nananana, nananana

detta är jag som skriver av låt och gör nu ett nytt tappert försök med inlägget om inte det förra kom upp. det det innehöll var att på esv:en idag hade vi en cool musiker som lärare och på kören umgicks jag med elin, michelle och amanda som är en nia från hälsingborg som skuggade klassen idag. det var ganska awesome, och idag har jag hunnit bli besviken och inte orkat plugga. seriöst jag klarar itne ta tag i projektet jag vill itne jag kan inte snälla hjälp mig någon???!!!

hang the sun

Dagen idag har varit ganska lugn. På esv:en var en musiker lärare, han hade tydligen produserat och skrivit en massa fansy musik. han var cool, tyckte lilla jag. på kören gjorde vi nästan ingenting så jag umgicks med elin, michelle och amanda vilket är en 95:a från hälsingborg som skuggade oss idag. hon var mycket trevlig och sjöng mycket fint. vi hade även lite tråkiga teorilektioner, men de var som du nog förstår tråkiga. ja, här sitter jag nu och borde plugga spanska men jag har inte ett dugg lust. så godnatt!

let´s rise a glass to the bitter end

allmänt obra dag förutom några räddande faktorer. ensemblen var helt okay, lunchen var fin (iallafall att bli kramad i kön och sen hårmisshandlad till allas nöje av lilla agnes) och sen pratade jag en stund med älskling innnan skrivargruppen också. på skrivargruppen skrevs den fina parodin om mig nedan och även en hel del annat härligt! sen har jag umgåtts lite med familjen och nu ska jag snart sömna sov. det behöver jag känner jag. godnatt till den här dagen!

en "awsame" parodi på mig gjord idag av Emma Nilvén

En katastrofal kväll

Ingemar, fan!
lämna mig inte!
Det här blir en katastrofal kväll
jag vet att det låter weird
men jag tror att han har dött
ja, en dator kan faktiskt dö
och det är awsame(awesome, rävås-inlägg)
jag måste ägna kvällen åt att gå ner till Helvetet och hämta tillbaka honom
och nej
jag tänker inte hälsa på Satan
bor han i Helvetet förresten?
Nej, Ingemar - slit dig inte!
Kom tillbaka!
Genom Helvetets random steniga landskap
drar jag Ingemar upp till ytan igen
Mesias
förresten
han gick på i Eslöv
helt random

and it´s just me and Ingemar when happy hour begins (you wish

nej tvärtom, den avslutas inom kort när jag ska till skolan och där väntar spanska och jag måstej obba den här gången...sen lusille på ensemblen ehehehe och sen svenska o nooooooooooooooooo och sen engelska och det kan jag nog klara av. det enda som håller modet uppe är att det snart är jul och jag har varit på julhumör i typ en vekca nu så på onsdag smäller det! fast då kommer jagi nte vara hemma på hela dagen, så det är lite wasted, men deth örar inte hit.:D jag har tagit ett magiskt piller, ready to go! förutom att jag inte har lust för jag tyckeratt det är jobbigt med alla dessa människor och tankar och allt vad det nu heter. mest människor. men jag ska inte leva såhär. om det är något den senaste tiden har lärt mig så är det att såhär vill jag inte leva mitt liv. förut var mitt motto "såhär vill jag inte leva, såhär ivll jag inte dö men jag vet inte hur jag ivll göra det" men nu har jag kommit på att detk ommer jag väl aldrig att veta. så nu tänker jag sakta men säkert bryta ner problemet tatiana. alltså inte tatiana som person, för så gör man inte, men problemet. och jag tänker börja med onsdagarna. då behöver jag inte se henne förrän till lunch, och knappt på eftermiddagarna heller. jag ska lära mig att hitta till esv:en så kan hon nästan skita i onsdagarna. de får hitta nåt åt henne att göra. det funkar för andra så varför skulle jag inte få göra så? fast jag får inte övertala mig själv att allt i skolan blir bra om hon är borta för det är väl jag också antar jag. så är det ju. man kan aldrig skylla sina problem på någon annan men någonstans måste man ju börja för det är nåt i mitt liv som itne stämmer eller möjligen flera saker och jag-är-trött-på-det. fast vi har varit här förr och det gick ju inte så bra.:D men nu får det gå som det går, för nu ska det gå åt nåt håll i alla fall tycker jag! oj, vadå politiskt manifest...

eleverna som kallades det...

här sitter jag och lyssnar på högläsning från lilla onna ur emi och ronni, den seriöst bästa boken i hela världen. den har en så tallangfull handling och stavning är nästan bättre än min. det är en fin saga det hära. folk pratar i kör och säger nya ord för närvarande. härliga grejimojor. men jag typ dör av skratt over here och blev nu hungrig och den här boken är såååå fiiiin. andra saker jag har gjort ivkäll är att hitta ny trevlig musik och varit allmänt lycklig med Hannah. och imorgon är det skola åååångeeeeest och nu ska jag gååå fast jag ska lägga upp en såndär video bara för att jag vill.

