska jag ringa Hannah, så ni får klara er utan mig! siao loverisar!

det är mycket skönare med kastrerade katter...

Hajhaj!
Idag är det alltså tisdag och det har varit en bra dag. Den började med en jättevacker dröm som när den inte handlade om äckliga lampor och annat creepy var otroligt fin. Sen började skoldagen och Den började med naturkunskap där vi gick ut och vandrade i botaniska. Det var himla fint och stundtals varmt. :D sen var det estetisk verksamhet, allmän kärlek! Jag, Vera, Sara och Erik skrev en rytmkomposition och hade jättetrevligt. Sen satte sig Vera vid pianot och drog igång spektor, så vi hade allsång på fidelity och sen sjöng jag och vera (och sara?) on the radio. Det var jättefint. Sedan var det svenska och lunch där jag umgicks med svartmänniskan från hörby(Elin), ligisten från arlöv (annastacia), kastrerade katt-lovern (Aron) och…Evelina. :D vi hade jättetrevligt och det syns kanske.:D Sen vare datakunskap där Jacob gjorde en skillad PowerPoint åt oss (sa han) och efter en snabb spanska hade jag möte med färdtjänstkvinnan som beviljade mig färdtjänst och berättade om allt möjligt angående detta. Nu kommer Natta snarare än snarast, och vi ska ha det trevligt.

yesterday, all my troubles seemed so far away...and they still dooo!

Hej hopp, detta är mitt måndagsinlägg. Jag kunde ju ha skrivit det igår, men det gjorde jag inte. Dagen började med spanska där vi repterade, och ensemble där vi spelade samba. Det var fkaitkst väldigt roligt att hamra på random instrument, men jag satt bara och tänkte på jordens undergång. Liksom, vadå domedagsmusik? Bom bom bom, låta, jätteödesdigert!:D

Sedan var det lunch då jag satt med Vera på en trappa och umgicks en lång stund. Det var himla trevligt. Eftermiddagen bedrevs med svenska och engelska, och sen hem. Nästan direkt åkte jag, pappa och Sara och stooorhandlade vilket alltid är kul när hon är med. Då blir det alltid nya roligheter som införskaffas. Sen blidde det hemfärd, middag och datorsittning. Sen ett väldigt awesome phone call med älsklingen. Jag spammar inte alls min blogg!:D

sätt ett kryss i taket och joina min utmattning

Ja, det jag syftar på att jag lyckades förstöra en fin kväll som gårdagskvällen med att må dåligt just när jag bloggar. Undrar var jag har hört denna låt förr förresten. jag tror att Tildis kan ha citerat den? Somebody told me, låt heta. Den var riktigt bra. Ja, jag av alla människor gillar numera the killers. är inte det lite olikt mig? Nu lyssnas en fin pianoballad med dem. nej, nu kom de igen lite. de gör alltid det. jag blir ledsen! I alla fall, ja, gårdagskvällen var verkligen fin. Såg som sagt på hp och pratade en massa brittiska med min fina systerunge. vi klämde varandras händer och bestämde att jag skulle öppna en handmasageklinik där jag skulle tvinga alla att prata brittiska. Vi härmade alla i filmen, Sara förälskade sig i Sabini och vi lovprisade Satan. fast det var mest Sara som gjorde detta. Ordet "vanishing cabinet" är otroligt roligt att säga, märkte vi och vi tckte väldigt synd om "malefoyen" som Sara kallade honom. Sen gick jag upp och talade till älskling och Onna. de sjöng I need you now och jag kämpade mot Emma Black som var på krigsstigen. ett annat sådant samtal ägde rum imorse, då alla sjöng nämda låt och bårkade om klockan lite sådär. ;) haha, nu lyssnar jag på "countrylåten" I hate my life. det är egentligen en riktig emolåt, men det bryr sig inte pappa om. den är emoisk och helt underbar.:D allt handlar om hur mycket han hatar allt i hela världen. helt underbart.:D haha, efter den kommer en helt oskyldig amy macdonald-låt. lagom vackert.:D nej, om ett tag åker jag då till skolan men det är fina lektioner idag, bara språk och ensemble som jag i och för sig ska ha samba på. undrar när jag får veta min ensemblegrupp. är nyfiken om vilka jag hamnar med faktiskt.:D nu ska jag inte blogga mer, men bara så ni vet. jag mår bra. bra va? det gör jag varje morgon. mår alltid skitbra när jag vaknar. sen hänger det på dagen hur det utvecklar sig. hoppas på min dag folcs!

video of the week, vecka 35

nu tycker jag som så, att...jag är awesome. kärlek till mig. nej, alltså, jagb lev lite deprimerad av att ha ellen där så ja. här kommer jaaaag. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=YDNp4nPdAIc

hejdå ingemar.

Jag skriver utan ingemar och Hannah är underbar. och jag har ont. jätteont. har spenderat kvällen med harry potter och min syster, och senare älskling och onna i telefon. allt var fint. om ni ville veta. hejdå.

and the choking is upon me

Så är det jag. Känner att jag kvävs. Mår illa. Som en hand på munnen. Undrar varför egentligen. Blir så ibland. Iallafall har jag nu varit hos selenarna och där åt vi och sen spelade vi alias och jag och Sara sjöng till Johanna som spelade fall to pieces och proud mary. Hon kunde även någon gång måste du bli själv, men det kunde inte jag. Vi åt tårta, lyssnade på musik, sjöng love the way you lie lite för mycket och hade det bra. och nu vill jag inte mer. om ni ville veta. det ville ni inte va?

same song as yesterday, but ah, such a diferent mood!

