a thousand times weaker

Nu har jag varit på bio i malmoe med min kära natta. Vi såg tusen gånger starkare och den var äääcklig. fast väldigt fint gjord.:D vi åt även på burger king oc promenerade hem (inte från malmö tack och lov!) i kvällsmörkret. det var verkligen fint. nu sitter jagh är och är allmänt trött, chattar med Linsie och har det trevligt. borde lägga mig eftersom jag ska iväg så tidigt imorn, och just när jag skrev det skrev Linn att jag kanske borde sova. så söt.:D nej, vet ni vad, hoppas ni har det trevligt i höst-sverige!:D

allmän avslappning

Ligger i sänen med datorn och har inte gjort någonting på hela denna dag. ska på bio ikväll så jag ligger här och vilar upp mig inför det, haha. nej jag är bara laaaaaat men jag njuuuter av det. absolut. ska skriva lite nu, tror jag. ville bara säga hej från min viloplats och gnälla lite över att jag inte är cool. det vill jag vara, men det är en så patetisk sak att gnälla över! oerhört tragiskt. det är ju bara jag som kan göra något åt det. fast vad vet jag inte, och mitt hår är sataniskt. spännande va? godnatt, everyone, mitt korta inlägg är härmed till enda!

please call, please be a part of my life!

Emma sjunger miss lee så att det stänker, fast hon heter väl miss li förresten eller jag vet faktiskt inte men hon blev kär på pease & love iallafall säger hon. avgudar den låten och gör den till country så skammlöst emmig som jag är. och jag älskar älskar att kunna säga så. det ger mig en identitet. sjukt awesome. jaja sen sist har jag ätit och sett på idol och inte gjort så mycket mer. jag worshipade Anders Bagge, Linnea och Minna, och även jay och alla de andra pojkarna. elin också förstås! alla utom typ andreas, fast vi worshipar hans hyllningslåt. pappa spenderade hela programmet med att utbrista "du s-s-sitter säkert" vid diverse tillfällen. jag älskar när han blir obsessed av saker. det är så fint när folk blir det i allmänhet tycker jag. de blir så levande. utom jag, jag blir bara antastande och därför har jag kvävt den obsessande delen av mig. ingen ser henne nu för tiden, det hoppas jag iallafall. jag hatar henne! stora bokstäver borde jag använda lite oftare, och jag borde skriva istället för att blogga. vilket också är att srkiva, äsch jag kan ju inte ens skriva skriva! hur svårt kan det vara! skriva, för helvete. inte srkiva. varför ska det vara så svååååååårt? obegripligt, och klockan börjar ju bli mycket hallå jag som som kulle skriva! men late night writing är alltid den bästa. så är det faktiskt. förr skrev jag bara tof på sena kvällar. det är nog därför jag älskar tof, för det gör jag faktiskt. det enda jag skrivit som jag kan känna att jag är nöjd med. försöker hitta känslan i min nya bok, tror inte att det går tyvärr. Åhnej, nu tror jag att jag ska sjunga brick by boring brick nu när min sångröst är så otränad. hahahhaha hur blev det country? hur lyckas man? hur? äsch, min bröstklang är fan inte vad den har varit. måste orka träna upp den för Elisabeth tyckte visst att jag var bra. hon säger att jag har ett bra register och att jag har ett bra uttryck och whatnot. that reaaaaaallllyyy means a lot, och jaja Hayley, jag håller ju på med begravningen av slåttet! Det är iallafall vad jag målmedvetet och beslutsamt säger. men gör jag framsteg? gör jag verkligen det? Så jävla orolig för det där. Testar direkt. ingen reaktion på enough for now whatsoever. oj, för att säga det själv så sjöng jag den låten alldeles exemplariskt. Gud, alltså, får man säga så+ och varför bryr jag mig så mycket om att skriva just gud med stort g när allt annat går bra utan stora bokstäver? hej, jag är inte ens kristen. äsch! nu ska jag sluta blubbla. kan du svara på mina sms? jag skulle bli tacksam.

fredagsemma

lekandet gick ganska bra, jag tror att vi vann faktiskt. men är itne säker.;) sen gick vi och simmade, och efter lucnh var det gemu. vi hade ganska trevligt med noteflight, folk hade gjort partitur på bland annat den hemska puppet-låten. det var faktiskt väldigt roligt.:D sedan ehl, vilket var ganska kul.dagordning:
1) håll klaffen!
2)säg era åsikter.
3) hejdå!

