I might write this, yeah good idea, I should have ages ago

Hajhaj alla mojar!
Ja, här sitter man en lördag. Skulle ha åkt till stan med Agnes och Tora, men så blev det inte. Har istället suttit här och mått dåligt, pratat med Hannah och slutligen mått bra (som följd av det förra). Sitter nu och äter pizzarester och är lätt förgrymmad på flaskkorkarnas omöjliga öppnande. Alltså, ja, de öppnas inte.:/

texten jag la upp i torsdags verkar ha varit rätt brydd. Kul, eftersom jag verkligen totalskrotade den at the time. Satt och funderade på vad jag kunde lägga upp och kom på den. Liksom, score! :D den var faksiskt inte så hemsk. Vad var det mer jag ksulle säga om kommentarerna? Just det, Sandras kommentar om bup. Nej, jag är inte "så dålig" enligt mig själv. jag barakinda..hamnade där.:D nåt mer? Har isåfall glömt, och ber allra ödmjukast om ursäkt. Nu ska jag sörga min oöppnerliga cola, och att det inte är vår än!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skagislocs fort !!!! vi måste dit fort fort emma!!!! T är där i att torn av unge lärjunkens dumdristighet eller? aha det var en tanke gjord a<v ypperlig fantasilöshet baserad av den renaste av de alla miraklen på klagomurens gryning.... Men bilbos blommor!!! Å bilbos blommor dessa sköna hägringar i alla dess väsen skapade av tåren från en ensam änkas kind, i de otaliga haven där vågornas slag är blommornas ögon i det eviga intet, gjord på det eviga förlustets eviga kamp om den svan vars vinge brrustit i otaliga skärvor av renaste glas, där ska vi finna den tanke vi söker, ty den ska vi basera alla våra ädlaste handlingar på, ty den dag då vi lyckats ingen fruktan står att finna,ej på den ensammaste kulle i de fagraste landskap där du står och väntar för alltid på en som inte kommer. Ej heller på den hed i det ödsligaste land fyllda med människor vars namn är ett skott där jag väntar på min avoy.



By the way vi saknade dig idag ;)

2010-02-13 @ 18:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0