Humorfestivalen har avnjutits. Vi såg Anna-Lena Brodin (astrid i greveholm!!), Klas Malmberg (två gånger, samma föreställning, eh ja) och Johan Glanns allas vår eslövsbo. De gick igenom många underbara ämnen; båda Anna-Lena och Johan pratade om flygvärdinnnornas performance på flygen, Klas snackade om kulla-gulla (<3333333333) och vi fick veta att det finns en stad som heter röven. Så otroligt awesome. Hörde just Rilles version av enebärsbusken, med inslag av knuut som jag kallar den i speelistan. "heligt en lördagsmorgon" fick toppa kvällen. Gud, så roligt jag har haft! Här kommer lite citat om jag lyckas fånga någor...

malmberg: hur svårt kan det vara att använda sitt intellekt? Jag använder det när jag ser dörren, det är en dörr. Sen använder jag det för att öppna dörren. Sen finns det sånna som inte har nåt intellekt som går rakt igenom dörren. polisen.

Anna-Lena: ja som ni hör är min son stockholmare. det var inget jag planerade...shit happens.

malmberg: jag lider av en sjukdom så att jag måste prata hela tiden, annars kvävs jag. så jag är här som livräddning för mig själv!

pappa på restaurangen: här sitter vi i sverige, på en tailändsk restaurang och hör elivs spela en irländs låt.
jag: och pratar om wt, som är från holland...
sara: ja, med en indisk sak man har ris i!

Anna-Lena: jag brukar ringa och fråga, "är det du som undar om det är någon som har sett din katt?" "jaaa!" "ja, jag har då inte sett den." "varför ringer du om det?" "du frågade ju!"

Okej, detta är lite pinsamt...jag minns inga citat från johan. men vi älskar johan glanns. jättemycket. absolut. är bara så trött, och intensivplanerade min nya roman samtidigt. det går bra, men det verkar som om en person är dragen till att dö i slutet och det tänker jag inte tillåta henne att göra. vet inte hur jag ska få henne lycklig igen. det är då i sanning jobbigt med obstinata emokaraktärer, jag om någon borde veta efter vsd! herregud, säger jag bara. När jag ändå är inne på ämnet, så har jag hittat ett par logiska luckor jag vill dela med mig av. just för att ni bryr er så mycket host hos.:D
1) Emma har ingen hjälpsak i skolan utan springer omkring helt fritt. på en skola där trapporna flyttar sig. vet ni, det gör mig avundsjuk på henne. skills hon måste ha! hon får lite hjälp av en tjej på trolldryckslektionerna (Agnes, jag saknar hennes förebild Agnes insåg jag nu while writing, hon är cool) men annars inte. helt jsukt.
2) hur kommer Emy/Sirius/oftast båda in på rätt ställen vid rätt tidpunkter? Det händer hela tiden. Emy stoppar Sirius från självmord i vsd och vägrar brätta hur hon kom in (och jag vet då inte) och senare gör Sirius detsamma med henne. huuur vet dem? Sen i kam dyker Sirius upp i den siriusistiska kyrkan helt oanmäld och man får aldrig veta varför. Han och Emy hämtar även tara där, och sen dyker de upp hos satan när de tror han våldtar emma...men hur kunde de veta det? jag fattar ingenting, och detta var så sjukt spännande. jag är jättetrött, och älskar er!:D

du vet att det kommer blöda ibland...

Igårkväll var en fin kväll trots mitt dåliga samvete och självförakt. Spenderade den chattande med Tildah och tittande på mig själv på youtube. Det var en riktigt self-boost, underbart vare.:D imorse blev jag väckt av mamma och älskling (precis efter varandra) och sen älskling och pappa andra gågnen (också precis efter varandra, typ) och sen har jag inte jgort så mycket idag. Snackade musik med pappa och Sara ganska länge, rensade ut skitmusik ur min lista och ikväll blire humorfestivalen med Annalena what´shername (Astrid i greveholm!!!) och sen Klas Malmberg och Johan Glanns istället för babben larsson (gissa om vi blev glada! skåååneee!:D). Nu ska jag nog gå och kolla om vi ska äta något litet innan vi beger oss.

so let´s quit this shit

Fredag. Började med matte där jag lyssnade på fin musik och räknade och kände mig skill. Idrott med simning där jag saknade mina och Sbs dagar med simhall och snabbmat. lunch där vi satte oss vid bordet två minuter innan vi började. vi skulle även hinna ta oss till magleskolan yay. där var det musikteori, som kändes helt okay, Per skulle visa några låtar med de vanliga fyra ackorden och alla var med i 4 chords. jag hade ganska kul åt detta faktiskt. sen klassfluff och sen hem för ett par timmar med älsklingen i luren. Vi talade om allt gnäll man kan gnälla (läs: jag), hon sjöng mycket vackert (till och med finare än vanligt) och jag var helt slut. Borede alltså sova nu. verkligen. och för att fullborda detta inlägg kan jag säga att ni inte vill gå in i mitt huvud idag. oj vad rädda ni skulle bli...eller förvånade...eller bara trötta.^^

kaipurinia med döden-Maria hernestam eller nåt liknande

Denna bok handlar om Erika (den också...) som just separerat med sin sambo Tom när döden knackar på dörren. Denne är både extremt söt (lite satanisk, kan jag opersonligt lägga till) och väldigt smart. Boken innehåller filosofier om det mänskliga, härliga människor så som bland annat den finlandssvenska eira ("Erika, jag har ett hjärta! Jag var på sjukhuset och då såg jag det! Min gubbe säger alltid att jag inte har något men nu har jag det svart på vitt, jag har ett hjärta!") och ett minst sagt oväntat slut! Den här boken är helt sjukt bra måste jag säga, den är full av en massa tankar och konstiga twister. underbart!

what´s the point of doing anything if you´ll never notice?