sedan konverserade jag en massa spännande saker, och sedan ja nu sitter jag här. svälter som fan och det gör jag ju alltid när jag bloggar. jaja, godnatt!

maths--

ja jag borde kanske räkna, fast nä ändå. har gjort allt vi ska och om en kvart typ ska vi leka lekar istället. känns ju ambitiöst, men det är ju snart lov så ingen orkar vara ambitiös. itne ens anambitiös. :) Emma lyssnar på lily allens gudalåt och folk pratar. just nu hör jag Petter, nej, det var patrik. Läraren säger åt honom. Säg nåt spännande då, folk? Nej, allt mummel verkar ointressant. Jacob ylar nu nåt till Karolin, om nåt hon lånat. nej, det var inte spännande alls. kvarten tickar på. Hanna(h?) säger något, och det ögr även julia och...en massa andra. alla bara pratar och ingen har lust att räkna matte. själv talar jag endast till dig. hej dig. eller du, menar jag. jag borde räkna matte, och om inte det borde jag iallafall skriva på min nya bok. den har ingen titel, det gör mig deprimerad! och Laura...Laura...Palmer sjunger som en dålig företrädare till Nathalie Maines fast vet ni vad jag tror att hon stavar Natalie faktiskt. och detta säger inte julia något, tydligen, men där satt den! ja jag vet inte vad de pratar om. jag ska snart iväg och simma efter denna lektion, och sen har jag min sista lektion innan loooveeeet. snart åkerjag till solen, och nu byter jag låt. Jaaa! Låten jag ändå har på hjärnan. och som jag hade i rubriken igår. jag älskar Annika Norlin. hon är typ bäst i hela vida världen. fast hon ibland sjunger på svenska. fatta vad coolt ändå. jag lyssnar liksom inte på svensk musik. just det, så gi ck den! satt och funderade på det förut när Johan hade genomgång. Då kanske jag borde ha lyssnat, men nä. jag kunde det, tror jag, eller jo för jag lyssnade litegrann. där kom min favoritrad, eller kanske inte, men den som stämmer in på mig mest. munnspelet blåser på och nu avslutas låten, ge mig en till lika bra låt! snälla! snälla rara ingemar! Jag lyssnar på mig själv i brist på annat. det var en dikt jag skrev för länge sen, i brist på annat. den handlade om en grabb som dansade på en grav med tjejen som bodde där, eller låg där alltså. sånt skriver jag då aldrig längre. usch, vad forserad jag låter i den här låten! jag kan ju bättre, eller nä kaske inte. ordet nä skrivs hela tden tycker jag, och där var min favoritrad. ugh, refrängen suger veeerkligen. nu kommer min andra favoritrad! överdriven dynamik, använder jag här. o nooo, nu sjunger jag till och med fel. det verkar jag inte märka. jo, nu tror jag att jag upptäckte det. nu är jag helt lost. fail Emma! toally! jag älskar ingemar, och nu slutar jag skriva lite brutalt.

och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint

förutom att jag inte har gjort min gemu men annars så. avslutade just ett samtal med älskling. jag älskar henne. eller dig, om du läser. det är varmt här, jag är hungrig och nu ska jag sova. bara ville...ja se rubriken. godnatt!

I´m gonna throw the first stone

Torsdag. Herregud, vilken lång dag. Den började med naturkunskap som var helt okay, och sedan bup-möte för hela slanten där alla verkade nöjdamed mig utom jag. det är ju en bra komunikation.;) sedan matte och lunch där jag umgås med en massa trevliga tjejer från min klass + en som inte var från min klass och därför skrämde mig från vettet. aaanyway sen en otroligt jobbig körlektion och sen sång i lite extra-gehör och fluff. jag är så trött, så trött, så jag vet inte var jag ska bli av. och jag måste plugga energiomvandlingar. jaaaaa! så himla lycklig man blir av detta jävla liiiivvv! jaja, jag är faktiskt glad. jag har nya hörlurar så jag kanske ska börja sjunga lita mer nu också. tror det skulle göra underverk faktiskt, det gör ju det. men nu har jag ju inte tid för något. pluggar och pluggar, gör jag. godnatt allesammans!

fan, jag hade en rubrik till det här inlägget...

