sinnessjukt gott

Heeejjj!
Emma sitter nu här och har just återupptäckt damsugare. omg, hur kunde jag ha glömt hur läskigt gott det är! iii!<33 jaja, dagen.

Eller vi börjar med gårdagskvällen. Då handlade jag, åt hemmagjorda hamburgare och pratade i telefon med älskling en hel massa. Det var jävligt fint och vi var konstiga som attan.:D som alltid alltså.

Fredagsmorgonen grydde och jag åkte till skolan. Matte som var okej och franska där vi såg film. Sen redovisade jag om regina på engelskan!:) det gick faktiskt helt okej. Fast det var nog ganska fail ändå, jag vet inte.;)

Lunchen bedrevs först med jonte och halo som var konstiga och sen vindruvor och messande med älskling. No och sen hålis som bedrevs med smsande, pratande och musiklyssnande i bildsalen. Bilden var awesome och jag fortsatte på mitt konstverk och killarna hade vacker allsång på gamla söta gaylåtar som wannabe och I want it that way. Sen sjöng de you´re beautiful och de andra battlade emot med "you´re gay and lame, you´re gay and laaameee!".:D nu sitter jag mest här och ska äta min andra damsugare. Omygod.;)

Kommentarer
Postat av: Hannah

Allstå, skåningar är..helt otroligt underbara! <333

2010-05-08 @ 15:48:51
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0