diverse babbel, bjebb och..och..nå annat på b.

Den här dagen har väl gått den med. Medans alla var i skolan hann jag bada, baka och äta drömtårta, läsa ut chamber of secrets (som är väldigt underskattad tycker jag!), läst fanfics från gamla tider och haft diverse olika typer av ångest och dåligtmående. Det är spännande hur många olika sorter det finns tycker jag! Jag kan må dåligt av mina grabbar, skolan, älskling, mig själv eller varför inte helt orsakslöst? Detta har jag suttit och tänkt på hela dagen faktiskt. kul värre.

Ja vad ska jag mer säga? Ja jag har då suttit här och läst fanfiction vilket jag inte borde få lov att göra! Det gör vanvettigt ont eftersom inte en enda en kan hålla mina älskade grabbar ute ur handlingen. och de som gör det är ju bara trååkiga! Fast att jag läser sånna som gör mer ont än vanligt är ju mitt eget fel. liksom "denna gjorde ont. det minns jag. undrar hur? vi kollar! aha, det var om det. men då fortsätter vi läsa för att se om det gör ont än. aaajjjj!". Så smart hon är, Emma rävås. Hon är smartare än en hel påse smartis. som inte finns i påse. (?)

Ska väl kommentarsvara dårå. Nejdå, det är inte svart hela tiden. men mer ofta än förut, inte i sånna där minut-intervall du vet? och kul att någon undrade vem älskling är, Amanda av alla. älskling=Hannah ofc!<333 den enda älskling man behöver här i world. nej, nu slutar jag skriva och läser mer såå jag får ondare!

Kommentarer
Postat av: Axel

Masochist ^^

Men försök att staya alive, det blir bättre! You'll see...

2010-02-19 @ 22:06:05
Postat av: Hannah

Yay! That's me. Och följ Axel's råd, tycker jag.

2010-02-21 @ 14:47:40
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0