victory!!!

Moahhahahahaha, I am victorious!! Seriously! Fast jag har failat med biljetterna till revyn. men skitsamma. Orkar inte bry.:D så har varit på skrivargrupp och suttit här, mest. imorgon blir det föreställning. jag mår illa. jag vill iiiinte tillbaka till mitt konstiga illamående som jag har sluppit i ett dygn nu eftersom det ersattes av trasighet och ångest. men illamåendet är skuuuumt, och jag kan inte formulera det hur jag än försöker. Det blir bara jättefel. Jaja, hejdå.:)

okej..ja..detta går ju..bra.

Oh, well. My life is oficially very fucked up. Men jag k'nner det inte. Vägrar känna det. Så jag har haft trevligt idag. Hade först konstig livskunskap och spanska där vi pratade och hade trevligt. På biologin fick jag veta att jag har fått vg på nationella och kanske får mvg! (allt är inte rättat än) I am happyyyy about thaaat. Sen har vi haft genrep på revyn inför imorgon. dramatiiiskt. :D längtar seriöst till imorgon! Och jag känner ingenting. mistress of denyal. muahahahahaha!

I´m still standing

Idag har jag varit och fikat med natta där jag mådde illa och lyssnade på en brud från västergötland som pratade om underhållande saker bredvid oss.:) hemma har jag ätit och pratat om pier pressure, som det inte kommer att bli. vilket medför sin beskärda fucking del av oro och ångest ch allt vad det nu kan tänkas heta. Och jag känner bara en massa saker men jag orkar inte fler emoinlägg som ni kanske ser eftersom jag knappt säger nåt längre.;) jag bara skriver att jag mår skit, och sen får ni undra över resten hela tiden. tough shit, man. men jag känner mest trötthet just nu. jag är trött på allt över huvudtaget. fast jag är knappt ledsen för att inte kunna vara där. fuck it. trodde aldrig på det öveerhuvudtaget. och det är väl bra för mig med motgångar. för mig, ja. men det är ju mindre relevant. jag är mindre relevant i mitt liv. det ska inte vara så, va? man ska bry sig själv. alla verkar tycka det. utom jag. jag måste orka den här veckan och när jag tänker på detfår jag tårar i ögonen. det är så mycket som kan gå fel. om det är nåt jag har lärt mig så är det det. så mycket kan gå fel i ens liv. hela tiden. jag visste inte det förut. och lite kul att jag just sa att jag inte skriver emoinlägg längre. hre I am. och allt kunde ha varit så bra nu. allt hade ordnat upp sig. Nästan. men nej. då ska det hända nåt annat. och det finns alltid ett kryphål i alla löften. ett stort. Jag undrar om det är livet som jävlas med mig, eller om jag inte kan hantera det. jag vet inte men just nu vill jag gråta i timmar men det kan jag inte får jag inte ska jag inte. om det är nåt jag inte ska göra just nu så är det att visa att alla har rätt. och det här är obegripligt, det vet jag så ni behöver inte säga nåt om detta. hejdå.

you suck-christoffr moore

Jag avgudar denna bok. Den är en fortsättning på bloodsucking fiends (se juli) och handlar om Jodie och Tommy da vampires. Det handlar också en hel del om abby normal, som är en gothtjej som blir deras minion. hon är seriöst awesome.:D hennes kompis är dock läskig som fan. Jaja, boken tar också upp saker som blå horor, katt-vampyrer och hur blooddrinkers ska få i sig kaffe(en ide som jag hade innan jag läste boken, så jag blev lite förundrad, förvånad menar jag). Det enda som är synd är att det blev jävligt skumt och förvirrande i slutet eftersom i princip alla var vampyrer. Men alltså jag ääääälskar denna booooook såååå myyyyyyckeeeet!:D vampyyyyreeer!

årets vänner!(tips: läs bara din egen om du inte vill ha en tråkig stund)

Här kommer äntligen den otroligt tråkiga sammanfattning av årets vänner som ni så ivrigt säkert har sett fram emot. Den suger.:D

Just so u know, så skiter jag i att prata om mig själv. No tears, loverz.

Vecka 18
Susanne, dårå. Det är konstigt att jag kom på henne sådär sent, tycker jag minsann. Sorgligt är det också att våra vägar snart skall skiljas för alltid och evigt. Typ i alla fall. Så det känns ju lite fint att ha ett minne här i bloggen. Hej susanne!^^

Vecka 16
Ingemar, biatches! Honom har jag kvar och han är (nästan) i alldeles utmärkt form! Ack, han är nog på top fem här alltså. Seriöööst.<333

Vecka 14
Detta är en av de människor som jag känner lite vemod när jag skriver om: frida. Liksom, när Kommer jag någonsin att träffa henne igen? Det finns många sånna. Som det liksom inte finns tillfällen att träffa igen. Men hon är still en underbar liten karlstadbrud!:D:D

Vecka 12
Allright, mickis nurå. Det är egentligen samma där, bara att jag har träffat henne en gång mindre så känner inte henne så bra. Men hon är häärlig, and I will kinda..miss her!

Vecka 11
Rakel, yes. Det skulle ha stått samma som med mickis och frida här, men det gör det inte. Som ni ser. ;) henne har jag nemligen träffat efter att jag skrev detta, hos onna. S[ ja, jag kan s’ga v’n. hon blev liksom min v’n p[ en sekund igen.

Vecka 10
Asrar, ja. Vad ska man säga! Oj, ofta jag skrev ”!” det minns jag inte. Nu höll jag på och göra ommet. Jaja, det spelar ingen roll. Hon är lika konstig som alltid och jag har ej mött henne sedan det där nedtecknades. So nothin new! Yes, told you this would be boooriing! Trust me, trust everybody!

Vecka 9
Ellen, och den första från skrivargruppen. Hennes vänsak såg inte jag förra gången jag skrev det här, so be happy that I found her! Or..don´t, if you like that better. Men ja, henne kommer jag ju bara träffa två gånger till så länge jag vet. Sen drar hon ju till australien!:D lycka till!!

Vecka 6(oj..)
malin, och inte så mycket att säga. Vi har ett år kvar på skrivarkursen tillsammans vad jag vet!:D alltid nåt, I mean!

Vecka 5
Anja, som jag inte kommer undan förrän om tre år när vi båda måste sluta. Hon är ju inte eldre än mig, vet ni, så det är ju lite synd! Jag blir aldrig the pro!

Vecka 4
ja, det blev turbulens när denne grabb kom upp som vän, Hugo. Ännu mer förvirring kom när grabben fick ett helv inlägg till bara dagen efter. ”vem är denna hugo?” undrades det, och ja det undrar vi väl alla än? Denna norrländska rymdvarelse som är så random att ingen anar och som förgyller måndagarna. Fast nu är han spårlöst försvunnen, så jag är lite orolig!

Vecka 3
Emma, och nu är det den sista skrivungen. Finalmente!:D ja, ett år har vi kvar med allas vår piraaat!(som inte har skrivit om pirater på så sjukt länge!)

Vecka 2
haha, elise var den första jag inte hade nickname på. Vad sorgligt. Jaja, henne har jag faktiskt pratat med extremt mycket (i gämförelse) denna termin. Hon är ju helt filosofisk och alting! Oj, fint jag stavar.:D

Vecka 1
Linn. Vad ledsen jag blir nu!:( har inte pratat med henne på tre år snart (verbalt) och minns henne knappt. I fucking miss you!:(

Vecka 52(ooooo!!!)
Anna, slutade året med. Det känns lite fint eller inte, för jag känner typ inte anna längre tycker jag själv. Vi pratar om hey stephen men inget mer. Fast det är inget jag sörger egentligen. Ah whatever.

