vad gor registrera mobile speak

Det är en mening som jag hatar, hatar, hatar. Den betyder att nu måste du starta om mobilen, för den är dum. typ var femte minut. polarprint is a bunch of lasy idiots.:@

Idag är det fredag som gäller. Det var först matte som sög och sen ganska bryvärd franskis med en cool vikariegrabb och engelska då jag skrev en ambitiös uppsats om the wave. Jag lurar hela v'rlden om att jag är ambitiös. Hell no!

På lunchen hade vi kurs i att äta som folk, Susanne och jag. Det gick faktiskt bra och jag var stollt som en idiot. :D sen händelselös biologi och idrott då Susanne återigen visade sina fördomar mot mina grabbar.
"de går där och är svarthåriga, glåmiga och har svarta rockar och är onda! Allihopa!"
Påtal om grabbar så kan nu agnes alla. Dutkig flicka, omnämnande får du för detta och allting! Hon delar min uppfattning och ska nu läsa skämmerskans dotter så att hon känner alla mer ingående än till namnet. Hon blir det första förutom Sharon, eller misstog jag mig nu? Rätta mig gärna, kära random människor.:D

Nåja, efter idrotten gick jag och Susanne och köpte muffins på konditoriet och sen bild som förflöt utan att det blev svart!o.o coolt, tycker jag! jag är imponerad, det vill jag lova. men nu är det nog här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

mohaha jag tänker dessutom läsa om vild magi ( som jag nämnde men som jag nu bestämt mig för att göra ) de var ju ändå bra (jag vill minnas att jag Älskade första boken! så då måste ja ju se om de är värda en till chans (förlorade sin första vid sista boken)) som vanligt går detta medelande ej att tyda (kanske ska börja med schifferkoder då till o med dem är lättare att förstå) :) aja tyd och Förstå Emma jag lyssnar just nu på några sååå himla bra låtar (jag tror du vet vem som är sångaren??) mamma "lagade" spotify igårkväll ;)

/A.W

2010-01-29 @ 19:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0