Jag har idag varit och ätit underbar pizza med Natta som var överdrivet hög, särskilt när jag pratade med Hannah i telefon. Då var hon riktigt riktigt skum, pratade skånska och var galnast ever. Sen köpte vi en centerrlle och åkte hem under glatt ätande.:) låten i rubriken sjöngs ganska mycket. Och just nu känner jag, som många gåner förr, att allt går rakt rakt neråt...

varför handlar så många bloggrubriker om hur hungrig jag är? Jag kan komma på typ fem.;)

Ja, alltså, det är sorgligt. men hungrig är jag. Ack så hungrig. Men idag i skolan hade vi spanska och matte som var tråkigt och sen kör som var kul. Vi sjöng "vi bygger oss en båt" som var en väldigt söt låt, måste jag säga. Herregud vad jag hungrar. Jaja, sen åkte jag till Tina och hon blev allmänt upprörd över tatiana och sådant trevligt. sen har jag mest suttit här och läst kam. jag älskar att läsa kam. länge sen, vare. Det låter så sjukt mycket som jag för fyra år sen med mina jep och voy voy och lla andra lätt störda uttryck jag använde mig av. Undrar om någon minns det. Minns att Tildah kallade mig jep-kvinnan och var allmänt konstig. jag älskar mina uttryck. "jep", "voy, voy", "bebo", "bjebb"(erkänn att ni alla saknar bjebb! seriöst!), seriously(;)) och det finns en massa fler som jag nog har glömt. om ni vet något så påminn mig kära folk som inte finns. Vill avsluta detta med en viktig sanning. Du är älskad Hannah. Alltid. Inget att göra åt saken.

laughing milk

eh, ja, lite skum rubrik. Från boken jag läste.:) läser, I mean. Jaja det är torsdagsmorgon och jag börjar tio idag igen mwaha. fast det gjorde jag inte i tisdags. jag skolkade. det visste inte jag. :s men nu vet jag. och jag känner mig förkyld och jag hatar att alla verkligen lyckas med allt utom jag. så känns det, iallafall. men jag ska väl inte gnälla antar jag. :/ hejdå kära ingen.

livet blir roligare om man häller vatten ur kul saker

Denna rubrik är sagd av min mamma på msn igår. Jag älska.:D jaja idag har jag först varit i skolan. Det sög. Har planerat en massa kurser, tränat rytmer och hört skitmusik från klasskompisarnas datorer. Mer än så blir det liksom inte. Jag känner mig extremt skoltrött redan nu. vill bara lägga mig på golvet, eller något. Men jajaja, sen gick jag och åt en macka med saris inan sånggrupp där vi sjöng folkmusik. jag och Sara stämde flertalat gånger lite improviserat upp i lars persson, med min awesome stämma. eller jag vet inte om den är awesome, men jag är nöjd.:) Cristina undrade inte ens lite över oss. jaja(säger jag visst helatiden), ska sluta med ett citat och sen...sluta.

1: dryga ut allt du skriver.
2: okej. Såhär, typ. Vi vill arbeta i grupper om två, tre eller fyra. Eller fem...ibland. Eller 6 om någon blir över eller så, han kanske kom för sent...kanske missade bussen eller svalde en macka fel så han måste gå ut i skogen och spotta ut den. och sen måste han ju ta sig från skogen till skolan...

nathalie is coming back from the dead again!

Tisdagen har fortskridit, faktiskt. Morgonen började med estetisk verskamhet, vilket förvånande nog verkar vara en lite tråkig kurs. Sen har vi haft svenska, datakunskap och spanska. Tomt. Sen träffade jag natta och vi fikade på caffé & le, köpte en minidaim och åt på en random bänk i solen som helt plötsligt kom. Det var fint och jag fick reda ut mina tankar som var enkla tills jag kom hem. Nu gör de ont igen. Ring. Säg något. Gör något. Snälla...

tisdagsmorgon

Tisdagsmorgon. Jag borde känna något inför det kanske men allt jag vill är bara att höra angels från min telefon, lyfta luren och höra ett fucking vänligt ord som jag inte förtjänar. I never did, did I? Jag skulle bara vilja att allt blev bra och det värsta är att det blir det. For now. Jag orkar inte gå runt med ständig ångest men jag ska inte klaga. Jag vet ju det. I hafta shut it and just…I don´t know. Goodbye.

monday...

Nu ska jag blogga, fast jag har inget Internet. Det är väldigt hemskt. Jaja, jag har varit i skolan och allt ihop.

Där började vi med spanska som var rätt tråkigt och sen ensemble där vi spelade afrikanska trummor. That was sorta hard, actually. Usch vad hemskt. Det var extremt svårt och deprimerande, men kul fakitkst. Sen blev det lunch där jag åt med några trevliga människor.
Jag: Jo, Halo, det finns faktiskt folk som pratar mer än du.
Halo: Hör alla, det finns en som är värre än mig!
Grabb: Oh, vem är det? Djävulen? Carola?

Sedan var det svenska där vi lekte en namnlek. Man skulle komma ihåg alla namn och egenskaper på alla innan, ja ni vet.
Karl-oskar: Vad hette du?
Halo: men kalla honom bara prettyboy!
k-o: prettyboy heter han och…(helt seriös)

Origninal: jag heter victor och är värdelös på namn.
Tatiana: u heter victor och du är namnlös.

Sen åkte jag till skrivargruppen och återsåg alla underbaringar, + en ny. Hon var ganska trevlig.:) har spenderat kvällen med min älskling och det har varit extremt bra. Nu ska jag sova, som det ser ut nu. Publicerar vid tillfälle.

sovmorgon och sånt

Godmorgon, här sitter man en måndagsmorgon och börjar om mer än en timme. det är himla fint, tycker jag. så är det även imorgon. mitt liv är bra, tycker jag.:D men jag har ingt att gööraa. Hannah, vakna och svara på mitt sms! Detta äro en order från din mistress.:D oj, tänk om du skulle vakna nu. Fan vad rädd jag ksulle bli i så fall. Fast det gjorde du dessvärre inte. Damn! jaja, jag har ingenting att säga egentligen. jag är trött, uttråkad ohc har vaknat hela morgonen. Jättekonstigt egentligen. Jaja, hejdå.