Vecka 51
Amanda har jag också umgåtts med en del. Men nu när jag tänker på det så är det bara 12 dagar tills jag skiljs från henne och alla andra tunabarn! Fan, vad sorgligt! Insåg det nu! Höhöhö! Oj, inte det första h:et.:D

Vecka 50
Rille, var det nu. Honom kommer jag ju inte heller träffa på gud vet hur lång tid och det trots att han bara bor på andra sidan stan! Vad ledsen jag blir.:( så här är det ju med en massa människor allt eftersom jag inte kan gå på aktiviteterna vi träffades på. Well, tough shit.

Vecka 48
Axel Tibro var det här, och vi har ju inte träffats sen det skrevs, logiskt nog, eftersom vi aldrig har träffats. Vi har chattat en gång tror jag och inte mer än så. Vår vänskapsrelasion består just nu av lite inlägg på facebook och sådär, men det är faktiskt inget jag klagar över. Galenskap skall tas i små doser!

Vecka 47
Ah, Sofia. Har inte hört från henne sedan vi skiljdes åt i början av januari. Vad otroligt sorgligt. Vi som spekulerade kring muffins och hade kul. Nu tar människan snart studenten. Lycka till. Hoppas du kommer till new yourk och vinner på lotto, och skickar mig ett vykort när du blivit rik.

Vecka 46
Amanda kusin, som jag senast träffade i onsdags tror jag. That´s nice. Ja, vi lär ju alltid ha kontakt, hur mycket vi än hatade varann som små!

Vecka 45
Oj, jag är liksom inne på sida två här. Skriver i word. Fast det blir en massa blanka rader när jag klistrar in radbrytningskoden, så. Jaja, johanna kusin comin up folcs. Henne mötte jag senast i söndags på karnevalen, och det är samma där(except for the hatin-part).

Vecka 43
Therese, som jag har känt sedan jag var ett år. I femton år alltså. Oj.:o det är femtonårsjubileum i år! Har vi noterat det, onna, eller kom jag på det först? Är jag efter?:D jaja, träffar henne på sikar, så det känns väl okej. Four blinds istheshit!

Vecka 42
Jag trodde niklas kom nu, men det var halo. Oj, vi var typ kompisar innan ja. Det känns ju kul. Vi pratar ibland men har absolut ingen nära relasion och har inte haft sen it matters to me. Inte så konstigt.:D

Vecka41
Häär kom niklas. Precis efter att jag träffade honom, men har gjort det en gång sen dess också. Vårt eget musikaliska underbarn!:D vi ses väl i sommar antar jag.

Vecka 39(jag är trött på detta nu)
Tora, kommer här med buller och bång. Vi har ju bara blivit tightare sen detta skrevs. Men snart drar vi åt olika håll. Inte riktigt sant, spyken för båda vad jag vet, men hallå spyken är stor vaffan!:D

Vecka38
Hej agnes! Nu skrev jag om dig. Skum mening. Jaja, ja samma där, typ exakt. Men det borde tillskrivas lite punkter på minnen. Etcetera!

Vecka36
Mormor! Var ju hos henne senast igår! Go henne! Hon är konstig som alltid och ja allmänt bra. Lycka till med operationen!

Vecka 35
Hej far. Dig åt jag just mat med. Vad ska jag säga om honom? Han är konstig, köper enjulingar och pluggar med mig dagarna i enda. Yay!

Vecka 34
Mor, kommer här. Hon var i thailand när detta skrevs men har nu varit hemma ett bra tag med avstickare till paris och milano. Hon syr just ihop min käppväska och är händig.:D det är ju mors dag idag förresten så grattis på den mor!!

Vecka 33
Tiiildiiiis!:D hej du! Vår kontakt sviktar, så som ofta, men jag gillarej ändå you know!:D det var allt!

Vecka 32
Elin, som kanske inte kommer på sikar. Eller förmodligen inte. Man ba: vaaaaaaa??? Liksom, I will nevah evah meet her agaaaiiin! Förmodligen inte i alla fall. Vad saaaad!

Vecka31
Jennifer, som jag kommer att träffa om några veckor på sikar. Vad fint! Men utan elin..:( okej sådär får jag inte skriva, känner jag. Jaja!

Vecka30
Vispen, och jag är på sida 4 säger ingemar. Jaja, vispen har jag träffat en gång sen jag skrev det där. Så har inte så mycket att säga om henne tyvärr. Like..hej!

Vecka27
Natta, som jag ska träffa om 57minuter! Men när jag skrev det var hon på väg bort till barselona, och det var så hemskt så hemskt så hemskt. Men nu är hon ju hemma igen och hur underbar som helst!

Vecka26(vi närmar oss!)
Anda!<33 vad fint och grejer. Hon är alltid lika söt och sen jag skrev det har jag mött henne en gång. Vet inte när jag får denna möjlighet igen.:(

Vecka 25
Rena, hejhej. Har mött även dig en gång sen detta skrevs, fast hann inte prata med dig knappt. Vi har dock haft mycket trevligt genom åren.:)

Vecka 24
Maja. Hej maja! Du fylde nitton denna vecka. Grattis din vuxne jävel.:D har även träffat dig en gång sen sist, och har iiinget att säga.

Vecka 23
Jag tog dem i fel ordning, så nu är det maja men jag skriver om askläsk. Har träffat honom en gång, hos mig. Det var awesome as hell med uppsittarkväll och twilight och sånt!<33

Vecka22
Min syysteer!! Jag älskar henne och ska sjunga med henne på revyn så att det skakar i hus och mark! Har inget mer att säga om henne och är trött på att skriva!

Vekca21
Onna, ack min lilla onna. Hon förblir alltid den samma och jagskrev till henne på msn like för en sekund sen.:D Fast inte nu längre. Jag orkar inte skriva mer!

Vecka20
Y finalmente..Hannah!!!! Var ska jag börja? Vi har utvecklat vår egna livsstil sen sist liksom. Vi har fått rutiner och tankegångar och internskämt och jag saknar ord här. Ursäkta. Men det går inte. I love you.<333333333333333

And yeah, that goes for the rest of you too. You´re cool too.:D

you smell like lipstick!

Har nu varit hos mormor där vi åt pizza och tittade på melodifestivaeln. den var nästan sämre än vad man kunde ana. Helvete! Någon idiot släppte just löst den galna onda vampyren! I boken alltså. Och så dåligt som jag har mått idag har jag inte mått på jättelänge. gränsar typ till panikångest. Detta är skumt tycker jag.:s men vampyrer och älskling ska trösta mig.:D mitt bloggande är jättetråkigt just nu, det är jag medveten om. förlåt.

vi löste kåden, vi knäckte nöten och vi drack milkshake

Hejhej. har varit och köpt skor. Det var konstiga, konstiga, konstiga klackar. vi drack en milkshake och lyssnade på musik i bilen. den sög, för vi lyssnade på oss själva.:D och ja, vad ska jag säga. jag mår inte bra. orkar inte blogga en massa. ehehehe, min blogg är så fin. hejdå.

one two three four five six seven eleven!(seven eleven..:D)

Jag är trööööööööttttttttt. Och jag har pratat engelska typ väldigt länge till och från. 6 timmar eller nåt. Med natta och älskling. har fikat på marthas och pratat i telefon. och ätit. och min blogg börjar bli dryg känner jag. jag bara säger absolut ingenting. men jag kan säga att jag är awesome. föör jag fick vg+ på nationella i matte. så jävla bra är jag så ni anar inte.:D:D och jag är tröööööööttttttt. det har jag redan sagt. låt mig sova, snälle gud.;) typ godnatt alla.

the last friday!!

