veckans vän, vecka 4

Namnis: Hugo, grabben, vad ni vill (grabben/killen=vad alla i min familj säger)
åldris: tretton årisar?
speciella minnen: en våt tidning, underbara formuleringar med mera
hur länge har jag känt: ett par månader.
goda gärningar: fyllt ut gruppen när det behövdes, tappat orden om mina texter och varit bäst!
låt: helt blankt.
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: du måste vara bra, för vi skrämde inte bort dig!

sunday without sun

Okej den här dagen vill ni inte höra om. Det positiva är dock att jag har valt allt till gymnasiet. och att jag skrivit på teknikarbetet äntligen. Hur svårt är det att skriva äntligen? Det negativa är att jag har mått skit hela dagen. Från och till. Och att jag känner för att börja gråta för närvarande. Och för att jag inte vet hur den här boken slutar och den är spännande! Och att Agnes är dum i sina kommentarer med dumma dumma signaturer. Och att det är massa snö ute. Och att det är skola imorgon. Och att allt är så jävla jobbigt, men det hade ni nog hört förr va? Och att jag känner alldeles för mycket när jag väl känner något det vill säga. Det mest negativa är dock att jag babblar om detta. och äsch. veckans vän nu. mer glädjande.

but the choir in my chest is always stuck on the chorus

Jag håller nu på och söka gymnasium, eller inte just nu obviously nu bloggar jag ju. Men i praktiken. Det känns otroligt mycket. Ska just till att välja andrainstrument. Kuul. Varför känns det så otroligt viktigt? Det gör det, iallafall. Men det blir nog gitarr. Det verkar ju så himla självklart för alla att det är det jag vill. Och det är det ju, så vad är det jag gnäller över? Det blir ju bara tjatigt att gnälla som jag gör. Det blir bra. Jag ska bli en gitarrmänniska på en ny skola där alla är trevliga och bra och underbara och shit. Det blir bra. Det blir det. Hör du det, kära läsarmoj? Det-blir-bra. Allt. Jag hjärntvättar mig själv här om ni inte märker det. Det blir underbart. Jättefint blir det. Och jag kommer känna någon. Halo ska gå där och Ebba också tror jag. Skulle vara fint att lära känna henne på riktigt. Så vi får väl se hur det blir. Det blir inte skit. Det blir det inte. Det är bara nåt jag här i detta ögonblick beslutar mig för. Så är det. Jag klarar mig. Det gör jag alltid.:D jag har ju allt jag kan önska mig. Jag har ju mina vänner. Jag har ju daj. Ta inte åt dig, om det inte är du.:)

det tog hundra år att skriva, men tar nog 1 minut att läsa

Nu sitter jag här och pratar med Hannah. Fast nej. Det gööööööör jag iiinteee. I normally don´t talk with my friends.:D never tried actually. Där..vaaa? undrar vad jag tänkte skriva, men vet ni? jag vann just en miljon. slog ut Lina i robinsson.:D jag är jävligt bra alltså. nu tänker Hannah chatta med da wiinner. men jag är ju häär, så det ääär ju onödigt.:D där nere har de överaskningsfest för Erik den allsmäktige. Han matchade sin tårtis.:D vet ni? Jag är oerhört dålig på att blogga när jag skypar. detta inlägg står liksom orört större delen av tiden. Det jag från början tänkte säga i det var till Agnes. Jag vill inte läsa någon random bok om min grabb, han är min och skall inte skrivas om!! Och förresten har jag nu börjat läsa remember me, visst äär jag duktig?:D:D och efter det ska jag kanske kanske läsa undomestic godess...men vi får se. nu drar jag. vet dock inte i vad. ett snöre som gör så att det hälls vatten över er moahahahahahhahaha!

ah, it´s workiin!

Blogg.se har en dålig dag idag verkaresom. De vill inte publicera my shit! Så jag skrivere i word iställe.

Ja, jag skulle idag ut på fikatur med Natta till marthas. Min plan var att vi skulle ta bussen. Det, however, var inte nattas plan. Så vi promenerade. I snön. I kylan. Kuuuul. Min han förfrös typ. Hypotetisk köldskada,fick vi kom jagfram till. Oj, tvärtom. Jag fick, vi kom fram till. Min mellanslag är trög. Fast ej nu längre. I alla fall, så blev mina händer oanvändbara och all stars-versionen av what have you done är det finaste som finns. Nästan, that is. Förutom när jag pratar. Jag hatar att höra mig prata, för jag låter som en idiot. Det är jag kanske också, men det hör inte hit.

Ja, bullen på marthas var iallafall god som vanligt. Sen var bussen sen och jag saknade Hannah. Men alla var jättesöta när jag kom hem.
Jag: det var väldigt väldigt väldigt kallt!
Pappa: varm choklad? Varmt te? Bad?
Jag: nekande svar
*går in i köket*
Mamma: merci? Varm choklad? Varm nyponsoppa? Varm saft? Varm coca-cola!
Jag: *förvånad* var coca-cola?

Sen hade Hannah ett pm där det stod (står) att hon älskar mig och ett namn från en låt jag gillar. Som om allt var designat för mig. The world is rather beautiful.<33 nu ska vi se om det går att publicera nu! Fin ordupprepning alltså.

det spelar ingen roll för mig

Lördag. Bortslösad morgon. Utan Hannah. Onödigt. Mamma lägger just nu upp it matters to me på youtube. vi hemnas för att halo redan gjort det. det känns dock inte bra. Falskt som fan låter det. Och det är ingen bra dag idag, som Tora brukar hälsa mig med varje morgon. Ingen bra dag alls. Sara, sluta sjunga på låten är du gullig. Fy fan. Jag borde inte inte inte skriva detta. Det är inte meningen. Svarta saker har en liten minitendens att bubbla upp. Och jag har en fruktansvärd skolångest on top of that, teknikarbetet säger jag bara. Fan vad jag längtar tills på måndag. Som om allt skulle fixas bara jag kom till en psykolog. Som om det finns något att fixa. Jag vet inte. Stryk detta inlägg.

friday at the foxhill mansion

Lättsaltade pringles, ragusa och cola. Illamående, haha.;) läste nyss Agnes kommentar. Freaky as always. Och du borde ju gilla andra boken också, den handlar ju om vargar!:D jag är för närvarande helt monstruöst slut och trött och ångetladdad och mår ändå ganska bra. Vad har jag gjort ikväll? Iiingentiiing. ätit. suttit här. försökt att må bra. klarat detta relativt bra. typ somnat. hatat att blogga. haaaataaat. :/

vad gor registrera mobile speak

Det är en mening som jag hatar, hatar, hatar. Den betyder att nu måste du starta om mobilen, för den är dum. typ var femte minut. polarprint is a bunch of lasy idiots.:@

Idag är det fredag som gäller. Det var först matte som sög och sen ganska bryvärd franskis med en cool vikariegrabb och engelska då jag skrev en ambitiös uppsats om the wave. Jag lurar hela v'rlden om att jag är ambitiös. Hell no!

På lunchen hade vi kurs i att äta som folk, Susanne och jag. Det gick faktiskt bra och jag var stollt som en idiot. :D sen händelselös biologi och idrott då Susanne återigen visade sina fördomar mot mina grabbar.
"de går där och är svarthåriga, glåmiga och har svarta rockar och är onda! Allihopa!"
Påtal om grabbar så kan nu agnes alla. Dutkig flicka, omnämnande får du för detta och allting! Hon delar min uppfattning och ska nu läsa skämmerskans dotter så att hon känner alla mer ingående än till namnet. Hon blir det första förutom Sharon, eller misstog jag mig nu? Rätta mig gärna, kära random människor.:D

Nåja, efter idrotten gick jag och Susanne och köpte muffins på konditoriet och sen bild som förflöt utan att det blev svart!o.o coolt, tycker jag! jag är imponerad, det vill jag lova. men nu är det nog här.

torsdag, kära folk

Hejehj kära folk.
Nu är det då torsdag. Det har inte hänt något spännande alls. Har fått fason på powerpoint och träffat spykens rektoris. Hon var rätt trevlig och det lär ordna sig med gymnasiet. Känns otroligt skönt att ha allting settled.:) Wellwell, mer att säga? Just nu mår jag inte så bra så jag kan inte vara kreativ. Det kan jag ju inte annars heller, men you know what I mean. Varför är mean och mean samma ord? liksom, mena och taskig. Man kanske menar att vara taskig då alltså. Sånt är mycket spännande. Liksom "aa, vi har inga fler ord, vi tar ett redan använt ord!". Smarta jävlar. Nej, alltså, det här går verkligen inte.

and the snow is coming don´t you know?

Ja, onsdag är det nu. Den började med en äcklig frukost och att åka taxi pratandes med Hannah. Jag såg tydligen upprörd ut då, enligt susanne. Sen var det spanska som var otroligt waste. Vi gjorde tp ingenting, men v´r vikariegrabb är cool. Well sen so med redovisningar och sen alkohol'föreläsning från hassela. Det var helt okej, vi pratade typ om a-kariärer och b-kariärer. Min klass var jobbigt. As always. Sen lunch och grejer. Vi ar idag babblat om norska översättningar till harry potter. Skrattspasmer * 1000. Alla borde prova. Man tror att det är en parodi.:D efter lunchen svenska och musik. D'r repade alla hey stephen vilket var mer ångestbelagt än vad jag trodde. V'ldigt, faktiskt. Sen på tean gick jag faktiskt och hade bild! Alldeles självmant..nästan. Det var inte svart. jo, lite i¨b¨rjan, men jag klarade upptifterna och Tora stöttade med flum. Vi diskuterade klassisk musik, strypta spegelbilder och ballett (vilket är en ledtråd till dig, Agnes:D). Sen har jag suttit här. Skolkar från sånggruppen på grund av snön. mohaha. :D well, byebye dadjpaj!

chokladpudding-drama

Nu ska jag ge er en step-by-step-berättelse om cholkladpuddingsdramatiken hos Hannah igår.:D

1. Hannah springer runt i köket, försöker hitta något att äta och gnäller på sin pappas dåliga smak.
2. Hon hittar en påse pulverchokladpudding! Underbart värre.
3. hon tittar på texten på förpackningen som hon inte borde kunna se och läser att man ska h 60 g pulver.
4. Hon frågar mig hur många gram det gr på en deciliter. Vi räknar och är ologiska en stund, tills vi fattar detta.
5. Sen går Hannah på jakt efter ett decilitermått, men inser snart att lägenheten helt saknar sådana..
6. Vi försöker räkna ut hur många matskedar det går på en dl. Jag springer ut till mor och tvingar henne att kolla med sked och vatten.
7. Hannah kommer på att mjölken ska i först och undrar varför man ska ha 5,5 msk mjölk?
8. Fast nej, det var pulvret. alla andra steg är totalt värdelösa. Så nu vet vi att det behövs 2,5 dl mjölk.
9. Vi börjar spekulera över hur vi ska mäta upp mjölken hit och dit.
10. men så inser Hannah...hon har ingen mjölk hemma!

ja, inget lyckligt slut, men rätt kul ändå.:D

you´re not alone. no matter what they told you, you´re not aloooneee!

detta händer inte alltså. Mitt inlägg bara försvann. Fast det stod inget viktigt i det anyway. Stod bara om min kväll. Denna har bedrivits med att inte äta en äcklig paj (försökte verkligen), diska (!) och jobba med Hannahs otroligt tidskrävande födelsedagspresent som jag borde ha börjat med tidigare. Är mycket trött. Har långa naglar. Orkar inte med subjekt. Eller plugg. Särskilt inte teknikarbete. Lyssnar paramore. Är ännu tröttare än för en minut sen. Vill att allt ska fixa det. Fast nej, vill inte att allt ska fixa sig. Är masochist. Hatar systers hörlurar som jag aldrig lämnat åter och som nu breakat lite halvt. Lyssnar nu lily allen. Hatar hennes namn. Avslutar detta konstiga inlägg. Hoppas att det finns kvar. somnar

omvänd skrivkramp

Angående rubriken i förra inlägget så hade den en anledning. Sara var med på radion igår och tävlade och grejs. Ville bara notera det.:D

Dagens rubrik är vår nya antologis titel i skrivargruppen. Jag kom på det, men alla trodde att det var Hugo. Vi blev sura, Hugo och jag.:D

idag var det då tisda. Rätt bra dag. Först matte, sedan spanskaprov som är rätt lätt. Fysiken förflöt och sen slängde jag i mig fisk i 190 innan engelskan. Fast den drog jag ifrån för att ha ett snabbt deeptalk med Susanne. Sedan svenska och so som var ganska awesome. Agnes var galen och underbar. :D och hon har inte provocerat mig en sekund! Wow, alltså. Well, nu sitter jag här och...äter onyttigheter. usch. :(

on the radio

Denna dator dampar, det gör min mobil också. Underbart det där va.Den psykbrytar, båda två alltså. Och jag stöör mig på detta måste jag säga. Nåja, idag hade jag då skola. Hemkunskap. Ångest som vanligt. Stundtals svart. Men salladen var faktiskt ok. :o fast den hade massa ost i sig. uuuusch. wellwell, nu sitter jag och äter onyttigheter. Seriöst, mitt liv är så jävla ironiskt! liksom..jag sitter och gnäller över anorektiska tendenser och samtidigt är mitt skrivbord belamrat med skit. chips och cola och allt vad du kan tänka pig. så jävla tragiskt egentligen. nej, nu fåre det vara nog.

veckans vän, vecka 3

namnis: Emma, Nilvén, vad ni vill
åldris: sjutton årisar.
speciella minnen: pirattexter, "pannkakor är det plattaste jag vet" med mera
hur länge har jag känt: två år.
goda gärningar: hållit sig till pirater fram tills nu, hjälpt oss att hålla koll på klockan ("andra människor vet när de är sena genom att titta på klockan, vi vet när Emma inte sitter i fönstret)
låt: helt blankt.
saker jag skrivit om: omnämnande i skrivargruppstexter
meddelande till vän: ohoj, skärt dig imorgon kapten och grejer! inga torra texter nu!

not just any angel will do, no I love you, my angel in blue

Ja, rubriken kan du fundera på. Hannah, fattaru?

Idag har jag varit på ikea med Natta. Det var rätt fint även om jag inte riktigt mådde. Vi åt sanslöst billig fika (sockerbulle och hur mycket cola som helst för en tjuga!) och köpte ram åt natta. "ram" hette ramen. ramen ram. Kul var det. Sen åt vi en korv och skyndade iväg till tåget. Hemma har jag pratat med hannah i många timmar och typ..läst ut "spännande bok" som ni ser nedan.:) nej, nu fåreräckaförjagharingetmerattsäga.

tillsammans är man mindre ensam-glömt författarens namn

Den här boken handlar om Franc, Camie, Filibere och Polette som bor i paris. Camie är en ensam och vilsen konstnär som aldrig äter, frak (haha ofta franc) är mesterkock som inte kan hitta orden, Filibere är en ursäktande adelsman utan pengar med stamningsproblem och Polette är Franks mormor med alzhaimers. Fyra väldigt originella människor som hamnar under samma tak i en enorm våning. Boken behandlar konst, fransk historia, knarkproblem, städfirmor, ålderdomshem och sex utan att någonsin bli förvirrad.

