let´s fall in love again!

Idag har som ni nog fattat börjat som en skitdag. Gilmore girls fick mig nästan att gråta, men Tildah var snäll och sen blev allt bra (fast jag fortfarande inte förstår ett jävla skit om någonting) och det är ju fint.<33

Har idag varit på stan med mor och far och vi hade en läskig jaktlycka. Vi springer tveksamt in på team sportia och hittar ett par perfekta solglasögon åt mig (som alltså nästan inte släpper in nåt ljus när jag har satt papper i dem). Mamma hade lovat att betala 200kr av priset, och vad kostade de? 200! Sen hittade vi en fin bikini för endast...håll i er nu...40 kr! Fast jag bedömde den med "den är tunn. jag ser ut som...två delikatobollar!" eh ja, för mycket information där ja. Sen skulle vi köpa den nya marian keyes-boken, som ajg trodde kostade 400 kr så jag kunde betala med mitt presentkort och sen lägga på en hundring, visade det sig att de nbara kostade 259 kr! så jävla awesome.:D åt sedan på hamburgerstället och kom hem.

hemma har jag läst igenom hela Hannahs förra blogg (därav den möjligt hannahisha bloggstilen) och sen tittat på gg och inc heart med mamma, fanta, kakor och ett tag en älskling on the line. Hon kommenterade gg med "hörde bara att de pratade om hår och shakira". Kul, hade vi. Sen sitter jag här nu och vet ni? jag lyssnar på bittersweet. och jag har inte ont. nu fick jag det för att jag tänkte på det, men bara en skugga av det vanliga ontet. joy.:D nej, alltså jag är helt slut godnatt.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hur lyckas man med att springa in tveksamt någonstans? Fast..du borde väl kunna, med tanke på att din tolkning av uttrycket "hoppa omkring" också är ganska..konstig.

2010-07-21 @ 21:27:22
URL: http://moonborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0