a sunday aint a sunday without a crappy evening post. a crappy evening post aint a crappy evening post without a bad headline. a bad headline..m, yeah you get it!

Söndagen har spenderats ganska lugnt. Åkte till coffee point med natta för att se om stället var cursed eller inte. (Hannah, det var där vi hade vår fikamoj). Det var det inte och jag intog där en överjordiskt god chokladboll och hallonsoda. Jag älskar hallsonsoda med hela mitt hjärta, men dricker det verkligen aldrig.

Resten av dagen har bedrivits med lite mer nostalgiande, fast det gjorde bara ont. Jag visste inte hur påtaglig satan är i alla fanfics, då detta var på tiden då jag inte gillade honom. Seriöst, jag kallade honom vid efternamn. Fy fan. Något som också slog mig är hur mycket vsd betydde på sin tid. Jag hade ju tävlingar ett tag, där folk fick skriva fanfics på vsd. Äckligt, jag vet, men vad gör man. Och folk gjorde ju det! Allright, jag tjatade ihjäl dem men omg de gjorde det faktiskt! Till och med mamma. Jag förstår det inte och blir otroligt proud när jag tänker på det (även om jag aaaaavskyr hur jag var då).

Ja, en grabbish day idag alltså. Har egnat både Satan, Sirius och Nico tid. Och ja han stavar visst så. Hur kan man stava fel på sin grabbs namn? Oh, well. Har iallafall saknat honom. And his hands. Ursäkta men de är så fiiina. Nej jag ska sluta tjata om mina grabbar! Det är ni alla trötta på sen länge så nu kommer en veckans vänis.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Det ser myket konstigt ut med sådär långa rubriker. Och jag vill gå tillbaka till det där fikastället så jag inte har så dåliga minnen av det. Fast som sagt är de fina också.

2010-02-15 @ 11:12:04
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: Ronja

Ååå, prata inte om hallonsoda!

2010-02-15 @ 16:03:50
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Sharon

Mer hallonsoda åt folket! Lätt den godaste läsk som existerar.



Och som du kanske minns så har jag absolut ingenting emot prat om dina grabbar. Alla andra kanske har tröttnat på det, men mig gör det ingenting! :)

2010-02-15 @ 21:28:02
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0