som om jag aldrig åkte ungefär

nu har lilla jag varit på stockholmsweekend och därmed idolfinal och umgåsande med älskling. Vi träffades på stationen och åt på mc donalds innan vi satt på golvet och sjöng swiftisar (de förföljde oss) innan Nina hämtade oss med orden "hej mina små råttsvansar!" like...jag känner inte dig.:D

vi träffade en hög onna, vispen med flera och gick då på idolfinalen. Alla har undrat hur det var, så jag säger det igen: väl trevligt. Jag trivdes, helt enkelt, och världen var allmänt munter. jag skrek, en gång, faktiskt. jag blidde så lycklig att jag knappt visste vad jag hette!:D så vi såg på den och sen stötte vispen på allt och alla, vi hade allmänt tjejsnack och livet var bra.

sen åkte jag och Hannah till hotellet. yeah, viii sov på hotell.:D det var fint och vi sov relativt gott.:) på lördagen åt vi "frukost" innan vi åkte till lilla onnas nya lägenhet. Där umgicks vi i några timmar, lyssnade på radio, tog stämmor (elller var tysta beroende på vem ni pratar om) och sen bar det av till bro.

vi åkte först och handlade ägg, pizza och julmust till kvällen som bedrevs på skoga där allt bara rular. vi åt pizzan (did food ever taste that good...), såg på lots (timeing?!), lyssnade på musik, pratade, åt kakor, drack julmust och sov.:D

i söndags panikade vi om tåget, åt ägg och jag åkte hem. nu är jag här i ett klassrum där en massa musik spelas, folk blubblar och jag vill till skrivargruppen nuuuuuuuuuuu. det är seriöst en av de bästa tiderna på dygnet.:D jaja, hejdå. dygnet? veckan menar jag!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Tomaaaaatttttt.

2010-12-13 @ 18:43:26
URL: http://horseheart.blogg.se/
Postat av: Ronja

Var det någon som stötte på allt och alla var det väl ändå Nina? Vispen ville ju bara göra det. Hela den där kvällen är typ bara ett suddigt virrvarr av skrik, vita limosiner och hmm...jag vet inte. Mitt minne är flippat. Jag minns nästan ingenting av vad jag gjorde i fredags heller.

2010-12-19 @ 16:07:54
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0