Ja, det är sant! Sista skol-fredagen avklarad!!! Lyyyyyyyckaaaa! Jag gjorde typ inget att nämna idag dock. genetikprovet gick över förväntan och tröttheten är faktiskt inte där. Jag läser bok och väntar på natta supernatural. Jag saknar min älskling väldigt mycket som typ alltid ja. och jag har inget annat att säga. fint inlägg var detta. hejdå.^^

tyck synd om mig, jag är mensvärkigast i sverige

Uuuuuuuuuuusch denna värk kommer nog att bli min död! Åkte hem redan vid tio efter att nästan ha spytt i skolan och legat på toalettgolvet med en lika mensvärkig tora klappade mig på huvudet. varför hon gick till toaletten kan jag dock inte svara på. hon bra kom in helt randomly. I alla fall så kom jag hem och nästan spydde här också, mådde sjuuuuuuuuuukt dåligt och det gör jag fan än! usch det är en pina bara att sitta här, men jag tänkte göra det ändå. I am a masochist. Totally. Jag dööör! Okej förlåt. Har även pratat med älskling hela kvällen och hon har varit underbar, söt och Hannahig. Hon tröstade mig även när jag kom hem helt broken.:) jag borde showra och inteblogga öhöhö. hejdå.

Sophies värld-Jostein Gaarder(o.l)

Sophie är heeelt vanlig innan hon får mystiska vykort till "hilde" och brev från en man vid namn alberto med en filosofikurs. Hela boken är egentligen en filosofibok där vi tas från antiken till 1990-talet då boken skrevs, tror jag. Man lär känna varenda fansy filosof och precis allt han tyckte. låter det drygt? det är det, men bokens andra finesser (som jag dock inte vill gå in på här) gör den faaantaaastiiisk. men om ni vill ha en snabbare resumé; läs då spelkortsmysteriet. det mesta tas upp där, fast mer barnsligt och flummigt. men jag älskar denna bok också!

oh bugger, headline, again!

Haaaiiii!
Fii dag idag. +n där ja. Vi har revyat så det stänkte och vi har inte gjort så mycket. Har sett på en massa nummer, fikat, gungat, sjungit falskt, blivit hög och haft tråkigt mellan varven. Det har vait jättebryvärt! Har sen varit hos tina och där pratat om allt möjligt, och nu är jag här. Blev underbart väl mottagen av en glad älskling och har sen gått igenom ilska och extrem lycka. Tömt en eiskmaskin och varit trött. hejdå.

ilska

Hur fan kan allt vara såhär omständigt? Det var det aldrig förr! Förr gick allt! Och det ska det fan göra nu också! Allt måste, ska och kommer att funka! Det trots ekonomi, hav, mentaliteter, idioter och vilsenhet. Det måste gå. I refuse failure. And I have never failed before. Not in anything that I wanted with my heart. I will break, smash, and scream until it all works out for the rest of my life. What´s my problem? Why can´t I just say "ok, it didn´t work out. so whatever? sad, but nothing to do about it." funkar inte så. sånna ord är det äckligaste jag vet, och det gör mig så arg att jagk unde slå ihjäl någon. bokstavligen. fuck this!!!

I totally love this!

Måste först av allt ge er alla en stor kram. ni är söta och underbara och fina och fantastiska!:D I löv you so maaatch!

idag har det varit revytema yes. har sjungit hey stephen, men mest tittat på andra som sjöng. höjdpunkterna var många och revyn blir big shit i år! Skriver inget närmare om numren nu, men ni ska få se en lång och dryg resension av hela spektaklet på..torsdag nästa vecka när allt är klart.:D så blir det fint som fan. då är typ nian slut. <3333 jag ääälskaaa! Sen blire underbar sommar och underbar höst och..yaaaaayyyyyy! :D:D:D:D

ibland vill man bara gå och lägga sig alltså.

Just nu vill jag bara krypa ner i min säng och få den där sentimentala sängkänslan. Jag älskar den. Men jag vill att du ska vara me.:( och för att komma med något vettigt har jag varit på skrivargrupp och hos sjukgymnasten. Hos Anna dansade vi och skrev som vanligt om vsd(eller om tof, men jag kan fortfarande inte någon benämning på hela serien). alla blir trötta.:D alltså, jag...är...trött. det är jag gämt, men jag har inte järnbrist säger mamma. Dock tror hon att jag kan ha magkatarr. Det var fajktiskt en vettig tankegång, men man ska dricka någon viiiidriiig sak för att bli bra så jag hoppas att hon har fel.:) nu borde jag gå och showra, känner jag. orkar inte ens det. men jag måååste. säg till mig!^^

shall we wine?

Okej, nu ska jag vara barnslig. Här kommer allt jag har stört mig på idag, hur litet det än är. mobba mig inte.:)

-Får veta att jag ska ha läxförhör på ett papper jag aldrig har fått, och Susanne skyller på mig för att jag inte tog reda på det. jag blir arg.
-hon vägrar dessutom svara klokt på en vanlig fråga!
-fick ont i magen och kände mig allmänt sjuk hela förmiddagen.
-var sjukt trött.
-inte kunde jag äta någon äcklig lunch heller.
-fick mitt franskaprov på papper, nåt jag verkligen haaatar. då berättar susanne alla mina fel så alla (iallafall de näramste) hör och alla kan läsa på pappret.
-blev inte nöjd med resultatet heller.
-min lärare hade givetvis inte gett texten vi skulle jobba med till susanne.
-inte heller hade läxförhöret ovan scannats.
-alla har bara varit människor, andats för högt, ja ni vet.
- och nu tröstäter jag pringles. äckligt.

varför följer du inte mig?

Idag har jag kollat på karnevalståget. Det var ganska kul faktiskt, för studenter är...smarta.:D de hade vagnar åt the kunga-wedding, anna anka med mera. awesome.:D har förutom detta endast pratat med älskling när hon red och vi ska kanske väldigt möjligt gå på en awesome festival om några veckor, och sen ska hon stanna här till sikar. vilket inebär att hon är här i mer än två veckor sammanlagt i sommar. Denna sommar blir fin, men problemet är ju att jag jobbar den veckan hon isåfall är här. det är ju lite...bra. ;) vet inte riktigt hur vi ska lösa det, men det får gå bra helt enkelt. ikväll ska jag se revyn och kabaren till karnevalen vilketj ag ser fram emot litegrann, men jag är även extremt sur. Skulle ju skriva en såndär sammanfattning om alla vännerna, och det började jag på. Fem månader in i skrivandet (konstigt sagt det där) försvann hela skiten. Så det får ni vänta på en vecka, för nu sätter jag mig fan inte och skriver om det. inte för att det var så snyggt skrivet eller långt eller nåt, men är bara för arg på det nu. jaja, hejdå eller nåt.:)

my heart is your horse!

helluuu!
Har sen sist endast gjort una cosa; he hablado con mi älskling.:D hon har varit skum och söt. vi har varit kärlekiga hela dagen som aldrig förr och det är sinnessjukt varmt ute. :D solade i like fem minuter innan jag gav upp.

Jag råkade berätta för henne att man kräks om man drar i tungan tillräckligt läänge. hon provade, men spydde inte. Vi hade sjukligt roligt åt detta. Vi har även samtalat med föräldrar och mormrar och jennor och adelinor. vi har även sagt konstiga saker.
Lina(visst var det väl ändå lina va?): sånna ord är fula, Hannah!
Hannah: Men jag var tvungen att säga det!
lina: Det är ju som att säga...Voldemort!!!

Hannah: Vad är klockan?
jag: snart halv sju.
Hannah: oj my gojd!

Rubriken är en omskrivning av my heart is yours. hon ville göra det till my heart is your whores, men..men..mää. Nää, jag mena. Inget får.:D jag hatar får, och snart ska jag äta. Sedan har jag un montón de onyttigheter! Sara sjunger amarula tree sjukt bra där ute och jag hör ljud från hörlurarna. jag är hungrig!!! jaja, hejdå!

mitt lillfinger gör ont och på gotland äre varmt.

