lööööööööööööööööööööööööööööööördag med fööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör många ö

Hejhej!
Ja jag kan inte säga så mycket om dagen för utom diverse citat :D
(jag förklarar ingenting, vissa är från melodifestivalen, andra från fanfics, och oj! nu förklarade jag ju..)
"Det hördes ett bröl i öster..."
"det var inte roligt tyckte ingen."
"den farligaste fjollan sen alexander den store..."
"vem tror han att han är?" "gudfadern!"
"han sjunger egentligen om en man.."
"godnaaatt!"
"jag är gay, de trodde ni inte om mej!"(måste dock förklara den här..pappas idé till peters bidrar idag.:D vi tyckte att han skulle ställa upp nästa år.9

Ja, kul har man haft! Detta covrar bara up att jag inte har gjort nåt idag. Vet ni förresten? Vsd är borta från rowlingfanclub. Jag har verkligen letat. varför? ingen aning, men fick en fix idé. ingenstans finns den. jag blir ledsen. Även om det är det värsta som skrivits. Typ, iallafall. Jag hatar det där uttrycket! varför använder jag så många uttryck som jag haaatar? jag använder inga uttryck, men ni fattar! äsch, nu går jag!

Emma is high today..yeay..

Jag är jättejättejättejätteövertrött & flummig för närvarande men har ingen att flumma med. Skulle nog inte våga, kunde säga något alldeles jättekonstigt. :D som omväxling. The hooters är söööta. Fast kristna tyvärr, och låten tarslut. Undrar vad som komma skall. Det är inte min musik, så jag vet inte. Nåt skit tror jag. Låter så tycker jag. Säkert ac/dc. vi får se. *vänta* trore. om det nu inte faktiskt är hooters..? Det är svårt att höra för det är så många som sjunger. Orkar inte fråga pappa. då måste man prata.

Ja, har knappt gjort nåt de senaste dagarna. Åkte lite mer skidor igår, och ramlade. Har knappt ätit. Varit förkyld. Saknat tsrfc. (<33) pratat en hel del med älskling on da phone. man får ju passa på när det funkar (när hon är i skolan, that is.) och nu sitter man här och snörvlar som ett pendeltåg. Fråga inte. jag hatar pendeltåg. Mår jättedåligt av tanken på sådana. Nu vet jag vad det här skitet är. Det är sångaren (?) i judas priest. Jag inte bry judas priest! De är lawbreakare. Vilket jag bry, kom jag på! Haha, pappa satte på hotters igen för att glädja moi. Det låter lite folkmusik-aktigt om det här. Med gitarrer. Jag älskar det. Ska lätt börja lyssna på dem såfort jag kommer hem. Vilket är imorgon!!!!<333 underbart värre. men vad han älskar kaddilacks! och kristendom. men det gör inget, för country/rock är så cute att jag till och med klarar av att det är en grabb. Nu ska jag inte prisa dem mera. Ska snörvla iställe. det är jag typ bäst på, och har alltid varit. jag har börjat tänka "och" som "&" i huvudet. ingemar säger det olika. inatt tänkte jag sådär med ingemars röst jättelänge, samt hittade på en otroligt konstig saga om en psykiskt sjuk kvinna. jag..var..trött. ska kanske skriva ner den dåliga sagan. tro mig, den var verkligen skrämmande dålig. :D jag älskar att tänka på natten, för utom när jag blir svart av det vilket dock bara har hänt en gång den senaste tiden tror jag (i onsdags, tror jag). Nu ska jag sluta pladdra till ljudet av accept. dåligt band!

kurs- och debattvecka med Emma

Hajhaj!
nu sitter jag här och ska snart till folket i stugan bredvid. Hemskt värre! Men nu sitter jag här och lyssnar på poA än. mina grabbar bör vara snällare mot varann! För närvarande binder de varandra, drämmer varandra huvuden i tak och håller på och är allmänt söta. <3

Ja, imorse mådde jag jättedåligt (fysiskt) som jag nämnde, men älskling piggade upp mig. Just nu är jag dock orolig för henne. :( jag hann bryta ihop, skratta och bli döpt till "skåne" av the famous katarina. :) som inte är det minsta famous, kom jag på.

Sen åkte jag och fikade med madre, Ann-Marie och Mischa. Det var högst bryvärt och vi kom fram till att jag ska ha en kurs- och debattvecka. Dessa är punkterna:
-kurs i att ignorera. man behööver inte gå på toa om man inte vill, herregud! :s
-debatt med ämnet "varför ska man hälla kaffe i socker när man kan få sockerbitarna för sig själva?"
-lektioner i barns mycket viktiga behov av godis!! man kan inte ta det ifrån dem!
-kurs i hantering av mojs (speciellt på födelsedagar).

naaww, blackis är just nu oerhört söööt. Naaw. Haha, båda mina grabbar har lostat sitt medvetande. Stackars älsklingar. Snart vaknar den egna och binder den andra. Ah, de är så vänskapliga! Men kan de sluta ägna potter så mycket uppmärksamhet? seriöst! Han är en dryg pojke. och nu orkar jag inte mera!

this is stupiiid..

Ja, bara från boken det där. ja jag läste kommentarerna, och..hahahahaha! Inte den hans, onna lilla. en helt annan hans, nemligen min morbror. :D och jag inte tro ni ha kakor åt mig, agnes. Ni bevisa på måndag, annars jag inte komma på tisdag!xD för övrig information så är jag typ halvsjuk, och hemskt trött. För övrigt så älkar jag att jag har fått massa kommentarer, även om jag inte har arat på alla här. Jag glömmer. Juste, hitler glömde jag, kära vän.<3 var inte så pigg själv gissar jag. minns faktiskt inte. och på din senaste kommentar kan jag bara säga jaaaaaaaa!!!!!!:D ungefär. Vare mer? Jo, onnas andra. Ofta jag menade att jag var the master of längdskidåkning! Jag suuuuuger. xD och ja, jag hade missat nutella. det är konstigt, för åt det i somras, och då sög det. :o vare mer nurå? nää, deet jag inte tro troning. hejdå kära vänner.

hello folcs...

