lovely bones-alice någonting

Den här boken handlar om Susy, som kort och gott dör. Hon blir mördad av en läskig grabb. Våldtagen, blir hon okcså. Sen åker hon upp till himlen och sitter mest där och tittar så allt är alltså ur en död bruds perspektiv. Man får där följa familjen och kompisarna och allting. Denna bok är alldeles jättemycket monstruöööst bryvärd. Jag ääälskar deeeen. Jag vilja gifta, för den jättefiiiin. Alla vara djupa och sånt. Jag bry!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Jag tror att jag kan ha läst den där för x antal år sedan och på svenska. Inte säker, men jag tror det. Känner vagt igen din beskrivning av den. Är det hon som blir mördad i... ett underjordiskt rum eller hur det var? Hm.



Har du förresten sett hur många Satan-relaterade klipp det finns på Youtube? Äsch, klart du har. Men du verkar hur som helst inte vara ensam i din fascination, din...dyrkan av honom. ;)

2010-01-10 @ 02:51:36
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Sv: Ja, Satan i din version, givetvis. Nej, jag har inte tittat på något av klippen, jag har bara sett att de finns där. Var ju tvungen att se hur dant det var med den saken eftersom du skrivit så mycket om honom lately.

2010-01-10 @ 13:22:04
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0