sunny one so true, I loved you!

Hejsvejs!
Detta skrivs på jobbet, men publiceras..inte på jobbet. Jaja, ska berätta om danmark-utflykten och gospeln i onsdags i inlägget.:)

Åkte med tåget kvart över åtta och spenderade resan med att prata med en pensionär som lät som folke, vilket jag kommenterade. Han var alltså med oss, så nej, inte någon random människa. :D Vi pratade om lärandemetoder, ledartyper och böcker bland annat.

Väl framme i det hatade landet promenerade jag, Kirre och David omkring (engelska, yesyes!;)) och David kom på att Danmark är hans personliga land. Hans initialer står tydligen överallt.:D vi åkte sen eller gå menar jag till danish design center. Där fick vi fika och alla lärde sig vad mina två främsta lyckopiller är (obs! räknar inte med älskling!:D): cola och att prata engelska. Jag var lätt euforisk och ignorerade tjejen som snackade danska med oss. Vi..fattade..inte..riktigt.:D

På centret sög det, men sen gick vi och åt en glass och snackade skit innan vi begav oss mot bakken. Detta var..draaamaaatiiiskt. En kille i rullstol fick inte ens åka med tåget utan ta taxi och vi andra åkte lite hit och dit. Väl där åt vi piknik och alla var lite överglada (10%ig öl…) och skrev fina sagor om dagen. Solen stekte och jag var lycklig, men sen åkte vi hem och jag gosplade med liv och lust! Sjöng upp för Alexandra inför ett eventuellt solo, men sara var så mycket bättre att jag blev ledsen.:( sen satt jag och sara i bilen och skrev fina låtar till mamma som då sjöng upp. ”blev det ett ja och ett bra, eller ett gå och förstå att du inte är bra, hahaha?”. Fint va?;) jaja, jag booordeee verkligen jobba lite nu..ehehe.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Alltså..alltså..vad får du betalt för egentligen?

2010-06-18 @ 23:22:34
URL: http://moonborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0