Den här boken är så vacker att jag saknar ord. Den berörde mig otroligt djupt och då ska det mycket till. Jag blev helt caught up och började typ skrika på ett ställe. En vackrare och mänskligare bok med mer originella karaktärer och kraft får du leta efter vill jag lova. Och det är inte ens min typ av bok! lääääääääääs den!

blog post number 10000000000 or somethin, so very original yeah yeah

Denna lördag har varit..okej stundtals och hemsk stundtals. Den började med frukost då vi diskuterade irak-kriget vilket var mycket underhållande. Sara hade iiingen koll. :D sen har jag mest suttit här. ar nu en hel arsenal av onyttigheter. jag bad mor köpa chips och hon kommer hem med chips, en påse godis och ett dubbeldaim. all for moii. mycket roligt att upptäcka. Var det där en komplett mening? Hannah skrattar åååt miiig! Deeet fååår man iiinteee. Eller jodå, får man väl om man nu tvunget skall. Skall är ett roligt ord måste jag säga. :D men alltså varför sitter s och d så när varandra? Det blir ju licksom lycka och förvirring. Dessa två sitter också rätt nära varandra faktiskt. Spännande. eh, jag bör publicera deta korta inlägg, då det har stått här oröt i typ en timme.xD

tainted nostalgia

Ja, denna kväll har mest gått ut på att fundera på hur jag var förr. Det gjorde ont, som alltid. Först kom jag fram till att så fint var det inte, då. Inte så fint som jag trodde att det var. Jag var då iallafall ingen fin människa. Jag var en känslokall, self-absorved, läskig bitch som skrev om folk som våldtog varann hit coh dit och tog självmord. Oj, där såg det ut som om jag tog självmord. I didn´t. Det är alldeles för deprimeeerande. Och deprimeeeerande fåår man inte vara. Inte när man lyssnar på hypnotised a la Emma i alla fall. Det är dumt. Fast den där tonen var faaalsk. Men det gör inget, för onna lyfter framträdandet med sina flummigheter här och var. Varför måste texten på bloggen vara så konstig när jag skriver?! tur att den inte är så när jag publicerar. Gud, den där tonen är en av de få jag klarar av. jag älska. Nu ska jag sjunga om sentimentala krossade hjärtan istället. Det är typ den enda raden jag kan i låten. Oj, Hannah tycker att later on är djupa. Var, menar jag. Det var nog något jag aldrig har hört och aldrig kommer höra igen.:D men jag blev glad ofcourse. nej, usch vad tråkigt jag har! Ska nog fortsätta läsa i kam ett tag. Det är alltid bra om man vill få ångest. Jag förstår inte hur jag kunde skriva så som jag skrev om Satan. Att jag kunde hata människan. Fast det kan jag inte ha gjort. Inte egentligen. Det känns bara så hemskt. Fast jag gjorde nog det. Det är väl det naturliga med en så obehaglig, ful och otrevlig karaktär. Men det är inte så intressant kom jag på nu, så jag avslutar.

den som har dödat ett barn, åker inte till havet

Denna rubrik kommer från Tora, eller kanske inte. Den kom ifrån en novell vi läste på svenskan, och tora har haft den på hjärnan sen dess.

Jaja, vad har hänt idag? Inte mycket. typ ingenting. Allmänna provokationer från Agnes, fail på franskan, fail på bilden och..ja det har väl överlevts. Men bramående-veckan fullbordades tyvärr aldrig. Hoppas ingen blir arg eller nåt. :) aja, what more is there to say a day like this one? Nothin. Absolutely nooothiiin. En tom kväll framför mig. Väldigt tom. Tom weekend. Tom framtid framför mig. Bara att fylla ut den.:) men med vad, det vette fan.

And today you accidentally...called me baby <3

Ja, rubrien är meningslös och söööööt. well, well, dagen dårå.

den började med att jag skrev krönikan som ni hittar nedan. Inget jag är nöjd med, dock. Sen läste jag en skrämmande novell om alkohol innan det var matte då jimmy da man kom och skulle ge mig powerpoint. Varför? Varför inte kära folk!:D trevligt var det i alla fall, han är då alltid lika bryvärd. Det som inte var lika bryvärt är att när jag skrev "da man" kom jag att tänka på något som gjorde otroligt ont. På tal om den sortens ont: Agnes, it´s not workiiin! Och ursäkta, men jag fattade inte ens den sista..det var väl bara positivt? det första, anyway.:s

Sen på non försökte jag leka lite i powerpoint, bara på kul, men det gick inte..så bra.:D kanske det är därför ingen ens provar? Anyway, lunchen bedrevs med att prata engelska och sen efter detta var det då idrott då jag gick på löpbandet all alone hela lektionen. Jag var ensamast av de ensama, måste jag säga. På engelskan gjorde jag inte ett skit och på son likaså. Fast vi fick polkagrisar, men jag gav min till tora. I utbyte ska hon köpa godis åt mig imorgon. Hon är bra att göra dealar med, den människan. Sen dess har jag inte gjort mycket. umgåtts lite med syster och suttit här, mostly.

och som svar till Hannahs kommentar: men kära vän, det är väl klart jag inte kan ta kritik? Det är ju typ...mitt grundläggande karaktärsdrag!:D

de små sakerna (krönika written by moiii)

De små sakerna

”världen är stor” är något som ofta hörs i samhället. Du lär dig redan som barn att världen är stor och att du bara är en liten, liten del av universum. De vuxna brer på och överdriver, men glömmer ofta det allra minsta. Det är det jag tänker gå närmare in på här.

När jag säger ”det allra minsta” tänker jag varken på myror eller kvalster. De är visserligen spännande och intressanta och allt det där, men kanske inget att bygga en krönika på så länge det inte har skett någon myr-naturkatastrof eller nåt. Jag syftar på något mycket mindre och samtidigt mer givande att utforska. Det jag menar är orden, gesterna och sättet vi beter oss på. Små saker är större än vad vi tror, både i positiv och negativ bemärkelse. Det är så lätt att göra en persons dag bättre eller sämre. Skrämmande lätt.
Nåja, för att komma igång kan vi bestämma att vi börjar med det negativa. Det blir roligare att sluta läsa i slutet då, tycker jag, så att man inte är alldeles nedtyngd. Jo, alltså, små negativa saker i din vardag. Det kan vara vad som helst. En konstig blick, en förolämpning ”på skoj” eller bara en hård ton fast ingen menat något illa. Om du på kvällen känner att den här dagen har varit rent förjävlig, så kan du titta tillbaka och kanske upptäcker du en liten, liten källa till olust. Särskilt svårt har du det givetvis om du har problem med att ta kritik. Sådan är jag själv och jag märker hur jag tar åt mig av allt runtomkring. Min uppmaning i det här stycket blir alltså att inte säga så mycket ”smått” som sårar, även om jag vet att ingen tänker på det. Jag gör det också hela tiden. Det räcker med att säga något konstruktivt, risken finns alltid att någon skadas. Inte för att det är helt fel, det kan vara lärorikt om man har styrkan att utforska och analysera vad man tål. Men man kan ju ändå försöka skära ner på alla skojförolämpningar, bara ett par grader eller så?

Nu går vi över till små positiva saker. Det har ni nog räknat ut vad det kommer att handla om. Jo, motsatsen, givetvis. De små saker som gör din dag fin. En bra låt på radion när du ska iväg på morgonen, ett leende, någon som berömmer ditt utseende eller någon som spontant berättar hur värdefull du är. Det kan också vara något som framkallar nostalgi och gamla minnen; till exempel musik eller saker som ingått i internskämt. När någon smsar/ringer dig och säger något snällt. När du går och lägger dig och någon du älskar säger god natt. De små sakerna som gör allt annat överlevligt och rentav helt okej. Solglimten i vinterkylan, den första fågelsången för året eller enkronan på gatan som ger dig tillräckligt med pengar för en klubba eller något annat du verkligen är sugen på. En kram, en rolig replik eller att någon säger ”välkommen hem” när du går in genom ytterdörren efter en lång och krävande dag. Det finns så oändligt mycket att räkna upp. En kommentar på ditt blogginlägg eller på facebook, att höra att du är bra på något eller att plötsligt få en insikt om något som är viktigt för dig. Ska jag fortsätta eller har ni fattat galoppen nu? Att känna sig älskad och lyckad i livet, helt enkelt. Det är otroligt hur stor skillnad sådana saker gör. Det jag tycker att alla borde tänka på är att ge varandra mer uppskattning. Mycket mer än du egentligen tänkte ge, så länge det är sant förstås. Om du ljuger har du pacerat gränsen för en liten sak och orsakat en stor istället. Jag menar bara att ösa lite kärlek här och var, för jag lovar, du mår bättre själv också bara du gör det. Om du älskar någon, kan vara vem som helst, räcker det inte bara med att säga det en gång. Upprepa det istället tills det ristas in i skallen på den som älskas. Det gäller att vara övertydlig här alltså. Kanske jag är mer bekräftelsesökande än de flesta, men hellre för mycket än för lite tycker jag!

Som exempel kan jag ta min bästa vän. Inte för att hon är någon liten sak, alltså, utan för att hon har en hel del med det här att göra. Vi har en väldigt ”småsakig” relation, om man nu vill kalla det så. Att en dag går utan att någon av oss säger ”jag älskar dig” är sällsynt och samtidigt finns det ju ingen som kan skada mig så mycket med små negativa saker. Nu snackar vi riktigt små. När man umgås så mycket handlar det bara om ett tonfall så ställs allt på sin spätts och tvärtom. Jag är säker på att många förstår vad jag menar, men jag vill bara att ni ska komma ihåg att det positiva överväger det negativa bara ni vill. Fortsätt kämpa och fortsätt utforska det lilla!

Emma Rävås

You sit beside me, and I love you, but I hate you.

Ja, denna dag har varit en särdeles bra en! Teorin om bramående-veckis är nog sann eller vad tror ni?:D

Den började med spanska som sög, men so:n var okej och jag redovisade vinterkriget. Agnes sa att jag nog får mvg, vilket ju inte hade suttit helt fel! :D jag behöver verkligen höja mig i so igen. Tror inte jag sa att jag sänkte mig, mådde för dåligt under den perioden för att ens komma ihåg vad jag ksulle må dåligt för.:D

Sen var det min sista träslöjdslektion i detta liv. Den bedrev jag med att såga. Det var roligare än det låter. Susanne sa åt mig att ta ut min ilska över sågen, så jag funderade på vad som gjorde mig arg och beslutade mig för allas vår hatade (hoppas jag) Lily Evans. Hon blev väldigt hatad och kul hade jag!:D För att avsluta detta stycke ska jag säga att jag lyssnar på hello saferides Anna och att jag igår hörde en version av den låten med en så söt grabb att ord fattas mig. Han var dessutom svensk, ja obviously, hello saferide är ju svenska. oh, well. nytt stycke.

här är det nya stycket till er tjänst!:D resten av dagen dårå. Efter en god lucnh var det svenska om noveller och musik om revyn. Ingen gjorde nåt, så jag bestämde mig för att välja låt själv. Hey stephen, valde jag. Den var högst lätt att spela så jag bestämde mig för att det fick duga. Sen ska jag sjunga en annan låt med syster och några andra gamla mårtentjejer. Fint värre.:D nu ska jag mest gör ingenting innan sånggrupp nalkas.

the wave-morton rhue (läst under tvång)

The wave handlar om historieläraren Ben Ross och hans elever. De läser om nasismen och Ben utsätter de för ett experiment; the wave. Han bildar gruppen the wave, ger dem motton, en salut och berättar att alla i the wave är lika värda. Resultatet blir större än vad Ben hade anat.

den här boken är otroligt tänkvärd och att den är baserad på en sann historia (tror dock inte att karaktärerna är sanna, glömde helt att nämna att sådana finns, haha bra resensent jag är) gör den bara ännu bättre. Den är dock väääldigt kort tycker jag (läste ut den idag och började idag) men den kunde nog inte ha varit så mycket längre. Den är oerhört obehaglig, man blir faktiskt rädd när man tänker på att det kan hända var som hälst. Ni kommer sannolikt inte att läsa boken, och det förstår jag, men bara en sammanfattning så här är ganska tänkvärt även om min sög.:D

jag har allt jag önskar mig, nu när jag tänker på det

Avnjuter just den underbara och hemskt otaktiska blue blues. Så fint, så fint så jag tror jag dör. Nu sjunger jag här. Det...duger antagligen. Fast den där utfyllnadsgrejen sög verkligen, fast det var inte min. Där är Therese i all sin glans. Finare än finast.:D haha, Onnas oförklarliga lilla wailing som låter som en kärleksförklaring. Nu låt slut. redan! Ah, det gjorde inget, för jag fick avnjuta I did it all som kompensation! Ingemar, du trevliga dator.

Ja som ni nog anar är detta en bramåendets kväll, kanske till och med en bramåendets vecka? Det har inte varit svart på mer än två dygn nu tror jag. Extraordinary!:D Nåja, sen senast har inget hänt. Har bara ätit med mor et syster och fick där en sockerbulle vilka jag äääääääääälskar. Det är definitivt en av mina favoritkakor, fast det är ju ingen kaka. Alltså, ursäkta att jag musikanalyserar, men jag får totaldamp på meningen i already gone. En sån kärlek som deras finns inte! Det är ju bara nåt otroligt konstigt med det! Fint, dock, men i alla fall! Nu återgår vi.

