den som har dödat ett barn, åker inte till havet

Denna rubrik kommer från Tora, eller kanske inte. Den kom ifrån en novell vi läste på svenskan, och tora har haft den på hjärnan sen dess.

Jaja, vad har hänt idag? Inte mycket. typ ingenting. Allmänna provokationer från Agnes, fail på franskan, fail på bilden och..ja det har väl överlevts. Men bramående-veckan fullbordades tyvärr aldrig. Hoppas ingen blir arg eller nåt. :) aja, what more is there to say a day like this one? Nothin. Absolutely nooothiiin. En tom kväll framför mig. Väldigt tom. Tom weekend. Tom framtid framför mig. Bara att fylla ut den.:) men med vad, det vette fan.

Kommentarer
Postat av: matilda

oh ja, denna helgen är tom.

jag kommer bara vara hemma och tycka synd om mig själv. dvs om jag inte flyger höll jag på att skriva, men jag menade typ dvs om jag inte mirakulöst tillfrisknar under den närmsta sekunden. hm... det gjorde jag inte.

deprimerande tom sjuk ful elak helg

usch.

2010-01-22 @ 17:36:37
URL: http://butterflykissess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Idag har jag inget annat att tillföra till din blogg än allmänna provokationer :P du e elak ! du glömmer ju helt bort alla mina ihärdiga försök att driva dig till vansinne!!!! MVH Jag

2010-01-22 @ 22:30:40
Postat av: Ronja

Att döda ett barn är en fiin novell, läste den på svenskan i 8:an. Eller själva novellen tyckte jag var ganska tråkig, men man fick liksom en del..inspiration och fina reflektioner av den...liksom..

2010-01-24 @ 16:52:59
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0