Ja, idag har det varit onsdag. Det var först skrämmande svart, men sen pratade jag med älskling och blev hög iställe. :D sen åkte jag lite längdisar, fikade på mc donalds och sen gick vi till folket i stugan bredvid för mat och kanasta som jag fölorade på. Nu pratas det om min grabb. jag älskar den här boken, för mina grabbar är överallt. Söta är dem. Det här är den enda boken som blackis är söt i. kanske för att han typ inte är med? Haha, ja jag tror det.:Ddär var den andra också! jag älska mycho.<3 Gud, det går verkligen inte att koncenterar sig. jag ger up. xD

väldigt informativt inlägg

Rowlingfanclub är det nest mäst adictiva jag vet i hela världen. Jag är the master of längskidåkning, och jag fryser. Coca cola är gott, och jag vill inte gå på skidshow som jag ska göra snart. böhöhö. dessutom hatar jag the red-haired whore något otroligt idag som alla andra dagar. jag sörger mina vackra naglar som sakta men säkert ramlar bort från mig. jag dränker mina sörger i läsk. bra gåre. men jag orkar knappt skriva, och nu ska jag gå. usch.

what did yah fall over for?

jag dör. Mitt inlägg försvann. Jag som är så bra på att kopiera. Sooorg. Vad ska man säga då? Jag orkar inte skriva om inlägget. Böhöhöhöhöhö! Men jag babblade om gårdagskvällen och dess aktiviteter med folket i stugan bredvid. Jag babblade om att man inte ska lyssna ouppmärksamt till prisoner of ascaban, för det är lite läskigt. Sen blubblade jag om hur roligt ordet blubbla är, och att jag drömde om min älskling inatt. sen kom jag på att så kan jag inte säga eftersom min älskling ju är hannah. och henne drömde jag inte om..tror jag. jag nämdne även att jag inte är kanibal och att jag är all alone här inne. golvet blir min död och här är ganska varmt annars kom jag på. detta var alldels nyskrivet, den meningen iallafall. nu får det va noog.

måndag i sälen, still inga sälar

Ja idag har jag och pappa helt skolkat från skidåkningen och bara typ suttit här. Idag har jag nostalgiat mig en hel del på rowlingfanclub vilket som vanligt av ig ångest men även huuuuge skrattspasmer. Läste en jag aldrig läst förr. den var, ska vi säga underhållande? jag typ dog och alla undrade vadfan som var så kul. De fick ej höra.:D har även gått på en tur till ica, där det införskaffades förnödenheter. Vi köpte även vantar åt mig och har nu kränkt i oss varsin nutellamacka. jag trodde ej att detta var gott, men ack, så fel jag hade. Nu sitter vi här i tystnaden. denna tystnad dödar mig. jag vill lyssna på musiiik. jagoch pappa försökte föra över musik från min dator till hans med hjälp av dongeln som även är en minnessticka, men det funkade inte. jag blev ledsen.:(:( jag som ville se pappa lyssna på min musik. wellwell, inge att göra åt I suppose. jag kan ju läsa också om jag vill, men orkar inte av någon oförklarlig anledning. inte orkar jag blogga heller.

I think I´m on the bright side

Fast jag sitter helt sjukt obekvämt. illa, tycker jag. Ja, hjär är jag då i sälen. Sälar finns här inga.

Ja sen sist har det ju då, obviously, hänt en del. I fredags kväll pratade jag med Hannah och hon var myyycket trött.
"satelit, nu kan jag förstå! vad världen är liten och blå.."
Ja, smakprov. Igår pratade jag ännu mer med henne innan vi åkte, fast först slängde Sara i sig ett halvt pringelsrör på två minuter och vi sjöng det är så synd att du är så söt. Sen åkte vi alltså bil. Under resan han vi lyssna på best of bilcds med klassiker som movie star (som vi tänkte göra om i teknoversion) och bang bang eller vaddennuheter, på minuten, pang prego, spamalot och en konsig skiva som heter emmas goa låtar 5. Den är konstig, eftersom emmas goa låtar bara innehåller 4 skivor! Det som är sjukt är att den innehöll bryvärda saker som evanescence, anastacia, lisa miskovsky, cindy lauper och lite nostalgimusik. Fiiint. Hannah tycker att jag ska mörda hans. Stackars hans!:( jaja, sen kom vi fram till farmor och där farmade vi oss. Jag messade och tittade på melodifestivalen med Sara, Daniella och i sluter Henrik som kinda dömde ut hela tävlingen. Med all rätt!

Idag har vi åkt mer bil. Böhö. Eller va? Jag ju älska! Vi har idag hört herman lindkvist(<33), josef (älskaaa!!!!! och vi fick höra slutet för typ första gången), lite bilmusik (1987, the hoters och annat fint>) och tystnad. Tystnaden fick dock tvärt avbrytas när jag kved att jag fick ångest. Moha. Ja nu är vi här i det kalla helvetet utan satan och min nacke gillar inte min nuvarande ställning. Men jag inte bry, för den här låten är söt. inte för att det hörde hit. Men skitsamma! Nej, nu avslutar jag detta inlägg.

diverse babbel, bjebb och..och..nå annat på b.

Den här dagen har väl gått den med. Medans alla var i skolan hann jag bada, baka och äta drömtårta, läsa ut chamber of secrets (som är väldigt underskattad tycker jag!), läst fanfics från gamla tider och haft diverse olika typer av ångest och dåligtmående. Det är spännande hur många olika sorter det finns tycker jag! Jag kan må dåligt av mina grabbar, skolan, älskling, mig själv eller varför inte helt orsakslöst? Detta har jag suttit och tänkt på hela dagen faktiskt. kul värre.

Ja vad ska jag mer säga? Ja jag har då suttit här och läst fanfiction vilket jag inte borde få lov att göra! Det gör vanvettigt ont eftersom inte en enda en kan hålla mina älskade grabbar ute ur handlingen. och de som gör det är ju bara trååkiga! Fast att jag läser sånna som gör mer ont än vanligt är ju mitt eget fel. liksom "denna gjorde ont. det minns jag. undrar hur? vi kollar! aha, det var om det. men då fortsätter vi läsa för att se om det gör ont än. aaajjjj!". Så smart hon är, Emma rävås. Hon är smartare än en hel påse smartis. som inte finns i påse. (?)

Ska väl kommentarsvara dårå. Nejdå, det är inte svart hela tiden. men mer ofta än förut, inte i sånna där minut-intervall du vet? och kul att någon undrade vem älskling är, Amanda av alla. älskling=Hannah ofc!<333 den enda älskling man behöver här i world. nej, nu slutar jag skriva och läser mer såå jag får ondare!

aparently I´m sick

Imorgon ska jag visst vara hemma för jag mår dåligt. Val hade jag inget, var redan sjukanmäld när jag fick höra. Så jag har sportlov då alltså. Det känns inte ett dugg bra. Mådde nääästan bra när jag åt pizza med natta men inte nu. not one bit. typ usch. vad händer med mig? Liksom förut var det svart ibland nu är det svart hela dagarna i en vecka. Känns ju uppmuntrande! Och jag undrar varför maybe med kelly clarcsson berör mig så starkt. jag kan egentligen inte koppla den men den känns ändå som jag. Kanske för att hon skriker "I´m confused as heeell!". Den här är också som gjord för mig. Save you alltså. "I can call you, wish you well, but nothing I can say is gonna change this". Hej sanning. Och nej det går inte att blogga mer.

dramatisk dag

Imorse var det ganska lugnt. Eller nej, rätt svart, faktiskt. Sen på fysiken kinda bröt jag ihop. Detta var väldigt väldigt hemskt. Men sen satt jag och drack varm choklad och pratade med älskling innan engelska och so som dög. Sen fick jag veta att jag fick vg + på biologin!!! Lyckaaa! Jag älska. väl hemma fick jag dubbelnougat av pappa och det var fint. Mindre fint att farfar ligger på sjukhus för den tredje lunginflamationen på typ en månad. :(:( men ja, jag klara.

"that´s one of my more briliant ideas. and between you and me, that´s saying something!"