Hejhej, jag sitter och lyssnar på little sparrow vilket bara får mig att tänka på en pojke i agnes klass men jag minns inte vilken. Äsch, denna dag har varit helt okay. Fast nej förresten. Jobbig dag. Kunde inte göra engelskprovet för det gick inte att läsa (jag pratade engelska med läraren och hon svarade på svenska...är inte det lite konstigt?), alla var jobbiga, vi redovisade och hade prov på esv:n men det gick nog bra. hade sånggrupp, körde fram och tillbaka till malmö och lyssnade på fin rockklassiker-musik. jag visste vilka dier streights var (stavning?), sjöng med i nästan alla låtar och var cool. :D och nu måste jag plugga. uuuusch

and I screw it up, but at least I can see it in braille...

Yes, emma sitter här och det gör hon obekvämt på grund av den punktdisplay som står framför mig. markera detta i era antecningar, det går att med fingrarna läsa varje ord jag skriver; och jag vet hur den fungerar! jag är bäst.:D så idag har jag först haft tråkig esv och sen svenska då jag höll mitt tal. skrämmande dåligt gick det ta tal. sen såg vi på bio med ksolan, det var en spansk tråkig film. jag och Tatiana (eller Tatiana bara) köpte godis, men vi fick inte äta det. undrar om hon åt upp det. förmodligen. synd. jaja, har inte gjort så mycket men nys s ringde de från gården. eller Hannah. Men även Onna, Anda, Rakel och...och...nej skitsamma. :D inte för att jag inte kan skriva det. klart jag kan. har bara ingen lust. aaaanyway de var sööööta allihop och nu ska jag sova. I love everyone.

godmorgon

Nu är det tisdag, min kväll var emsk men här är jag nu. still alive, stil aliiive. eller nåt. läser massa blubb, borde skriva, orkar inte skriva. borde lugga, orkar inte plugga. jag är lat, och alltså, varför gifter sig folk med otrevliga människor? det gör de i den här boken. jag förstår inte varför. och jag har inget att säga men vet ni hur svårt det är att lära sig talorgan på latin? uuusch. jag läser inte medeciiiin!:( ingemar inte kunna läsa inlägg, och här vara jättevarmt. jag ha varm kofta, kunna vara därför. godnatt.

hey monday (like hello, not like the band)

Ja, här sitter man. Har haft en lugn dag som bestod av för lite pluggande, ätande och sittande vid datorn. alltså jag hatar min stereo hatar hatar hatar hataaaaar!!!!!! ja, förlåt. det var inget. ellerjo, men jaja. sen skrev jag på skrivargruppen en lång dikt om tunaskolan.:D den var ganska bra. kanske. jag har dessutom börjar skriva på en ny bok. känns omotiverande och jobbigt. extreeeemt jobbigt. usch. jag får snart ett jävla nervöst sammanbrått på den här stereon! haaaaat! och Hannah ber mig att inte dö. vet ni? hon läste min blogg igåååår. det visste ni nog redan. jag blir lyckligast i värld.:D och det lät som ett u när du bokstaverade, men jag tror att Tildah har en kompis med den stavningen. hennes alltså. och du får ta ägande-dispyten med Agnes själv.:D jaja, jag har väl ingenting mer att säga. godnatt.

domedag igen då

igårkväll blev jag sjungen till bramående, grät av lycka, fick veta jobbiga sake,r sa jobbiga saker, somnade trasig som fan. ovanligt. idag vaknade jag helad, känns som om vi har varit här förut på något sätt. Brendán och grabbarna har hybris och allt känns väldigt neutralt för att är för mycket. det finns gränser för alla, liksom. och ingen fattar någonting, och jag behöver nåt onyttigt. akut behov.:/ ge mig cola, undrar om någon sådan är öppnad. nej, jag tror inte det. damn. :( om jag varit seenden u hade jag gått en höstpromenad bort till ica (konsum är dyrare och jag vill gå en bra stund), köpt choklad och cola och gått hem. det hade varit jättefint, höstigt och bramående-ish. kan någon komma och ge mig choklad? jag vill ha choklad! hint hint till alla som läser detta. äsch, blubb eller nåt.