Fast, det var inte så mycket mer jag hade att tillfoga. För utom att jag öppet måste få skratta ut min älskade Onna för att hon inte kunde den femte, förste och mest omtalade (fram till för ett tag sen, that is) grabben! Hon kom dock på det när jag påpekade att en fattades. Blev förvånad över att mor inte kunde det. Det säger mig faktiskt något. Jag har växt ifrån honom verkaresom. Otroligt skrämmande. Men jag tar aldrig ut honom ur mina grabbar. Det skulle jag aldrig kunna. Herregud, vad tiden går. Snart är ju den här dagen över. hjälp!:(

ingemar is a strange bastard

Hejhej, vad ska jag säga i detta inägg tro? Ingen aning. Kan säga att det är tisdag. Och att gifflar är gott. Och att the wave är en skrämmande bok som jag sträckläser nu. Och att texten på bloggen äntligen ser klok ut igen! Och att jag har tråkigt. Och att jag inte vill plugga i det här livet. Och inte i nästa heller förresten. Och att jag slapp redovisa finska vinterkriget idag! Och att jag hatar min mobil när den inte levererar. Och att man inte får börja meningar med och. Det är fult, men jag lööövar det. Och att det här inlägget är ointressnat. Och att styckeindelning suuuger. Och..och..och..och en massa massa mer skulle jag kunna s'ga men jag kommer inte på nåt. hejrååå.

det går ju, ser ni väl

Ja, idag har det hänt nåt coolt. Kom på det nu. Jag har mått bra hela dagen. Eller alltså nej, men inte dåligt menar jag. Fantastiskt. Jaja, skrivargruppen var trevlig som vanligt. Gänget samlades, dock utan hugo, och vi hade redaktionsmöte om vår fabulösa antologi. Den kommer att vara skrämmande bra, och skrämmande är fan ordet! Vi satt och kollade röda trådar. Jag är ju känd, även i gruppen, för att skriva en del om satan och helvetet. Vilken tråd hittade vi hos mig? Jesus! Skrämmande är ordet! Visst fascinerar killen mig men..nej, det här är ju riktigt oaxeptabelt! Nåt annat som är oaxeptabelt är att mamma och även pappa och syster börjat gräva i vilka mina grabbar är. De kom bara på en och nu ska jag lyssna på rebecca påtal om grabbar. det gör jag för ofta. äääääälskar den.<33 fast den är inte så jättebra ändå. om man hade läst boken rebecca hade den nog varit oerhört bra gissar jag. Max, heter grabben i låten. Det heter ingen av mina grabbar, som en liten hint till familjen. pappa gissade "Axel, Arne och Ludvig", två andra men de har jag glömt. Sara lyckades pricka in satan. good girl. Mamma gissade "Snape, Dumbledore occ Måns!". Ja, jag vet faktiskt inte vaaad jag ska säga. Trött blir man ju.:D nåja, att jag har koll på dem är ju huvudsaken eller vad säger ni? And I do.:D så ja, det får räcka för idag mina älskade vänner!

miserable monday, terrible tuesday

Damp-dator är vad jag har. Jaja, nu måste jag skriva om här. Fast jag skrev inget viktigt, bara funderade på vilken låt rubriken kom ifrån och konstaterade she got over me med saving abel. Länge sen. Anyhow, dagen har varit dryg. Har inte gjort nåt spännande alls. Agnes har varit ond (värre än vanligt) men annars har inget uppseendeväckande hänt. Om ni undrar vad hon gjort nudå så satt hon och föreläste om hur mycket Satan ickebrydde mig. Det var heeeeeeeeeeeeeeeeeeemskt, men I didn´t show it for once.:o nu svarar inte Hannah på sms här. jag ledsen bli! Jätte, faktiskt. nåja, ska snart på skrivargrupp. nåja är ett konstigt ord. men nej, nu kommer mormor här.

veckans vän, vecka 2

namnis: Elise (okej måste bryta trenden. jag har inget smeknamn, men aja), vad ni vill
åldris: femton årisar.
speciella minnen: blomrosen & blodlampan, lerfigurer och annat på the old days, dagar i hörnet, högläsning med mera
hur länge har jag känt: nio och ett halvt år.
goda gärningar: hängt med ett bra tag nu, put up with all my crap och varit bäst!
låt: absolut ingen som helst aning!
saker jag skrivit om: flumdikt här i bloggen
meddelande till vän: ursäkta mig för att jag bologgar om dig.:D

gorgeousness should so be a word. oh wait, is it? no, can´t be. should be though.

Okej den där rubriken var ju...bra. :D den syftade i alla fall på bluntie. Jag satt just och funderade lite över hur söt han är, lite sådär som man bara gör om man är väldigt konstig. *Sen satt jag och funderade en del på relasionerna till mina grabbar och hur de skiljer sig åt. Men sedan insåg jag att ingen bry detta, utom moi då förstås, så jag ska inte tjata om dem mer än vad jag absolut måste! Lovar.

Idag har jag då reunionat. Reunitat, borde man säga. Jaja, det har jag gjort. Jag och the famous Nathalie åt på café & le (jag vet, strange namn :D) och där var billigt och trivsamt. Vi försökte hänga med i varandras liv och allt vad det heter.:D den här låten får mig bara att tänka på onna. Kul eftersom det är en bluntielåt. Men hon sjunger på den så ofta (eller inte så jätteofta men skitsamma) så jag gör det ändå. Oj vad klockan är mycket! måste avsluta nu och skriva veckans vän.

och dagarna går en powerwalk genom världen

Söndag. Det hade nog de flesta räknat ut. Lyssnar på den underbara casey hold on. I regel är Marits upptämpolåtar lite dryga, men den här är ett av få undantag. Fast hennes ballader är då alltid underbara. Och på skivan jag fick i jul finns det oerhört många sådana. Tony, in the morning, out on the piers(den akustiska då), all that I ask of the morning, hey boy med flera. Tur ska man ju också ha ibland. :D:D fast det är ju en dubbel-cd, så inte så konstigt egentligen. Nåja, idag ska jag ha reunion med natta! Jättetrevligt, ska det bli även om jag inte må som vanligt. Nu ska denna låt få mig att må bättre. fighting for nothing alltså. Det funkar som vanligt.:D:D Men det är 58 minuter till dess, vilka jag måste fylla på bästa och smartaste sätt för att undvika allt dåligtmående. Jag brukar faila och istället gräva ner mig själv. Inte lång tid dock utan bara periodiskt. >Men alltså, nä vetnivad, detta blev för djupt! Min blogg har blivit värsta djup ju. Det var den då sannerligen inte förr! Alla flyr headfirst nowadays har jag en känsla av.:D skulle jag gjort. Eller nej, för jag älskar bloggar och läser dem bara för läsandets skull för det mesta. Nej, det här går inte.

har ingen ork att blogga men aja

Ikväll har det alltså varit folk här och ätit smörgåstårta och glasstårta, den klassiska födelsedagsmenyn för far min. Själv försökte jag äta en macka. Det gick inte så bra för mig med detta so I gave up. Hannah har nu snackat skit om mig. Fel höll jag på att säga. Sant ju, tycker hon iallafall. sen på kvällen har jag mest lyssnat på Hannah och Lina när de babblade. har inte orkat babbla så mycket själv, för har inte mått så bra. fast nu jag göra jag tro.:D men jag inte orka blogga mer, kännas pointless. vara också.

the fear

Ibland blir jag bara så jävla rädd för var jag har tagit vägen. Vem jag har blivit och hur det blev såhär som det blev. När började den här fasen i mitt liv? Någon gång sommar/höst I suppose. Men alltså, det här är fan sjukt!

Jag läser om sång till en fjäril nu och det är det som har framkallat detta. För det första: i expert på att rodna väger Ira (anorektiker!) 48 kg och Riina i denna bok (anorektiker här med) väger 49 kg. Jag väger mindre än båda. Det här skrämmer mig nåt oerhört. För jag känner mig inte smal. Inte ett dugg smal och jag är övertygad om att folk överdriver. Men det här tyder ju på motsatsen. Men jag ser inte ut som någon anorektiker. Det gör jag inte! Visst?

Den andra saken som oroar mig är Madeleine, hon är självmordsbenägen och hit och dit. Det som skrämmer mig som fan här är att hon är så otroligt lik mig. ”du tar åt dig för mycket Madeleine, varje ont ord skär djupa sår i dig, det syns.” ”ingen vill vara kompis med någon som alltid ber om något, tyst”. Så-jävla-helvetes-sant. Men det känns inte på riktigt. Ingenting känns någonsin på riktigt. Bara ett par ögonblick om dagen är jag här på riktigt. Jag fattar inte. VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!

oh sweetheart put the bottle down, you´ve got too much talent..

Lyssnar som antytt på I do not hook up med Kelly, jag inte gilla egenltinge, jag tänka på Satan och Kylie. Fast mest på raden i rubriken.

Idag har jag varit i the stad med Agnes et Tora. Vi körde budget-fika på mc donalds och det var trevligt. Sen gick vi i diverse affärer och pratade engelska konstant. Agnes tyckte det var väldigt roligt att påminna mig om Lily och Satan relativt ofta. Det..tyckte..inte..jag. Fick typ gå dubbelvikt av smärta och hyperventilera. Tora undrade, eftersom hon inte hörde vad Agnes sa. :D men på body shop gick hon över gränsen, då hon sprutade parfymen lily på mig. Now you smell just like Lily! ropade hon och jag var högst nära att spy men gjorde inte det av någon konstig anledning. Vi gjorde inte mycket annat. xD jag är dock helt slut och vill mest sova men ikväll ska vi fira fars födelsedag som han inte är hemma på i år heller! undanflykter, ack undanflykter! Well, jag sitter mest här och saknar Hannah och är trött och ja det sa jag ju nyss!;) aja..

jag har hela min framtid i bakfickan

hii!
Här sitter man och lyssnar och sjunger Chapman. Well, fredag är det då idag. Vi tar det från början, fast början var händelselös, så nej det gör vi inte. Den sög, fast nej, men skit samma. På engelskan fick vi våra koder till valsidan om gymnasiet. Ångest, även om mitt val är rätt klart. Obligatorisk ångest.

Det var i alla fall detta som rubriken handlade om, det var Erik som beskrev det så. Jag åt nemligen lunch med diverse grabbar och diskuterade med dessa. Högst bryvärt. Andra saker som diskuterats idag är "bologgande" som Elise uttrycker saken och tuna gossip som är en ny blogg. Har inte läst den än, men ska det så snart jag publicerat. Inte för att det står nåt om mig då, ofcourse, jag är inte typen man skvallrar om. Som Sara sa så är jag mer typen som skapar en sån blogg anonymt, som dessa okända individer har gjort. Jaja, nog om det, ingen av er okända läsare ändå bry tuna. Ni bör, för jag då göra. Jaja.

Eftermiddagen förflöt smärtfritt. På biologin fick jag veta att blinningar sticker jävligt. Jag bevisade detta genom att sticka Tora.:D kul, hade vi. Sen var det bild, mindre kul. bildlektionerna är alltid svarta. Nu lyssnar jag på two birds, en låt som beskriver min relasion till Hannah väldigt bra känns det som. Vad deprimerande!:(

Nåja, ikväll har jag sett på spåret och let´s dance och crap med familjis. Har även klippt mig. Det var rätt ointressant. Väldigt, in fact.

Slutligen glömde jag en grej i förra inlägget. Hur kan du veta om jag hittar på eller inte Hannah? Du känner ju inte mina känslor. fast du känner ju mig bättre än jag ibland så du kanske vet det ändå.;)

comment-answers or somethin

Först och främst och viktigast och mest prioriterat: jag-är-inte-in-löööv-with-rille! Så jag kan inte joina klubben. Han är för omogen för mig, känner jag.:D Jag ska ha en mogen grabb. Som..ja ni vet ju vilka. Hoppas jag? Ni bör kunna alla mina grabbar, annars känner nig mig ej. 5 ska det vara. kom igen nu allihopa! Fast hannah kommer säga det först. Då kommer ingen annan få fundera ens liiite. Jag är lite nyfiken på om onna kan dem? Kan du det? Deeet undrar jag, och Hannah, kommer du ihåg vad den där killen heter, han som inte bor i tortal? Det här var ju spännande. Jaja.

jo, jag vet, jag bör säga det till dig om jag pratar om dina grabbar med folk. Glömde bara bort det denna gång, så jag skrev i bloggen istället. Nej just det ja! Du mådde så dåligt, så jag ville inte prata om sånt då tror jag. Så var det.

det var nåt mer. Jo just det, anledningen. Det var ganska patetiskt, det var därför. Att jag älskar engelska så sjukligt som jag gör är en av många anledningar till att jag på allvar tror på mina grabbar. Eller Satan och tof-grejer. Jag känner mig hemma när jag pratar engelska. Undrar, förresten, om Emma Black pratar/pratade (shit, past tence, är hon död?:() amerikanska eller brittiska..? Hon borde ju ha pratat brittiska, men jag kan inte tänka mig det. Anyhow, så var det nog allt det viktiga. Inte för att det var nåt viktigt, förutom det första. Det var viktigt så det small. Ofta det small. Eh, ja. Tack för skrattande förresten, åt krönikan. Trodde inte att någon skulle uppskatta den lite jsuka humorn i den. Observera att det, till viss del, är en sann historia. Bernard är talaren. Fast han begravde den faktiskt inte.:( Aja, goodbye

för jag vet..(vad som ska stå i detta inlägget, fast så går den inte, tyvärr)

Hellu!
Lyssnar alltså på jag vet. En av de bästa inspelningar iv gjort, om inte den bästa. Till och med jag låter ju bra! Ingen tar överhanden och shit, slutet alltså. jag dör. Nu dör jag ännu mer. Rebecca. En låt om åldersskillnader. Kan det bli vackrare? Och de använder ett vackert ord. inte serious, ett ännu vackrare ord. grunna på den ni som man säger på..typ ålderdomshemmen.

Dagen har varit helt ok. Började med äventyr i snön med Hannah som publik och sen svenska där vi höll på med dessa eviga krönikor. Sen var det då matte, den sög men annars. Jag dör fortfrande, men det skiter alla i, så jag går vidare. Till..biologin. Satt och läste om migrän. Spännande efter som jag 1) aldrig har huvudvärk och 2) är mycket nära migrän mycket ofta. psykiskt, alltså. Inte fysiskt, tyvärr. Det var mycket spännande att läsa om alla symptom hit och dit.

Efter en ok lunch var det idrott då jag och Susanne flummade i gymmet och lyssnade på radio. "bad boys bad boys" kom och Susanne sjöng glatt med. Jag fick skrattspasmer. Det fick jag även efter engelskan, som ofta med Tora. Hon är inte särskilt mycket roligare än alla andra, men jag kan börja helt randomly. Den häg gången skrattade vi åt olika ways. Tora hävdade att no ways fanns men till slut kom vi överens om "there are no ways but by-the-ways and Gerard". Sen hade vi allmänt kul åt det ett tag.

Sedan var det hemma som gälde, efter son alltså. Jag satt här mostly, men har också haft ett stort deeptalk med mamma. Läkaren på vårdcentralen hade ringt och sagt att jag inte hade gluten, men däremot ont i själen (tidigt) och att hon tänker skicka en remiss till bup för psykolog. Jag är rädd. Det är jag sannerligen. För hela tiden gnager oron om att det kanske inte alls är något. Att jag kanske bara hittar på. Men detta ääär inget depp-inlägg. Väl? Det är lame och uttjatat det där med deppinlägg. Nej, inga fler ord på lager.

hungern slår till igen, värsta kriget härborta

Hellu!
Onsdagskväll, en sångmoj avklarad och monster i öronen. Den hade jag på hjärnan förut och allt möjligt. Som om någon bry.