Ja, denna onsdag har dugt. Kul ord.:D fast det har den inte alls kom jag på. Efter att förra inägget skrevs hade jag slöjd som var ok, lunch som var god, svaaaaaart svenska, ganska okej musik och helt okej elevens val innan jag åkta till Tina. Där var det svartare än svartast, och så var det enda tills jag sjöng på sånggruppen där vi sjunger en rolig låt nu. Sen sjöng jag med Sara och tog en massa stämmor. Det är bland det bästa jag vet, men inte när jag "leker pro" som Sara säger. Jag blev ledsen.:(:( nu sitter jag här och saknar Hannah (note: jag skrev namnet nu) och typ sitte här ja. ;) det sa jag ju. äsch, bjebb!

Agnes Wallberg har inget liv, men det har jag, och det saknar jag.

Detta inlägget skrivs på en so-lektion. Åsa snackar om att det föds för lite barn. Diskutionen hettar till, och detta inlägg är endast till för att glädja Agnes, och att gnälla över att jag saknar mitt liv. Böhöhö. Folk tycker att vi ska avliva gamla, och bernard ropar "kristdemokrat-power!". Jag fattar ingenting. Jag borde lyssna. Verkligen. Agnes, detta är ditt fel! Bli frisk så jag slipper skriva inlägg åt dig! Och angående att hon inte har nåt liv, så skrev hon till mig om black-inlägget en minut efter publicering. Helt seriöst. Sitter hon och kollar min blogg non stop? Jag tror det.:D alla hatar Åsa, och nu ska vi få våra redovisningarna. hejrå kära folk!

Rävås vs Black, and the winner is...

Ibland slås jag bar av tanken på hur mycket lättare det skulle vara om jag var Emma Black istället. Det låter inte så konstigt som det kanske verkar för en läsare som inte är så hemtam i vsd. eller vadå vsd? Hon är inte med i vsd. Men vad ska man säga för att beskriva alla tre i ett ord? Jaja, det är för er information huvudpersonen i mina två sista böcker. hon är som jag, only a bit more awesome and kickass and perfection. Hon är snyggare, längre (tydligen eftersom det står att hon är längre än satan, vilket jag känner att jag inte är), djupare och hon har Satan. Jag tog med alla mina vänner från det riktiga livet (eller nästan, men ja) så jag skulle inte sakna dem. Den största skillnaden är väl egentligen att hon har ord på typ allt. Hon är som jag uttryckte det väldigt högtravande. Hon har aldrig svårt att hitta ord och förklaringar. Och visst mår hon dåligt ibland men herregud det är inte så konstigt med tanke på hennes liv! Dock mår hon aldrig som jag. Fast det är väl för att hon inte är så verklighetstrogen, så. Ja om ni undrar varför jag börjar svamla om det här nu så var det på grund av skrivargruppen igår. Vi skrev en lögn om oss själva. Jag skrev om ett perfekt liv. Senare kom jag på att jag väl hade skrivit om Emma Black litegrann där. Och jag saknar henne. Jag saknar att få krypa in i henne lite då och då och låtsas vara sådär underbar. Jag hade satan och älskling på samma gång, vilket skulle varit en total omöjlighet i verkligheten. Och så ibland skymtar jag henne. Det är faktiskt väldigt läskigt. Liksom, när jag pratar med en lärare låter jag plötsligt som Emma Black när hon konverserar med satan. kan säga att jag kinda sprang därifrån. Och jag inser nu att det här inlägget var kinda sorgligt men om ni läste klart det är det ert fel. Men alltså, denna värld är inte lika underbar. punkt.

jag hatar den nya designen på publishme otroligt mycket.

Den är ful och onödig. Men det ni säkert inte bry. Ja idag har varit ungefär lika svart som igår, fast nej. som helhet har den ändå varit helt okej, men knappast bra. På morgonen var jag på väg att börja storgråta helt randomly och på kemin fick jag frågan om jag var helt apatisk idag. Min käre no-lärare blev inte förvånad alls när jag svarade "ja!". han känner mig, kanske. Har jag inte berättat om honom här? Det kändes inte så, fast jag bör ha gjort det. Jaja, alla har redan hört om honom.;) Lund är en underbar låt. Jag dö för, typ.:D men i alla fall så slutade jag otroligt tidigt idag men har wasteat all min tid. Och jag insåg nyss att jag börjar förstå already gone. Inte så att jag håller med henne, men jag börjar liksom förstå vad hon menar. Detta är skrämmande. Den här veckan är faktiskt skrämmande över lag. Har fått nya sorters dåligtmående, nästan börjat gråta i skolan och låtit sur när jag var glad. Eller glad och glad, men inte sur. Dessutom har jag ont i huvudet. och detta är alltid spännande och intressant. kanske borde dricka vatten. Okej, man ska inte ta andrastämma på skånska blindstyren. Det låter hemskt, särskilt som stämman sög och jag inte kan skånska. Men den här låten är så awesome, så man måste ju prova! Undrar fortfarandra vilka tjejerna i refrängen är. Marie gissar jag, men de är ju två. vem är det andra? *efterlysa* äsch, får räcka så, tror jag allt.

a dirty job-christoffer moore

Den här boken handlar om Charlie Asher, och det första som händer är att hans fru dör. Kul värre liksom. Fast det är inte det boken handlar om, utan det är att Charlie blir..döden. Ja, liksom döden som i döden. haha. Han samlar ihop själar och säljer dem hit och dit. Fast sen så finns det ju en massa underjordiska folk som kinda vill ta över världen. Ja, denna bok är bryvärd. Karaktärerna är aaawesome som bland annat Lily the gothic and underbara girl (som dock gärna kunde ha fått byta namn), Minty Fresh (hahaha), Ray den tragiske som tror att alla är seriemördare och förstås Charlies konstiga dotter sophie. Boken tar ett tag att komma in i, men alltså slutet är värt det. det är så sjukt oväntat, i alla fall för mig som inte riktigt hängt med.xD

pitch black, almost

hellohello
ja, denna dag har kinda sugit väldigt mycket. Har känt mig lite allmänt fucked up hela dagen. Har gått runt och analyserat mitt dåligtmående. Fick nemligen en ny sort imorse. Ja detta är då spännande som attan!:D men nu är jag tillbaka i det gamla vanliga. känns bra.

Ja dagen började med att ha blinnababbel för sexorna. Det sög. Sen spanska och no. sög. lunchen va dock god. <3 sen så var det möte med ett par it-grabbar som brydde ingemar. sen hemsk hemkunskap, sjukgymnast ochc skrivargrupp där jag mådde typ väldigt dåligt hela tiden. På vägen hem hörde jag dock slide på radion och saknade älskling.<333

För att svara på Onnas komm entar så..vad fan! jag har glömt vad hon frågade! Gud, detta är ju löjligt. jag kan verkligen inte komma på det. Aja, kan väl ge wallberg lite sympati få för hennes onda hemska elaka öra. det kom jag ihåg. good of me.xD

veckans vän, vecka 6

Namnis: Malin, sadosurrealisten, vad ni vill
åldris: sjutton årisar (arton?)
speciella minnen: diverse sjuka texter mostly!:D och de har blivit mååånga!
hur länge har jag känt: mer än två år.
goda gärningar: livat upp stämningen betydligt, gått över gränser och varit bäst!
låt: -
saker jag skrivit om: se nedan
meddelande till vän: vad vore vi utan dig?!!
(vadå nedan, inlägget med förra vännen försvinner ju nu, smart är jag också)

a sunday aint a sunday without a crappy evening post. a crappy evening post aint a crappy evening post without a bad headline. a bad headline..m, yeah you get it!

