You sit beside me, and I love you, but I hate you.

Ja, denna dag har varit en särdeles bra en! Teorin om bramående-veckis är nog sann eller vad tror ni?:D

Den började med spanska som sög, men so:n var okej och jag redovisade vinterkriget. Agnes sa att jag nog får mvg, vilket ju inte hade suttit helt fel! :D jag behöver verkligen höja mig i so igen. Tror inte jag sa att jag sänkte mig, mådde för dåligt under den perioden för att ens komma ihåg vad jag ksulle må dåligt för.:D

Sen var det min sista träslöjdslektion i detta liv. Den bedrev jag med att såga. Det var roligare än det låter. Susanne sa åt mig att ta ut min ilska över sågen, så jag funderade på vad som gjorde mig arg och beslutade mig för allas vår hatade (hoppas jag) Lily Evans. Hon blev väldigt hatad och kul hade jag!:D För att avsluta detta stycke ska jag säga att jag lyssnar på hello saferides Anna och att jag igår hörde en version av den låten med en så söt grabb att ord fattas mig. Han var dessutom svensk, ja obviously, hello saferide är ju svenska. oh, well. nytt stycke.

här är det nya stycket till er tjänst!:D resten av dagen dårå. Efter en god lucnh var det svenska om noveller och musik om revyn. Ingen gjorde nåt, så jag bestämde mig för att välja låt själv. Hey stephen, valde jag. Den var högst lätt att spela så jag bestämde mig för att det fick duga. Sen ska jag sjunga en annan låt med syster och några andra gamla mårtentjejer. Fint värre.:D nu ska jag mest gör ingenting innan sånggrupp nalkas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

snarare allas vår älskade lily!!!

/aqua lily ;)

2010-01-20 @ 17:12:22
Postat av: Anonym

♪ ♫ Liiiiiilyyyyy Liiiiilyyyyy ♫ ♪ (sjunger)

♪ ♫ passar bä-äst i-ihop meeeed Jaaaaames! ♪ ♫

♫ ♪ E--emmaa pa-a-ssa-ar bä-äst me-ed AQUA LILYS DO----OOFT!!!! ♫ ♫ ♪ ♪

2010-01-21 @ 17:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0