kurs- och debattvecka med Emma

Hajhaj!
nu sitter jag här och ska snart till folket i stugan bredvid. Hemskt värre! Men nu sitter jag här och lyssnar på poA än. mina grabbar bör vara snällare mot varann! För närvarande binder de varandra, drämmer varandra huvuden i tak och håller på och är allmänt söta. <3

Ja, imorse mådde jag jättedåligt (fysiskt) som jag nämnde, men älskling piggade upp mig. Just nu är jag dock orolig för henne. :( jag hann bryta ihop, skratta och bli döpt till "skåne" av the famous katarina. :) som inte är det minsta famous, kom jag på.

Sen åkte jag och fikade med madre, Ann-Marie och Mischa. Det var högst bryvärt och vi kom fram till att jag ska ha en kurs- och debattvecka. Dessa är punkterna:
-kurs i att ignorera. man behööver inte gå på toa om man inte vill, herregud! :s
-debatt med ämnet "varför ska man hälla kaffe i socker när man kan få sockerbitarna för sig själva?"
-lektioner i barns mycket viktiga behov av godis!! man kan inte ta det ifrån dem!
-kurs i hantering av mojs (speciellt på födelsedagar).

naaww, blackis är just nu oerhört söööt. Naaw. Haha, båda mina grabbar har lostat sitt medvetande. Stackars älsklingar. Snart vaknar den egna och binder den andra. Ah, de är så vänskapliga! Men kan de sluta ägna potter så mycket uppmärksamhet? seriöst! Han är en dryg pojke. och nu orkar jag inte mera!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Bröt ihop!?!?! Har du undanhållt mig denna mycket viktiga information, eller är jag cenil? Bäst för dig att det ä det ista.

2010-03-05 @ 15:23:45
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0