Amanda var fint igår. Hon var allmänt jättegalen och jag skrek med i alla låtar. Konserten förstördes dock av en jätteäcklig och jättecreepy gitarrgrabb som sa en massa skit. Höjdpunkterna var dock extremt många. Morninglight som var magisk, borderline som också var magisk, happyland där jag fick skrika ut vår favoritton, när hon presenterade sitt band med en underbar låt, en akustisk fin version av for the sun, musikanternas snygga övergångar mellan olika låtar, den sista låten som var någon underbar trettiotalslåt som jag älskade och Amandas seriöst awesomeiga attityd. Man trodde liksom att man är i hennes vardagsrum. vem annan skulle säga "jaa, jag ska berätta en grej. den här micken..ger mig stötar..hela tiden. och i början tyckte jag det var lite jobbigt, men nu tycker jag det är rätt gött. Så du behöver inte fixa det, Patrik. det var bara det jag ville." liksooom.<33

idag har jag pratat i telefon med min älskling som sjunger tekno för mig. Fint äre.:D hon är överjordiskt söt och jag tar stämma på paramore. Det låter inge bra och nu ska jag sluta. löv jo!!

why do some things always stay?

Nu har jag pratat en hel del med älskling medans hon red på allas vår hästis tofa. eller jossans och Hannahs hästis men ni fattar.:D hon är dum och det var varmt där. det är det här också, och det är väl bra det för snart om nårga timmar blire ju amanda! Nu sjöng marit om hitch, och nu sjunger hon om snape. låteresom. fast egentligen sjunger hon om tony, och hon fyller år idag!:D:D grattis marit! Jag har inte alls alla artister jag bry uppskrivna i min mobil. absolut inte!:D den där tony verkar riktigt dryg. han är en sviiiiikare! Nu ska hon sjunga det jag har i rubriken, och jag glömde att jag pratade om samtalet jag hade innan innan. konstig mening. Aja, vi kom på varför fallabella heter just fallabella. Det var edward och Bella som var och åkte häst, men då falla bella! Edward: hahaha, fallabella!:D fint va? Vi är så jävla kreativa yes. och jag ska åka om like två timmar, och tänker innan dess få i mig onyttigheter. men nu ska jag sluta blogga, och låten är liksom inte slut än. det är en lång låt men jag vill hitta en ny marit/amanda-låt att höra. det är de enda jag får höra idag har jag bestämt av anledningar ni kan lista ut själva. längsta jävla outrot ever det här, ju. men seriöööst. sååådääär! nu jag höra annan maritlåt, och lämna er åt öde.

karneval & koldioxid

Dagen idag började jättehemskt eftersom jag hade en hemsk dröm!!! Men ringde älskling (dock hade hon redan ringt mig såg jag, så det blite mystiskt) och sen åkte jag till skolan där jag började med praktiska nationella i biologi. Det dög, faktiskt! Kanske till och med fick ur mig nåt vettigt, kanskekanske. Direkt efter detta var det franskaprov som jag inte failade på tror jag!!! Coolt va???:D

Sen engelska och lunch med hey stephen. flummig no, seg idrott och bild där jag mest satt och sjöng för alla (på deras begäran, dårå, ingen utom tora klagade och hon klagade bara på agnes kassa låtval enligt henne) och nu är jag hemma. Fredag och lundakarnevalen has kicked igång. Ska dit vid elva och se amanda jenssen. Det är jävligt fint.<33 innan dess tänker jag förhoppningsvis tala med en ridande älskling i telefon och kanske äta en bit mat. Kanske. Nej, driver bara med er. Äta bör man, och det gorde jag inte så mycket i lunchas. hahah, fint ord. Men ni fattr. hann ju inte!;) nu ska jag lämna er. das vedanya!

the sweet caresses of may, only in poems remain

listinlägg. har annat för mig.

idag har jag:
-haft prov på satsdelar och varit allmänt skillad!
-haft flummish matte.
-och väldigt flummish fysik
-god lunch
-fin vårprommenad med susanne på idrotten
-engelska och so
-pratat med Onna
-pratat med älskling
-ätit litegrann
-inget mer. men fin dag.<33

jag struntar i livet efter detta, jag ger allt för Lund och spexkultuuuuur!!

haiii!
Nu har jag varit på lunds karnevalspex såhä inför karnevalen som nog ingen visste om men den är big shit yes. ;) och spexet var underbart. bibliskt tema hade det och de drev med allt i hela bibeln. Samson nämndes och när de sa "han har klipt sig!" var det nära att jag sjöng "Iiii cut hiiis haaaiiir myself one niight!" men avstod.:D rubriken kommer givetvis därifårn. Andra fina saker var att helvetet ligger i uppsala (ofc it does!) och jättefina låtar. De hade gjort om ikaros och fantom of the opera, kärleek juu!<33 Gud kommenterade allt och var jättegalen och Goliat var en tjej från tetrapack. I totally love spex insåg jag, och kort var det också. slutade redan kvart i åtta ohc började jsu. synd att jag inte vann något på det, however.:( och nu mår jag egentligen inte alls bra, fast det gör jag, och skitsamma. finito.:)

sprängaren-liza marklund(o.l)

Detta är den första hon skrev, men den utspelar sig mitt i allt. Det sprängs en massa folk (två) på os-arenan i stockholm (sverige ska ha os tydligen!:D) och det är lite allmänt konstigt. Annika blir till slut inlåst av sprängaren och allmänt kul saker händer. i den här har hon nästan ingen ångest, och det är lite drygt tycker jag. desutom nämns inte den söte polisgrabben vid namn(visserligen är hans namn bara q, men ändå!)i hela boken! jag blir jätteledsen av detta och han är ju så sööööööööööööööööööt! Jaja, nu blir det inga mer annika. är ni glada nu?

let´s go to bjerred insteaad!

Vaknade upp väldigt förvirrad imorse efter en minst sagt konstig natt. Jag vaknade mitt i natten och trodde det var morgon, så jag klädde på mig. sen somnade jag igen, och vaknade av hur varmt det var att ligga och sova i jeans och grejer. så jag kastade mig upp och bytte om igen, och som sen himskans oroligt under mystiska drömmar. Så jag åkte trött till skolan där jag har haft det rätt trevligt i sommarvärmen. Vår spansklärare har ätligen insett hur pantade vi är, har färdigställt mitt slöjdalster och repat hey stephen. Det sistnämnda var..faaaiiiilll. Sen har jag varit hos tina, ätit mellanmål med mor och varit trött och hungrig. båda dessa saker är jag än, och imorgon är det satsdelsprov ja. så underbart. Verkligen. Och inte ens duuu kan hjälpa mig nuuu. Fööör du vet inte huuur. Jag är konstig och översättande, och fick just en såndär vision igen somigår. av cigarettrök. man kan ju undra varför.:s jag är konstig, och sjunger mcr i oktaven över. Vad nostalgiskt det var att skriva mcr!! Länge sen, ju. nostalgi kommer fort egentligen. egentligen vill jag skriva hela långa inlägg om nostalgi men ingen skulle bry. ingen behöver ju i och för sig läsa, men det gör säkert någon ändå, men ja.;) hej dragspel och fioler och fina saker. Hej skällande hund och hej dålig låt. hejdå dålig lååt! Sådär. hej bra låt. Gäsp. Hejdå blogg.

en vision av julmust...