Jaja, vi börjar ett nytt stycke angående sångmojen. Där fick vi veta att vi skulle ha en löööv-konsert. Regina är förkyld. Låtere som. I sjutton fall, ja, lööv.konsert var det. Vi ska sjunga nåt som heter "ett liv för mig" och det verkar ju mindre intressant tycker jag. Fast den dög.

Nytt stycke igeeeeen! Jag hatar styckeindelning. Det ser så fult ut, men jag vet att jag är den enda som anser det so well. Jag skulle prata om hungern i rubriken. Jag år ju mat innan mojen, fiskgratäng, inte mycket men det är ju ändå jag så. Sen kom jag hem och var svinhungrig. Åt ingen mat, men en jackie, de möglar ju annars! Sen åt jag en macka med mor och nu..ja nu är jag otroligt hungrig igen! Jag fattar inte vad det är för fel på mig. :s

Nuuuu börjas ett avslutande stycke. I den här låten ska det tydligen finnas en ton som är otroligt lik mig. Braille, heter den, roligt nog. Synd att den inte handlar om blinningar! Där någonstans ska nog tonen vara. Den där är Regina, inte jag! Jag hör det verkligen inte! I alla fall utom ett som issbrukar jag utropstecken. Vi hade en lång diskution på slöjden om hur man skrev detta tecken i punkt. Oj, det kanske var där tonen var? Så kanske det var, jag minns inte vad Hannah den allvisa sade mig. Nu slutas det här. med bloggandet, alltså.

wednesday

Här sitter jag och hör Chapman bröla om helvetet. Okej, man kan nog inte riktigt säga att hon brölar. Det är nog lite för maskulint, känner jag.;)

dagen började med en jättefin morgon. Tack.<33 iallafall, så började sedan dagen i skolan. Men lilla Tracymänniska. Inget skitsnack om djävulen. Nej vet du vad. Jaja, skoldag, var det ja. Spanskan var halvt lärarlös och pointless. Sen träffade jag Kirre och pratade med henne lite om the famous fantompenna. Sen så var det slöjd, ochh jag har faktiskt börjat gilla slöjd. Läskigt, tycker jag. Men mycket, mycket fint. Undrar vad jag skrev där? Jaja, efter den särdeles trevliga slöjden var det lunch då jag flummade med Agnes och Tora vilket jag gjort hela dagen. Idag berörde samtalet bland annat antenner. Alltså jag kan ta stämma på den här låten. Så oerhört coolt.:D undrar om den är rätt egentligen? Känns så, men sååå lätt kan det bara inte vara så här lätt att ta stämma. Då borde jag ju alltid ha kunnat det, och alltså måste jag göra nåt riktigt fel. Fast jag gillar min stämma iallafall. Eh, ingen nog bry. Vi fortsätter till svenskan. Där läste vi krönikor vilket var kul, men jag mådde jättedåligt i slutet av lektionen. Detta höll i sig på den ångestladdade musiken men det kanske blir ok på revyn. Anna föreslog Amy Macdonald och det kanske går. Fast jag lär ju sjunga på..skotska.:D jaja, hinner inte mer nu, mat.

"hur mobilen slutade fungera" krönika av Emma, Bernard, Elise och Tora

Smaken av bateri

Jag satt vid datorn här om dagen. Inget ovanligt med det, ingen varning gavs om vad som skulle hända. Det var en augustidag i mängden och helt plötsligt drabbades jag av en oemotståndlig hunger. Det närmaste till hands att tugga på var min mobil. Snabbt slet jag med tänder bort varningslappen som upplyste mig om att vad jag gjorde var väldigt fel. Vad som hände sedan är oklart. Inom bråkdelen av en sekund hade jag avlivat min mobil. Jag kände smaken av dess blod eller också var det bara metallen. Sakta drog jag ut min svarta byrålåda där jag kallblodigt skulle begrava min älskade vän. Vänta, vad skådar mitt öga? En mobil, begravd under mina läxböcker. Vila i frid. 

emotions are overrated, but being without them is worth nothing at all

Oj, stötte just ihop med Hannahs nya namn på andrew. Det där såg nog rätt konstigt ut, men jag blev väldigt förvånad iallafall. Saknar henne mer nu. Precis vad jag behövde ja absolut. Regina får hela min sår på något omöjligt sätt eller så.

idag har dagen bedrivits i skolan med Agnes y Tora som alltid. Matten var lätt och spanskan var..ja, den var då lång som alltid. Det var alla andra lektioner också men på engelskan fick jag prata engelska. Med Hannah visserligen, men det hjälper alltid mot det mesta. Det där är en av många anledningar till...nej, nej, den där meningen ser nog sig själv oavslutad. Ni vill inte hura helt enkelt. Nåja, vad gjorde jagg mer i skol? Pratade som sagt mycket med Agnes och Tora om länder i världen. Haha, ni vill inte veta varför, det är en aning sjukt tycker jag själv.:D nu på eftermiddagen har det varit mindre bryvärt men jag har uthärdat detta och sitter här nu. Rubriken skall vi inte gå in på känner jag. Vi bör vara mer civiliserade i the blog känner jag. From now on let´s quit the bullshit. :) goodbye everyone.

lugn i stormvilden!

Rubriken är sagt av Hugo, of cousre. Denna människa alltså. Fem minuter i skrivargruppens sällskap och man är garanterat helt slut. Malin och Hugo tänker verkligen inte på sätt man bör tänka på. Hugo säger plötsligt (malin var först men det ivll ni bara inte veta)
"an avalange (hahaha fin stavning) of french eating screaming kids!"
Förklara det om ni kan! Han kunde då inte. Ja, jag vet att det ser ut som om jag är besatt av honom. Varför blir det alltid så? Jag blir likadan med rille. Alla tror att jag är in lööv with him. News: det är jag sannerligen inte! Jag förstår inte varför jag blir så konstig i manligt sällskap. Nåja, det hör inte hit, fast var hör det då?

Well, på kursen skrev vi då om vildar och själv skrev jag om pleasure-pain. Försök fatta det ni om ni kan! Crash conrete! :D:D:D den suger, men skit samma! På tal om det, till Hannahs kommentar: nej, faktiskt så började jag inte alls med musikanalysering på grund av dig. Den har andrat stil markant vill jag lova, men det har alltid varit rätt naturligt för mig. :)

vi avslutar med ett gammalt citat från heljens samling.
jag till Hannah om Eva: det är vår familjeidol!
Hannah: va?
jag: vår familjeidol!
mamma: tore skogman!!

so here´s another monday morning

Morgon är det ju inte, but well. Idag började då skolan. Idag har jag börjat skolan igen, dårå. Det sög lite sådär sjukt mycket. Men lärarna bjöd på frukost och var allmänt söta och då speladesmitt eget guilty pleasure; simon and garfunkel. Aj löööööv them so terribly much! Men sääg inte till till anyone så är ni rara. Kul ord.:D wellwell. Sen var det ju trevligt att återse Agnes, Tora, Halo och alla andra igen såklart. Även om Agnes inledde med att ge mig pleasure-pain som alltid. Fast nej, det var väl mitt eget fel och ingen annans. Och det var mer pain än pleasure. Inte kul. Usch nej. Sen hände mest ingenting. Ser du nu varför jag inte berättar om saker? Jag har ingenting att berätta.

veckans vän, vecka 1

namnis: Linn, Linsie, vad ni vill
åldris: sjutton årisar.
speciella minnen: cyckeln som fick tiden att gå, "a very pervers gay kow", karaktärsdebatter, tivoli i köpenhamn med mera
hur länge har jag känt: mer än fyra år..herregud!
goda gärningar: varit impulsiv och lätt att ha att göra med (låter fånigt men är otroligt värdefult), tagit mina karaktärer till ditt hjärta en gång på ditt sätt och varit bäst!
låt: verkligen ingen aning!:( soulmate, fast då tänker jag på örebro, men tänker på dig också.
saker jag skrivit om: "lady scary", "handen", "the one and only" och "safety". just det, "twentyfive gallions" också. glömde ju det som minne! herregud, viktigast av allt ju!
meddelande till vän: whatever happened, I´m still really sad for it..

I lift you higher..and higher..

Marit och frida ylar här om att vara resekamrater. ah, min älskling, fiolen kommer nu. Jag dör för den fiolen nåt oerhört. Nu ylar de igen. Synd att frida suger, annars hade jag börjat lyssna på henne. Inte den Frida som hannah kanske tror, utan Frida Hyvönen. Ovvh, maybe ska jag nu höra. Den handlar stundtals om mig, fast inte där, för nu sa hon att hon var stark. Det är jag då sannerligen inte. Men gitarrerna är lite country-ish trots att detta då inte är country och ja jag dör lite. Nu säger hon att hon är förvirrande som helvetet. Det är väl inte förvirrande down there? Verkar rätt simpelt. Eld, grabbar med horn, en massa skrikande syndare. Och mitt i alltsammans står jaaag. Nej, jagmåste släppa det där med helvetet, känner jag. Det är att gå ett litet steg för länge. Som Hannah så klokt uttryckte det så är jag inte siriusist. För att vara helt ärlig hade jag glömt att det hade något med saken att göra. Den här satan-grejen har övergått den gränsen nåt brutalt nu. Men Gud, vad jag skaver. Är jag sjuk på nå vänster? Näää, det är enbart lame och det överlåts åt andra. Undrar vad som har hänt med texten här på bloggen. Den är jättekonstig, fast inte när jag publicerar. Det är högst mystiskt och jag vilinte veta varfg;r. Blev den meningen konstig? Förmodligen. Varför kan jag inte skriiiiva? Allt bara hamnar fel i huvudet på mig. Nej nu orkas inte mer.

söndag, ack söndag

Har tillbringat hela den här dagen med att tycka synd om mig själv, ha huvudvärk (:o:o:o) och läsa. Har nu fått en sjuk mängd godis av madre, man bör inte be om det från henne måste jag säga. Alltså, den här boken borde sluta säga hitch, eller alltså hitchs riktiga namn. jag får psykbryt! Fast Marit Bergman är då värre. I en enda vers hinner honbåde säga hitch och snape, låter det som. skrämmande, och jag hittar inte texten så jag kan inte få reda på vad hon säger. Störande. Nu sa hon namn igeeen. Jävla människa. Fast hon uttalar det inte så bra, låter mer som när Rille försöker. Men sluta nu då! Jaja, jag ska ju inte reagera ens. Det man inte bör. Men jävla bitch! Nu sa hon satan ocskå on top of that! Jag hatar henne. Inte för att det är inläsarens fel. Hon menar ju inte att plåga mig precis. Bara lite, verka. Nu pratar hon om casey också, vilket ju är en marit-låtis. Jag älskar älskar älskar den. Jag hatar dock att skriva älskar för det är så svårt. det blir älksar ohc äslar och allt möjligt. Monster blir moster också när jag försöker. Min moser är då inget monster! Hon är en underbar sak tycker jag. Vad ska jag skriva? Jag vet inte. men oj, nu är huvudvärken boooorta. Mgic, eller ipren, eller godis. jag vet inte. Men vad deprimerande! Jag dör, stod det just i typ en hel sida. Muntert muntert. Neee, nu gååår jaaag booort.

lovely bones-alice någonting

Den här boken handlar om Susy, som kort och gott dör. Hon blir mördad av en läskig grabb. Våldtagen, blir hon okcså. Sen åker hon upp till himlen och sitter mest där och tittar så allt är alltså ur en död bruds perspektiv. Man får där följa familjen och kompisarna och allting. Denna bok är alldeles jättemycket monstruöööst bryvärd. Jag ääälskar deeeen. Jag vilja gifta, för den jättefiiiin. Alla vara djupa och sånt. Jag bry!

grattiiis

Haaaiiiiiii!
Det är ett löfte. Jaja, skitsamma. Idag fyller min och Hannahs kedja ett helt åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuur coooolt som heeelst. Ja, det var väl ingen utom vi som brydde det.

Idag var jag först på stan med mor och det var ganska trevligt tror jag. Har även sett på en akt eva rydberg, vilket var fint som alltid även om hon omges av en massa retards. Hannah gav mig just så mycket pleasure-pain att jag inte visste vad. Av den typen som Agnes brukar komma med. Nasty stuff. Nästan för mycket. Vet ni? Det blir bara citat.

jag och Hannah pratar hos onna och jag är väärsta seriös och tröstar.
jag: I..talk..real..slow. Cause it´s late and your mama don´t knooow!

pappa: Men bert har visst en signatur! ensama ängel..

vanlig dialog med matbordet.
jag: vad skulle jag säga..
pappa: papegoja!
jag: skulle jag inte säga. varför kom du på det?
Sara: vet väl inte vi, det var ju du som skulle säga det!
jag: neeej!
pappa: papegoja. goja..han har målat många fina tavlor han!

pappa: ska vi se nåt på tv:n ikväll eller..ska vi se nåt på tv:n? (den där ser fel ut, ser jag)

kommer aldrig ihåg nåt från eva tyvärr. "nu tar andra världskriget femton minuters paus" är det enda jag minns. soorg! hejdå.

my sweetest downfall

Tänker inte be om ursäkt för förra inlägget, nej vet ni vad, för ingen har klagat än vad jag har sett! Moha. I alla fall så har fredagskvällen varit rätt fin. Åt och ittade på en hårdrocks-julshow med pappa och Sara som sedan drog till någon brud. Någon brud var Nanna, men det sket alla i, kom jag fram till. Jaja, showen handlade mycket om Satan faktiskt och det gillade jaaaaag. Moha.:D sen lyssnade vi på lite musik och jag förälskade mig i en låt som heter crash concrete. Jag ropade "meeen pappa, ääär det inte det bandet som sjunger "why don´t you follow meeeee?"?" och han ba jooo..och satte på den. Den har förföljt mig i många år och nu fick jag äntligen tag på den. Inte för att jag letade, men liksom, sånt som gnager. Fint, är det. Fast den är rätt dålig, egentligen.xd nu sitter jag här och äter pringles och kit kat, känner mig väldigt till freds med allting. Undrar vilken låt detta är. Det är Arjeplog. Så fint. Jag dör för hello saferide seriöst. Den här låten var en rubrik i ebbas blogg för några dagar sen, kom jag på igår. Sent värre. Gud, min kärlek till denna musik är båttenlös. Jag gillar ändå svensk musik. Bara den inte är på svenska. Måste hitta mer. Måste. <33 tips? Speciellt riktat till Tildah, var den där frågan. Haha, så klockren den här låten är om norrlänningar. I slutet snackar en grabb norrländska också. Fint! Okej jag är inte så lite kär. Jag stör er nog. Nu lyssnar jag på min tappning av halo och kom på att jag gick direkt till kvällen utan att berätta om mitt fika med Sofia. Det var dock inget unikt med det, för utom att det kanske var vårt sista. Men vi vet inte riktigt. Jag älskar mina vänner, måste jag bara få säga här efter att höra på den här fina mojen. Eh, fin ton och fin stavning och allt ajg gör är ju eh, fint. Aww, Sandras skratt! Saknad alltså. Varför svarar inte hannah på msn? Det bör man göra! Nu joinar Niklas här i låten! Fiiint! Men nu ta slut. Åååhhh, sentimentalitet i slutet. Jag-dör-så-jävla-mycket. Nu kom mer kärlek i form av min älskade crushcrushcrush. Inte för att jag inte letade efter kärlek, men aa. Jag ääälskar att sjunga den.<33333 fast det blir fööör mycket country. enligt alla utom moiii! Och mitt rum har finast akustiken just nu. Nej, flyleaf får kärleka sig och nu är det väl dags att sluta ösa lycka över er. Hejråå!

