tillsammans är man mindre ensam-glömt författarens namn

Den här boken handlar om Franc, Camie, Filibere och Polette som bor i paris. Camie är en ensam och vilsen konstnär som aldrig äter, frak (haha ofta franc) är mesterkock som inte kan hitta orden, Filibere är en ursäktande adelsman utan pengar med stamningsproblem och Polette är Franks mormor med alzhaimers. Fyra väldigt originella människor som hamnar under samma tak i en enorm våning. Boken behandlar konst, fransk historia, knarkproblem, städfirmor, ålderdomshem och sex utan att någonsin bli förvirrad.

Den här boken är så vacker att jag saknar ord. Den berörde mig otroligt djupt och då ska det mycket till. Jag blev helt caught up och började typ skrika på ett ställe. En vackrare och mänskligare bok med mer originella karaktärer och kraft får du leta efter vill jag lova. Och det är inte ens min typ av bok! lääääääääääs den!

Kommentarer
Postat av: Anonym

försöker tvinga mig att läsa på el español men de går inge bra :/ du då?

/Jag

2010-01-24 @ 17:39:29
Postat av: Anonym

nu kom jag på varfö jag kände igen titeln jag ar ju sett filmen ! ja har den så om du vill se den så kan du låna den (fast ni har ju redan alla filmer så det behövs välan knappast) samma skådespelerska som i Amelie /Bilbo

2010-01-24 @ 17:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0