Jag måste verkligen vara jättesockersugen. Har fått flera sånna här visioner idag, bland annat av singoalla. hoppas att jag får min satans glass snaaart! Och Satans blev stansa när jagskrev. nu ihopskriev jag. orkar inte skriva! Vill sova! Vill ha glass! Tänkte skriva ett normalt inlägg, men orkar inte! Jag spammar bara! Jag älskar utropstecken! Jag älskar min älskling! Jag har skickat mina inbjudningar till sextonårstjohejsanet! Om jag har glömt er får ni säga till! Jag fick just en vision av saft! Jag vet att jag är jobbig! Jag börjar alla meningar med jag och är egoish! Hejdå!

maybe you should cut your own hair, casue that could be so funnyy!

Denna tisdag började helt okej med diverse lektioner. God lunch och allmänt social dag. Fick tillbaka so-arbetet som faktiskt gick helt okej, men kunde ha gått myyycket bättre. Sen klippte jag mitt hår, detta blev kort och bra men jag hade- och har fortfarande- en hel del ångest. måste egentligen plugga lite franska. det är vår ute och jag borde bry mig. det gör jag inte. inte än iallafall. men de dricker cola i den här boken, och jag vill ha. har inte ätit nåt onyttigt idag. men jag ska kanske få en glass sen, eller kräva. för vi köpte en sådan, och just nu mår jag monstruöst dåligt som jag just sa. men det är det jag tänker på, så. ingen ville höra. jag tänker en massa saker som är till och med för sjuka för att komma upp här. trampar på en flaska på golvet och hör typ indiskt shit från köket. Saknar dig. Undrar. som fan. och nu är det nog.

trasig musik

lyssnar jag på nu, för nu går den snart sönder. Låten går av på mitten. den har brutits någonstans på vägen, och jag förstår inte hur det gick till. har hänt med ett par låtar. synd om dem! Nu dog den stackarn. Vad har hänt med den egentligen? Namnet "oscar" går på repeat i mitt huvud som alltid när jag hört låten. men numera ger namnet mig ångest. skulle inte ha läst låt den rätte komma in. usch.:( men den var ju bra! Nu ska flyleaf..nej, fireflight trösta mig. att jag aldrig lär mig! Den här är ju inte tröstande, utna dryg. gud hit och gud dit. fuck you, god. you never listen to my prayers anyhow! yes, I have said prayers.;) och den här låten handlar om satan. har bytt, alltså. so help me god, heta. so fuck you god, jag sunga. har även lagt till ordet "liaaar" så att allt skit om satan i värserna inte stämmer. jag har rojligt när jag skriver om låtar, och gör det ständigt. låtarna duger inte som de är, helt enkelt.:D jaja, ska mest säga att jag har varit på skrivargrupp med buller och bång, och hos anna också. där dansade vi till webber (josef!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och las..herregud att jag aldrig lär mig stava det simpla ordet..ketshup? fattar ni då? :D den trodde hon inte var känd. jag ba: whaaaaattt? :D ska avsluta med ett citat sagt av min eminenta syster för att sedan fortsätta samtala med onna och hannah om läskiga drömmar och latin..och annat ni inte vill höra!

"vill ni höra en historiaaa? det var en juniafton i maj..."

pain is all there is

Not really, men hinner inte komma på mer än det jag faktiskt tänkte. Jag sitter här och sörger chipsen som blir gamla och skabbiga där ute, och vill riva ut min själ av maktlöshet. och okej, inte ugly. kanske cute, eller något annat. men ugly var det första jag kom på.;) nu kommer nog mormor snart och kör mig, och idag har det varit skola så det stänkte. Och här gör det mycket ont, och jag har två prov att plugga till. maktlösheten förtär mig sakta och nu slutar jag skriva. oj, där lät Annikas polisgrabb som Hannah. Vad lsäkigt och underbart.:)

veckans vän, vecka 19

Hannah gissade på sig själv, och hon hade nästan rätt. här kommer en av mina bästa vänner(ibland)!

namnis: Emma, jag, vad ni vill (och i detta fall vill ni konstiga saker...)
åldris: femton årisar still.
speciella minnen: var ska jag börja? Vaa? Emma och jag har gått igenom femton år av tight vänskap, trots alla möjliga bråk vi har haft. hon är nog den av mina vänner jag bråkat mest med. iv har gått nio år i skolan tillsammans och vår framtid är delas. speciella minnen? jadu!
hur länge har jag känt: stötte på henne till och med innan jag ramlade in i Sara.
goda gärningar: vunnit fyra idol, ibland varit en bra vänsak och varit bäst! (ja jag försökte verkligen.:D)
låt: hm, svårt ju. hjälp? vilken är min låt?;)
saker jag skrivit om: återigen känner jag en var ska jag börja.känsla. Liksom allt jag skriver är ju fan om Emma! denna blogg, I mean!;)
meddelande till vän: Du är ingen dålig människa, Emma lilla, kom ihåg att jag älskar dig.<3

och ni blir så lyckliga att ni knappt kan andas när ni ser, att mina inlägg nu blir ett fler

Har knappt lämnat detta rum sedan sist jag skrev. Har duschat, ätit fiskpinnar, druckit cola (inte samtidigt, ja jag ser det alltid som en egen punkt i alla sammanhang) och pratat med älskling. Vila i frid Tofas lilla hästisfölisflicka. <333

vad ska jag mer spy ur mig? Ugly sixteen håller på och arta sig men hoppas än att jag har glömt någon så listan inte blir så kort. vill ha huset fullt, och hälften lär ju inte kunna komma hit. det är ju en bit från de flesta. Lund, I mean. :D men det blir nog bra ska vi se. Mer finns det ej att säga, känner jag. nu kommer den sista veckans vännen! nästa vecka tror jag att jag, nu såhär ett år efter, ska sammanfatta lite om vännerna i ett megainlägg om det är önskat. :)

I had a dream..:)

Ja, det hade jag en inatt, men den var inte lika cool som den i låten jag just hör. Hörde, blev det nu ja. Här sitter jag och funderar över min "ugly sixteen"(som jag kallar det i mitt huvud) och allmänt lite om hur sommaren kommer att se ut. den blir..lång och fin. med ugly sixteen, riktig födelsedag, älskling som kommer(vilket vi dividerar om nu), jobb, västervik och förhoppningsvis en blindträff. får även en liten aning fritid däremellan som det ser ut nu, kanske någon dag åt gången. och nu glömde jag ju skriva sikar. men hallååå.;) jag är lite konstig för närvarande, och allt känns helt normalt igen. oj, vilken överdrivet suspekt mening. jag älskar ordet suspekt. det är ett jättebra och talande ord, och jag borde väl typ göra något. Det enda jag har gjort sen jag kom hem från stan i fredags är att handla cola. fast vi hade cola upptäckte vi när vi kom hem. jag höll för övrigt knappt ihop när detta hände så vet ej om det räknas. detta tar extremt lång tid att skriva för skriver nästan aldrig, kanske borde ta det som ett litet tecken. typ.. jag har inge och säga.:D

euphoria, and I´m not confusing, no no

Först och viktigast av allt: tack så otroligt otroligt mycket mina älskade vänner! Seriöst, ni skulle ha set mig när jag såg era kommentarer. det var en syn för ögat. jag gjorde en äkta Emma is very happy-movement, men den har nog ingen sett tror jag. men den är mycket emmig.:D

Yeah, I´m back on my feet. Sådär som jag brukar bli. Men såhär illa har det nog aldrig varit förut, iallafall inte så länge jag kan minnas. Men nu vet jag hur det är att faktiskt inte kunna hålla ihop i ett stycke. det är en viktig lärdom känner jag.:D nu har rolle och malin varit här och det är de otruligt nog än. Jag vill att de åker hem så jag får sjunga så huset skakar. Är på humör för det. ;) att en människa kan gå i sånna här humörsvängningar är nästan lite läskigt. Haha, som allt annat i världen, dårå. den är en läskig plats. min läskiga värld. fast min värld är egentligen inte alls läskig, så glöm att jag sa det.:D här är varmt och jag är lycklig. I love you.<33

den röda vargen-Liza Marklund(o.l)

Ja Annika Bengtzon vandrar sin sinnessjuka vandring genom böckerna även här. Änglar sjunger vaggvisor för henne i huvudet och panikångesten kommer. Dessutom dras hon in i en massa dramatik och mannen är otrogen(hat mot honom yes). Hennes kompis Anne blir också helt övergiven av sin käre tv-grabb och alla mår allmänt dåligt. jaja, nu ska jag bara läsa om en till och sen slipper ni. men jag vill att hon ska bli ihop med sin polisgrabb! när ska de upptäcka att de är gjorda för varann???