Söndagen har spenderats ganska lugnt. Åkte till coffee point med natta för att se om stället var cursed eller inte. (Hannah, det var där vi hade vår fikamoj). Det var det inte och jag intog där en överjordiskt god chokladboll och hallonsoda. Jag älskar hallsonsoda med hela mitt hjärta, men dricker det verkligen aldrig.

Resten av dagen har bedrivits med lite mer nostalgiande, fast det gjorde bara ont. Jag visste inte hur påtaglig satan är i alla fanfics, då detta var på tiden då jag inte gillade honom. Seriöst, jag kallade honom vid efternamn. Fy fan. Något som också slog mig är hur mycket vsd betydde på sin tid. Jag hade ju tävlingar ett tag, där folk fick skriva fanfics på vsd. Äckligt, jag vet, men vad gör man. Och folk gjorde ju det! Allright, jag tjatade ihjäl dem men omg de gjorde det faktiskt! Till och med mamma. Jag förstår det inte och blir otroligt proud när jag tänker på det (även om jag aaaaavskyr hur jag var då).

Ja, en grabbish day idag alltså. Har egnat både Satan, Sirius och Nico tid. Och ja han stavar visst så. Hur kan man stava fel på sin grabbs namn? Oh, well. Har iallafall saknat honom. And his hands. Ursäkta men de är så fiiina. Nej jag ska sluta tjata om mina grabbar! Det är ni alla trötta på sen länge så nu kommer en veckans vänis.

you must have wiplash, swingin with my mood

Hello dear folcs!
Igårkväll var rätt okaj. Först kollade vi upp de där sidorna och det är konstigt värre. Jag finns på en lista över videor i stadsparker, och jag och måns selmerlöv står där. Inte efter varandra heller utan liksom uppblandat. Jag kände mig hur jävla cool som helst.:D var även i italien av någon anledning, kanske har jag värst fankretsen därborta?:D

sen blidde det kyckling ohc melodifstivalen med min konstiga, creepy och allmänt weirdiga familj. Vi dömde ut alla som man bör och hade det trevligt. Sen kom jag hit igen, löste gåtor med Agnes som ni ser nedan, var sentimental med älskling och nostalgiade mig på rowlingfanclub. Det ska jag kanske fortsätta med idag, om det inte gör för ont vilket det sannolikt gör. Förresten har den sidan totalförfallit. Min barndom har dött. Seriöst. Detta är fan krossande. Och jag fattar inte vad som har hänt för att liksom bara förföll någongång i augusti. Jag förstår inte och detta är verkligen viktigt för mig av någon anledning. Det var ju mitt liv, då..innan. min familj. min fanclub, haha. Angelica som sa att jag var Gud. Agnes, den som lätt skrev bäst på forumet som sa att jag skrev bra. Jag fick så mycket bekräftelse att det skrämmer mig och ändå..ändå saknar jag det egentligen inte. Eller jo, men..jag skulle aldrig byta bort mitt liv för att gå tillbaka dit. Aldrig.

Nej, deeptalk=oooover! Vi tänka på något roligt istället, jag tycka!:D vi tänka på kanelbullar. De goda. Mamma och syster bakat. jag älska när de göra! hus må så bra då, kännas som. Jaja, nu jag lämna.

när man har oerhört tråkigt

Jag satt nyss och googlade diverse saker, så som jag ofta gör när jag har tråkigt. Eller oftast youtubar jag, men det ger inga resultat, så idag googlade jag. Först lekte jag med att googla på mina grabbar och se när min blogg kom upp, och fick då veta att enligt satanismen är Sirius Satans stjärna. Något jag tyckte var otroligt gulligt. Nåja, sen kommer the creepy stuff! Jag googlade slutligen mig själv (som jag gör för ofta) och hittade där mina youtubeklipp; men från andra adresser än youtube. Och jag fattar fattar fattar inte hur de kom dit. På love story hade sara råkat skriva "stroy" och inte nämnt någon artist, tror jag. men på ett ställe är det rättstavat och med arrtist. this-creeps-me-out. Det finns säkert en jättelogisk förklaring, för så populär är jag ju inte. Det måste jag genast sluta tro för så äär inte fallet! Take it in, kära emma. Fast det är svårt. Kan någon förklara???
p.s. Agnes(och tora): vadfan snackar ni om?:D

I might write this, yeah good idea, I should have ages ago

Hajhaj alla mojar!
Ja, här sitter man en lördag. Skulle ha åkt till stan med Agnes och Tora, men så blev det inte. Har istället suttit här och mått dåligt, pratat med Hannah och slutligen mått bra (som följd av det förra). Sitter nu och äter pizzarester och är lätt förgrymmad på flaskkorkarnas omöjliga öppnande. Alltså, ja, de öppnas inte.:/

texten jag la upp i torsdags verkar ha varit rätt brydd. Kul, eftersom jag verkligen totalskrotade den at the time. Satt och funderade på vad jag kunde lägga upp och kom på den. Liksom, score! :D den var faksiskt inte så hemsk. Vad var det mer jag ksulle säga om kommentarerna? Just det, Sandras kommentar om bup. Nej, jag är inte "så dålig" enligt mig själv. jag barakinda..hamnade där.:D nåt mer? Har isåfall glömt, och ber allra ödmjukast om ursäkt. Nu ska jag sörga min oöppnerliga cola, och att det inte är vår än!

ännu en fredag, men en mycket viktig en

Ja, det är ju Hannahs sextonårsdag! Visst är det helt underbarigt? Fira henne bör man! Det gjorde vi här hemma. Kanelbullar, åt vi.xD

på morgonen ringde jag och grattade gullungen och sen åkte jag till skol för matte och andra hemska lektioner. Franska och engelska och mojs. Sen på lunchen gick jag, Agnes, Elise och Tora hem till Tora och åt mackor och choklad. Där kom jag fram till att alla mina lundakompisar är elaka! De umgås bara med mig för att ha någon att förolämpa och provocera samt en bra ursäkt för att få komma för sent! Under den korta stunden vi var där fick jag höra att jag har ett iskallt hjärta, ett hjärta som brinner i helvetet och att jag är en man! Agnes var även dum som vanligt. Sen kom vi tillbaka ("låt emma komma in fem minuter för sent <33") och sen blev dagen sämre. Svart, blev den. Höll skiten på avstånd genom redskapsgymnastik och lerfigurer, och väl hemma var det borta. :D har här fått Hannahs reaktion på min present, ätit pizza, kollat på de kallar oss artister och suttit här med chips, Moore, Ryding och..ingemar. han hae inget efternamn.xD nej, får väl räcka sådär då antar jag.

låt den rätte komma in-John Ajvide Lindkvist

Den här boken handlar om väääääääldigt mycket olika saker, fast mest om Oscar tror jag. Han är en mobbad grabb som älskar mord och är lite dryg, tycker jag. Sen träffar han då eli som är en vampyris. Yay. Sen finns det även ett gäng sorgliga alkisar och en sorgligare virginia-alkis och man får följa deras öden. Sen finns det även en läääskig pedofil (som jag iiiinte gillar längre hannah, trots min påtådda svaghet för pedofiler), en random polisgrabb, polisgrabbens typ styvson som är drogmoj och sen får man följa oscars mobbarunge litegrann. Fattar ni hur väldigt utmattande? Fast jag gillar den!:D

holy shit, this thing is old! wrote it 07 or 08 or something..don´t really know.