hello, ducks of mine!:D

jag älskar att kalla folk ankor.:D det är mycket trevligt, och idag har jag varit på kulturen i sann adventstradition. fast vi träffade inte ulrika, för första gången, så det var lite fail. men vi hade ändå kul, tog foton från en leksaksbil och köpte och provsmakade random saker så som äppelskivor...som förvånansvärt nog inte var äppelskivor alls utan danska (huuu) pannkaksklumpar, typ. jättegott!! sen dess har jag mest suttit här och suttit, ätit lunch och suttit. läst denna konstiga bok jag läser där alla är lite suspekta och gör konstiga saker hela tiden. nu är det midsommarafton tydligen. själv trodde jag att det var advent, men det kanske bara är lilla jag? sånt är faktiskt lite spännande, att läsa sommarböcker mitt i vintern alltså. det blir liksom inte samma sak om man inte kan känna temperaturen, samma med att skriva dem. det måste jag göra ja. skriva. jag måste komma på vad normala människor sitter och pratar om. det kanske man borde veta själv men det gör jag inte.;) jaja, hejdå.

när vindarna viskar mitt naaaamn

fin kväll med syster och kusiner denna afton. Kvällar brukar vara på aftnar, men jaja. vi åt först middag med "familjen" inkluderande mammas fakesyster och sen låg vi i mormors säng alla fyra och tittade på youtubeklipp. centralskolan och ett random danskt medium där rubriken kommer ifrån. även från en historia Johanna berättade men det är ju inte så kul för hon är jättebra på att berätta men inte jag. hon är aaawesome på det. jaja, sen såg vi greveholm (<3333) och sen gick vi typ hem. kvällar blir korta i text fast de är långa, har ni tänkt på det? det är faktiskt ganska iriterande. man måste skriva om en massa annat för att det ska bli långt. typ vad vi åt till middag. fläsk. alla bry. eller inte! så nu går jag.

you gotta do something, so...

...jag bestämde mig idag för att följa med mor till stan och köpa blommor. när vi ändå var där kunde vi ju köpa en mössa, resonerade jag, eftersom jag tappade bort min i förrgår på nåt sätt. men jag fick inte följa med om jag inte köpte byxor, sa hon, sånna som man måste knäppa upp för att få av. ve och fasa. fasta höll jag på att skriva, men det är ju tvärtom man ska göra visst. jaja, så off we went och inhandlade nämnda saker samt snabbfikade på ramklints medan vi kom fram till att Sara inte är klok. lite randomly som man säger. sedan åkte jag hem och åt lunch och flummade med min familj som aldrig lyssnar på någon, förutom jag som alltid lyssnar på alla för utom när det råkar vara nåt jag borde lyssna på. vi borde gå på en kurs kom jag fram till, och nu ska jag duscha och sen ringa Hannah var planen.

smyga bakåt som en ko

har nu varit och firat lilla ototone, anka, Agnes. alla är ankor så det är inget personligt. vi åt tacos (näääääähääää) ohc chokladkaka och sen lyssnade vi på när månen går med långa ben. Rubriken kommer därifrån och så även det mycket träffande "läskiga ungar som sitter och gungar"...awquard. sen såg vi life of brian och början av half blood prince...bara för att se hur jag såg ut. jag borstade toras hår (och förstörde det lite), kallade som sagt alla för anka och var jättejättetrött. nu igen! och jag tror faktiskt att känslorna börjar smyga sig på lite försiktigt. fast man vet ju aldrig. hela min reaktion på det här är ju lite random. och jag gör det igen! skriver om saker som ni inte fattar, alltså. hihihi. nu ska jag typ sova så godnatt.

living the stream!

denna dag började tiiiiidigt med adventssång där vi peppade varandra, jag lekte staffetpinne och allt var bra fast trött. sen umgicks jag med Agnes och Sara en stund innan simning nalkades, helt okej. men massa barn överallt. sen lunch (glass till invigning av e-huset!) ochsen gemu som var sjukt underbar för alla fattade en massa och folk skrattade och hade hur kul som helst. saker är så kul när man kan det.:D och nu är jag hemma och är helt slut.

hennes förstfödde hade bara två ben!

Denna rubrik kommer från radio egoina som är hur härlig som helst. I adore.:D

ironin med den här dagen är att jag borde må dåligt men som alltid när jag bör göra nåt gör jag tvärtom. jag mår så jävla bra just nu. imorse kom dock taxin sent och jag vann inget på det för vi hade ingen lektion. yay. fast ja yay faktiskt för jag ville inte. så istället gick jag och tatiana och sjöng gabriellas sång (ojojojojojoj vad dålig ide sådär jättetidigt på morgonen, ni skulle ha hört) och sen träffade vi på Per som föreslog en spontan gitarrlektion. så det körde vi på och det gick väl ok. sen spanska och matte som jag jobbade på, hör och häpna. innan spanskan fick jag även dark side cookies av Tora.<33 som först dissade mig, men det hör inte hit.:D

efter lunchen var det datakunskap som jag måste lämna in, just det, tack jag för påminnelsen. sen sjöng jag på sången, nähä. du måste finnas sjöng jag, och det gick inte så bra...hehe. jag borde lära mig att om man inte kan ska man inte försöka ta alla toner i bröstklang. men jag vägrar erkänna mig besegrad och drar på ändå. fann mig själv morra, det gick faktiskt bättre då. sen lämnade jag skolan med natta för en fika och inhandlade av present till lilla Agnes som ska firas imorgon. yes, en födelsedag i veckan. så vi fikade på sjöna bönor som nu hade chokladbollar, fast de var små och "annorlunda" som Natta sa men jag märkte då knappt det. Efter det köpte jag present i tre affärer och vi visiterade olens för inköp av strumpbyxor till natta (sånna som hade på sig, och har än antar jag?) och där spelades paramore!!! det var awesomeness och det snöade/snörr och det är fint fast inte för jag kommer nog inte hitta ut imorgon. imorgon ska jag gå upp tidigt, öhöhöhö. ska vara på skolan ahlv åtta. kul för mig. men jaja, nu ska jag göra något annat, så hejdå!