I´m not sure but I think this may be it

Jag är död nu. Mentalt. lugnt, stilla och odramatiskt. det måste jag vara. längre än såhär kan det inte gå. och det är så tvärt emot hur det ska vara. men det blir väl så. om man tar fel väg vid varje vägskäl i sitt liv, så händer det väl till slut. hoppas bara att jag inte repareras igen. fast det vill jag ju. Men jag vill bara att det ska vara slut nu. jag har valt fel så länge jag har levt och bara försökt göra rätt men det duger inte. ljug inte och säg att det gör det. jag sviker. alla. alltid. och det vet ni också så hitta inte på nu. titta tillbaka på era liv. vad har jag gett er? var det värt det? nej det var det inte. det vet jag att ni vet. allihop. djupt inom er, eller på ytan, vet ni det. och ja detta är bara ett rop på hjälp egentligen och det är ett som kommer att eka i tystnaden. för det går inte att välja rätt nu. det är försent. it´s over. finito. och varje muskel skriker av det. det är fel. det kan inte vara såhär. det går inte. jag accepterar inte slutet. jag borde lära mig det. men jag kan inte. och alla säger att jag ska handla på något sätt men alla vill olika saker så jag handlar fel vad jag än gör. vilket håll jag än vänder mig sårar jag någon. dödligt. och nu ska jag vara en duktig dotter. en duktig söndertrasad dotter som ska riva potatis. som hon hellre dör än äter. spelar ingen roll längre.

att bara vilja döda, men inte vilja dö

Känner just nu för att klösa ut ögonen på någon. riva, slita, slå, bita och skada. få utlopp för all denna jävla frustration inuti mig. jag vill bara förstå vad som är rätt. typ tack. vad ska jag egentligen göra, liksom. Fuck this very, very much. jaja nu har jag då tittat på så ska det låta med familj+kusin. vi vann. så jävla mycket jag bryr mig. vet du? Vet du en sak? Jag älskar dig. Tugga och svälj. jag älskar dig. mer än någonting annat. Och våga bara inte säga något annat...

I never saw it coming

heeeeejjjjjjj! Jaag äääär jättelycklig. Hihi. :) jag älskar den här låten, och jag älskar sparvöga. Sara lyssnade på den nyss. jag vill ha den och knarka! Men nu har jag införskaffat uno stycko de baldresso! Den var fin, och "snäll". Jag fick dock inte köpa skor med yberhög och ybersmal klack som jag ville ha. Blev seriöst kär.;) har även ätit på mormors för andra dagen i rad, dock var det myyyyycket godare idag. Kom även på hur goda biskvier är. visste inte ens vad det var. men jag fick smaka en tugga och den var god. Sara drack någon blandning mellan kaffe och varm choklad. scary. Oj, den här låten är ju bra! Det hade jag glötmt. nu mår jag inte bra längre, så jag ska sluta skriva direkt.:D

balklänning på ingång..:(

Yesyes, Emma den berömda Rävås is on her way to köpa or at least titta på baldresses. Känns lite sådär jättehemskt yes. Detta är för övrigt en oficiell cansel-thingy. Hate me if it feels good.

igårkväll var mycket trevlig och spenderades med Hannah. Ojojoj, titta, stor bokstav! Jaja, vi pratade om allmänt konstiga saker och umgicks även en stund med min mor. Där sjöng alla lite konstigt på bland annat det gör ont och vi fastnade på blåa hus. Hannah ska blo i ett.<33 och för att avsluta inlägget kommer ett par citat från gårdagen. nej, förrgårdagen menar jag!:D

på sånggruppen.
jag: men den låten hade vi med gamla Christina.
Sara: old christin! (vet inte om ni fattade..tror inte det..)

"kanske det är stefans tur att vinna så ska det låta varje gång nu. de har tagit över med buller och bång, och en och annan sång..."

the kind that boys would never understand

Okej idag är faktiskt en fin dag trots illamående och att förmiddagen var förjävlig. Men sen åkte jag och tog ut pengar och kände mig cool. Det har jag aldrig gjort förut. Handlade även på tuna med mitt kort.:D

Sen pratade jag med älskling en lång och fin stund innan jag åkte till malmö med natta. Vi träffade entre och fikade trots mitt illamående. På fiket visade de Agnes Cecilia utan ljud och jag syntolkade filmen för natta. Vi förstod förvånansvärt mycket faktiskt.:D hon var även sjukt obegräppad och konstig. Bestälde fel kaka, sa fel bussstation och var..konstig.:D det är för övrigt vårish ute, och pappa klipper gräset så det dånar. jag mår illa, munnen smakar skit och jag vill inte ha mat ikväll. ugh.:( vill bara sova. kinda. jag vill inte ha imorgon..

if I break now, it´d just be ridiculous.

Men risken är ju överhängande. Jaja, nu har familjen och jag tittat på ett gammalt så ska det låta som vi har missat. Där fanns extra mycket fioler på grund av att en flock norrmän i form av ryback och maria var där. Som svenskar fanns shirley och robert gustafsson. dessa två var härliga som fan med låten de skrålade om märta och ture. De stod och skrek till varandra och var söta.
r: määärtaa!
s: tuuureee!
r: jaaag sjunker!
s: sjunger du?
r: nää jag sjunker!
s: gör du? men så synd!
båda: åh vad vi älskar varann...

Sen fick vi en del magiska moments, sånna som man lever för som ryback uttryckte saken. han är söt, fast korkad kom vi på. Jag är väldigt lycklig just nu. Men snart snart snart går det inte att vara lycklig längre. Och det är inte bara som jag är negativ och säger, utan så är det. Men det kan jag inte göra nåt åt, så hajdo!:)

helg igen!:D

Omg, ofta det är helg redan! I löv it so muuuch!:D

Denna dag har varit ganska epic. Imorse började den jättebra med väckning från älskling och då blev jag otroligt lycklig.:D skoldagen började med jätterolig spanska då vi förklarade ord.
Sara(på spanska this is): när man är sjuk, då blir man varm och då..
jag: feber!
sara: du uttalar det fel.
susanne: men sara, är inte det där en månad..?

Agnes: es una cosa. o casi es una cosa. es una casa!

Tora(ska börja precentera nåt på spanska): ...haj!

Ja, sen hade vi konstig so då vi mediterade. Sen slöjd som också var awesome då jag och Agnes lekte jeperdy om varandra. Jag kan inget om agnes och hon kan allt om mig, och jag har för många kusiner. Det var för att min faster inte hade någon kontroll, sa hon då. Sen fick hon veta att hon kände min faster. o yeah.:) sen lunch och sen musik.

Då repade vi hey stephen så det dundrade med olle och hela köret. fan vad jävla fucking bra vi håller på att bli!:D:D kanske. ;) och sen svenska som sög och tea när jag och Kirre jobbade med mitt arbete som jag sliter ihjäl mig med.