Det är väldigt svårt för seende människor att förstå minnena i dofter och ljud. Man kan höra och uppleva saker tre gånger mer. Dofter, musik och smaker. Allt kan öppna dörrar , sådana dörrar ens förnuft reglar av mänsklig rädsla. Men dofterna kan inte hindras, och de har knivar att öppna med. Knivarnas silver reflekterar solljuset isanningen, och det är sanningen som öppnar dörrarna. Det som finns innanför är hemligt, och omöjligt att beskriva. Det är bilder, det är ljud, men mest är det känslor och tankar. Det är förnimmelser om tider man aldrig kommer tillbaka till, dörrarna kan aldrig blåtta det fulla och det rena, bara bilderna. Man kan bli sårad av de knivarna, de kan fortsätta in genom dörren och riva itu innehållet, få renaste blod att flyta ut över deras spegelblanka yta. Man kan inte veta, man kan aldrig vara berädd. Man måste vänta och alltid vara vaksam, men vaksamhet är inte en vanligt mänsklig egenskap. Man vill minnas, men minnen är det farligaste vapen människan har. Minnen och ord. Ord är både det vackraste och det mest fruktansvärda som skapats. Verkligheten bygger på ord, ored och bilder, och ord som beskriver bilder. Ord kan väva ett nät av lögner, det är så lätt att snärja sig in i det. Fåglarna och varjarna, de har inga ord, de är den äkta sanningen. Om du kunde tala till dem, hade du förstått. Men vid det stadie har de nåtts av orden, och med orden kommer lögnerna. Samtidigt kommer vissheten, och jag tror det var så bibeln sa också. Vissheten är att binda sig till primitiviteten, vissheten är att låsa de dörrar som endast knivarna kan låsa upp. Knivarna i musiken, i doften, i smaken. Kniven i en låt du glömt och som får ditt hjärta att värka av längtan, kniven i en människas doft som får dig att vilja leva en gång till, kniven i den smak man får i miunnen när det godis du åt som barn fyller dig. I signaturmelodin till ditt favoritprogram och i filmen du såg på för så länge sen. Missförstå mig inte, minnen är vackert, minnen och nostalgi är värt det mesta. Minnen gör dig stark, och svag. Det är så det ska vara, eller hur? För så fort ett minne är borta, då ändras du. Du ändrar ditt liv för varje ord du säger.

det här inlägget är så kort att till och med min lata syster orkar läsa

hej jag har inget att säga hejdå.

helt fantastiskt

Den här dagen är bryyyvääärd.:D sen jag lämnat bloggandet åt jag kyckling och hade redskapsgymnastikis. Jag klarade!:D jag mår alltid jättedåligt då, om ni inte visste, men nu var det helt okej! :D
sen åkte jag till bup och Tina. Hon var underbar.:D
jag: joo, idag var då dessvärre en jätteba dag.
hon: åh nej, vad onöödigt att du är här!

ja, ni attar. Sen åkte jag och fixade bankkort, handlade och sen fikade vi här hemmainnan jag satte mig här igen. Nu jag stta här, msna mig med you-know-who (eller nähä, inte nu längre :(:(:() och läsa bokis. Spännande, är den. Vampyhrisarna ränner runt. Seriöst, jag ääääääälskar vampyrer. Jag vill skriva om en vampyr någon gång. Det finns en massa intressanta saker om dem man kan skriva om. Som alla andra redan har gjort. Damnit.:(

from school

Hajhaj!
Detta inlägg skrivs vid kvart över tio denna morgon, men kommer säkerligen upp senare. Mitt trådlösa på skolan har beslutat sig för att inte permitta mig något Internet så jag kan inte utnytja det nu när jag är klar med the famous uppsats. Tror det gick åt helvete, men som alla påpekar tycker jag det är bra när det går dit. Så jag får säkert mvg på det eller nåt lika osannolikt. Yay.:/

Dock har jag lite optimistiska saker att prata om. Som att igårkväll ruuuulade, då jag spendade it on the phone med Honey. Vi kom fram till att Hannah skulle schlicka min rektor till schleckoschlovakien. Stavade jag som man bör nu Hannah?:D vi vill inte veta vad anders the wise man har att säga om detta. Nu verkar alla typ vara klara och nyss fick jag twix. Det var vääääääldigt välkommet då alla andra sitter här och käkar som idioter. Inte jag, however, jag glömde bort det. Det jag inte gillaaaa! Tora rasslar bland sina pennor här, och alla är tysta. Någon hostar. Slår vad om att det är Agnes. Tora prasslar med godispapper. Det fick man ju inte, sa danielle! Fyyy. Varför måste här vara så tyst? Man hör ju mitt knattrande jäättehögt. Kan inte Internet skärpa siiig? Typ snnälla. Neeeheee. Jag är hungrig och törstig som fan här. Sorg. Men det är mitt eget fel, så.

Nuuu vill jag bara härifråån. Tanken är att vi ska läsa i våra valfria böcker i svenskan nu men min är ju hemma och snart utläst. Det går fort och jag tror att jag hänger med på allting som händer nu. Ibland gör ju författaren en sån där catching-up. Han listar liksom upp vad alla personer håller på vid en tidpunkt. Det jag tycka om! Då man kunna komma ihåg, bryvärt. Tiden går låååååååååååååååångsamt. Oj, harkeltävling, blev det nu lät det som. Ingen vann. Jag är trött och pigg och oooj vad de prasslar! Vi poliiisanmääla! Oj, jag har fireflies på hjärnan nu kom jag på. Förut hade jag love affair. Det har jag haft läääääänge. Haha, Bernard är ju bra. ”har du skrivit namn på allt nu?” ”neej!” då fåår man ig, grabb lille. Vad babblar Agnesungen om? Ingen aning. Vad alla gör ljud med sina papper egentligen. Brukar inte tänka på det. Bara när jag blåågar. Jag tänker nog blogga tills jag får gå, tror jag. En halvtimme kvar. Ni kommer typ dö av uttråkning, moahahahahahaahhAhahahahahahahahahahahahahahahahahahah! Vad kul, när det står så många skrattmojar kan ingemar inte läsa det längre. Så han blir helt tyst. Vad spännande!:D

Vad ska jag mer blogga om då? Jag kan blogga om..att vi ska äta mat efter detta. Den är säkert jätteäcklig. Böhöhöhö. Men jag får överleva och sen ska jag ju till Tina. Det blir trevligt eller nej alltså jävligt hemskt men trevligt också. Varför måste jag skriva det? Hallå, jag skreeev ju det i mitt förra blogginlägg! Vad trött jag blir på mig själv. Varför måste Internet dampa sig? Det gör mig helt förtvivlad av abstinensbesvär och irritasion. Ge mig ett Internet, nååååååågoooon! Varför hakar jag upp mig på bokstäver hela tiden som någon random fjortisunge? D-et gillar jag inte det minsta. Nu ser det ju ut som om det är något d jag har nå emot. Det har jag inte, d är fint. D som i..dagny! nej, jag får ont av den. D som i..dans! nej, fy fan. D som i..finns ju bara dåliga saker på d! dadlar och danmark och dålig och deltagande (aktivt deltagande på lektionerna) och sånt. Nej nu vet jag! D som i delikatoboll! De är gooooda. Jag vill ha! Eh, normalt det här. Långt blogginlägg, blir det här.