video of the week, vecka 33

Tänkte att jagidag ska visa er min fantastiska före detta skrivargruppskolegas skills! Jag ivll också kunna skriva en sådan låt, säger jag bara. Lycka till i livet Ellen!
http://www.youtube.com/watch?v=dyhvFUbGgJE

kan bli ett inlägg av det, läs så får ni se

Det är söndag, Sara dissade melissa Horn och jag saknar vsd så sjukt mycket just nu. Jag vill dit igen damnit. Där har jag inte varit men jag tror att ni förstår. Till den där känslan. Jag hittar den inte så ofta på andra ställen, och kam och tof har en helt annan känsla. Vsd-känslan är något jag skulle ge en del för att hitta in i igen. Det där överdramatiska, kinda. Det var väldigt fint. Men oj så jag plågade alla stakcars karaktärer. Herrejävlar. Och ja, jag vet att ingen bryr sig. ni minns knappt vad den handlade om, jag vet. jag minns inte heller detaljerna längre, känns det som. lite sorgligt faktiskt. Men jag har ingenting att säga. Mitt hår är fult, men det skulle du inte hålla med om. Det är det iallafall, för det liknar hans. Och jag vill bort från kam och tof-känslan. men vsd-känslan får jag känna. det är helt okay att jag gör det. och jag ska sluta nu. jag älskar dig som fan, bara så du vet det! (kan tolkas på två sätt. välj.:D)

det går bra ändå :)

Ändå? Jaja, har pratat med älskling igår natt och idag. Det var extremt trevligt. Hon har jsungit vackra serenader och nu konverserar vi per sms om att flytta ihop i lund. Men det lär ju inte bli så. Jaja, jag har inte så himla mycket att uttala mig om känner jag. men...tack.:)

you´re so young you´re so goddamn young!

Detta är en rekapitulasion av vad jag just skrev. Det började med hej människor, minns jag. Jag berättade sedan att jag mår jättebra nu. Först och främst för att Hannah faktiskt inte dissat mig, utan hon talade med lilla mad Onna i telefonen. Också för att jag hörde 4blinds konsert 2 idag. "jag har färdtjänst!" är lika kul som alltid och att Niklas lekte i våra oktaver bättre än oss gör mig lite vemodig. We miss that kid! Jaja, sen pratade jag om att hooters vill ha tillbaka musiken för jag lyssnade på den då. Det skulle jag också vilja, om den försvann. Vi undrar vi undrar varför du försvann. Den låten handlar inte om nåt egentligen. Ganska sad. Det gör inte förlåtelsens visa heller, utom förlåtelse men det spelar ingen roll. Jag vill inte se handlar om två saker, fast det tror jag inte längre. En sak, tror jag den handlar om. Men det vill jagi nte skriva om. Mitt hus är tomt så när som på Lukas, Billy (och Billy sa gosse, du fattar vad det handlar om.<33), jag, min cola, mina chips, min choklad, ingemar och miss li (fast första gången automatic loveletter). Så det var inte så himla tomt. Och då räknar jag inte med möblerna. Jag gllar möbler, och miss li är hög. Det verkar kul att vara hög. :) fast låten är hennes typ lugnaste, så det är lite konstigt. Den här är bättre. Liksom, vadå dragspel och freakyness? Ohc trumpeter som vnaligt. nu ska jag njuta av låten!

utmattad anthem

Ja, det menas med att jag lyssnar på små svarta änglar men inte orkar jobba upp mig till kämparglöd. Är helt slut och känner mig förvirrad, ensam och farligt nära att faila i mitt begravande av slått. Men det ska gå. Det är det absolut enda alternativet, helt enkelt. så det så.

I vilket fall så var jag först idag ohc tränade vägar med mamma, gick till bussen och tillbaka. Jag var bäst. Sen fikade jag med familjen minus pappa och de var överdrivet trötta och underbara. Efter ett samtal med Hannah där hon var söt och vi pratade om anledningar begav vi oss till malmöfestivalen. I bilen spelades love the way you lie och av någon anledning får jag ångest av den. Usch. och Hannah dissade mig. det gör hon än, verka. Och jag fattar inte varför. I alla fall så var malmöfestivalen ganska hemsk faktiskt. jag tänker inte åka dit mer om det inte är någon jag vill se. usch. massa folk överallt. jaja, nu sitter jag här. helt slut. citat. hejdå.

mamma läser Saras låttext till skolan.
mamma: sover på jordens...disk!

go went gone

Ska jag inte göra idag. Ska inte göra något överhuvudtaget. bara sitta, sitta, sitta och sitta. så himla underbart. Verkligen alltså. Önskar jag hade nåt att göra, men jag kommer inte på något jag känner för. men igårkväll pratade jag i alla fall med Hannah en stund. Det var väldigttrevligt, men jag mådde kraftigt dåligt och blev skitsur/skitledsen åt allt. det är väldigt jobbigt att vara sån.:( i alla fall, så ska jag nog ringa henne. nej! just det! hennes mobil dog ju! undrar om den har levt upp igen. hoppas det. jaja, så blire nog. förslag på nåt att fylla hela dagen med (om den nu är död)?

magi

Jag är just nu väldigt väldigt lycklig. Boken gjorde väl sitt men kvällen är väldigt bra allmänt. Tror jag. Nu kommer den säkert förstöra sig själv bara för jag sa det. Men alltså, undrbar känsla jag har just nu. Det glittrar. Har sjungit idag, för första gången på riktigt på länge känns det som, tittat på dobido och nu har Hannah kommit hem till sin gotlandsö igen hon. det gillar jag.:) Men nu dissar hon mig här. det gillar jag verkligen inte jag, men jag är ändå väldigt lycklig på ett vemodigt sätt. ^^ ska sluta med ett citat och så hörs vi imorgon då.

pappa: madonna. mad Onna...!