pants on fire-meg cabot

den här boken handlar om en tjej som heter Katie och som är väldigt störande. Tycker iallafall jag. hon ljuger hela hela tiden och förstår ingenting. inte ens att hon inte förstår förstår hon förrän typ i slutet. jaaa, smart. iallafall så bor hon i en störd stad där allt man bryr sigom är en sak som jag dock inte kan stava. hahahaha. men det är både en maträtt, ett fotbollslag som alla worshipar och en tävling om "the --- prinsess". denna ska hon joina, fastän hon hatar borde maträtt och fotbollslag. annan intressant kuriosa är att hon är ihop med en av medlemmarna ohc är otrogen mot honom av ingen speciell anledning. men då, då, då kommer tommie sullivan. och han. är. ja. han är spännande.:D jaja, den här resensionen har tagit lång tid. jag tyckte det här var en jättetrevlig bok, så jag läste den nästan i ett svep. jag störde mig på det mesta med henne men den slutar bra, så ni vet!

jamen detta var ju kul liksom

Min sista domedag känns just som vad det är, en domedag. jag mår extremt extremt dåligt och det helt utan synbar anledning. jag orkar inte skriva om det ens så jag vet inte vad jag gör det för. jag längtar inte efter nåt och känner inte för nåt. måste skriva lite men jag orkar orkar orkar inte och det känns obra att skriva detta inlägg. jag längtar lit tills jag ska få fika sen fast nej, faktiskt inte. konstigt. och imorgon ska jag med natta och jag ska till skolan imorgon och jag måste hitta en jävla present till agnes o hch jag vet inte vad jag skaa köpa!!!! och det var allt jag hade och säga. snart är det jul. hejdå.

too late, in several ways...

hehehe mina rubriker är krypiska. det älskar jag. och idag mådde jag faktiskt bra en bit av dagen. alla killar hade allsång hela dagen eller iallafall några, och sjöng antons fina låtar samt någon awesome som alla kunde och lite rosenström. so much love. fast inte till dem, mer till allsångskänslan. alla redovisade sina jinglar, fast inte vi, och patrik och petter sjöng en fin tvåstämmig jingel. den var ambitiös och awesome! "rör i hör" är en annan av mina favoriter.:D på kvällen har jag pratat med Hannah och vi mobbade forumfolk och pratade om allt möjligt strange. nu ska jag minsann sova, så godnatt allesammans!

hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann-jonas jonasson

herregud, vilken härlig bok! Den handlar om Allan Karlsson, mannen som varit överallt ochdet bara genom at aldrig tappa humöret och inte ha någon åsikt i politiken. antalet coola historiska människor han träffar är nästan lite läskigt. eller inte nästan det är läskigt. så på sin hundraårsdag kliver han ut genom fönstret på eldreboendet och bara drar iväg, utan mål. man kan ju säga att han lyckas. denna bok är något asv det coolaste jag har läst. man får lust att bara gå in i en buss och fråga "vart kommer man på en femtiolapp?" så härligt gjort! avgudande, minsann. läs denna bok även om ni gillar annat egentligen!!!

I´m just getting weirder and weirder and that´s all you will ever know

Yeah, ni skulle bara veta hur jag startade den här dagen. ni skulle bara veta. nej nu har jag bara roligt.:D så, what to say what to say? Tisdagsmorgon och jag känner mig optimistisk. kommer orka denna dag, både esv och kör så det är sweet. och vi ska välja romaner och se klart angelas ashes dessutom. dagen är bra! kan iallafall bli. allt beror på omständigheterna, men jag ivll ha vår. fantasin har redan skapat en sådan utanför dörren. den är solig och kvittrig och vårdoftig och blommig och vackrig. I adore spring. and summer. but not winter. not winter at all! gå och dränk dig kära vinte. aw, grabben i den här boken är sööööööwt just nu fast han är jättegammal. söt som i gullig, liksom. inte som i söt. äsch detta blidde ju alldeles komplicerat! Nej, nu spränger han hönshuset. så kan man ju inte göra. dampbarn! eller gubbe. men ändå. han sprängde hela huset. hemskt, och nu ska jag vandra.

och det börjar gå utför för mig

denna dagen har varit riktigt konstig. och hemsk. och jobbig. jag har dampat låss och nu minns jag inte vad jag skrev. men idag började jag bli riktigt hemsk mot en nämnd människa och mådde allmänt dåligt och usch. skrivargruppen var dock bra, förutom att jag var hungrig. och jag tror att mitt inlägg inte ser så himls fint ut.:D och jag känner att en dag till i skolan känns lite för mycket och särskilt denna nämnda människa. anonymitet är fult. tatiana menar jag. she would never sue me anyway. she´d never even understand!! Jag menar, hon gav mig en bulle efter att jag skrikit fuck you åt henne. yeah, for real. jaja, andra saker som har hänt är att Patrik spelade banjo (<333333) och att vi såg en trevlig och sorglig film. och nu ska jag gå.

här sitter man

måndagsmorgon efter en trevlig söndagskväll med Hannah där musik och annat diskuterades. Lukas skäller där ute, fast jag inte bry, för han åt upp mina kakor! det gjorde mig jätteförgrymmad! men i alla fall, ja det är en ny vecka. vecka 47, till och med. och tiden går, det var elva minuter sen jag började. jag är seg, men jag textar samtidigt så. och funderar på saker och ting. lite konstig sak att fundera på, tycker jag personligen. och nu får det vara nog med att låtsas blogga!