Titta, nytt stycke. Ni behöver inte läsa vidare. Det är lugnt. Jag orkar snart inte mer! Mina armar gör typ ont av ansträngningen! Nu har jag snart bloggat i en halvtimme. Har jag inget liv eller? Svar jo, det har jag, men det är inte här. Mitt liv befinner sig på andra sidan havet. Djupt va? Herregud, vad minuterna segar! Tar ju typ en timme för en minut att gå känns det som. Segt som knäck ju. Låt mig sooova! Låt mig slippa iiidrott! I do not orka! Det får räcka så här. Jag ger upp!

saaaknaaad

Det är inte svart längre nu faktiskt. Ringde älskling påväg hem och vi hade mycket trevligt. Jag mådde jättebra tillslut, fast det märktes kanske inte? I alla fall så sitter jag här och läser(försöker hänga med, lovar), chattar med Agnes och Axel och totalsaknar. Kanske borde plugga? Men vet inte vad. Så jag skiter i det. Men imorgon har jag bara typ en och en halv lektion. Fint. Först nationellt i tre timmar och sen idrott och engelska, men på engelskan går jag och åker till bup. trevligt! Hahahaha! Jag och Agnes sitter och pratar om hur jag skulle klara mig utan ingemar. Hon sa att jag ju hade henne, men jag påpekade att jag inte skulle ha Hannah! liksom, hallå. Men då kom hon på den brilianta idén "you could use ingemarilina!":D:D jaaa, det kan man ju gööra. Nej, nu ska jag hänga med i vampyrisarnas upptåg och dramatiska mojar.:)

just don´t let me fall asleep, feeling empty again..

Well både igår och idag var dåliga dagar. Igår var det nationellt prov, yay. Men jag tror jag klarade det helt okej. Det var dessutom diverse random lektioner. Typ..jag minns inte. Massa skit. Allmänt svart och hemskt. Idag också. Svaaaaaaaaaart. Kul va? Hemsk slöjd och ig på läxförhöret igår och en massa tankar och oro. Alltid. Jag vet inte när jag började oroa mig egentligen men nu gör jag det hela tiden. För att allt ska gå åt helvete. Det kommer det att göra också. Jag är egentligen bara ett ord från helvetet, känns det som. Det är väl inte så antar jag men så känns det. Ett ord. Säg bara inte det så ska allt gå bra. Till slut kommer det att gå bra så länge jag har kvar min..livlina? ja, typ. oj, vad sorgligt det låter. Ja nu har jag tea och borde jobba men orkar inte. borde gå till bilden orkar inte. Vill inte kämpa en massa. Vill inte ivll inte vill inte blogga om skiten! Ska inte. Ska sluta. Lovar.

kommentarsvar+skrivarkursmaterial

Í-can´t-believe-this! :( :( jag glömde säga att Hannah är jsuk, men nämnde Agnes. *piska blodig* så får jag inte gööööra! Och till dina andra kommentarer så..gjorde de mest ont. jag vilja ge dig en familj. och lära mig stava. Och..och..vad var det mer? Jag minns inte. Men nu ska ni få läsa hur det ser ut när Emma får uppgiften att tappa kontrollen. "dit t skratt är som en fest" var vår första halva mening. here you go folcs!
br/>Ditt skratt är en fest men den saknar tårta. Och presnter. Det är bara drickat. Kolsyran. Typ mineralvatten med en massa bubblor som bara skuttar hit och dit. En nykteristfest, eller kanske champagne. Jag hatar att stava. Fuck it. Det här är svårt för jag kan liksom inte tappa kontrollen det är typ omöjligt hur gööör alla andra? Det enda som händer är att jag börjar babbla fast det är ju meningen kom jag på nu eh ja jag kanske borde sätta punkt. Dessa jävla trumpeter är det ens trumenter? Stackars niklas när han måste läsa detta, äsch jag jgör det själv. Ingemar undrar nog vadfan jag håller på med. Oj detta skulle ju handla om något skratt. Bubbel bubbel. Varför tänkeer jag på bubblor när jag hör ordet skratt? Folk skrattar ju inte som bubblor. Haha, vad kul det hade låtit om folk gjorde det! Liksom, *skämt* blublublubbb! Haha det är nog så folk skrattar i aquarier. Fin stavning emma lilla. Jag är inte liten! Jo det säger galla, att jag är liten. Smal alltså. Det tror inte jag på. Ofta ni bryr er om att lyssna på babbel om hur smal/icke-smal jag är. Det låter ju som..som..nåt typ hemskt. Täntke skriva som en hora, men det gör det ju inte. Fast de säkert bry sin vikt. Oj, hegrejiska bör man inte skriva på på skrivargruppen. Där bör man inte skriva sånna här konstiga saker. Varför hör jag en röst som läser upp detta medans jag skriver? Det är ju niklas jag hör, kom jag på nu. Blandat med ingemar. Hej hej niklas där inne i huvudet på mig! Oppas du har det trevlijgt medans du läser detta obegripliga. Jag kaaaan inte skriva fort. Ser bara strange ut. Jag vill tappa kontrollen! Jag vågar inte för då skulle jag bara skriva helt random konstiga ord och det vill jag inte för då kanske min själ skulle ramla ut eller så. Den skulle se så konstig ut på bordet tror jag. Vilken själ har färgen? Nej, jag menar vilken färg har själen?

hello monday

Idag är det alltså måndag. Har haft hemkunskap som inte var svart! Jag är helt förbluffad. Har även haft diverse konstiga lektioner, chattat med Axel och sjuk Agnes och typ jobbat lite. Nu sitter jag och chattar med Hannah och ska snaaart till sjukgymnastiken. Kuul. Noot. :/

veckans vän, vecka 5

Namnis: Anja, vad ni vill (alltså skrivargruppen borde använda fler smeknamn, slåre mig)
åldris: femton årisar (sexton?)
speciella minnen: monty python-hat, diverse trötta måndagar..that´s it pretty much
hur l'nge har jag känt: ungefär två år.
goda gärningar: skrivit som en gud, låtit som johanna tydell och varit bäst!
låt: -
saker jag skrivit om: omnämnande i skrivargruppstexter
meddelande till vän: ses imorgon, pigga och glada! vilket skämt!

and any given day I´d rather ride a limosine!

