man blir ju rädd av hur totalt off jag är

Jag glömde bort precis allt vesentligt jag skulle säga, och rubriken stod oförklarad i det förra inlägget. Herregud, vad jag inte borde blogga när jag är down! ;)

Anledningen till att jag skrev utopia i rubriken var att vi hörde denna (och ett fåtal andra låtar) väldigt många gånger. Varenda gång, bokstavligen varje, som vi hörde denna låt utbrister hannah "vilken trevlig grabb!" om Criss. Varje gång upptäckte hon honom alltså, och visste inte att det var samma låt förrän jag sa det. Varje gång.:D och det har nog hänt två gånger innan också om jag inte minns helt fel.:D:D

anledningen till att powers nämndes var för att jag och andra haft sådana. Det började på tåget när jag fick fram en mental bild av att tåget körde för fort och kom fram tidigare. då hör jag:
"vi ligger lite före tidtabbllen just nu, men vi ska vänta här."
I felt kinda cool. Sen har jag kunnat manipulera spotify en del och sånt är väldigt roligt, och Hannah lyckades manipulera radion. Hon rular, och hon borde inte börja med anonymitet i sin blogg. Det är något av det äckligaste jag vet. gör inte det! den är ju ändå lösenordsskyddad, I mean. ;) jaja, nu ska jag lägga av här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0