goldengrove-någon författare

Den här berättelsen handlar om Nico (oroa er inte, om ni gjorde det. ingen pleasurepain. det är en tjej.) och hennes syster margaret. Henne handlar det väl inte alls om egentligen, eftersom hon dör. spoiling. ;) nejmen alltså herrreguuuud. så jävla vacker den här boken är. Jag är i trans, typ. Boken blandar ut sorgen med gamla filmer och en hel gammal värld du inte visste var så vacker, the end of the world, intressanta karaktärer som den galne (?) Aron och Elane i affären och låten "my funny valentine". Bokens skönhet stod mig fan upp i halsen, i positiv bemärkelse. Börjar snart gråta här eller något, så fin är den. läs den. seriöst.

och jag ljög när jag sa att jag var lycklig

Men det gjorde jag inte, och det har jag inte sagt heller för den delen. Just nu är jag lite sentimental, men inte, vill jag understryka, på "olaglig" väg. olaglig=grabbish. Detta trots att jag har tänkt på satan hela dagen. men inte på det sättet. jag lovar.:D mina tankar bara gick dit hela tiden. lite random. Jaja, idag har jag väl mest levt. Hade matte på morgonen och sen läskig idrott, lunch och musikteori och shit. har hört roliga diskutioner, men mest varit tyst. fy Emma! Tatiana köpte in sig i mitt hjärta med kakor och världen var ändå ganska fin på nåt vrickat sätt fastän jag började morgonen helt broken. Den där nivån där man inte kan föra en konversation bra längre, om ni vet vad jag menar. Alltså, Miss li är bra på piano. undrar om det där är hon. kanske. dragspel! kärlek.:D jag älskar dragspel. särskilt i dragspelslåten på radion som var innan. love.<33 jag borde göra något, men det tänker jag absolut inte göra.:D hejdå kära människor.

I´m on my wayy!

Anledningar till att festen blev endurable:

-tårtan var faktiskt god. åt för mycket.
-Hannah gick inte som jag trodde. svårt och höra ju!
-bandet var bra.
-Agnes och tora var sociala.
-att komma hem och prata med Hannahälsklingen var värt alltihop fast festen sög och jag ska ha lektioner imorgon.:(

varför...

...måste jag alltid få en anledning att må dåligt när jag ska blååga? Det förstår inte jag, men dåligt mår jag. Skulle trösta mig med en muffin men den vari nte god. Jaja, min dag har varit väldigt bra faktiskt. Tatiana köpte sig in i mitt hjärta genom att fråga om jag ville ha godis imorgon. det ville jag, men det sa jag inte.^^ hoppas hon inte bry. haha. iallafall så har jag pratat med reginaungar och en paramoreunge idag. credit to them!;) men jaja, vad ska man säga. Ikväll är det grillfest med alla människor och jag börjar må lite dåligt över det faktiskt men jaja. skitsamma. ska åka om en timme. hejdå.

I (kinda) made it!

Nu har jag börjat skolan!!! Det va ganska okay faktiskt. Vi fick en massa informatino och jag umgicks lite med halo och andra rnadom människor vid namnen Liv, Julia och Patrik. Det kan faktiskt bli bra, på något sätt. men vet inte hur. Jag sitter och äter fantastisk gudomlig choklad och saknar Hannah som inte svarar på mitt sms! Läser en bra bok och jag har knappt något att göra så det känns bra.nu kan man börja uppskatta tråkighet igen!:D

herregud

Vill bara säga att jag börjar gymnasiet imorgon. Mitt öde beseglas, kinda, när jag träffar de nya klasskompisar som kommer följa mig i hundra år av mitt liv. tre men ändå. jag är inte lite rädd, hispig och nervös ska jag säga er. rädda mig fråndetta!:(

and so it keeps going...

först av allt kommentarsvar: Jadu onna, du var mentalsjuk. jag älskar det, men det är väl bara jag!:D

Vill också markera att jag måste ha varit helt slut igår. tatiana heter hon, absolut inte titiana. förstår inte var jag fick det ifrån! Tänk om jag säger så till henne? Då kommer jag dö. jaja, igår var jag på skolan igen sen och sen fikade jag med mamma för att sedan tala med Hannah hela kvällen. Det var lite dramatiskt, men stundtals väldigt väldigt väldigt fint också.:D

idag har jag återsett tina, som tydligen inte heter tina. hon heter katarina. jag blev lite lagom rädd där.;) sen har jag försökt lära mig punktnoter och nu sitter jag här. mår väldigt dåligt dock. Vet inte vad jag ska göra åt saken, antar att det inte finns något. men jaja, det är bara att ta och sånt I guess.

jag hoppas att vi ska bli tillsammans

Nu har Emma varit på spyken där ett stort möte ägde rum. Herregud, säger jag bara! Vi var runt 30 personer, båda från spyken och tuna, och däribland fanns den nya hjälpsaken titiana. Helt underbart fin dialekt och svenska, ja hon sa rubriken. Vi kommer säkert trivas och alltsammans. ;) ska snart dit igen och träna vägar med Åse, mamma och denna Titiana dårå. Jag är ganska glad och halo är i min klass så jag känner någon iallafall. Och jag vet inte vad mer jag ska skriva så sao!

video of the week-vecka 32

undrar om jag har rätt vecka nu. I alla fall var detta något jag bara hittade när jag sökte omkring, det hade nåt med regina och göra. den var bara lite trevlig sådär.
http://www.youtube.com/watch?v=trii5M1gKi0

det kommer ordna sig, det gör det alltid

Idag var jag alltid hos Cia och åt pannkakstårta och kladdkakemuffins som var totalt underbart. Vi spelade spel och alla var roliga.:D tvingades även smaka coca cola zero, huuuu, så vidrigt. kul eftersom vi baktalade det senast igår.;)