Aa, jag har inget att blogga om. Söndagskväll. Regina som sjunger om sina fyra barn. Msn. Hemkunskapsläxa som inte inte inte har gjorts. En klocka som bara går och går och går utan att jag kan hejda den. Hello saferide-låtar som passar otäckt bra in på mig ibland. Svårigheten i att trösta människor. Långa naglar. Trötthet. Värme. Smutsigt hår. En oerhörd kärlek till smutsigt hår av en anledning ni alla är trötta på. Längtan efter sommar. Och sommarregn. Längtan efter typ vad som helst egentligen. Efter mina grabbar. Efter dig. Efter mig själv. Och varför hamnar jag alltid i sånna här sorgsna funderingar när jag skriver fria blogginlägg? Sorgligt! Haha, not fair har ju country-inslag. Country är en mycket större musikstil än vad folk tror har jag märkt. Den influerar mycket. Jag är hungrig. Konstigt, för jag åt faktiskt ordentligt.

ska avsluta detta inlägg med ett par nyheter. För det första verkar jag slippa åka utförsskidor i sälen. skälde ut mamma lite smått och fick för en gångs skull min vilja igenom. För det andra (detta förstår ingen utom min familj) så har Stefan lämnat Alvars vänner! I´m so pissed off på denna wow-spelande, asociala wannabe-stockholmare! I wanna slå him men det enda jag gör är att blogga om det så alla ser, stämd, lär jag bli. skit samma. veckans vän på ingång. Snart är vännerna sluuut! vad gör jag då?

saker jag har gjort för att förbättra dagen

-ätit frukost
-pratat med Hannah
-stiftat bekantskap med björkis <33
-hittat Hugos lapp till skrivarkursen, thank God!!
-kurerat halsont med "silverte" och glass
-färdigställt Hannahs present :D:D:D så jävla skönt att ha allt grovgöra gjort!
-Ätit årets första sämlis
-druckit cola till sämlisen, ja jag vet lame att ha som en punkt men omg vad jag äälskar cola.
-haft bryvärt familjefika
-försökt få igenom ett besök till gotland i sommar med hela familjen, Sara är lite motsträvig eftersom det inte finns klippor. hon tror inte på att det finns raukar hon kan klättra i om hon nu måste klättra på nåt. "jag tänker inte klättra på nåt som heter raukar!"
-väntat på Hannahs hemkomst från ridningen med My the evil one. om hon inte hade så bra musiksmak hade jag verkligen avskytt henne som pesten.:D

Ja, vi ska se om jag kommer på något mer att göra för att förgöra morgonens dåligtmående så att det inte återvänder. Ska börja läsa låt den rätte komma in tror jag. Det ska ju ändå göras. Inte för att någon tvingar mig, men det hör inte hit. Kan nog skriva om den i min resension av valfri bok på svenskan också.:D då har jag ju det gjort. Nej, nu sätter vi punkt! punkt.

the undomestic godess-sophie Kinsella

Den här boken handlar om Samantha, som är värsta kariärsbruden dårå. Hon jobbar non stop och resten av familjen är likadan. Sedan gör hon ett misstag (!!!), blir avskedad och hamnar i ett random hus där hon låtsas vara hushållerska och får testa på lite lugn och ledighet och avslappning,och mojs! Däär finns även nathaniel, som hon obviously fallar in lööv with. Och ja jag älskar den här boken. fast den var lite kort kändes det som. Kinsella har förmågan att liksom dra ut på inledningen tills man inser att aha, det där är fan handlingen! Fast det gör inget, det är fint ändå.:D

the addiction will never be gone <33

Hej, kära folk!
Här sitter jag då och ska väl prata om the dag. Började med att väcka Hannah, och efter att ha pratat med henne ett tag om diverse ovesentligheter (vad?) åkte jag till stan med natta. Just det, ska svara på Hannahs kommentar påtal om henne. Nej, semetery drive. A bad dream hade jag inte kunnat blogga till, yah know.:D

På stan åt vi på sköna bönor vilket tydligen är samma ställe som förut var aroma och det där andra jag inte minns. De har bytt ägare tre gånger och jag är fortfarande attached to it. Det där är konstigt. Jaja, sen kom jag hem och slet som ett djur med Honeys födelsedagspresent. jobbigt, är vad det var. Men värt det, obviously, annars skulle jag ju aldrig ha gjort det.:D Har även tittat på melodifestivalen med min älskade organasm till syster som uttalde konstiga saker som "jag gillar artister som kan sjunga!" och var överdrivet lycklig hela tiden. Hon är verkligen i sitt esse när det är melodifestival! För att tala om låtarna så var ju alla dåliga, men Olas låt gjorde mig märkligt glad. Liksom ööööööverdrivet glad. Fattar inte riktigt för den var ju itne så bra direkt. :s:s well, goodbye folcs!

till älskling, Agnes & Asrar

Gud, alla kommentarer på önskeinlägget really really touched my heart.:D Och ja, alla har ju rätt (förutom ibland). Optimistiska små underbara ungar!<333 och det var jag som kom på snöpromenaderna, inte Tildah.:D vad fanns det mer att kommentera? Jodå Agnes, jag hatar dig än och vill egentligen inte prata med dig för du är hemsk men det är ju inte mycket att göra åt. Och ja vad ska jag säga. Jag älskar alla mina vänner.<33 och ja man klarar allt och lalala. underbara ungar. <3333333333333

Hannah Ruuules!

Haiiii!
Ja jag känner mig just nu som en sopsäck eller nåt men ska ändå blogga för pliktens skull!

Here we go. Dagen började med matte och franska och engelska och skit. På lunchen dök dock vikariegrabben upp igen. Han var även idag jättebryvärd och drog konstiga skämt, gnälde och utnämnde sig själv till "vinterguden". Han ville skriva en låt med peps persson och flummade ihjäl oss båda. På bilden ritade han diverse mög och bedömde min fula lergubbe med "konst!". Vi kom även fram till att jag typ känner hans lillasyster och att Jonathan är the master of uselessness! :D

Väl hemma har jag pratat med Hannah all evening och det har varit bryyyyyväääärt. Hon sjunger hassle för mig och nu har hon lyckats göra chokladpudding!:D jag äro imponerad. Usch, jag mår illa och grejer. :( usch. jag vill sova. usch. jaja detta skulle ju vara massa optimistiskt. Gud, Hannah, jag äääääääääälskar när du sjunger den där låten!! Inte hassle alltså, fast den med.xD nej, nu går det inte mer.

saker jag verkligen önskar just nu

Att inrikesflygen blir billigare
att jag kunde spela gitarr
att jag kunde skriva låtar
att jag kunde många språk flytande
att jag var en sån människa som går på långa promenader i snön mitt i natten
att jag fick ett mail från någon av mina grabbar, helst satan
eller nej ännu hellre att jag fick besök från en av mina grabbar, helst Satan
att jag klarar provet imorgon
att jag får en stil och en identitet
att Hannah Mathilda Ryding var här nu
att tof inte var slut
att tiden slutar gå
att tiden går långsamare
att jag blir bättre på att ta kritik
att jag var snygg
att jag lär mig skriva ett inlägg i rätt tempusformer!
att det blir fint på gymnasiet
att jag slipper skriva sådana här listor
att det bara blir bra med allting. typ tack.

so, are you scared Honey? Are you scared of me?