för tankande människor

Eh, ofta jag just hade en reklam som rubrik. kändes bara passande, eftersom jag tänkte pladdra om mina tankar här. Så mycket som jag har tänkt den här veckan har jag inte tänkt på otroligt länge. Känns som om livet kommer ikapp mig och jag blir bara orkeslös. Allt jag hör sätter igång en massa känslor och tankar. Vet ni? Jag vill skriva en fjärde del. Jag trodde inte att det skulle bli så här med tof också. Men jag behöver det för att andas. Närheten till det som är mitt..sanna liv. really. Och så blir det en massa nostalgi också. Jag saknar Linsie. Nåt otroligt. Och jag saknar ett helt liv. Och igår hade jag ett fönster-moment som jag kallar det. Det säger inget nåt och hur jag kopplar till fönster är lite konstigt men ja skit samma. Skit samma på alltihop. Det är bara så mycket liv jag har levt och inte levt. Så många chanser jag aldrig tog. Ojojoj, så fail man kan låta! Som om mitt liv är nåt att tänka på. Varför gör jag alltid sådär? Det-är-inget-jävla-fel-på-mitt-liv! Det är värt lika mycket som alla andras liv! Take it in, please, you bastard. Men alltså, nej jag vet inte. Jag börjar bara undra varför jag är jag. Hur det hände och varför. Jag vet inte riktigt. Meningsfullt inlägg hurrahurra. Det gick inte att förklara allt som försegick i huvudet på moi. Just nu mår jag hemskt dåligt, men det vill jag inte skriva om, för det är jag så trött på. Att man kan känna så mycket på en vecka. Att man glömmer känslor så fort. Jag fattar inte. Jag vill inte känna mer. Inte just nu. För mycket. Gnäll gnäll. Som om ingen annan känner. Gnäll gnäll gnäll! Trötthet. Så fort jag slappnar av vill jag bara gråta. Jag är inte ledsen. Inte egentligen. Tror jag. Bara så..jag kan inte förklara. Vill inte förklara. orkar inte.

and you pretend for us, and you pretend for them

Fredagsmorgon och kan lika g'nra blogga som nåt annat kände jag så jag gjorde det. Flyleaf skrålar och nuuuu svarade hannah.:D det ville jag. Jaja, vad har hänt på morgonen? Har mest leagt och smsat. Jag har redan hunnit få ett brutalt pleasure-pain-anfall så kraftigt att jag fick ligga stilla, spänna hela kroppen ch andas stötvis. Men det var mitt eget fel, även om jag inte bär hela skulden. Vill inte namnge syndaren, mest för att jag inte vet vad hon heter. Annars hade jag nog gjort det, she wouldn´t mind. Hon skrev en gång en fanfiction. Jag läste den för otroligt länge sen, på denyal-tiden som den här får heta, men nowadyas får jag så ont av tanken på den att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag känner att bloggen börjar innehålla mer och mer privata saker och sånt som alla skiter i. Den här låten låter precis som I´m not okay i början. Det är det inte, utan det är liar med fireflight. En av mina favoriter med bandet. Väligt bra text, även om det som vanligt är för kristet för min smak. Men vad väntar man sig av ett kristet band liksom? Fast själv tycker jag att man är lite enkelspårig om man bara kan skriva om en sak. Som om kristna bara lever sin kristna tro. Det tror inte jag, men jag kanske är naiv? Nu skriker grabben här, var kommer han ifrån? Han är rätt trevlig, men nu tog dawn över igen med sin högst trevliga röst. Grabben sjunger och growlar bakom henne. Growling ääär inte snyggt. Fatta det.Hahahaha jag lyssnar på fireflight och syster på lejonkungen. Nu lyssnar hon på kaptenen i sound of music och jag på..hello saferide? tror det, låter så. Det var det. Middleclass. Den är inte så bra faktiskt tycker jag. Så jag byter. Nåt med piano. Regina? Marit? Nej, Allen, var det. Kan inte gissa så bra. Den här låten är mycket fin tycker jag. Fast nu är den rätt tråkig tycker jag. Nu lämnar jag er åt ert öde.

vi provar ett normalt inlägg

Eh, ja, vi kör på ett lite mer civiliserat inlägg än det förra vilket blev..blev..långt. men hallå, jävla skiva! ta ej slut. det man inte få! Nu jag satt på ny skiva. Bok mycket bra. Handla om himmel. Jättefin vara. Nu jag sitta här, chatta med Tora om Ryssland. Men hon ignorera moi nu. Hon ha crush på ryssland. Ivan, han heta.:) mycket konstigt. Vara serie, alla länder vara folk. Det inte gå så bra blogga till bok. Bok vara för bryvärd. Då man bara blogga om bok, och det jag inte vilja! Nåja, vad hänt sen sist? Jag varit mycho sentimental och tänkt mycho och mått mycho dåligt. Men nu jag må ganska så br. :) bra, heta. Hjälp! Mördare i bok först lät som Satan. Fast det vara fakta om Satan endast jag i hela värld ha koll på. Fast..men, började jag inte förra meningen med fast? Det man inte få göra! Ordupprepning fult. Vilken jävligt sjuk mördare! Han är lääskig. Hannah nog skulle gilla. xD hon gilla läskiga mördare. Jag just nu sakna henne mucho, men det inte vara nytt. Nej, detta inlägg suga, varför jag började? Jag sluta nu meddetsamma.

words, sentenses, poetry, observations, only words

Jag dör för den akustiska versionen av out on the piers, men den vanliga är otroligt dålig. Jag dör även för nothing elce matters och vill gråta till den igen. Hos dig. Hos er. Vill sjunga genom tårarna och tacka radiostationen för att den frångår sina principer bara för mig. Igen. Jag vill bara vara lycklig. Det är väl inte så mycket bergärt? Och det verkar ju så lätt men jag förstår inte hur man lever sitt liv. Hur man orkar genom allt. Livet är så krävande i sig att jag aldrig skulle orka ett aktivt liv. Och så är det ju inget fel. Jag är så jävla tacksam och det hoppas jag att ni vet. Varje dag. F;r att ni finns. Man ska inte missbruka ischoklad. Allt jag s'ger 'r s[ oerhört relevant just nu känner jag, men man ska faktiskt inte det. Man blir deprimerad. Man skall heller icke vara så sentimental som jag är just nu, särskilt inte när man hör looking up. Det blir konstigt. Hela den här dagen är konstig. Hela vecakn, really. En massa pleasure hit och pain dit och dåligtmående hit och sentementalitet dit. Satan hit och Hannah dit och Onna hit och Astrid Lindgren dit. Varför känns det som om jag är den enda som faktisktlever? Alla andra bara går runt, men det känns inte som om de lever. Som om de någonsin har ont. Patetiskt, men sant. Det känns som om jag är den enda som kan bli sårad. Som om alla andra bara är statister. Sjukt att hata sig själv och älska sig själv samtidigt. Om man hatar sig själv och anser att man är det enda som lever hur fan älskar man då ens? Jag förstår inte någonting alls. Fin mening. Nu kom då queen of apology lite lagom passande. Åh vad jag önskar att den här låten inte var så brutalt träffande på mig. Finns inget sannare i hela världen. I blame no one but myself so honestly. Kan inte vara mer sant. Skulle aldrig kunna blama någon annan. Säga "du gör fel". Inte till någon som betyder något. Anklaga och skrika tillbaka. Jag vågar inte. Tror mig inte vara värd att orkas med. Måste bli kuvad för att förbli älskad och omtyckt och accepterad. Det är inte sant, säger de och jag förstöker att tro på det men det går verkligen inte. Och on top of that kommer det nu en grabblåt! Ja, det varfaktiskt ganska relevant. För jag är inte värd att letas upp heller. Varför inbillar jag mig att Satan skulle orka lea efter mig? Finnas kvar? Vad skulle jag ha gjort för att förtjäna det? I tof är jag perfekt jag är inte sån i verkligheten det är inte mig han vill ha. Varför måste jag gå runt och vänta på nåt som inte existerar? Vad är det för liv jag lever? Vad kämpar jag för? Vad vill jag uppnå? Egentligen lever man ju bara för att dö. Men jag är inte rädd för döden. Faktiskt inte. Men inte på the suisidal sätt. Riktigt. Mer att det är helt okej. För jag har inga drömmar att verkliggöra. inte just nu. eller jo, det har jag ju, författare sångerska blabla allt man vill är ju ändå bara att vara lycklig. Det är ju ändå bara det alla människor vill åt. Och stråkar är det finaste i hela världen. Det och gitarreroch piano ibland. Det är då det är okej att vara så här. Musik blir så anonym utan stråkar, gitarrer eller piano. namnlösa instrument betyder ingenting. Har ni någonsin tänkt på hur det känns att vara ett höstlöv? Att vara vacker precis innan du dör. En del är vackra när de dör, det säger ingenting om livet. Och hur den nu går sen, det kommer jag inte ihåg, för jag hatar sonja aldén. Snart ska jag äta middag, samma middag som jag ätit till lunch. Mikron piper. Så klassiska ljud hela tiden. Tallriken som slammrar. Porslin är vad familjesjälen egentligen består av. Köksporslin och förpackningar och ett flertal ord. ett liv som går framåt vad man än gör. och det piper igen. en cirkel. äta, sova. Hur går den? Äta jobba sova dö. Jag citerar per gessle. då är det något som har hänt. och nu är det mat, mitt rum ekar när jag skriker. oj, låter djupt och deppigt. är inte det. nu går jag. herregud säger jag bara.

I am Hannahs regrets

Nej, det är jag inte. Det skulle vara sorgligt, men det är en rad ur monster. en mer gripande låt eller historia får man tamigfan leta efter. Lyssna gärna, men kolla först upp vad den handlar om. Utan det är den rätt tråkig. Undrar vad det här är för skit? Lily Allen, var det. Brittiska! Men om hon bara ville byta namn. Jag vill mörda henne för det där namnet. På tal om namn så, nej, jag kom på att det var irelevant. Ursäkta att det här är oerhört förvirrat. Jag undrar om jag själv kommer fatta det sen. Vissa saker i min årsmoj till exempel fattar jag inte. Till exempel har jag skrattat en del åt några skor, står det. vad är det för några läskiga skor? Ofta man skrattar åt skor! Jaja, jag får väl ta reda på det jag. Jaja, vad har jag gjort sen sist då? Sovit, mostly. Legat hela morgonen och hört rasmus på luffen där nere som Sara tittade på. Jag låg och undrade om jag hade sett den förr. Det är ganska många filmer jag inte sett, eftersom jag lyssnade på band så mycket när jag var liten. Lite fail, sådär. De klipper ju alltid bort allt kul när de gör ett band. Sorgigt. Jaja, nu räcka.