Sen åt jag extremt mycket tacos (för att vara jag) och pratade med älskling som nu är i stockholm. Försökte muntra upp henne lite men nu sover hon (antar jag) så jag sitter och äter chips, chattar och ska snart lägga mig i min säng med nya nalakan. Ska bara skriva lite citat.

vi spelar med andra ord.
johanna> det finns prinsar och...
amanda> korv!

mamma: vad pratar de om?
jag: de pratar om dem. inte om oss.
mamma: ja dem, vi.
jag: nej, vi är inte dem.
mamma:
jag: vi är vi.
mamma: är vi vi? jag trodde vi var dem...

she never truly hated anyone or anything

Det är söndag, jag ska vara hos Cia om en halvtimme och det känns som om allt bara kommer ordna sig. Miss lee strålar mot mig i hörlurarna och nu är Hannah på säbyholm. det gör inte ont än och jagär bara glad för hennes skull. Har fortfarande roman-cravings men mer efter att få läsa all kritik Hannah skriver om failboken. jag är nyfiken.:D jag har inte varit utanför huset sen i torsdags kväll så det ska bli outsägligt skönt även om jag är rädd att vi kommer cyckla. Jag hatar att cyckla. verkligen storhatar. Men det är en bra dag och jag tänker klara mig igenom den utan att gråta. känns som länge sen. Fast jag grät inget i fredags, slog det mig! Jag är så himla cool. ^^ ikväll ska pappa och sara ha filmkväll, om någon brydde sig vilket ingen gjorde antar jag. Den här amy-låten var verkligen jättesöt. ska börja bry. :) eller ska och ska, det gör jag nu helt enkelt. Och herregud på onsdag börjar jag gymnasiet!! Imorgon får jag träffa min nya hjälpsak! This is so huge! Men tänk o det är en läskig gammal gubbe? Öhöhöhö, då deppar jag ihop. och jag har inte läst mina punktnoter skjut mig lite allt blev sämre nu ju! Men onna lärde mig c dur-skalan och det känns ju iallafall bra eller nåt. eller nej inte. men detta skulle ju vara positivt! Skärp dig nu emma lilla. Nu fick du liten bokstav i ditt namn för det. Fast nu mår jag lite sämre faktiskt, men på ett lite fint sätt. undrar om vi ska äta nåt innan vi åker. hope not, för jag har ingen lust riktigt. Och jag skrev fel innan. En och en halv timme ska det vara. Nu endast en timme och en kvart. Thrilling att timen går. ;);) jaja, jag sitter alltså här och stöttar älskling på sitt nya läskiga gymnasium. Det gör fysiskt ont att dissa henne i ett sådant här ögonblick. Jag känner mig jättehemsk nu så jag slutar blogga innan det blir en my life sucks-bloggning som Hannah säger.;)

the last night of...of...eh, whatever, I can´t beat my last headline anyway!

Lördag kväll och Emma har bedrivit sin kväll med Hannah i telefon. Detta började med att jag bröt ihop något alldeles, men allt löste sig och sen har vi spekulerat i att hon ska flytta imorgon mest. Fatta, det ska hon. Känns inte så jobbigt just nu faktiskt.:s lite (väldigt väldigt) jobbigt att hon ska till Onna och grönan och shit på helgen. Bitterheten haglar haglar haglar!! Men jaja, vad kan man göra liksom. Åka dit, kan man göra. Det har man inte råd i, tänkte jag säga, men det har man ju alltid. Men det går inte. Just nu har jag en enorm lust att skriva en ny roman, men jag vet inte vad denna skulle kunna tänkas handla om. Desperation, alltså. Hjälp mig hjälp mig hjälp mig?:(:( jaja, hejdå allesammans.

kato sopar bort varje spår av vilsenhet, tills vi bor i varsitt tvättmedelspaket

Livet är fint en lördag, jag har still en outhärdlig mensvärk som jag hade igårkväll usch så hemskt det var. Men jag fick sprödbakad fisk och telefon med älskling, hon var söt och vi diskuterade en massa. Hon svarar mig inte just nu och vi ska snart äta plättar. Pappa lyssnar på sin festspellista av någon anledning och jag vill gärna få bort värken nu snälla snälla snälla. Och sen vill jag att du ska bli glad, men det kan man ju inte vilja sådär om du förstår. Inte när det är ens eget fel iallafall. Så nu får jag sluta säga saker och sluta blogga men rubriken kommer iallafall från låten astrid lindgrens konsekvenser (tror jag den heter?) som är helt underbar.:D hejdå kära människor!

cutest!

Familjens lilla sötiskatt ligger i mitt knä och det är fredag. Jag kunde ha mått jättebra ohc det gör jag också på ytan men under det suger allt och nu dissade katten mig! Han hoppade upp på mitt keyboard istället och förstörde för mig. Endearing.:) han gillar verkligen mitt skrivbord tror jag, och den här dagen...nej, den har inte varit så bra nej. Har känt mig som ett fetto hela dagen och proppat i mi chips, så jag får nog träna ikväll också. Skrämmandeatt jag gjorde det igår tycker jag, men det är lika bra att hålla i nu när man ändå håller på. :D beror på om nåt bra ses där nere ikväll. Men hallå låt min dator vara!:D och mina grejer också, preferably. Usch, fysiskt mår jag verkligen jättedåligt nu men det är fredag och man kan inget annat än att orka!:D

oväntat besök på star street-Marian Keyes

En okänd berättare anländer till star street 66 i dublin och kan ta sig in i alla invånares huvuden. Där bor underbara Lydia, två underbara polska killar, medelåldersensama Catie, gamla kloka Gemima och paret Math och Mave. Dramatiska saker händer och både depresion, jobbiga taxikunder, breakups och lyckan i till exempel apotekbesök eller trädgårdar. Marian är rolig och oväntad, men även mer brutal än någonsin. Jag älskar dig, Mariaaaan!!