En rätt jobbig dag. Började väl helt okej med svenska, matte och Hannah på msn. På biologin slapp jag redovisa för ingemar var en riktigt dum dator. Fast det var ingemars fel. Det var sladden.

På lunchen fick jag en random grabb till vikarie för Susanne, som jag hälsade med "heej random grabb!". Han var trevlig och enligt Gunnel "läcker". Fast vi sitter inte i något träd, kära vän.:D

Aja, på idrotten ökade min hemska mensvärk så jag varo tvungen att åka hem. Här hemma har jag bara talkat med Hannah. Vi provade att prata utan prickbokstäver. Det var jättesvårt! Eller svart, var det. jattesvart. lika svart som att sjunga refrangen i den har laten. Den ar jattsvar! Haha, jag stavar bra ocksa. Nar jag skriver sa har tanker jag bara pa Benne. Han ar en riktigt hemsk manniska som jag hatar! Om ni vill veta var han i tsrfc-crew. En dumming, var han! Så nu jag skriva vanligt igen!! Undrar varför alla hatar honom. Alla och alla, Axel.:D men det är ju lite strange. Han gjorde väl ingen nåt, utom att han var lite orättvis. Men herregud, det är väl inget traumatiskt i det eller? Om Axel läser ombedes han förklara. Han kan säkert förklara på nåt spännande sätt. Nej, nu borde biologin egnas lite uppmärksamhet. Den känna sig eeensam!

God, I love hello saferide

Det finns verkligen ingen som kan beskriva en känsla som Annika Norlin. Det finns ett antal exempel på det. Sånna där känslor som man inte brukar prata om. My best friend, get sick soon, Anna, nothing like you when you´re gone, jag kan fortsätta för evigt. Jag dör härborta. Men det var inte det jag ville prata om. Vad jag ville prata om vet jag inte. Undrar om den här låten handlar om en sextonåring som har sex med en gammal gubbe. Att hon har sex fattar jag men sen säger hon "I was scared he´d have a heart atack, and die" detta gillar inte jag. Men nu skulle jag ju inte prata om det sa jag ju! Jag skulle prata om att jag nu har varit på sånggrupp. Det var jobbigt, långa toner och annat nasty. Har även ätit hemgjorde hamburgare och blivit förhörd på biologi. Nu vet jag allt jag inte visste förr. Och provet är inte ens imorgon! This is just awesome. Men jag bör jobba teknik. Igen. Alltid. Men sen lär jag aldrig se röken av teknik igen. Aaawesomeeee.:D nej, nu ska jag sluta blogga och uppta ingens tid.

att få fason på en dålig dag

Den här dagen sög ganska väldigt mycket fram tills nu. Ska ge er skillnaden.

då: jobbigt i skolan, hat mot att inte kunna allt andra kan, ensamhet, dåligtmående.

nu: nyponsoppa med grädde(undrar om jag ens gillar nyponsoppa..), Katarina Bredow, en familj på bästa humör och the best älskling there ever was.

well, för mer information så var det hjärt-och lungräddning och annat sånt i skolan idag. Jobbigt. Var för svag för att kunna hjärtmoja och kunde inte lungmoja heller. Och allt i skolan var lite jobbigt. Men det är bra nu, tror jag.:) har nu lämnat inlägget och ätit mackor, givit upp nyponsoppan och tagit stämma på diverse låtar med syster. Ska nu förhoppningsvis läsa en moj som Hannah har författat. om jag får. Det jag fick.

remember me-Sophie Kinsella

Tänk dig att du vaknar en morgon och får veta att de senaste tre åren har raderats ur ditt minne. Att du är en helt annan människa än vad du är i ditt minne. I ditt senaste minne är du kall, blöt, fattig, olycklig och dissad av pojkvännen. Nu är du gift, rik, snygg, direktör och allt har ordnat sig. Det är det som händer Lexie, bokens kära huvudperson. Inte för att hon är kär, men ja. xD och det är ju inget drömliv, det fattar ni säkert själva, då hade det ju inte varit någon bra bok. Men det kan ni ge er fan på att det är. Den är helt underbart bra ohc spännande och till och med tankeväckande. Liksom..om jag tappade minnet av de senaste åren, skulle folk orka med mig medans jag recovrar? Undra kan man. läs om ni känna för.

en annan dag, en annan dödssynd

Här har vi en tisdag. Februari så det stänker. Stänker gör det inte, snöar och blåser dock. Snöstorm och grejer.:D

Ja vad har jag gjort idag? Not much to be perfectly honest. Det bästa (enda bra) var att prata med älskling en stund, men nu är hon på någon sång/pianomoj. upprörande! Då måste jag sitta här och låta kinsella hålla mig sällskap. Men det dör man inte av. Det man dör av är hungern. Både den fysiska och den känslomessiga. Eh, ska inte vara så djup idag. Men jag vill stilla min hunger nu med det samma. Kom hem!

hugofiction

inte för att ni bry läsa detta, men aja. kul förresten att jag skrev detta dagen efter att han var veckans vän. lite obsesion-varning, don´t yah think?xD

Hugofiction

Han var lite av ett experiment. Ett sånt som exploderar i tusen gnistor och flyger upp ur kokkärlet eller vad det nu blandades till i. Det liksom fräste till och så poff! Där var han. Eller alltså nej, så var det inte alls, men det verkar lite så tycker jag. Han hade ju en sån bra kemi, menar jag. Han har en väldigt spännande (och högst underlig) fantasi och visuell kapacitet, så bra att det nog är konstgjort. Jag tycker lite synd om grabben faktiskt, att han fick leva i denna värld utan oss så länge. De andra är ju så ointressanta. Ja, man ska väl gratulera då eller nåt. Grattis Hugo, nu finns du enligt oss! Wihoo!

folk går väl inte sådär hoppas jag?

Hejehj
Oj, fint, stora bokstäver i rubriken. Gud, jag är helt slut. Nu ska jag prata om den här lååååååååååånga dagen litegrann fast jag hinner inte fuck it.

Den började med skolan. Tråkigt. Flummade med syster på franskan och gnälde allmänt.:D sen..sen..åkte jag till psykologfolket. Detta var...ganska hemskt. Tydligen sa mitt kroppsspråk "jag klarar inte av det här, så jag måste skratta". Men min psykolog är okej. Hon är inte alls en psykolog förresten, utan en kurator. Men hon inte bry, så jag inte heller bör.:D

sen sjukgymnasten där vi filmade min gång och alla flummade. Jag pratade brittiska och sa det som står i rubriken och ja allting annat. Sen skrivargrupp där vi skrev om hugo, eftersom han inte var där. Sen skrev vi om dödssynder då jag lyckades skriva en hyllning till regina spector, prata om Satan och ursäkta mig själv i en kort dikt. jag är bra.:D nej nu måste jag..göra..mycket.

RSS 2.0