2009

 
haft ett fint mor-dotter-tolvslag i köket :)
avslutat diktsamlingen i tid (haha, nästan)
läst i vsd
skrattat åt glocalnet
återupptäckt where do I belong
njutit av förlåtelsens visa
hört en djup predikan
jämfört sot och de odödliga (komiskt i efterhand)
plågat onna när hon behövde tröst 
diskuterat intriger på ramklints i minusgraderna
 firat satan (i kyrkan)
ätit knäck
läst om oerhört många bra böcker
sett på Eva Rydberg med mamma och mormor
hört en underbar historia om en larv på en galen engelskalektion 
gjort Mikael Jacksson-övningen vilket alltid lyfter ens dag!
haft galna bloggrubriker :D
insett att Honey är det coolaste människan jag känner
ätit pizza med Natta och haft diskutioner om kastrering och annat sjukt
spelat upp till bevis med Sara och hennes vänner
haft en mysdag hos mormor med syster innefattande greveholm, rydberg och rulltårta
skrattat åt dileva-pronomen :D:D
fått resor betalda av mor och far
hört underbart munnspel (och piano--samtidigt..och av samme grabb..)
skrålar när löven faller och tänkt på komikboken (hette den så?)
upptäckt att blondinbella är en människa!
lyssnat på josef i bilen <3
velat ha numair (rätt ovanlig företeelse)
bowlat med natta  och fått en strike!
ätit plättar
lyssnat på underbar 4 blinds-konsert 06 
kommit fram till att Onna är ett bra redskap..till vad undrar man?
slängt upp tindra i ett träd (i teorin that is)
skrattat åt random tolkningar av ff
haft skype-konversationer med hur många underbara folk som helst
träffat nadja som är hög på en bög (men bögen har en flickvän..men det visste jag inte då)
ätit glass framför top model :-o
haft idrott med slavdrivaren tora 
pratat om en rolig öl, milkshake-punktdisplayer och annat fint med Hannah, Vispen et Onna
slagit rekord i skypepratning (flera gånger gissar jag)
skrattat åt "de tre orden"
hittat den grymmebra datamicken
skrattat ihjäl mig åt skorna..
haft en galen vikarie som dissade lotta
gjort en höna av ett brev!
sett Linda bli hög på ost
ätit på saluhallen med Susanne och Amanda
gjort en bra redovisning på so:n och fått höra vilken bra röst jag har xD
bakat kakor
totalrulat på diverse läxförhör 
lyft taket med nowhereman
snackat med kingen xD
sjungit en bonneböög
sjungit och spelat gitarr med en cool grabb (markus?)
sett jesus crist superstar
dansat till mandy med älskade syster i ett hus doftande av nybakta bullar <33
fått mvg på svenskatexter (plural..aa)
fått höra att livet är en äggula
hört små svarta änglar <3
upptäckt mcr
lärt mig vampire voice (eller upptäckt att jag kan)
sjungit so what tills sängen gick sönder
skrattat åt onna när hon dissar miriam
legat i högar <33
sjungit jolene ca hundra gånger, även på värmländska
spelat in ensam i babbelversion
vrålat famous last words
lyssnat på black parade på morgonen (varför minns jag det ens?)
missat toner xD
fått insikt i diverse tortyrmetoder..
skrivit covers om latbarn
haft kul åt gotlands högsta punkt (soptippen)
rättat honey på mcr
pratat i konstiga ljud..
upptäckt honeys power!
identifierat mig själv i jolene
haft en konversation enbart med låtrader
sett silent force tour med far och pizza
fått rysningar av jillian
uppskattat westerholt
varit hög på satan
skrivit ett inlägg på massor av språk samtidigt
sett patrik 1,5
inte brutit kedjan ;)
märkt systers dåliga timeing
sett blommor! Omg!
flummat ihjäl mig åt flygande ananassar!
konstaterat vad som är så bra med kärlek ("alla vet vad det är!")
sjungit och hört på levande vatten
haft skan
varit bäst i klassen på ordförståelse
ätit tårta
njutit av en akustisk version av ice queen
läst älsklings novell
ätit vofflor
blivit väckt av Hannah 
haft en bussresa med det drogmissbrukande momintrollet och hans flickvän
fått skrattspasmer åt black parade (piano tribute)
uppfunnit ordet strange!
vunnit en massa så skall det låta:or 
tagit en titelmatch i varje avsnitt i nämnda program 
gått på rockmessa
fikat med Sara, Erik och Agnes på cream
skrivit en dikt med syster
diskuterat ateister, mycket givande
undrat när Hannah ska flyge :D
spekulerat i uppfinningar (röravruttningsmedel, behööver jag säga mer än så tycker ni?)
gjort chokladsmoothie
relaterat mcr till hp, så jävla produktiva vi var :D
mött ett gäng tappade skor
sett en enorm kö utanför systemet
kommit fram till att Danny ser ut som Tom Felton
haft prov på "sex och sånt"(bara namnet är ju underhållande och att jag fick mvg är ju också..nåt)
varit positiv!
ätit kaka på hemkunskapen
haft otaliga bilresor med mormor och hur mycet onyttighet som helst mellan varven..
sluppit idrotten på grund av jimmy
skrålat "spring is all around us"
varit kreativ på ramklints
ätit gaysha-rulle och sagt "absolutely" i varje mening i tio minuter typ
spelat in fina inspelningar där jag berättade att allt är Hannahs fel, men att jag älskar henne..lite sådär by the way bara
druckit milkshake
blivit förlåten..
haft diverse systerkvällar
dansat till en kväll i juni, markoolios tappning, med syster lilla
hört på gamla inspelningar där jag lät som en bitch
ja, åkt till örebro!
varit sentimental medans onna försökte få en groda att låta..men det gick inte.
skrålat blunt enya-style!
skapat covers på bluntie ("cause ingemar has got a gun..")
försökt utreda vad Sandra missbrukar (hasch eller mariana)
mutat hannah till att bädda min sängis
varit med och grundat the famous hegrejiska!
undrat varfan jakob ska flyga egentligen
hört Anda dividera om morrötter
spelat yrkesspelet
bevittnat hur onna åkte iväg på tryckningsmojen eller vad åkte hon nu iväg på?
besökt en tidning
berättat sagan om torbert för min älskling i örebros gympasal
skrattat åt eva-britt i nämnda saga
sjungit imse vimse planka, väldigt relevant, var det
även sjungit blinka lilla planka
pratat om att "gå barfota torg"
gjort intressetest
badat med ganingar som sjöng left outside alone under vatten
bildat bandet her och skrålat the black parade!
skrivit "om jag vore en grabb"
översatt allt möjligt för Sandra
berättat sagen om marsmänniskorna för Anda
lyssnat på Niklas radioprogram på skoltid
haft allsång på this is the life
vunnit idol!
fått tre av fyra tior på please don´t leave me!
haft allsång på this is the life, keep holding on och it´s my life i bussen
druckit gift!
spekulerat i var Niklas 360000 kr tagit vägen..
ätit på ikea med Natta<33
gått hem under en badrumsmatta i regn och vinkat åt folk
hittat ett södervärn i malmö
ätit vienerbröd på värnhems torg i solskenet
ätit kladdkaka med familj
blivit hög på cola (gratis påfyllning..)
fått veta att enya deltagit i åtskilliga produktioner i mitt huvud..
pratat om  positiva låtar ("man ska ta sitt liv!")
bevittnat hur Honey avbröt sin död för ett snöres skull
fått höra från Tora att Satan är en pedofil
skrivit om venedig
fått för mycket information om bernards våldsama barndom
blivit hälsad med orden "jag behöver nitroglyserin!"
kommit fram till att älgen representerar sverige
haft vår!!!
fått veta att teenagers går i e och the sharpest lives i sis moll
ätit påsklunch på hemkunskapen
blivit lurad på första april!
drogat american pie
blivit kallad stupid brunet :)
tagit del av allitrasionen "lättdryck, lördagsgodis och tandkräm" (jag älskar dig onna)
ätit på mc donalds medans alla andra åt taimat
hört honeyflickan räkna..upplevelse!("det är fem. en, två, tre fyra"
upplevt kristina i all sin glanns
köpt klänning
fikat i trädgården
spelat in med syster (proud mary!!)
sett anastasia!:D
kollat på intervjuer i massor
ridit!
översatt låtar med onna
travat!
sett systrar i jeans med hermana
avgudat kychen-böcker
skrålat på karaokeparty
sett mamma mia med mor (?) och syster
ridit ut i solen
lärt mig vad hattarnas motståndare var (mössorna..)
upptäckt att jag kan bokstavsskiffer
skrattat åt melodikrysset i hiphip
haft piknik med natta i stadsparken
dissat emokids ("jag ska lämna de arvslösa!")
undrat varför man blir emo
skrålat don´t let me get me och 9 to 5 på en tandemcyckel
kört stå upp-komik som enya (slå på trummorna tills du blir gravid!)
hittat och ätit påskägg
funderat på om carina och cia berg är samma brud (news: det är det inte)
hört talas om gay-teletubbis med handväskor!!!
även hört om soptippspersonal som också har handväskisar!(gay allesammans?)
lärt mig vad emos är (sånna med ögon)
upplyst mormor i hur man ringer till hennes mobil..
bevittnat hur hon putsar johannas glasögon i den fasta förvissningen att det är hennes
hört av linsie!
promenerat med natta 
provat ny glass med henne (den sög, men annars)
gungat med henne
njutit av städspellistan
fått besök av ia och jonne
fått älskling tillbaka!
läst asrars historik
suttit i stan och ätit glass och druckit läsk med natta
insett hur epic jag är
skrivit en uppsats om min kreativitet som barn
stått i matkön och funderat över att det kanske kommer ut inre demoner genom pannan på mig..
spelat upp en psalmpjäs där grabben avslutade med "amen!" lite sådär improviserat
lyssnat på en halleluja-kör bestående av tondöva grabbar
druckit smoothie
lyssnat till syster som höll föredrag om spanniens äpplen
ätit en enorm muffin(s)
hatat bloggrubriker
dött (blunties fel denna gång)
satt många kryss i många tak
sett film med franskan
ätit på burger king med sb
spelat I´m yours, wake me up when september ends och hey there delila med hannes och svenn
flummat med honey som skriver som en full noshörning (flodhäst?)
hört på emotionell titeluppläsning (cancer, cry mama!)
fått tora att prata hegrejiska
skrattat tillsammans med en hel klass åt min spansklärare
debatterat om fildelning
låångskrivit om kärlek i skolan
sett en film där korna lät smartare än danskarna
njutit av köttbullar xD
velat döda svenn
blivit övergiven i den stekande solen med tora
spelat upp when we were young
redovisat film med mvg
fått den fjärde delen efter tof förklarad av syster på brittiska, "bof"
kommit på att sara är the sickest person besides myself..
upptäckt att  hela vsd bara handlar om blackis..
hört onna skrika till eve att föräldrarna är hos eve..
fattat att det är samma haaav!(bara honey fattar)
givit ifrån mig ljud som om jag blev mördad (enligt hannah)
kommit på radions specialitet .(förstöra en redan dålig låt)
översatt famous last words till hegrejiska
fått håltimme på ek:n
varit på fest hos Ia och Jonne
ätit pannkakor på hemkunskapen (hjälpte dock inte mot min heartache, men det ska vi inte prata om i en positiv lista)
träffat en söt unge som stälde jättesöta frågor
varit på "partaj" hos moster på valborg
insett att ronnie är en myt..egentligen.
kört mycket fort och skrikit ut because of you och en kväll i juni med älsklingarna (+ronnie)
varit på fest hos onnaa!(folk drack, folk spydde)
slagit honey på panic at the disco på singstar :o
sjungit födelsedagsserenad för onna
"väsnats" med Hannah efter bruklig tid
vaknat av att säga "vardå någonstans?"
suttit i solen och druckit läsk och ätit chokladbollar men diverse älsklingar
haft trekamp med nämnda älsklingar
bevittnat en brottningsmatch mellan Hannah och Maja..
flummat med Axel och Maja efter bruklig tid
ätit storfrukost med..ja ni vet
varit klädhängare..
spelat in en fiiin version av sveriges nationalsång
ätit chokladbollar och glass och..sånt
busringt till färdtjänsten
blivit förälskad i en kaffé-tjej som var heeelt underbar
funderat på att bränna upp bromma
fått choklad av nämnda kaffé-tjej ("ni sa ju att ni var sugna")
kommit fram till att Rena hatar cirklar
fått alla (!) att prata hegrejiska på festen
insett att spindlar kan klättra på väggar!
mött halo!
kommit fram till att jesus är Guds hjärntumör (tillsammans med halo)
pratat med Tora om hennes änglar
namngivit två av dessa (sessa och agony)
hört en viss idiot skrika åt min lärare "I´m bloody fuckin serious!"
sjungit buffy-musikalen med halo
smakat toras wienerbröd
analyserat vägens ambitioner
älskat ordet agony till döds
gjort kanelbullar på hemkunskapen
konfirmerat mig
sjungit imagine på konfirmationen
fått precenter xD
velat träffa vem som helst
försökt döpa ett band
hittat texter på datorn
testat en ny sorts chokladboll med Natta
sett genklang!
gift mig med diverse musikallåtar
haft prao på certeck!
haft en skrivargruppsgång vigd åt blindstyren
gått på en examesredovisning
hållit på med ritprogrammet
försökt spela pokerface med microsoft mary
gjort en snygg gubbe i ritprogrammet
varit välorienterad (!!)
ätit rabarberpaj på möte
haft den längsta lunchen ever
testat wayfinder access (som var fail)
ätit på espresso house med kirre
kopplat mcr till jesus crist superstar
upptäckt ett fel i programmet och orsaken
firat femtonde majis
sett arne falla baklägnes i en konstig stol 
upplyst alla om att den tjugonionde februari inte går att hålla möte på i maj..
flummat med alla certekfolk på lunchen (och druckit cola xd)
haft fredagsfika
kollat på en konsert som mor deltog i i vad som såg ut som ett fängelse
livebloggat från melodifestivalen
kommenterat ett jäävligt dyrt och otroligt tråkigt öppningsnummer
hört låtar som "är värda att hänga upp tvätten till"
även hört en låt där två ungar står side by side och suger tillsammans, så gulligt!
kommenterat en låt med "I can´t believe it´s not butter.."xD
hört "kärlekens dator"
undrat om shirley är full eller?
djublat åt en tonartshöjniiing!
sjungit "menyy!"
sett på eloquence på youtube!
börjat med vekcans vän
blivit gudmor till börnie
återupptäckt dixie chicks
upptäckt the script
upptäckt sanna
nostalgiat mig med later on
varit på konferens
fått bulle där xD
fått prata engelska med diverse folk där!
blivit hoppfull av we cry
läst sot!
ätit glass med kirre
slutat tidigare sista dagen sådär
haft sånggruppskonsert
spelat harry potter med syster och agnes och vunnit (yvonne!)
fått skrattspasmer åt peter petrovic
sjungit bort smärta
älskat sparvöga
pratat om fadern, sonen och deras heliga hora
hittat ett nytt lunchställe!
haft samtal helt utan sammanhang med älskling
sett twilight (igen)
läst hjärtans fröjd
undrat hur man tar av sig livet
jämfört en dag med köttfärs..
skrivit om cirkus
skrivit en listis
blivit myggbiten (ja, jag gilla..stranga jag)
pratat engelska med Louise
varit nostalgisk med onna
hjälpt Kristina att uppnå nåt denna termin (tagit mitt liv)
stått med en elbas om halsen (utan att spela)
nästan druckit louises blod
underhållits av en pengaräknande Hannah
varit på skånemessan
pratat om honing
haft gilmore girls-night
diskuterat grönsaker och gråt med Sara och Hannah
blivit anstäld som morrotsskalare
sett vårkonsert i kyrkan
sjungit idas sommarvisa på hegrejiska
älskat travelling soldier
mints bokikaler
hört på aras felhörningar
lyssnat på random grabbar utanför
hävdat att tingest är ett ord
kört 4 points game
gått ut på spanskan
givit pink vad hon förtjänar
skrivit om Hannah xD
sett tunarevyn
teroriserats i åratal av axel (det minns jag inte..?)
fått veta att Amanda gillar the script
sett ut som en ko
hört om Satan på en film
fikat på hemkunskapen
flummat med Tora
slutat sjukt mycket tidigare
åkt med diverse trevliga drivers
gått på en väg som svängde in mot mig..
sjungit vem vet och en kväll i juni på sånggruppen
skrattat med pappa åt imagine
spelat rapparkalja på svenskan
fikat på espresso house med Natta
pratat med honey, axel och onna en massa
skrivit dikter om månader med dessa :D
ätit tigerkaka och sodastreamläsk
lyssnat på "die motherfucker die!":D
sett på amanda när hon ser på hp 4
kommit fram till att Gustaf är en stork
..och att Amanda kan se gravid ut
..och att Ginny är lik Sara
och..att Hermione har tjocka ögonbryn
fått höra att jag passar i långt hår
gjort den bästa dealen ever!!!!
fått en donut som följd av föregående punkt
hört bring me to life på radion
redovisat movie making
diskuterat mattespråket
sett Satan på film..
snackat om satan´s bridge
gosplat i landskrona!
blivit nedledd i källaren
skrivit om att inte kunna skriva
åkt till äventyrspedagogerna med typ tio andra i klassen xD
gått med en säck över huvudet utan att veta var jag är tillsammans med ett gäng som skrålar hejaramsor..
varit dömd på ett däck med Tora och lekt lesbisk 
klängt på "random människor"(mest Oscar, dårå..och Halo och så.)
haft nooo-battle med Tora
lyssnat på musik med halo, agnes och tora
ätit glass på mc donalds
skrivit ännu en listis!
haft sommarlov!
sjungit på ung på scen!!!
blivit intervjuad
skrattat åt nordengarden<33
upptäckt saving abel
läst in massa tof
ätit fattiga riddare
upptäckt paramore!
haft diskutioner så djupa att schemat drunknar
hört Axel the master prata om saker han inte glömt, bara inte komma ihåg..
spekulerat i om gaseller springer eller inger..
flummat med en cs-spelande Axel som skriker på hegrejiska
upplysts om att Hannah ska mörda alla folk
kommit fram till vad alla går på. (Hannah gå på heroin, onna gå på liv och Axel gå på golv!)
bestämt mig för att depression är deprimerande
pratat i telefon med "bosse"
ätit kycklingpaj utan kyckling
fått höra att jag är bäst
klämt i med oh, glory!
haft oliv skrivet på handen <3
skrivit satans liv på 64 rader
fikat på stenungsbageriets bulle och läsk från ica med natta på en fontänkant
fått gratis smakprover på ica
hört bluntie på bageriet 
fått musikvideor syntolkade
nästan-grillat med Natta i lomma
eller med andra ord, suttit och ätit korvbröd, kakor och cola
maxat till det med natta och familjen
fått bekräftat att gubbar över 30 är riiiktigt gamla
undrat om pyromanlåtar
