saker jag har gjort för att förbättra dagen

-ätit frukost
-pratat med Hannah
-stiftat bekantskap med björkis <33
-hittat Hugos lapp till skrivarkursen, thank God!!
-kurerat halsont med "silverte" och glass
-färdigställt Hannahs present :D:D:D så jävla skönt att ha allt grovgöra gjort!
-Ätit årets första sämlis
-druckit cola till sämlisen, ja jag vet lame att ha som en punkt men omg vad jag äälskar cola.
-haft bryvärt familjefika
-försökt få igenom ett besök till gotland i sommar med hela familjen, Sara är lite motsträvig eftersom det inte finns klippor. hon tror inte på att det finns raukar hon kan klättra i om hon nu måste klättra på nåt. "jag tänker inte klättra på nåt som heter raukar!"
-väntat på Hannahs hemkomst från ridningen med My the evil one. om hon inte hade så bra musiksmak hade jag verkligen avskytt henne som pesten.:D

Ja, vi ska se om jag kommer på något mer att göra för att förgöra morgonens dåligtmående så att det inte återvänder. Ska börja läsa låt den rätte komma in tror jag. Det ska ju ändå göras. Inte för att någon tvingar mig, men det hör inte hit. Kan nog skriva om den i min resension av valfri bok på svenskan också.:D då har jag ju det gjort. Nej, nu sätter vi punkt! punkt.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Du gillar nog inte My's musiksmak. Hon gillar bara två låtar vardera av chicks och taylor, och sen är hennes musiksmak ganska intetsägande. Radioshit. Baby are you down, down dooooown!-typen.Och "semla" stavas med e. Och..och...och...jag vill också ha familjefika! Nej, jag vill ha en familj att ha familjefika med. :(

2010-02-08 @ 18:29:05
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: Ronja

Jag tycker att om du ska till gotland i sommar ska du dit när us har sitt sommarläger där. Då kan du och honey hälsa på oss lägerdeltagare om inte honey ska vara en sån, förståss..

2010-02-11 @ 18:48:03
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0