to glorify a day

Jättetrevlig dag som började med att jag pratade med Onna i några timmar. Vi funderade på vad som skulle hända om onna var tysk och var fan till piroth och sen träffade askläsk där. Sen kom vi på att då kanske hon ksulle komma i samma klass som Lena som vann eurovision och då skapa ett band med henne. Då skulle hon vinna med henne och åka till sverige och sjunga på sommarkrysset. hur stört är det, liksom?:D efter detta långa samtal gick jag bussvägen, köpte hallonsylt, gic kc hem och bakade med Natta. Vi bakade groteskt goda hallongrottor och jag spilde ut potatismjöl över hela bänken. den är jätterolig att leka med, lärde vi oss. typ som att gå i kramsnö. prova!:D:D så vi fikade på dessa och Natta sa att Sara inte kan ta med sig en get till tansania (dit hon ska) som precent för då skulle den utrota alla andra och hela näringskedjan skulle förstöras och hela afrika skulle typ dö! Fast hur vi än vände på det fanns det inget hon kunde ta med som inte skulle döda hela afrika. underbart ju.:D sen talar jag nu med Hannah som är och äter. vi har spekulerat i vad jag vill ha i julklapp spännande. vi kom inte på nåt som var så väldigt bra, men det är ju hennes jobb!:D dagen har bara forsat fram och jag älskar dagen allmänt jättemycket. men jaja, hejdå!

way to glorify a sunday

Jättetrevlig dag som började med att jag pratade med Onna i några timmar. Vi funderade på vad som skulle hända om onna var tysk och var fan till piroth och sen träffade askläsk där. Sen kom vi på att då kanske hon ksulle komma i samma klass som Lena som vann eurovision och då skapa ett band med henne. Då skulle hon vinna med henne och åka till sverige och sjunga på sommarkrysset. hur stört är det, liksom?:D efter detta långa samtal gick jag bussvägen, köpte hallonsylt, gic kc hem och bakade med Natta. Vi bakade groteskt goda hallongrottor och jag spilde ut potatismjöl över hela bänken. den är jätterolig att leka med, lärde vi oss. typ som att gå i kramsnö. prova!:D:D så vi fikade på dessa och Natta sa att Sara inte kan ta med sig en get till tansania (dit hon ska) som precent för då skulle den utrota alla andra och hela näringskedjan skulle förstöras och hela afrika skulle typ dö! Fast hur vi än vände på det fanns det inget hon kunde ta med som inte skulle döda hela afrika. underbart ju.:D sen talar jag nu med Hannah som är och äter. vi har spekulerat i vad jag vill ha i julklapp spännande. vi kom inte på nåt som var så väldigt bra, men det är ju hennes jobb!:D dagen har bara forsat fram och jag älskar dagen allmänt jättemycket. men jaja, hejdå!

ibland är det bara jag som lyckas...

Rubriken kommer av att jag mår kopiöst illa...igen...som vanligt. För att jag åt lite choklad. den var dessutom äcklig. liksom, varför alltid jag? jag mår alltid illa! kan typ inte äta en chokladboll på ett caffé. fatta. jaja idag har jag då först talat med älskling, vilket var nostalgiskt på ett mycket udda sätt och sen med Onna på dalmål om radiokanalen vi vill skapa och annat stört. sen åt jag och såg vampires suck med syster och Agnis. Som jag skrev för två sekunder sen till äskling som ser den nu: "they must have been so stoned...and drunk...and awesome!". Jag älskar den! Vissa saker var allt annat än roliga, men så är det ju alltid. men alltså, omg. de sjöng en parodi på hey stephen (som var bättre än Toras, faktiskt...) och drev med en massa störda saker. helt underbar film! sen dess har jag mest suttit här och ja, ätit äcklig choklad. och gav mig på att sjunga haunted, swiftisen alltså. jag lät som en bitch som hade ont i magen. på allvar.:D det gör för övrigt miss li också här, nästan. Nej, nu nog, hejrå!

mot alla rävås-lagar

Att åka till ikea halv tolv på en lördag är inte så himlsa smart, och det är det rubriken ordar om. Det gjorde vi idag och det var ganska trevligt. Vi gjorde nästan ingenting viktigt där, men spenderade massa pengar som alltid. Vi fick inga köttbullar, men åtminstånne billig korv med ikea-cola och mjuklass som jag typ aldrig hade smakat. "ja, mjuk glass" konstaterade jag. detta inlägget ksulle ha postats för några timamr sen, men älskling ringde, så det blir bara kort och så. hejdå.

vem gav heffaklumpen ett gevär?