pratat med konstiga folk på skype med en tyst värd
diskuterat om man kan höra peruker
pratat om släpbara datorer
upptäckt att jag har den amerikanska nationalsången på datorn!
skalat ägg och sjungit amarula tree
fått veta att det går att känna igen en hundras på skallet
sjungit en serenad för maja
drömt om grabbar som sjöng god help the outcast
firat midsommar
tänkt på om Amanda kanske är synsk
insett att ida inte är ett pronomen
undrat varför bara amanda får minus
kört work out på when we were young med grabbar
umgåtts med syster, kusiner och Tove
funderat på hur det ser ut där bluntie dansar ensam i tystnaden xD
översatt  evil sign till elak skylt
undrat över vattnet på nathalie maines höfter
velat släcka Sannas eld med detta vatten, om det nu varkvar
insett att man alltid måste dansa..
fått nya marian-boken
även fått en rakaparat
pratat om någon är läkare eller sjuk..
undrat om det finns lök i vitlöken?
sett shopaholic-filmen
varit på psykargården!
blivit mottagen av fina flickor som skrek "emma emma emmaaa!"
skrattat åt kevin som ser bra
legat bredvid Hannah som såg ut som gotland
tagit reda på hur Sandra bluffar i bluffstopp (hon välter ut min läsk)
iakttagit Sandra när hon våldtog alex och slog axel
spelat kort vid sjönn
slöat på bryggan med Anda och oja
umgåtts med mickis och frida som var galna, tryckte ner varann och låg som ostbågar
lyssnat på do you know what I´m seeing och annat fint på bryggan med älskling
åkt motorcyckel!
funderat på hur det skulle vara att bli överkörd till folkin around
sjungit med ledar-Elin, Hannah och Onna på verandan
skrivit om min hatt den har tre kanter
njutit av winnerbäck med Elin som sångerska och mig själv som hängde på på en rad
ätit glass i norrköping
varit i en lekpark med Frida som var galen
legat i en grabbångestig hög med Hannah och Onna<333
haft förfärlig pleasure-pain
badad i en sjö :o
skrattat så jag ylade med Mickis och en random niklasgrabb åt Hannah och hennes armband..
gått spökrunda med Emma. Klara och Simon
skrivit om fågeln roger!
fått psykbryt på serious ice cream :D
fått äta denna glass
gjort tipsfrågor
kommit fram till att Jennifer och Elin stavar som hinkar
ätit hamburgare
haft disco
skrattat åt fjortisgänget och deras fjortisboy ;)
stått ute i kylan med jennifer
konverserat med Hannah, Emma med flera
skrattat åt Emma när hon pratade om sina musslor..
flummat åt bardia-sången
skrattat åt saman som inte vill bli tagen i försvar
bevittnat hur Wille får damp :D
älskat sandra och hennes bamselååt
skrivit nåt som till sist blev "galen är du och galen ska du va!"
paddlat kanot!
döpt om Emma till fan (eller inte jag, men Hannah)
uppträtt med travelling soldier
blivit skrämd av Emmas drömmar
blivit kallad duktig organism
bevittnat ett timlångt skrattanfall
varit med i gruppen neeej!
fått skrattanfall åt myggor och sång till dessa
stekt kött med Marie
ätit croissant i tunaparken
lärt natta forever young
chattat med Axel (tibro)
upptäckt bibelcitat i hp..
ätit på medelhavsrestaurang med Natta
fått muffin med apelsinkrokant av henne
hört marie sjunga
läst om paddy
skrattat åt kjolar med Mari
njutit av kärror och åsnor
klättrat klättervägg
undrat om alex heter jessica eller om han bor i gymnasium?
fikat med sommargruppen
legat i solen med natta och ätit muffin och festis
lärt natta punktskrift
sjungit om trasiga peronger
insett varför ru heter ru!
..och varför ior heter ior
fått skrattspasmer mitt i before the worst
läst axels historik ("jag förstod inte att jag förstod, förstår du?"
sett twilight, the high school musical style
tittat på sound of music
pratat med Tildis
gått på stan med Natta och ätit och sånt
fyllt femton!
fått födelsedagsfrukost
fått en jävla massa fina presenter
upptäckt the fray
återupptäckt anastacia och the sounds
skrivit en underbar version på brev från kolonin
fått drömtårta
blivit bjuden på hembakta chokladbollar och cola av natta dagen till ära
ätit på glorias
avslutat tof!
varit på landskronakarnevalen
gosplat för folk
suttit i jazztält och flummat med gudrun
varit hos farmor
varit på bonnamarknad
åkt till en random handelsbod och druckit hallondricka
ätit vofflor på en gård
gått på promenad med galen familj
grillat med pia, magnus och daniella
bestämt att dalm borde vara ett ord!
upptäckt att om man går I slow motion kommer man efter alla andra..
läst på skyltar med mami ("hjärtat i ärtedalen)
varit på allsång i ulrisehamn
sett shirley där
sjungit en kväll i juni med berghagen <33
blivit stött på av rockklassicker
skrattat åt tortal
varit i italien!
suttit i loungen på kastrup
ätit pizza på diverse ställen
varit en diamant av lera
ätit sockerfrukost
besökt koloseum
fått höra att det fanns en romersk kejsare som hette septimus severus :D:D
ätit potatispizza
hälsat på petrus
skrattat åt hurtbulle
fikat i en park
hört mor och syster dubba italienska filmer ;)
ätit glass vid floden (utan glass)
haft den berömda va-dialogen
åkt kabis
solat i toskana
läst vampyrbok där satan nämndes <3
spelat poängpoker
spelat kanasta!
badat i vågor
poolat
åkt i bergen på livsfarliga vägar till chariods of fire
druckit milkshake i en bergsby
haft namnsdag
fått choklad för detta
ätit på mc donalds i..bienvino?
skrivit en cover på ingen vill veta var du köpt din tröja
strandat i stormen
ätit kycklingbröst med pommes!!!
ätit glass många gånger
spelat alias
ätit magnum med extra choklad
varit på liseberg
åkt berg och dalbana!
åkt slänggungor och fått lock för öronen
haft konstiga ljud-tävning i virvelvinden
blivit manglad med syster i en barnkarusell
vunnit helt sjuka mängder!
fått skrattspasmer åt daniella
fått magnus presenterad
fått komvik kompis
kokat saft
sett shut up and sing
varit på stan och nova med Agnes
läst dagens agnes
varit på kolonin med ia och jonne
ätit en enorm lax ;);)
sett sommaren med göran
undrat vem grynet är?
pratat om karusellen ing-ång xD
funderat över religiös musik
varit sentimental massa gånger
gillat kowboys
flummat med vispis om att tycka synd om folk
sjungit till honeys musik xD
sett half blood prince
fått skrattspasmer i biomörkret
skrivit grabbstory
läst ur lappboken :D
sjungit om horhus xD
dött och lämnat meddelandet "sara är jobbig" bakom mig
hört jämförelsen simon and garfunkel och panic at the disco
upplevt hannahs spirituella sida
blivit blessed av ingemar
haft man
haft Hannah här!
sett lots med henne
ätit glass i bjerred
flummat med datorn där nere :D
hört alla vill till himlen i operaversion
hört om 800 grader :D
blivit frågad "pool eller pöl?"
hittat hey there:arna
sett ink heart med capricooorn
blivit kär i mörken rahl
haft mitt första deeptalk med Hannah
skymt Kahlans klänning
myntat uttrycket hitch the tillbringare
haft låttitellek
lekt oktavleken
fått veta att hannah rular..;)
haft ett cola-moment och bett om hjäälp
fikat in town
sjungit en lundabo för alla
slappat I min säng(har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv..)
skrattat mig i fördärvet åt sot på svenska!
skrivit en berömd dikt om detta
fått sofia som vikarie
varit stalkad av ett redhead
varit med agnes och tora
fått insikt i toras mordplaner..
sett the sounds!
ätit fattig riddare delux
skrattat åt att slå fingret i stolen..
ätit max med familj
spelat in not reade to make nice på brittiska och andra flummlåtar med ara
pratat med skåp
skrattat åt feminina grabbar
hört om villan
flummat åt in amrerica
bestämt hur jag ska ta över världen
sjungit let there be love
köpt godis
vattnat (?) bilbos blommor
haft shower party
pratat med gesus
varit hos cia på födelsedagsmoj
ätit kladdkakemuffins
skrivit om you´re beautiful
praoat på katte
druckit sider med städarna
gått runt där bland pistoler och spriit
upplevt måånga bra citat på joakims lektioner
haft vackra drömmar
varit inblandad i the drama of the drama
varit på parkskolan<333333
upptäckt marit bergman
upptäckt lily allen
pratat brittiska
haft kommentarmoj med sharon
rimmat på blä xD
pratat om fackelträ..
träffat hugo
fått dikt beskriven som en våt tidning..
dragit till hamburgerstället med susanne
varit bättre än treor :D
ätit ugnspannkakaa!
smsat
skrattat åt baggen
hört highway to hell
haft bästa historialektionen ever
hittat rebecka..:D
skrikit jaaa I affären xD
hört massa bra bakgrunder i idol
ätit på glasskulturen med inger
haft en rolig taxidriver med tillhörande insäkter
nostalgiat mig om svarta ängeln
styckeindelat :D
haft sångcirkel med onna och honey
sjungit rusty halo som en häxa
hört kent i gotländsk tappning
skrattat åt skator
skrivit anteckningar xD
blivit erbjuden en huvudroll
återsett nils 
dött av gitarrgrabbar
låtsasbråkat med onna
gått ut med lukas i fint väder
jämfört låt med gympaskor
umgåtts med far och bob dylan
skrivit
haft glass- och colasöndag
umgåtts med tora
skrattat åt matlåtar
bytt liv xD
haft att göra med självmordsbenägna knappformar
blivit hälsad med ödessymfonin
fått kaka av agnes
sjungit trollmorslåten med halo
sett självmordsbenägna idoler xD
firat trygve med Agnes, Tora, damsugare och solsken
ätit med pappa och hans slavar
skrattat åt jaaan
hört underbara religiösa folk prata om gud, fast det har jag ju inte gjort, skitsamma
skrattat åt andrea
flummat med hugo
skrålat hurtful i taxin
skrivit en dikt om slöjd..
diskuterat flugornas herre :D
skrattat åt åsa
skrattat åt flugfan och stående folk i väggar
haft blindträff
skrivit blue blues och känner du four blinds
skapat studiospråk
sjungit amy diamond med Niklas som spelade improviserat
spelat in världens bästa version av jag vet
skrattat åt tages uttryckt
skrattat åt svarta bananer, absolut och  andra ord (herma Jonny )
skrattat åt erik eriksson
flummat med halo åt fotboll och giljotiner (portabla!)
haft mysig ångest..:o
haft en söt syster
umgåtts med en hög erik
blivit bestulen på aktier
varit hes..
hittat andreas i körslaget
livebloggat från skolan
skrattat åt lärare och även svenn
flummat åt felhörningar
varit i la capital
lyckats överraska onnaflickan!
fikat och skrattat ihjäl mig samtidigt
ätit på max och kaaanske träffat morgan alling
sett hairspray!
ätit med mischa
liknat rabi vid björne
varit djup
skrattat åt emi och roni
och åt falafferna
skrivit om vampyrer
joinat ansiktsboken
knarkat ordet fail
älskat songmeanings
köpt jacka
älskat under ytan
upptäckt alison
upptäckt (tjejen) tracy chapman
ätit pizza med sofia
ätit jävlidgt goda kakor hos nettan och peter
skrivit om jesus
skrattat åt västfronten (!!)
försvunnit!
mobbat mohammed
haft deeptalk på 30 sekunder ;)
hört städmusik <333
skrattat åt och med mormor
spasmat åt gud i london
insett att gotland är ett eget land xD
insett att jag är femton!:D
dissat björne
saknat ellet
blivit förstådd
snackat minnen med Agnes och syster
sett filmerna och skrattat ihjäl mig
spelat in aint no sunshine i oktav
spelat kropp mot kropp (tittat på
skrattat liv ur åt ignorance
profeterat
ätit cheeseburgare i regnet
läst om twilight
verkligen jobbat!
haft sololektioner :D
upptäckt att jag inte är sen
avgudat utopia
planerat en skräckfilm
fått an acoustic night at the theatre
läst jag bjuder fan <3
varit på öppnahus
firat mormor
varit åskådare till super truper <3
tävlat i negativitet med Amanda
tiattat på idol
varit oförklarligt lycklig
sjungit andrastämman på this is the life
flummat med träd och thomas på franskan
sjungit lås varje dörr på sånggruppen
stått i en storm!
haft familjmiddagar <3
flummat åt mobbing (…)
älskat cecilia lind..
undrat om andar andas
mints saker jag aldrig mints förr
ätit på mc donalds med sofia 
träffat galna killkompisar till denna
råkat svara en kille på bussen xD
ätit tackos och chokladkaka hos tora
spelat rapparkalja hos henne
haft fint deeptalk med agnes till akompanjemang av tora på pianot
druckit hallon och päronsoda
varit västfronten
sjungit en symfonisk födelsedagssång
läst before I die
begravt mig i konstiga låtljud
beskådat hur Hannah blir defeated by anastacia, destroyed by wt and haunted by evanescence 
skrivit om frihet
bevakat en sovande hannah 
löst punktskriftens gåta med göran xD
skrivit en minnestavla
haft sånglektion med två lärare och en elev
umgåtts med galen julamor
lyft taket med syster på me against the world
flummat med susanne
provat vad som händer om man står två på ett löpband (prova inte själva)
inte tappat byxorna!
debatterat angående notre dame
ihopskrivit
haft en boll-nostalgitripp med susanne 
jämfört grabbarna mina med fantomen..?
morrat 
dött av brick by boring brick
sett dobido
hört gammal musik med far
haft deeptalk med sofia
sett new moon med Sara, Sara, Isa, Vivi och Erik
köpt kinderägg med Sara och Erik
gått åt fel håll med Erik
snackat engelska med Isa
sjungit relax, don´t do it med syster
fått kommentarer om minn munterhet av sandy/zandy
gillat josh
hört lips like morphine på stockholmska
kommit fram till vad edward i twilight skulle säga..:D:D (obs! inget negativt med punkterna älskling!)
haft muffinsfilosofier
lärt mig nya uttryck av sofia xD
varit på kulturen
blivit hemsökt av ulrika
valt låtar till idol
hört hero of war på radion
åkt till örebro igen!
flugit med urban
legat i bollhav, där man alltid må
legat i högar lite mer än brukligt
fått julmust hos en masör
spelat yrkesspelet igen
kört roliga låtar med Niklas på flygel, Urban på trummor och vi andra på sång!
freakat låss på halleluja på detta sätt
..och en kväll i juni
..och sånt är livet i hööög oktav
..och boten anna
träffat en psykopat-författare
fått reda på att sverige stänger klockan fyra
blivit hälsad med orden "jag ska bara ringa ett samtal och kolla om jag finns"
flummat ihjäl mig med urban
skrålat i bollhav
läst dikter med tjejerna
sovit alla fyra tjejer i samma säng <3
träffat robin och frida
inte velat ha hjälp av robin xD
ätit hamburgare med alla
haft idol!
sjungit hypnoticed, så fint
älskat lussebullar
spasmat åt rilles jurrykommentarer!!
vunnit!
sjungit halo, så jävla fint
aploderat åt att vi rular
varit delaktig i en riktig klass. Helt jävla obeskrivligt.
skriksjungit what have you done på full volym med vackra stämmor och flumm
blivit överraskad av onnas sång på the best day
flugit hem med älskling och rille
varit hos william
återsett lots!
haft skrattspasmer åt oktavsång och mått allmänt bra
sett saras moj
nästan-fikat
sovit typ i alla fall med Hannahflickan
lyssnat på dålig musik
blivit kallad på med hjälp av billy
sjungit låtar som hannah inte kan med henne :D:D
vrålat nobody´s home, she has lots inside!
författat om julmust
haft telepatiska dialoger
blivit jämförd med vatten <3 jaja ni fattar inte
bestämt om gymnasiet
fått veta att jag söker på fri quot
haft sånggrupp med christina
rulat på denna
skypat med Hannah när hon lekt tvååring och varg
skrivit i svenska
druckit sodastream-fanta och ätit pepparkakor med mor
läst min första kalender
sjungit I did it all
haft en chokladlektion
sett luciatåg
varit oerhört glad åt detta
haft galet lussefika
ätit flått middag på hamburgerstället med sofia
haft deeptalk med syster
blivit syndomtyckt av halo
ätit kladdkaka på cream med familjen
insett att min själ är en kyrkogård
haft juladag
sjungit jullåtar
dansat och sjungit all I want for christmas med syster till allas belåtenhet
räknat ner överföring
dissat ljus
tagit stämma
lyssnat på far som sjöng sankta lucia
sett pang prego på youtube
fått höra argument för narnia och nangijala
haft en fin familjemiddag :D
ätit ischoklad
djupdykit i skånska dialekter
älskar rilles engelska
sovit på en uppfälld dator (den skakar när man skriver på den)
haft kul med halo och bernard
fått alla rätt på nutidskryss med tora och hannah!
fått min mobil tillbaka i teorin!
fått mystiska budskap från en ordbok med tora
haft så mycket pleasure-pain att jag inte kunde gå
krävt pleasure-pain
breakat isen med taxidrivern sista dagen
hört river flows in you spelad av bernard
fått smärtlindrande pepparkakor av åke
haft trevlig middag med julmust och vem vet mest mitt i veckan
sjungit it matters to me med halo på avslutningen
blivit glatt överraskad rörande betygen
haft julanostalgiii!
fått skrattanfall i matsalen åt tora
stängt av hjärnan i samklang med resten av familjen
läst marian
ätit en massa god mat under året!
träffat mors vän sara
funderat på coolfaktorn hos kameror
utropat att the world is awesome
gäspat konstigt
sjungit nothing else matters
gjort fina liknelser
gått runt i snön
fått hjälp med failboken
mått överdrivet bra
läst hannahs blogg (hela på en kväll)
maratonbloggat
rimmat på julklappar
insett att use somebody handlar om en familj, paramores version
haft en fin dag med min gaaaaaalna syster
ätit på burger king med far på lillejulafton
upptäckt regina spector
upptäckt lily allen(damn! Dubbelt, blir det ju där)
upptäckt kelly clarcsson
upptäckt hello saferide
upptäckt fireflight
upptäckt meg & dia
återupptäckt marit bergman
upptäckt flyleaf
haft allsång på kalle anka
firat jul!
fått julklappar
försvarat bloggar mot hans
haft harry potter-kväll
varit övertrött med hannah vid två på skype
rivit tapeter
ätit kött och bollar
undrat om vattendroppar drunknar i varandra
blandat ihop gotland och scotland
tagit beslut om rummet
skrivit till onna om allt fint jag upplevt med henne
spontanåkt till Onna
haft det bästa nyåret ever (hoppas jag?)
upplevt det finaste, mest perfekta året i världen med de mest perfekta underbara och bryvärda vännerna man någonsin kan önska sig!