Sen åktes det till tina under hejvilt debatterande om onyttighet och väl där gick det riktigt bra. för en gångs skull var vi on the same page hela timmen! Detta har typ aldrig hänt.;) Sen väl hemma pratade jag med min älsklingsunge och vi hade allmänna skrattspasmer åt ljusa fönster och hade kul. Sen på sånggruppen sjöng vi en läskigt svår låt, och nu är jag här i all min stråland glans. I am a happy kid.:D har inte ens gått sönder än idag. me lovie!!!

and when it comes to feelings I´m just like you, love, only I´m so much like me that you don´t see it

Hejhej tisdagskväll. Sen sist har jag ätit samma mat som igår, pluggat, mått bra, lyssnat på musik och mått mindre bra som nu. Jag försöker just låta bli att inte spy ut mina innersta känslor i denna blogg som jag är på väg att göra. Men det känns lite fail och uppmärksamhetskrävande och så. Men wt är väldigt fint. har inte lyssnat på dem förrän nu på oerhört länge. det blir lätt så för mig. Men nu försöker jag lyssna på allt mer, och bara för det ger datorn mig nu en sånhär piano thingy. de vill jag inte lyssna på!:o sorrow, lyssnar jag istället på. Och det bryr jag mig inte om så varför skriver jag det? Vad trött jag blir på det här. seriöst. jag vet inte ens vad jag är trött på, så nu får det vara med bloggande för idag. säg åt mig att inte blogga när det blir så här!

och jävulen fann att det var gott

Haiii!
Kvällen igår var faktiskt rätt awesome. Skrivargruppens alster blev jag nöjd med, skrev vad som blev ett alternativt slut på vsd. Det gick ut på att Satan fick totaldamp (så förvånande) och låste in emy och skickade ett brev till sirius där det stod att de hade värsta lyckliga förhållandet vilket gjorde att Sirius tog livet av sig. Också jävligt förvånande ja. Allt detta ramade jag in i en prinsessliknelse och ingen fattade ett skit.:D

Kvällen bedrevs sedan med spanskaplugg med syster vilket var hilarious. Denna spanska hade vi prov på idag och det var oerhört trevligt för det gick ganska bra. Hade även andra tråkiga lektioner, flummade och sen gick jag till tandläkaren. Sen fick jag vänta på stan i hundrasjuttioelva år och nu är jag hemma. vill bara typ sova nu och inte jobba med skolan. snälla låt mig slippaaaa!

some days should just be a flash

Okej den här dagen är så skrämmande dålig att jag inte ens kan formulera det. Den började dock ehlt okej med att gabbi gav oss kladdkaka på första lektionen och sen spanska som bedrevs med att sjunga lars person och stormy weather med Sara istället för att jobba. Kemin var tom och lunchen överlevdes. Franskan var ångestladdad eftersom vi såg edit piaf igen och hemkunskapen var nog bland det onyttigaste ever. muffins, cookies, paj, såser och kräm. illa mådde jag och fick även väldigt läskig magsmärta. Agnes gav mig diagnosen att jag antingen åt för lite eller hade ångestatack. Kul att höra yes. Ja vad ska mer sägas? Sjukgymnast och skrivargrupp på ingång. Låt mig bara få slippa leva igenom den här dagen. snälla.

veckans vän, vecka 18

namnis: Susanne, sussi banan, vad ni vill
åldris: ---:D
speciella minnen: kameler som springer, gitarr och andra prövningar, peppercookies med mera
hur länge har jag känt: 4år.
goda gärningar: fått mig mer självständig, varit en awesome hjälpsak och varit bäst!
låt: vet inte?
saker jag skrivit om: flummdikt för länge sen i bloggen
meddelande till vän: I´ll miss you!
(bara en vän kvar innan ett år har gått. vem tror ni att det blir?)

and now I´m a bilionaire and it´s so fucking baaad!

nu tänker jag lista upp saker jag har gjort idag så att ni får veta, men jag har bättre saker för mig så det blir fort.

jag har:
-letat musik
-förfasat mig över mängden album vissa artister får ur sig
-gått sönder
- gått i kyrkan och lyssnat på sara och anna och folk
-pratat med Hannah
-läst deathwish med henne<33
-ätit
-haft jävligt kul.

hejdå!

du ser blek ut, följ med mig hem!

Gårdagskvällen var fin och spenderades i telefon med älskling så som ofta. Vi hade trevligt, till och med trevligare än vanligt. Ingen blev sur på någon annan och vi mådde bra fram till slutet. Faktiskt! :D:o vi läste i deathwish och skrattade en hel del. Dessutom blev vi extremt kära i milton båda två. Han är sööööööööwwwwt! :D han sa även det som står i rubriken. Vi slet även våra hår (hahaha) i låtskrivandets kamp och var allmänt mystiska. Nu har jag inget att säga. Söndagen börjar stilla och jag önskar mest att den kunde sluta. hejdå.

trött som en anka

Lördagskväll, yes. Chips, cola, ont i halsen, önskningar om musikalitet och avundsjuka. Sömnbegär och paradiset som läses. Den är snart slut. Mitt liv är egentligen ganska tomt. Förutom att det är överfyllt av dig. Inte alls ironiskt, nejnej. Ingemar är en dampdator och Hannah är da best songwriter ever. inte för att jag har hört resultatet, men det skiter jag i!:D det känns som om klockan är jättemycket. tröttheten dränker mig. watch me drown and take what´s left at lost and found.

like a drunk-but not

Tack älskling för att du lärde mig älska låten i rubriken igår. Visste inte att den var kinda epic.:D

Kommentarsvar, börjar vi med, förutom början. Haha nej, mådde väl inte så bra där kanske. Men det hade jag glömt.:D och vad har skåningarna gjort?:o och onna, nej, inte så jättemycket. men hon vet nog kanske vem du är, tror jag.:)

Nu har jag varit och fikat på grafitti med natta. De spelade hey soul sister och jaaag saaaknaaadeee Haaannaaah. Det gör jag än, för vet inte var hon äär! Så vill jag inte ha det! jaja, nu är jag hemma och lyssnar på irwine/irvine. Det är en fiin låt som skrevs på ett badrumsgolv. Det hörs, för det kinda ekar.:) Snart är den slut, snart snart. Var äär du? Alltså, seriööst. Varför undrar jag alltid det när jag bloggar? Det känns ju lite lätt konstigt yes. nej, nu är det noog!

allmänt helgish

Igår var en lång och fin kväll, vill jag lova. Den bedrevs endast med min konstiga och underbara älsklingsunge och vi hann med alla stadier man bör genomgå; drama, eufori, att gå sönder, att läka och att ha fasansfullt roligt däremellan. Nu är det lördag, mitt hår är satansiskt och idag ska jag fika med natta och sånt. det är ju trevligt eller nåt. Det är äckligt att äta chips på morgonen och äckligt att jag inte jobbar med mitt so-arbete. hej ångest.:/ det är bara att ta tag i egentligen men jag gör inte det. wienerbröd är gott, och det pratar de om i min bok nu. Ska jag kanske äta ett sådant idag? Det ska jag fundera på. Snart spyr jag på mig själv, och jag saknar dig nåt enormt härborta. Jag borde jobba, borde träna, borde duscha. ska göra de två senare tror jag men jag ooorkaaar bara inte.:/ få mig att sluta äta. snälla.:/ nu måste jag sluta gnälla, cause this is kinda tragic.

somebody save my liiifeee!