I´m not scared, just changing

Hajhaj!
Nu tänker jag låtsas att jag mår bra, men det gör jag inte. Nu vet ni, ifall att jag failar alltså.:) har iallafall haft en helt underbar vecka med älsklingen! Den började i torsdags då vi pickade up henne på ängelholms flygplats som alltid och begav oss till det kära och hatade danmark!:D

Väl där kastade vi i oss korv och gick runt i helsingör. Hannah fick lära sig vad gräddbullar är och vi åt en stoor glass. Eller varsen, dårå. Sen stod vi på båten och läät vinden blåsa runt oss och sjöng en lundabo i olika versioner, även trestämmigt. Fint, var detta. På kvällen såg vi lots och hade ett långt deeptalk innan vi sov.

Fredagen grydde fin och vi såg en hel läskig massa lots den dagen. Vi åt även bakat bröd och hade det trevligt innan vi begav oss till stan för att se eclypse på bio. Den gick fortfarande, som jag anade. Det var läskigt trångt innan vi gick in men sen gick vi mot strömmen och gick iinte till inseption. den ni. Istället hängav vi oss åt cola, popcorn och godis och såg på den underbara filmen. Den blev iallafall underbar när vi hade trevligt. Vi förestälde oss att jag var Bella och hon var Edward, och då blev givetvis Onna Jakob. Så vi studerade Hannahs och Onnas bitch fights och skapade hela cullen-klanen. Sara var Alice, Adelina var Rosali, Erik var Emmet (:D), den andra Erik var Jasper (jag gillar inte riktigt det), Hannahs pappa var Carlisle och mamma var Esme. Detta gjorde vi på biografen, ja.:D

Lördagen var också den väldigt fin. Vi åkte in till stan på förmiddagen och åt glass, då vi även stötte på en mycket söt gatumusikant som fick Hannah att stanna mitt i ett steg. Det var väldigt roligt, fast inte. Jaja. Sedan åt vi lunch och tog tag i vår del 1 i serien "det-är-inte-alls-samma-sak-Hannah". Del 1 var ostkaka och det var faktiskt gott! Vet ni? Jag är lite sugen på det. Jag är lite konstig jag. ;)

Sen gick vi till kära mormor rävås för kräftskiva med släkten. Det var en rolig tillställning där vi åt kräftor (not me!;)), alla sjöng snapsvisor om de kunde (jag kan, men gör inte) och jag satt och funderade på hur revolting det egentligen är att äta kräftor. Man sitter och slabbar och slabbar med riktigt läskiga saker alltså!
någon: här finns en klo.
Hans: I don´t have a clue!

På kvällen satt jag och hannah i mormors uterum och sjöng, eller hon sjöng. Jag lekte mp3-spelare med henne genom att byta låt på hennes axel. Mormor joinade på Klas-Göran och diverse konstiga låtar kom upp. Sen fick hon dock ont i huvdet, så det blev lite tråkigt men fint.

På söndagen åkte vi till mossby och fikade, vilket var väldigt gott även om jag mådde illa och var allmänt down på vägen hem. Vi såg även lots och senare titanic, då vi sa hemskt mycket roliga saker.

Till saken hör ju att titanic kinda sjunker.
jag(råkar välta chokladasken): Den kantrar!

Hannah(skäller på mig): men Sara!!

Hannah till mig: Hörni, håll tyst!

På måndagen åkte vi till en sjö med Agnes och Tora. Det var helt fantattiskt!! Vi åt Agnes goooodaaaa mjölkchokladtårta som hon hade gjort för och fira mig och Toras dark side cookies som är konstverk samt drack en massa cola. Först hispade vi upp oss över männen i husvagnen bredvid och även över Toras vistelse hos sin käre blading friend Alejandro. Sen gick vi på promenad och Agnes lekte dement dementor och vi skrev i sanden. De gjorde bland annat en massa hjärtan åt olika saker och fotade mig med en pil där det stod Emma. Spännande. Agnes var allm'nt romantisk mot alla s] det blev en hel den otroligt s`ta bilder. Jaaa. Fint värre. Sen hamnade alla på mig, vi lekte lekar och njöt av livet (och colan) tills vi åkte hem. Agnes hälde för övrigt cola på min fina trööjaa.:(

Tisdagen var vår sitta-hemma-dag, då vi såg lots och även rosa the movie av alla filmer. Hannahs kompis var med och den var otroligt söt som alltid. Vi körde även del 2 i ovan nämnda serie, equals cheeseckake och lyssnade på riktigt dålig musik på rockklassiker. Det var då en intetsägande dag, fast det var fin.

Igår gick vi upp väldigt sent och Agnes dök upp nästan meddetsamma. Vi gick på en promenad, hälsade på Agnes hus och köpte cola och singoala som vi åt på en bänk. Sen lekte vi på lekplatser och jag mådde väldigt dåligt. Vi kom hem och åt mängder av lax innan vi avslutade lots (:() och sen såg camp rock. Det var en så otroligt hilarious film som det brukar vara!:D:D vi sov lite, åkte till ängelholm vilket rulade och nu...sitter jag här. Rubriken är ett citat från var ängelholmslåt, I´m not dead. Vilket jag inte är. Bra ju. :D hejdå kära människor!

tänk. ja tänk alltså.

Du kommer att vara här om typ...någon timme, haha.:D fast inte, för vi ska till kära dinamarka. jag gilla, fast inte för jag hatar danskar, och du smsade just mig. Det tycker jag oom.:D min värld är en fin fin fin jättefin plats och allt är bara väldigt bra just nu. Världen kinda...glittrar.:D och jag är konstig, ja, men allt känns så bra att det står upp i halsen. Skuuumt.:D

Agnes: Det har uppstått lite problem med sweet sixteen. aka: det blir inget, iallafall inte den helgen. men jag och Hannah vill gärna att du (och Tora ofc) gör något trevlgit med oss. skriver det här för att...slippa ringa.:D

life rules!