Nu har jag firat lilla Toras sextonårsdag med lilla (ännu femtonåriga) Agnes. Vi åt tacos, tittade på en skottsk film och flummade en del. saker som sammanfattar är "the lord of the grilled fireflies", "...och pyroman" och "a fine idea, Davey, a fine idea". Jag sjöng även dolly parton och fireflight på inrådan av Toras bryvärda syster. jag är och har varit monstruöst trött, Agnes drack för mycket cola och nu ska jag alldeles snart sova. Jag längtar intensivt efter detta. Sööömn.<333 ja, det kom från mig. yeah yeah. mitt hår är hemskt, och jag borde sluta skriva om mitt hår som om det är nåt mer än bara hårstrån liksom. jag vill göra nåt med det. men äsch, nu går lilla jag och lägger mig.

snow keeps falling (vid fem)

Hallu again!
Snabbbloggar innan jag åker till lilla toraungen. Täntke bra skriva om min kalla, kalla och trevliga dag. Och kalla. ;) jag gick efter att ha slutat förra inlägget iväg till ishallen och åkte buss gjorde jag också. Mina tår förfrös alltså redan innan jag åkte skridskor. Vilket jag faktiskt gjorde, hör och häpna! Det måste ha varit en syn. Efter det glömde jag min väska där, så jag, Michelle och gänget (orka skriva ella ;)) åkte iväg medan Tatiana sprang och hämtade. She´s amazing when she is, if you get that.;)

sedan var det gehör med ren riktigt flummig Hanna(h) och sen åkte jag till tina. Efter samtalet åkte jag med Natta till norra fäladen där vi fikade i Nattas neighborhood. Det vad väldigt trevligt men jag hade cravings efter pajen, som jag inte köpte. Jag är nu mycket trött, men beredd för kvällen tror jag. Kommer nog somna dock.;) äsch, nu lämnar jag er för nu borde jag verkligen åka!

matteinlägg

Hejhej, jag tänkte blogga lite och lägga upp långt senare. Det är matte och jag gör ingenting utom älskar Taylor Swift och ingemar och hatar snö för det snöar idag. Och hatar skridskoåkning ångest ångest och jag vill inte! Och älskar denna dag annars för det blir en fin eftermiddagkväll idag. Och nu ska johan genomgå något tror jag. Kul då. Han genomgick hela provet, men jag har inte fått mitt prov så det är ganska fail. Och det snöar mycket ylar hon som sitter bredvid mig jaha det var josefin. Ibland är jag förvirrad. Och jag känner inter för skridskor och ännu mindre att gå och nu ska vi rösta här. Nu ska vi visst sluta tidigare undrar hur tidigt? Nu tydligen. Dramatiskt. Hejdå liksom, hoppas ni har ett bra liv.

there I was again tonight, forcing laughter faking smiles

Idag har jag inte gjort så mycket worth sayin. Började dagen med att bli den första som klappade Linnea på klappa Linnea-dagen och sen hade jag gitarr där jag tränade på att plocka. sedan nu vet jag inte var jag var, men jag hade spanska, matte och data och sång och extrageh;rsak. det känns ju ganska bra men sen kulturskolekonsert där jag gjorde en spännande ton (usch) och sen gick det ganska bra eller jag vet inte. jag har inget och säga. godnatt.

wednesday again, should be special...

Hi!
Idag började vi med att diskutera romanerna och skriva om dem. Jag skrev ett brev till Bahar i alla det vad fan du vill. Trevligt.:) sen lunch, matte, naturkunskap och esv där vi skrev jinglar.:D det var ganska hilarious. jag, Evelina och Anastasia skapade en mycket fin reklam till ett smarthetsmedel under en kopiös massa skratt.
e: men vi kan ju kalla det för kleverus.
a: nej alltså, jag tänker bara på analkloda då...

ja det var ingen sång så jag sitter nu här. what do do, what to do?:)

någon skriker här ute

ja, helt plötsligt. Det gjorde att Lukas fickade damp. Jaja, vet ni? Jaaaag skaaa seee idolfinaaalen i stockhooolm! suxess! Jag är lyckliiig!:D:D

igårkväll var en trevlig sådan hos mormor med henne, Annelie, Emelie, Cia och mor och senare far och syster. Det var mycket trevligt som sagt, vi pratade om en hel massa saker. Idag har varit ungefär lika jobbigt som äsch jag vet inte. men jag har varit mycket arg idag men fick god fika hemma och pratade med en mycket trött älskling. och nu avslutar jag detta korta inlägg.

jinks-meg cabot

Denna bok var, till min stora förvåning ingen vuxenbok utan en ungedomsbok. om häxor. ödm min förvåning. häxan i fråga heter så mycket som jean eller jinks som hon kallas ohc flyttar till sina släktingar i new york av en mängd spännande orsaker. hennes kusin visar sig dock också vara en häxis, eller...? jag tycker denna bok är väldigt trevlig, tycker jag. faktiskt megatrevlig. roligt ord. lite för clichig ibland men det hör liksom till, tycker jag. jag tycka ni läsa bok!

mannen med strumpor i sandalerna

Glömde berätta om kvällsmaten igår där vi talade om oedipus. vi kom fram till att han alltid har strumpor i sandarlerna (:D:D) och att man faktiskt inte kan ringa folk i antikens grekland. Min syster är smart. Hontelepatierade även med mig. Jag sa att hon skulle sjunga en låt och tänkte (av någon störd anledning) på I wish I was a punkrocker men sa inget. ack, vilken tror ni hon sjöng? Just det...

idag har varit en ganska dålig dag men lunchen med ensemblegänget var ganska sweet. vi sjöng för Signe (grattis<3) och diskuterade. but I just felt crap, so yeah. gjorde även ett opluggbart prov eller halva iallafall och gjorde inte så mycket annat. ska snart till mormor (grattis igen) och tills vi ses igen ha det bra! inte för att vi inte kommer ses om någon minut...

