"det här är emma, hon är projektanställd"

Dagens finaste moment finns i rubriken, för utom när håkan frågade "have you stayed in england?" för att jag var så jävla bra på engelska. så fint.<33

Ja, jag har alltså varit och jobbat på certec idag. Det har varit jättejättejättefint och ganska tråkigt men jag har känat pengar på att nästan inte göra nåt. Gav dem lite av mina awesome ideer och så, men inte mer. Men fick prata engelska med kanadagrabb och besöka tuna igen. lite..bittert, jag känna! :( har även umgåtts med familjen, de sa konstiga saker (läs: syster) och vi tävlade om ivlka vi kände som fanns på spotify. det gick inte så bra för mig. Jag känner ju ingen, men flaggade för piroth och clockwork crew, men jag minns inte om de fanns eller inte. det är ju tildahs bror, och alla trodde det var axel. ack, så roligt det vore! Nu sitter jag och nostalgiar mig med onna, undrar var fan Hannah kan tänkas hålla hus och lyssnar på chasm. Den är underbar. Jag borde showra, och läsa vidare i vakande ögon som ajg äntligen har tagit upp på begäran. den går faktiskt ann.:) det trodde jagg också, fast jag var negativ när jag började. allt blir bättre då! Jaja, nu ska jag sluta.

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jaha, så du känner Piroth nu :d Hahaha, in your dreams.. Nä, det där var ju drygt och grejer, slå mig, snälla. Men det är coolt om Axel W finns på spotify :) Gjorde de det?

2010-06-16 @ 18:05:17
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0