ah, it´s workiin!

Blogg.se har en dålig dag idag verkaresom. De vill inte publicera my shit! Så jag skrivere i word iställe.

Ja, jag skulle idag ut på fikatur med Natta till marthas. Min plan var att vi skulle ta bussen. Det, however, var inte nattas plan. Så vi promenerade. I snön. I kylan. Kuuuul. Min han förfrös typ. Hypotetisk köldskada,fick vi kom jagfram till. Oj, tvärtom. Jag fick, vi kom fram till. Min mellanslag är trög. Fast ej nu längre. I alla fall, så blev mina händer oanvändbara och all stars-versionen av what have you done är det finaste som finns. Nästan, that is. Förutom när jag pratar. Jag hatar att höra mig prata, för jag låter som en idiot. Det är jag kanske också, men det hör inte hit.

Ja, bullen på marthas var iallafall god som vanligt. Sen var bussen sen och jag saknade Hannah. Men alla var jättesöta när jag kom hem.
Jag: det var väldigt väldigt väldigt kallt!
Pappa: varm choklad? Varmt te? Bad?
Jag: nekande svar
*går in i köket*
Mamma: merci? Varm choklad? Varm nyponsoppa? Varm saft? Varm coca-cola!
Jag: *förvånad* var coca-cola?

Sen hade Hannah ett pm där det stod (står) att hon älskar mig och ett namn från en låt jag gillar. Som om allt var designat för mig. The world is rather beautiful.<33 nu ska vi se om det går att publicera nu! Fin ordupprepning alltså.

Kommentarer
Postat av: Anonym

läs mina inlägg

2010-01-30 @ 18:35:05
Postat av: Anonym

lalalalalala guuuu´ vá ja e smaaaart då när jag skriver att du ska läsa mina kommentarer (syftar på de två senaste bla om numair-boken som ska komma) o sedan ej skriver namn...

/LILY E.

2010-01-30 @ 21:38:05
Postat av: Hannah

förfrös din han? Det var väl illa. Då är det svårt att göra massor av magiska mojar. Fast det måste väl ändå stavas haan? Eller..Hán, eller något. Iallafall...eh...ja...skitsamma.

2010-01-31 @ 20:13:47
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0