utopia, powers and I just looove the capital of this country.

Hejhej!
Nu är jag oerhört down men ska försöka skriva om resan. Ack, dramatisk resa. Började då i fredags med att vi inte trodde att älskling skulle komma med båten, men det gjorde hon!!!!:D jag själv spenderade deppåiga timmar på tåg eftersom min mobil är en jävla fucking idiottelefon. Onnas tåglåt fick peppa mig under min datatid men när den dog satt jag och messade tills jag anlände. Hittade folket och åkte under mycket flumm till onna. Där lyssnade vi på sööta band från onnas barndom och musik innan alla andra kom. Bryvärt värre. När folket var där flummade vi en hel massa. Hann diskutera musik med Leo(vilket jag sett fram emot), haft allsång på bland annat sk8er boi och going under i oktaver och ha frågesport om onna. Det var mycket trevligt. :D sen åkte alla, och vi sov. det var fint, men jag vaknade av att jag hade kramp.;)

Igår vaknade vi, flummade lite och åt sen frukost. Det var oerhört fint.<3 sen lyssnade vi på musik och Onna var musikalisk. Sen åkte jag hem under mycket krumbuktande som innebar att hela stan stod stilla och att mitt tåg var inställt. 7 timmar på en ersättningsbuss. fint elelr inte.:/ nu måste jag råplugga hela jävla kvällen. hoppar över skrivningen. shoot me.

Kommentarer
Postat av: Hannah

PANG Oj, fan! Jag missade. Provar igen! PANG Nej men åååh! fyller på patroner nu provar vi igen! PANG, PANG, PANG Äh, fuck it. I love you. ;)

2010-05-03 @ 18:27:24
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0