so, are you scared Honey? Are you scared of me?

En rätt jobbig dag. Började väl helt okej med svenska, matte och Hannah på msn. På biologin slapp jag redovisa för ingemar var en riktigt dum dator. Fast det var ingemars fel. Det var sladden.

På lunchen fick jag en random grabb till vikarie för Susanne, som jag hälsade med "heej random grabb!". Han var trevlig och enligt Gunnel "läcker". Fast vi sitter inte i något träd, kära vän.:D

Aja, på idrotten ökade min hemska mensvärk så jag varo tvungen att åka hem. Här hemma har jag bara talkat med Hannah. Vi provade att prata utan prickbokstäver. Det var jättesvårt! Eller svart, var det. jattesvart. lika svart som att sjunga refrangen i den har laten. Den ar jattsvar! Haha, jag stavar bra ocksa. Nar jag skriver sa har tanker jag bara pa Benne. Han ar en riktigt hemsk manniska som jag hatar! Om ni vill veta var han i tsrfc-crew. En dumming, var han! Så nu jag skriva vanligt igen!! Undrar varför alla hatar honom. Alla och alla, Axel.:D men det är ju lite strange. Han gjorde väl ingen nåt, utom att han var lite orättvis. Men herregud, det är väl inget traumatiskt i det eller? Om Axel läser ombedes han förklara. Han kan säkert förklara på nåt spännande sätt. Nej, nu borde biologin egnas lite uppmärksamhet. Den känna sig eeensam!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Yeah, I'm soooo scared of you. :P

2010-02-05 @ 11:56:21
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0