Nuuu har jag pratat med älskling och sett så ska det låta. Det förstnämnda ska jag fortsätta med när hon infinner sig från varhonnuär. Vi har haft trevligt och bråkat om en klubba, som vi sedan blev sams om. Det var din klubba onna.:D nu kommer hon, tror jag! hör henne sjunga på avstånd så vi snabbar oss lite. Så ska det låta var fiint. De sjöng anything but ordinary och sparvöga, kevin var med och var söt och fiolen de har dragit in i programmet gjorde allt tusen gånger mer awesome. Jag vann, dessutom. yay me.:D och nu kommer hon! yyyyl, hör man typ. kom nudå! men vad hon segar. Hon kanske inte kommer. böhöhö! Kooom! Komkomkom medan..våååren ännu dröjer sig kvar. nu vill någon nåt. Det var onna. Vad är det nu för en låt hon sjunger? Jag känner igen. Onna alltså, hon ljudklippar. Naaww, det är ju medan du sov! nostalgii! Nu hörs hannah sjunga långt borta igen, kom hon närmare nu? jaaaa nu kommer hon! jaaaa!<33

sinnessjukt gott

Heeejjj!
Emma sitter nu här och har just återupptäckt damsugare. omg, hur kunde jag ha glömt hur läskigt gott det är! iii!<33 jaja, dagen.

Eller vi börjar med gårdagskvällen. Då handlade jag, åt hemmagjorda hamburgare och pratade i telefon med älskling en hel massa. Det var jävligt fint och vi var konstiga som attan.:D som alltid alltså.

Fredagsmorgonen grydde och jag åkte till skolan. Matte som var okej och franska där vi såg film. Sen redovisade jag om regina på engelskan!:) det gick faktiskt helt okej. Fast det var nog ganska fail ändå, jag vet inte.;)

Lunchen bedrevs först med jonte och halo som var konstiga och sen vindruvor och messande med älskling. No och sen hålis som bedrevs med smsande, pratande och musiklyssnande i bildsalen. Bilden var awesome och jag fortsatte på mitt konstverk och killarna hade vacker allsång på gamla söta gaylåtar som wannabe och I want it that way. Sen sjöng de you´re beautiful och de andra battlade emot med "you´re gay and lame, you´re gay and laaameee!".:D nu sitter jag mest här och ska äta min andra damsugare. Omygod.;)

sleeeep

Har varit på astra seneka hela dagen och hållit på med dessa hemska analyskemimojar. Det sög, och jag var tröööööööötttttttttt!!!! Och jag fick inget fiikaa. Det ville jag ha, och vill än. kära någon ge mig fika! Jaja, nåt mer att säga? Knappt. Dagen kinda sög. Låt mig sova. ge mig fika. låt det gå ver. Låt allt få gå smärtfritt en dag!:@ oj, förlåt!!

hej jag har inget att säga

jag går sönder, mitt hår är blött, mitt öra kliar och jag vill att du kommer hem nu med det samma. Jag vill inte till astra imorgon och det är monstruöst varmt här. Jag borde inte läsa om annika för hon mår alltid dåligt. då mår man ännu sämre. Fast nu springer dem. Men kul för dem åd. Undrar vem killen som springer är?:o någon som orienterar. tror inte det är någon känd karaktär, och alltså lär han dö snart. stackars orienterare. Jag är hungrig. kom hem!!!

candy, at least!

Denna skoldag har bestått av hey stephen och nationella, enbart. Det sög och ägde om vartannat. Fick kakor av tora, drömde om och pratade med älskling (eller nej, men aa) och det lät nästan som musik när vi repade idag! yaaay! Sen åkte jag till tina och det var..intressant. Det är ju lite kul att jag pratar om alla andra hela tiden men tina vill bara prata om mig, mina tankar och känslor och hur jag ska må bra. Det är väldigt nytt för mig, men jag jobbar påre.;) och nu pratade de om kulla-gulla i boken, och hannah svarar inte. jag blir orolig.:( jaja, hejdå.

studio 6-Liza Marklund(o.l)

Detta är i kronologisk ordning den första gboken om min älskade Annika. Hon börjar på kvällsprässen där hon jobbar genom hela serien, lär känna folk som hänger med hela vägen Som Ann Snapphane och börjar lösa kriminalfall helt själv. Paralellhistorien mellan tjejen vars mordfall hon utreder och hennes eget liv är kuslig och extremt välgjord. Ångesten är som alltid väl skildrad och karaktärerna är verklighetstrogna och därmed ganska förhatliga. Kontrasterna mellan porrklubbar, politik, journalistik, kvinnomisshandel och släktdraman är väldigt marklundish och..okej jag ska sluta lovprisa den nu!:D

remember all the things we wanted?

Tisdag. Seg och intetsägande dag så så många lately. Fysikprov med buller och bång. Det kan ha gått bra men jag vet inte. Träffade specialpedagogen på spyken och vi resonerade lite hit och dit. Det visade sig att jag redan kände henne.;) har också börjat med religion, ätit plättar hemma, chattat och inte känt något egentligen. Inget liksom dramatiskt. Det brukar jag göra, så ja.;) jag borde plugga inför nationella imorgon. låt mig slippa käre gud. jaja, har iallafall fått en efterföljare till trygve! Han/hon ska med till skolan och bli uppvisad för alla imorgon. Då ska vi även träna en massa inför revyn vilket har blivit kanske tio gånger mer ångestladdat den här veckan än annars av diverse själ. Seriöst jag vill verkligen inte. Och nu började jag må jättedåligt. Jag borde inte blååga!:(

man blir ju rädd av hur totalt off jag är

Jag glömde bort precis allt vesentligt jag skulle säga, och rubriken stod oförklarad i det förra inlägget. Herregud, vad jag inte borde blogga när jag är down! ;)

Anledningen till att jag skrev utopia i rubriken var att vi hörde denna (och ett fåtal andra låtar) väldigt många gånger. Varenda gång, bokstavligen varje, som vi hörde denna låt utbrister hannah "vilken trevlig grabb!" om Criss. Varje gång upptäckte hon honom alltså, och visste inte att det var samma låt förrän jag sa det. Varje gång.:D och det har nog hänt två gånger innan också om jag inte minns helt fel.:D:D

anledningen till att powers nämndes var för att jag och andra haft sådana. Det började på tåget när jag fick fram en mental bild av att tåget körde för fort och kom fram tidigare. då hör jag:
"vi ligger lite före tidtabbllen just nu, men vi ska vänta här."
I felt kinda cool. Sen har jag kunnat manipulera spotify en del och sånt är väldigt roligt, och Hannah lyckades manipulera radion. Hon rular, och hon borde inte börja med anonymitet i sin blogg. Det är något av det äckligaste jag vet. gör inte det! den är ju ändå lösenordsskyddad, I mean. ;) jaja, nu ska jag lägga av här.

utopia, powers and I just looove the capital of this country.

Hejhej!
Nu är jag oerhört down men ska försöka skriva om resan. Ack, dramatisk resa. Började då i fredags med att vi inte trodde att älskling skulle komma med båten, men det gjorde hon!!!!:D jag själv spenderade deppåiga timmar på tåg eftersom min mobil är en jävla fucking idiottelefon. Onnas tåglåt fick peppa mig under min datatid men när den dog satt jag och messade tills jag anlände. Hittade folket och åkte under mycket flumm till onna. Där lyssnade vi på sööta band från onnas barndom och musik innan alla andra kom. Bryvärt värre. När folket var där flummade vi en hel massa. Hann diskutera musik med Leo(vilket jag sett fram emot), haft allsång på bland annat sk8er boi och going under i oktaver och ha frågesport om onna. Det var mycket trevligt. :D sen åkte alla, och vi sov. det var fint, men jag vaknade av att jag hade kramp.;)

Igår vaknade vi, flummade lite och åt sen frukost. Det var oerhört fint.<3 sen lyssnade vi på musik och Onna var musikalisk. Sen åkte jag hem under mycket krumbuktande som innebar att hela stan stod stilla och att mitt tåg var inställt. 7 timmar på en ersättningsbuss. fint elelr inte.:/ nu måste jag råplugga hela jävla kvällen. hoppar över skrivningen. shoot me.

RSS 2.0