I´m not sure but I think this may be it

Jag är död nu. Mentalt. lugnt, stilla och odramatiskt. det måste jag vara. längre än såhär kan det inte gå. och det är så tvärt emot hur det ska vara. men det blir väl så. om man tar fel väg vid varje vägskäl i sitt liv, så händer det väl till slut. hoppas bara att jag inte repareras igen. fast det vill jag ju. Men jag vill bara att det ska vara slut nu. jag har valt fel så länge jag har levt och bara försökt göra rätt men det duger inte. ljug inte och säg att det gör det. jag sviker. alla. alltid. och det vet ni också så hitta inte på nu. titta tillbaka på era liv. vad har jag gett er? var det värt det? nej det var det inte. det vet jag att ni vet. allihop. djupt inom er, eller på ytan, vet ni det. och ja detta är bara ett rop på hjälp egentligen och det är ett som kommer att eka i tystnaden. för det går inte att välja rätt nu. det är försent. it´s over. finito. och varje muskel skriker av det. det är fel. det kan inte vara såhär. det går inte. jag accepterar inte slutet. jag borde lära mig det. men jag kan inte. och alla säger att jag ska handla på något sätt men alla vill olika saker så jag handlar fel vad jag än gör. vilket håll jag än vänder mig sårar jag någon. dödligt. och nu ska jag vara en duktig dotter. en duktig söndertrasad dotter som ska riva potatis. som hon hellre dör än äter. spelar ingen roll längre.

Kommentarer
Postat av: Tildah.

jag fattar inte. ):

jag är lite smått efter, indeed.

du behöver inte berätta något.

men jag älskar dig. älskar er båda två.

2010-05-15 @ 17:34:34
Postat av: Hannah

Det är faktiskt värt det. Och du gör inte mer fel än någon annan. Jag gör misstag minst lika ofta. Bara det att jag är specialist på att vända saker till min fördel. Du kanske borde lära dig att se bristerna hos andra - inte bara hos dig själv. Alla gör vi misstag, och jag älskar dig ändå.

2010-05-15 @ 20:02:32
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle det inte vara värt det ? vad tänker du med undrar jag ibland. du är mitt samvete, det är du som fått mig att se mig själv, du har fått mig att må bättre än vad jag gjort förrut, du har fått mig att inse att skolan inte är allt, att kunna bara strunta i alla ibland, du har lärt mig prioritera, du har hjälpt mig så mycket, så kom inte och säg att jag ljuger då du vet att jag talar sanning! men jag skulle ljuga om jag sade att jag inte blivit sviken, för hur mycket du än hjälper mig så låter du mig aldrig komma dig nära. :( du måste inse att jag iaf inte bryr mig hur mycket du sviker mig, jag tar inte åt mig, jag vill bara att du ska ha det bra. ta det lugnt emma världen går inte under för att du ska äta potatis <3

2010-05-15 @ 22:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0