Imorgon imorgon imorgon kommer du hiiiit till maaajjj!!! Jag la just på i telefon med dig och du var sötast någonsin fastän läskiga pojkar atackerade dig och du var rätt du var söt ändå. Det låter som o jag skriver om någon annan än mig själv nu kom jag på. Eller det handlar ju om dig, men inte så alltså. Jag höll just på att skriva ordet ångest. Jag är riktigt konstig.:D för mitt liv är totalt awesome och o my god o my god o my godgodgodgodgod!!!! Jag vill att imorgon kommer nu!! :D:D

är de en egen grupp? en hysteriskt anfall-människorna?

Onsdag. Bra dag. Men hade just en hysteriskt anfall. Jag ser inte vad jag srkiiiver.:D det syyyns sääkeert. jag har pratat me Hannah och gör än och jag har en klubba i munnen. I huset är alla händiga och jag måste städa. Nu komer hon så hejrå!

the time is nothing

Vad g;r man om man t'nker helt sjuka saker hela tiden? Jag har konstiga känslor och behöver nåt men jag fattar inte vad. Behöver något att känna, eller hur man säga. Fast inte sånt jag vanligen känner. Det är en konstig känsla. Som om det finns en massa känslor jag aldrig har känt som jag verkligen vill känna! Men så kan det ju inte vara. Men det känns ändå så! Jättekonstigt. Iallafall så är cola jävligt gott och jag är läskigt läskigt läskitgt sokcerberoende och jag känner mig som Tildah hur kan jag göra det? Jag vet väl inte hur hon känner sig? Men det g;r jag. Jag vill krypa under skinnet p[ n[gon bli någon annan bli vad som helst fast inte av någon anledning. I övermorgon kommer Hannah och det är underbart så jag vill nog inte vara någon annan men i höst vill jag det. Jag vill förändra något men det säger jag hela tiden men sen kommer jag inte på nåt. Men jag vill skaffa mig en stil som verkligen är jag, hitta hem i mig själv om man så vill. Hitta hem i mitt utseende (aka: känna mig vacker och inte ful, vad än alla säger), min sångröst, mina känslor och mitt bettende. Vad ni vill. Jag vill dränka alla mina grabbar och jag vill samtidigt gå tillbaka till flickan som inte fattade att hon var dum i huvudet och gjorde massa misstag när hon tänkte på dem fast det gjorde jag väl men jag brydde mig inte. Jag vill tillbaka till när jag trodde att de skulle komma helt på allvar och jag vill tillbaka till tiden när det spelade någon roll. Fast jag vill nog bara tillbaka för att känna mig lite hemtam någonstans. Det är väl det det handlar om. Min värld just nu är så oförutsägbar och bergochdalbaneaktig lite som kokainmissbruk fast det vet jag inget om så eh varför skrev jag det? För att det lät fint i sammanhanget kanske fast det gjorde det väl inte ens. Alltså seriöst jag har ett helt liv framför mig och det är så himla mycket jag måste tänka innan dess. Fast hälften av mina tankar handlar om saker jag inte bryr mig om. Säkert hälften av detta inlägg också. Eh, ja, detta inlägg hade ingen substans men ville visa hur det ser ut inuti mig. Jag vill göra print screen på mig själv och se vad jag får ut, kom jag på nu. det är ju jättesmart. då kanske jag får en bild av hur jag bör se ut. :) jaja, nu ska jag avsluta. ;)

jag har saknat mig! Har ni?

Heejjj!
Ja, rubriken är inte såå konstig. Eller jo. Jag sjöng just (sjunger inte på riktigt när jag är borta) och insåg att jag hade saknat min egen sångröst. Ibland är mitt självförtroende typ äckligt.:D

Jag är iallafall i Lund nu! Har idag åkt bil och hämtat upp vår nya katt, ännu inte namngiven, men söt som fan. Vi har mest haft trevligt i bilen och sen jag kom hem har jag talat med Hannah. Hon läste failboken för mig och det var himla trevligt!:D det har faktiskt varit fina semesterdagar, fastän jag blev kallad ohyra. Man känner sig så himla älskad.:D men Sara har börjat ta upp musikanalys, på ett spännande sätt. Vi lyssnade på den där låten om att hoppa ner från eifeltornet och i refrängerna får tedd stöd av en massa grabbar. "tänker de masshoppa leler?" undrade hon. Samma i "ajajaj, det bultar ohc det bankar"(pappas fel att vi hörde den!!), då joinar några kvinnliga körsångerskor. Blev de lämnade av samma tjej som han, undrade vi. å är det ju i rent, en musiakl alltså, där sjungen en kille och en tjej en duett om tjejen som svikit dem. Awesome.:D nu sitter jag här och äter chips och chattar med min Hannahunge som kommer i övermorgon!!! Hejdå allesammans!

starvation

Igår var en himla trevlig dag. Jag drev mest runt i huset, spelade kort och åt. Sen spenderades kvällen med att grilla korv med Pia, Magnus, Henrik och Daniella. Vi åt scones(förutom kroven då), spelade spel och skrattade Katten är söt och jag svälter så nu äter jag!

patrik & erika-camilla läckberg(kom på mitt egna namn till serien)

Jag tänkerskriva två kapitel. Det första om de fem sista, och det kommer här. Första menar jag. Simply awesome! De här söta och hemska västkustdeckarna innehåller alla sidor av mänskligheten: pedofili, misshandel, familjelycka, andra världskriget, doksopadramatik, incest och syskonkärlek(de två sista såg skumma ut bredvid varandra...). Karaktärerna ges alla space, även de som inte har så stor del i handlingen och boken är stundtals så totalt oförutsägbar att det är skrämmande! Böckerna, I mean.

Och så den sista. fy fan! Camilla måste ha varit lite störd när hon skrev det. Boken är morbidare än de andra med hästlängder och slutet...slutet...fuck you Camillaaa!!! Läs alltså alla utom den sista, det är en order!

RSS 2.0