it was only a kiss it was only a kiss

Vad roligt att denna rubrik blev rubriken, för det var det jag satt och tänkte på. Jag älskar att skriva saker i min blogg som så uppenbart inte makar sence för någon. det är typ det roligaste ever, för utom när jag inte själv fattar. då är det lite fail. efteråt alltså. Flowers slutar itne sina meningar. det störar mig som tatiana säger. Nu sjunger jag miss li och gäspar och det är morgon och snart åker jag till skola där jag ska ha spanska och alla papper jag har i spanska ger mig bara ångest för de är så många och jag har ingen lust att utverdera scanning med Tatiana ärligt talat har jag ingen lust att prata med Tatiana whatsoever. jag önskar önskar önskar att hon kunde vara tyst. jaja jag vet att det är en hemsk sak att faktiskt tänka men alltså, seriöst. ni skulle också ha önskat. och detta blev ju djupare än vad tanken skulle vara. eller var äsch svenska är svårt alltså. och det ska vi också ha idag med referat usch usch usch jagb orde jobba mer på mina lektionern men jag gör inte de.t jag bara sitter och typ stirrar och tänker att nä jag låter bli helt enkelt. jag, liksom, hur kom den logiken. äsch nu blev det ju helt deprimerande så hej bjebb hej nostalgiuttryck hej hej *skaka hand med osynlig läsare* heeej! eh ja hejdå!

oj, en söndag till

Min söndag spenderades först med älskling on da phone vilket var ovanligt trevligt och sne gick jag i regnet med Natta och åt kladdkaka. denna smakade typ damsugare och cola gör allt bra helt enkelt! så kan även sägas om Nattas mycket dåliga skämt (som var bra) och hennes allmänna glädje. jag mådde och må väldigt mycket idag. värld bara rula liksom! faktiskt nåt extremt. behöver inte plugga, inga prov denna vecka, world is amaziiiing!!! oj vadå överdrift. haha jag är bara glad och hög på taylor swifts nya album som är allmänt fint och klockan går och boken jag läser är helt okaybra och nu slutar jag skriva för detta var ju lite lame.

long live the saturdays

Emma har haft en fin lördag idag. Jag måste sluta med det där. Jaja, jag har först handlat, bakat, umgåtts med dampande syster och konverserat med Hannah. Vi hade mycket trevligt och kärlekigt.;) sedan kom Agnes Hagsund med föräldrar och vi åt fondy. Detta var gott och felstavat. Vi spelade även risk (jag var "pelle" den failade spelaren) och tittade på one tree hill av allt konstig man kan göra. ett par citat och sen ska jag bannemig sova.

sara: vad ska vi göra då? Agnes alltså, Emma har ingen sig.
vi: allmänt skratt
s: så nu ska jag gå på toa så får ni diskutera det.
jag: men jag har ju ingen sig!!

jag: pelle dör snart. han går mig på närverna.
*baby skriker på tv:n*
jag: det var pelle!
sara: nej, det var jenny!
agnes (samtidigt: nej det var Asien!

veckans tre insikter

1) Det finns en duett med Säkert! och Anna Järvinen som heter "varje hjärtslag" som jag avgudar. hade tänkt på att den liknade with every heartbeat med robyn, men fick veta i torsdags att det är samma låt! seriöst, lyssna på båda. it´s just magical.
2) snook bestod av daniel adams ray (som jag hörde talas om en stund innan jag fick höra roligt nog) och ingen mindre än Oskar Linnros!:o:o
3) never shought never-killen är 94:a! man upphör aldrig att förvånas...

so sinderella don´t you go to sleep, it´s such a bitter form of refuge

Trevlig fredagskväll som mest spenderats med min kära mamma. vi såg på idol och sen även förra veckans idol, och sen körde vi till stongby och hämtade Sara och Sara. vi hade allmän allsång i bilen på vägen dit och jag tränade på min huvudklang och var allmänt awesome om jag får säga det själv! Jag mår allmänt extremt bra och sitter och skrålar så här innan jag goar to bed. sjunger min tribute till ingemar i form av what have you (I) done now om hans spricka i skärmen. jag är konstig, o ja, mycket konstig. nu avslutar jag, men med ett citat. sagt av den ni alla älskar mest i hela välrden. ni vet väl vem?
"alltså, Andreas, Arne, Agneta och Anna. De borde starta ett band. men istället för abba kunde de heta aaaa!"

hejelihej på dig

här är jag igen. fredag. Eriks fel är det idag, och han var sjuk. ganska skrattretande tyckte jag.:D har haft matteprov, gym på idrotten och gemu där vi skrev en gemu-låt och var randomiga. Sara sjunger spise girls i badrummet och det låter mycket fint. jag läsen en halvt trevlig bok och det går inte att messa Hannah. väldigt dumt. jag ääär uttråååkaaaaad ifall någon undrar. det gööör ingen. vad ska jag gööraaa?:(

the heather wlls mysteries-meg cabot

Heather Wells var en gång en teen pop star, sjungande låtar ho avskydde. Nu har hon dock blivit utsparkad från sitt skivbolag och lämnad av sin pojkvän, och bor med hans bror eftersom hennes mamma lämnade henne med hennes manager och alla hennes pengar. så nu jobbar hon på fisher hall, en sovsal (vilket man inte får kalla det) på new york collige. Där dör dock folk väldigt ofta, om man säger så, så Heather blir detektiv på något underligt sätt. Hon är väldigt cool och det är även hennes låtar som man får läsa lite av. karaktärerna är tredimentionella och underhållande gjorda och viktfixeringen är faktiskt bra rolig. man skrattar lite då och då och jag vill ha mer bäcker om henne! det kommer nog inga dock, tyvärr.:(