happy birthday

There was always something special about you, although my blind (literally) devosion to you bitter enemy hid it nicely for several years. But it showed back then too. When they changed you, made you weak and hilarious, I hated them. A few people used to tease me about you, I was so disgusted I can´t find words. I should´ve known. Not even when I found out, in what´s supposedly the real story, about you and who I call "the whore" or when I´m upset "the fucking whore", did I fully understand. I don´t remember when it changed. It shows in the books, but I can´t tell when and more importantly why. But I think it happened somewhere around january 2008, or no, but it grew stronger from then on. Your uglyness became gorgeous, your ways became angelic and at this point I´m breaking just by thinking about you. But still, I´m worse even than this. I am the only one I know who truly believe you will show up. I don´t just hope, but believe that you´re somewhere around in this world waiting to find me. Maybe I wouldn´t take the all or nothing deal, but I would certainly not be that much of a good girl. All I really wanted to say is that I really miss you. How much I care and how much I´d do. How much I hate the thought of you, broken and alone somewhere in the dark depts of your mind. I adore every time I get to hear your name randomly, and sometimes beg people to say it just for the pleasure. Always know I´ll be waiting for you as long as it takes, even though I know all our chanses at love are ruined due to age, marriage and such idiotic things. I´ll be here, Happy birthday, Satan. I love you.

dessa konstiga känslor!

de är överallt och omringar mig. Helt plöstligt bara kommer de. Den här var oerhört positiv, men likväl oerhört konstig! Vilken hemsk upprepning alltså. Det gillar vi inte.

jaa, sen sist har jag bland annat besökt vårdcentralen för att se om jag har gluten. det tror folk. Åhnej, eh, det var inget. Men liksom, ja, jag går ner i vikt. Ursäkta mig. Det ääär inge fel på mig. Morr. Dessutom tycker jag det är väldigt trevligt. Jaja, jag har även möblerat mitt rum och färdigmålat det i "grila". Nu hittar jag inte i det men det har en jävla underbar akustik. Det är för att väggarna är helt tomma, men jag har en fåtöljis och ett nytt (jävligt fult än så länge) skrivbord och ja, sånt. Cassie!!!! Jag älska! Fuck, det var inte cassie. Det var en jävla fireflight-låt. Nej, jag har inget problem med dem, förutom att jag blev grundligt besviken. Go to hell fireflight. Fast det där var inte riktigt okej att säga till ett kristet band. Inte ett dugg, men jag gillar hell. Alla suckar. Jag suckar mest. Jaja, vad har mer hänt? Idag åt vi kinamat och jag fick diverse skrattspasmer åt Sara och mor.
"Vilket roligt ord, det ska jag använda nästa gång jag spelar alfapet!"
Jaja, nu försöker jag hantera mina psykbrytiska pms-tendenser härborta. kan mörda vem som helst som kommer nära samtidigt som jag bara vill krama livet ur någon och bli kramad och gråta ögonen ur mig. Det är det bästa jag vet. Det var jätteskönt i lördags och söndags att få göra det. Men nej, nu får det vara nog!

drum machine!

Haaj!
Nu ska jag trotsa mitt analkande dåligtmående och skriva om min tid hos onnaflickan. Jag vet att jag loooovade att inte säga sådär om folk, men jag kinda adorar it. Ursäkta. *böja huvud*

jag kom dit efteren fruktansvärd flygresa (vet inte varför) och började med att handla med ronnie. Han beskylda onna för diverse saker och sen undrade han skrämt om jag givit upp att vara elak mot honom? Det kanske jag har, förresten. Iallafall så låg vi mest i sängen på kvällen, så som vi gjorde hela tiden, lyssnade på hannahs spotify och hade det allmänt trevligt vad jag vill minnas? Jodå, men alla var trötta. Natten var väldigt lång och hannah konstaterade att "ska jag inte springa till blackeberg ska jag iallafall vända mig!" vilket var mycket underhållande.

Sjävla nyårsafton började vi med att åka pulka, eller inte jag då, jag håller inte på med sånt. Jag satt i en pulka och frös istället. Vi hälsade på hannahs mamma och fikade där, sen åkte vi hem för lite (myycket) slapp och musiklyssning innan folket kom. Detta folk var rätt trevligt, det var dcok inte jag, som alltid. Men det hör inte hit, det hör ingenstans alls. Bland folket fanns en unge som hette och ännu heter ina och hon var mycket trevlig. Vi sjöng singstar vi fyra och Ina fick priset för kvällens modigaste för en snygg (?) soloton och Hannah och Ina skrek åt killar utanför. De stalkade oss en del. Sen tittade vi på raketer och dessa var högst läskiga med galna "Evelina-gäng" (Evelina ingick inte) som smälde hit och dit var de ville. Så inledde jag mitt år 2010. Årsmojen är klar och ska upp såfort jag har kommit på hur fan jag ska lyckas bryta rad sådär många gånger..? Det orkar man ju inte.

På nyårsdagen mådde jag bra hela dagen, utom på kvällen en stund, men detta är otroligt coolt. Vi låg i sängen för mycket, middagen var pannkakor och cola (:D:D) och allt var allmänt..fint. Det hände absolut ingenting vad jag minns och trots detta stora omfång för tanketid mådde jag alltås mycket förträffligt. Vi sjöng även singstar vilket var fint även om jag sög och jag tog en stämma (detta är coolt). Sen vet jag inte så mycket mer här.

På lördagen började vi med frukost bestående av varm choklad, coolt nog. Eller var det kanske igår? Nejnej, det var i lördags. Den var god och grejer. Vi slappade mest hela dagen här också, djupt nog. På kvällen lyssnade vi på radio, sjöng karaokeparty och hade det trevligt. Jag fick också en hemsk panikatack, vilket jag inte tänker göra om på ett tag. Det var då hemskt. Sen så ja, what more to say? Vi går vidare till igår.

Ja, igår åkte vi till vällingby, fast folk bevisade jag för alla att jag inte har ätstörningar (antar att jag failade va?). Vadfan skriver jag för konstiga meningar? Jaja, detta var kul att inse: det är kul att gå på stan med ronnie. Alla pratade engelska och vi sprang in och ut ur affärer, sånt man inte får göra annars liksom. Sen fikade vi och det var något unikt med det. Oj, vilken freakin underbar känsla jag har nu! Ofta jag fick pleasure-pain av fighting for nothing? Herregud, det där var underbart och det sitter i än. Jag fattar inte. Fast det var väl pleasure utan pain, kom jag på nu. Jaja, fikade, var det. Ronnie har som onna sa fika som hobby. Han slängde bort 300 kr på detta och tog bara random kakor utan att be om lov. Det var fan underbart. Närmast bokaktigt, tycker jag. Jag och Ronnie hamnade i en diskution om cola och sen åkte vi hem efter koop där ingen akustisk sylt inhandlades. Eh, jaa.

När vi kom hem lyssnade vi på radio hela kvällen typ och det var högst spännande. Jag hade också ett psykbryt, och nu menar jag ett riktigt. Grät hysteriskt åt mitt dåligtmående först, sen blev jag drogad och började gapskratta åt allting. Sen grät jag enormt igen och sen skrattade jag igen och ja..ni fattar. Nothing elce matters spelades mitt i gråtandet och det tycker jag var fint, liksom, ofta de spelar det på modernradio. Jag grät och sjöng om vartannat, fint lät det säkert inte. Sen fick Hannah migrän och Onna med lite halvt så det sög lite men jag skrev en fin låt baserad på en galen bild hannah fick. ska försökta återge om jag minns sen bland citaten. Sen sjöng vi karaokeparty lite till och jag försöökte navigera på onnas dator. lite sådär fail. Jaja, vad ska jag mer säga här idenna värld tycker ni? Vad hände mer igår..just det, vi spelade in you´re a big big bitch, covern på big big girl som hannah skrev och nu har vi gjort om den ytterligare. Den bestod av otaliga instrumentbyten och mig på "sång", hahahaha. Jag sjöng så falskt och fel, så ni anar inte.:D nu kommer citat i mängder, eller kanske inte.

jag: läsk skaruha.(ingen bakgrundsinfo nej)
hannah: vadå lesbisk gran..?

jag: alltså visst är onna väääldigt söt ibland?
onna(obetalbart tonfall): nääää! (hon sa så varje gång jag sa det också)

Jag: Onna, om det blev tredje världskriget bredvid dig, skulle du inte undra då?
onna: nä, det beror på vad det var krig om..

Hannah: give me give me give me some våter, harry pååter! (hahahhahahahhaha)

Hannah: nu ska jag sluta prata, och jag är ingen flata. Nej, jag ska sluta tjata. Onna, stäng av din data!
Onna: orkar inte
Hannah: men vad ni är lata!
onna: vi nästan få mata.
jag: onna är ogramatis som en skata..
Vi höll på med en den sånna där, konstigt nog.

då tar vi låten då.:)
we were watching butterflies; not elvis, we´re not rock n roll
and Onna´s throwing balonger, cause she´s got a barnslig soul
Miriam ducks away, like the duck on aminas head
but by the time she´d entered all the butterflies were dead
when we thought all hope was lost Marcus dropped his red band
and they came back to life in our little fayry land!

sådär, det får duga. rubriken..ja, i kan ju få undra.

RSS 2.0