the addiction will never be gone <33

Hej, kära folk!
Här sitter jag då och ska väl prata om the dag. Började med att väcka Hannah, och efter att ha pratat med henne ett tag om diverse ovesentligheter (vad?) åkte jag till stan med natta. Just det, ska svara på Hannahs kommentar påtal om henne. Nej, semetery drive. A bad dream hade jag inte kunnat blogga till, yah know.:D

På stan åt vi på sköna bönor vilket tydligen är samma ställe som förut var aroma och det där andra jag inte minns. De har bytt ägare tre gånger och jag är fortfarande attached to it. Det där är konstigt. Jaja, sen kom jag hem och slet som ett djur med Honeys födelsedagspresent. jobbigt, är vad det var. Men värt det, obviously, annars skulle jag ju aldrig ha gjort det.:D Har även tittat på melodifestivalen med min älskade organasm till syster som uttalde konstiga saker som "jag gillar artister som kan sjunga!" och var överdrivet lycklig hela tiden. Hon är verkligen i sitt esse när det är melodifestival! För att tala om låtarna så var ju alla dåliga, men Olas låt gjorde mig märkligt glad. Liksom ööööööverdrivet glad. Fattar inte riktigt för den var ju itne så bra direkt. :s:s well, goodbye folcs!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Jag måste säga att jag blev riktigt besviken på Pain of Salvation. OK att melodifestivallåtar över lag är fullständigt värdelöst skräp, men när det ändå är ett band som i vanliga fall är bra... Nej, jag har svårt att smälta det. Stryk skulle de ha! Förnedra sig på det viset i förnedringsfestivalen. Fy!

2010-02-07 @ 21:16:14
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Hannah

Som stavas med c. :) Cemetery drive. Och vad var det mer jag skulle säga? Jag vill också se på melodifestivalen med nån. :( Se där. Jag ÄR ensammast i sverige.

2010-02-08 @ 18:36:32
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0