och jag vet inte riktigt vad jag ska blubbla om här idag

jamen detta har väl varit en bra dag tror jag väl. den började i alla fall bra för jag fick kaaakaaa. :D thaaanks! :D<33 sedan hade jag tråkiga lektioner. sjöng amarule tree på sången och lite så. har nu även talat med älskling men hon är och äter. jag chattar nu med linsie och onna och undrar när hon återvända skola. inte så, nu ser det ut som en hegrejisk version av återvända till skolan. kan man säga till i hegrejiska eller tar man bort det? Gud, det måste jag verkligen kolla upp. fast vem vet. inte duuu vem vet inte jaaaag. kan slå vad om att du faktiskt inte vet. mobbad, är du. Så, efter en breakdown insåg jag att detta inlägget inte var publicerat. så, jag...publicerar det!

dagen då allt är mitt fel

Först och främst: om något gick fel igår kan ni alla skylla på Linnea Ekenberg. Allt var nemligen hennes fel igår. idag är det min dag och sen turas erik och linnea om, men sara tar söndagarna. all söndagsångest är alltså hennes fel! spännande. jaja.

igår lyckades jag redan innan nio på morgonen lära mig hur man planerar ett mord. man ska helst mörda någon man inte tycker om (om man inte är lönnmördare) med en kniv (den är inte så knivig att få tag på) på lördag natt i colombia. detta säger statistiken....och måns som höll tal i ämnt. sedan hade jag engelska där jag hatade pepsi en stund (itne så random som det låter) och ingemar fick någon disease men vi inte inte om det var han eller vad det var. min kärlek hjälpte honom dock tillbaka till livet och efter en mycket trevlig lunch med Liv, Signe, Michelle och Evelina var det matte. den pluggade jag till provet på för sen var det prov. jag tror jag klarade det ganska bra, faktiskt, men jag är inte säker...det är man aldrig.

sedan vare esv då vi delades upp i tillfälliga ensembler. jag, sara, frida, adam och elin blev ett team och dissade alla bildare med glädje. alla fick samma låt (16 tons, den är tydligen en klassiker, ja inte vet jag) och vi ska göra olika versioner på den. vi hade ingen inspiration så vi satte på 16 tons med bwo iställe och just då kom en av lärarna in och började lära oss syntgräpp eller elin då. så då började vi göra en discoversion på låten och det kommer att bli så otroligt bra! jag blöder från läppen förresten men det hör inte hit.:D efter detta åkte jag till sånggruppen och sjöng där för full hals. vi ska få sjunga vår tredje vers på lars persson på konserten! :D it will be so awesome! sen åkte jag nästan direkt till malmö för teater man måste se med skolan. uuusch. det var så oerhört wasted, dåligt och tråkigt! kunde nästan räkna orden, men tappade räkningen efter 15 för sen började det vara dialoger. detta var efter mer än hälften av teatern alltså. bra att det fanns en älskling på vägen hem i mitt trötthet som jag kunde lära spanska. jag var mycket duktig, inte. det var dock hon.:D och nu avslutar jag inlägget.

lipstick on the nightstand and demons on the door

Emma har nu haft en trevlig d-dag. Hon väcktes av älskling och efter det pluggade hon och åt en pizzasak. as in inte beställpizza alltså. äsch, första person blir bättre. jaja jag gick sedan iväg med lilla Agnes eller Ahnes som älskling säger nu (jag råkade skriva det i smset) och vandrade i lundastad. vi pratade om en massa fascinrade saker, hon förstörde mitt telefonsamtal med dramatisk musik (:D:D) och sen köpte vi lite choklad och blubblade. hon sjöng en mystisk vänner-låt och jag...jag var bara jag. jag vägrade dock att skrika åt henne. hade tydligen en massa ilska inom mig enligt henne. bara för att hon är obsessed av how I met your mother. vilket de förresten inte vet än vilket är ganska lame tycker jaaag! nu vill jag ha mat och inte plugga. jag har prov imorgon ehehe. det känns ju bra liksom...

the stupidest angel; a heartwarming tale of christmas terror-christoffer moore

another moore! yeeesss! denna är lika jävla störd som de andra! den handlar om en by i usa där en ängel landar för att göra ett julmirakel; uppfylla ett barns önskan. ängeln är dock pantad. och han älskar godis. eh, ja. där i byn finns underbara människor som den mentalsjuka molly, henns man den enda polisen och tucker och Lina, som på nåt sätt blir ihip. random, that is. jag älskar moores sätt att skriva. it´s mad and so fun, so fun! man skrattar ihjäl sig. fast ibalnd undrar man vad det är för fel på honom, på allvar. men han är normal, har jag kommit fram till.:D jaja, godnatt for the second time!

I´m so sorry Kylie...I mean it this time.

Telepatiska dialoger på skrivargruppen. Niklas fylde 60 igår (fatta att ha när så gammal!! I´m in shock, and everyone knows it) och därför fick vi cola och pepparkakor (Annas! braille power!). Jag och Anja fick en conection tror vi och både stälde frågor om satan. hon vem han var och jag var han bodde. jag svarade "en förvirrad man som letar efter sitt liv" so acurateee!! och hon svarade "i ett toalettbås" ("I will have a grudge against you forever"). Jaja, jag glömde ju skoldagen men den hände inget på. vi typ flummade. signe, elin, linus och jag blubblade hela dagen och Elin är visst en bulldog enligt signes djurvetenskap. kalleogge är en varg och aron och simon är olika slags lejon. mycket spännande. men nu sitter jag här, mitt inne i slutet av tof i fel roll och känner inte mycket. känner mig mest förvirrad, förvånad, jag tycker om den här låten. den är söt och jag har inte kommit på det förrän nu. jag är seg. och jag vill tillbaka till teneriffa känner jag nu sånt här hände inte där och alltså jag har prov på onsdag. kill me now som brendán skulle ha sagt, eller, jaja, skitsamma. godnat.

kalla det vad fan du vill-?(läst under tvång)

denna bok handlar om...invandrare. i massor. av olika sorter och slag. bahar är nu huvudpersonen, hon är en iranier med svensk kille (de verkar för övrigt knappt älska varandra...fast de gifter sig...) och hon har massor av åsikter men ingen kunskap känner man. hennes pappa älskar iransk historia (som slutar där alla andras börjar) och hennes mamma älskar...svenska. lite som tatiana, är hon. sen figurerar hennes bror och hans blattebuddies samt en icke-buddie som är tolv och tror han är gangstah. news: det är han inte. massa spännande familjer figurerar och alla får sin lilla tid i det totala rampljuset. Vet inte vad jag tycker om boken. Den fick mig att tänka en del, men kändis lite...långrandigfast ändå fåordig. ingen fick egentligen känslor, kändes det som. alla bara gled omkring, i ala fall bahar och markus. de kände ingenting för varandra whatsoever. det gillade jag inte, men boken var skickligt gjord! vem är man egentligen om man äter sylt till köttbullar...?

ja, emos, kom hit då!

Emma är nu hemma och det är kallt i Sverige! Hur kan detta vara? I do not enjoy! Jaja, har då spenderat en fin vecka på teneriffa och jag kan inte ens stava det, vilket är lite roligt.

vi åkte dit på söndagen, började väldigt tidigt med detta. runt fem, skulle jag tippa. sedan var vi då där efter en flygtur med frukost och bok. Vi slängde oss ner vid poolen,eller ut snarare. iv bode nemligen på markplan, eller poolplan egentligen, itne markplan. så vi kunde gå rakt ut till poolen. so sweeet.<33 sedan gick vi åt och åt god mat och skrattade kopiöst åt bland annat apollon och oraklet i oljetråget. Det var också då rubriken kom till, vi skulle lära mamma och pappa att sga ya hemos comido (vi har redan ätit) till folket. det var deras sätt att komma ihåg det, och sista kvällen sa dem det rätt! de, menar jag, kan inte rätta. hatar sånna fel!!

måndagen spenderades mestadels vid poolen och med att äta. läste en massa och sov i min drömsäng på natten. inte som det låter, man drömde en massa i den. sjukligt mycket.:D tisdagen fördrevs ungefär likadant, förutom att Sara tvingade mig till gymmet med henne. skrämmande, va? Jag fick träningsvärk, lamely enough och vi hade allmänt trevligt dessa två dagar.

onsdagen var lite utmärkande, då vi åkte båt och såg valar och delfiner denna dag. Det var fint och solen började sluta hata oss, de första dagarna var lite mulna. Jag drack en massa cola (med mina mått mätt oj vadå fyra m) och satt och lyssnade på fin musik och tog det lugnt. det blev lite vågor i slutet som var läskiga ohc mycket mycket trevliga. resan var kort sagt bra, trots att den ena guiden trodde jag var en retard och den andra lät som en när hon ksulle prata svenska (hon höll med om detta). resten av dagen var luuug n och bra.

torsdagen, eh, vad hände då? svarar onna och funderar. Jag vet inte! vi åt på en restaurang med en dryg sångare, och det heter restaurant för helvete. jaja, vi hatade honom och hans hemska bakgrundsmusik som aldrig ens tog tre sekunders paus. dagen var annars inte så unik.

fredagen...sol och allt vad det heter. just det, på torsdagen var mamma och sara på marknad och mamma tappade bort sin wallet. vilket itne var så spännande för er, men iallafall, fredag. på kvällen tog vi en drink och åt tapas. pappa köpte en kaipurinia (och jag skrattade mycket åt detta, ivlket ni kanske inte fattar, men så kul) och min smakade spya, men annars bra. tapasarna åt jag inte. mådde illa den kvällen. och många andra. jag äter inte bra på resor.:(

Lördagen, vår ssita dag. o noo! vi spenderade den, rätt gissat, ivd poolen. sen gick vi dock och åt fisk, fast jag åt kyckling, och jag...åt...upp! och det bästa är att jag fortfarande hade plats i magen för en delad banana split med pappa på ett kaffé...och ändå inte vara mätt!! mindre bra (eller det beror på hur man ser det) var att bluntie visades på tv när jag kom tillbaka. jag var den enda som kände igen honom, och det omedelbart. tragic. och det ska jag inte tänka på mer nu, så det så!!

nu kommer några citat eller ett kanske, jag vet inte. vi har allmänt haft kul åt ordet "eller?" under hela resan, as in ifrågasättning allt omkring oss. "pappa ska ge...eller?" stod det på vår kort-lapp och det säger ju det mesta.

vi spelar kort.
jag: jag vill inte ge, jag hatar att geee!
mamma: she loves to ge, ge, ge!

det har varti en bra vecka, trots en extrem massa oro för älskling och saknad av sagda person. hotellet var fint, frukostbuffen var sweet, allt var bra!

RSS 2.0