etceterao

Idag har jag då varit och fikat med Agnes och Tora. Vi åt på marthas, pratade och började sen säga ao efter allt iv sa eftersom jag gjorde detta (slog mig i stolen eller nåt för att jag viftade så energiskt med handen). Så då blev det etcetrao av vårt kära etcetera. :D jag sjöng en massa låtar, de var konstiga och sen skulle jag åka hem...men det gick inte...så...bra. long story short: hittade ingen buss, blev livrädd, mamma kom och hämtade mig på botulfsplatsen efter 40 minuter ungefär. jag är så sjukligt bra.:/ jaja, slutar med ett par citat från igår som egentligen var anledningen till mitt citatregn då men jag glömde dem.
pappa: jag vill inte se sagan om ringen, den är för lång. efter idol på fredagarna, då är det lagom!
vi? varför?
pappa: då är klockan typ halv tio.
vi: och vad är klockan nu då?
pappa: tjugo i tio!

vi pratar om nysningar.
pappa: nys inte över hela rummet!
sara: sluta tjata, jag fattar!
pappa: du måste alltid ta upp armen!
sara: men jag fattar nu pappa, nästa gång ska jag nysa i armhålan!

fina tider

Söndagsmorgon, haha jovisst klockan är tolv, men söndagsmorgon för mig. :D jag har hittills ätit pizzarester till frukost, tittat på lite vem vet mest och bokat resa till i eftermiddag då jag ska till stan i ösregnet. otroligt sweet.:D fast...regnigt. jaja, igår efter att jag bloggat pratade jag mec Hannah och vi begynnade en ny saga! denna saga handlade om Juline (spännande stavning) och Wille. den verkar ganska dålig hittills men vi gillar henne, det är alltså samma författare. men vi vill ge henne en lista på skrivarråd så hon blir awesome, och Sara borde sluta lyssna på klassisk musiiiiik!:( det är jobbigt, fast rätt fint, men himla kulturellt. men jaja, nu ska jag försöka väcka Hannah igen om det går.

fuck your clarifications!

Haaiii!
Lång, fin och social lördag. agnes textade och vi gick iväg på en två och en halv timmes lång prommenad i oktoberkylan. där diskuterade vi skolan och vilken mcr-låt det varh on älskade. det visade sig senare vara den absolut första vi tog upp, så hela diskutionen var onödig.:Dvi åt även hennes awesome smartiskakor, satt på blöta benkar och utredde personal crisis. det gick inte så bra dock, tror jag.:( men Agnes liv kan se ut som mina böcker stundtals, vet vi nu. verkligheten har en tendens att göra det, har jag märkt.:D

när jag kom hem pratade jag lite med älskling och sen hade vi trevlig kväll. Jag, pappa och Sara åkte och laddade upp med pizza, grillchips och äcklig dippa (huruvida den var god eller inte vet jag inte genttlgien, men jag är emot konseptet dippa) och sen njöt vi av pizzan och dobido. sen såg vi "the shadow in the north" där en av huvudrollerna liknade allan rickman. slutsats: jag och emma black såg filmen tillsammans. sen dog dock killen. sorgligt värre. sen försökte vi se en dålig skräckfilm, men den funkade inte. jago hc sara pratade även om en massa dialekter och flummade, Sara var imponerad av min skottska. då skulle hon höra agnes! jaja, några citat och sen får det vara det.

*söt grabb dör i film*
sara: 55!
jag:?
sara: så stor siffra har jag aldrig sett i ett japanskt korsord!!

grabb> I never gave up on you, Sally, never.
Sara ylar> never eveeeer!

sara> nu kommerhon berätta att hon är gravid.
sara och pappa: I´m pregnant!

Agnes: oh, potter puppet palls, I won´t show you that.
emma: yes, do, I can make it. try me!
agnes: okaayy..
Emma: allright, I´m gonna make it. ("kinda catchy...") yes..I..am. (singing starts) *running away* no I´m noooot!
(skrev bara det så jag ksulle minnas det, det varkul när det hände)

tänk, nu är detl ördag igen

ja, det visste ju ingen. verkligen.:D jag sitter här och har just duschat och ätit lång frukost med min kära familj. de är allmänt bra och nu lyssnar sara på konstig klassisk musik därute. hon pluggar tror jag. himla random.:D och jag vet inte irktigt vad jag ska säga en dag som denna, men jag är varm. typ ångar aefter the shower. så sjukt spännande!:D:D inte, liksom. och klockan är mycket, och undrar om vi ska till stan? jag fattade aldrig riktigt om det var ett skämt eller inte. jag burkar itne fata sånt, och burkar hade ignenting med saken att göra. hahahaha jag kan itne stava och nu ska jag gå.:)

we broke something without knowing

Detta ska föreställa något sorts kvällsinlägg från mig. Himla sofistikerat, typ. Äsch vad blubblar jag om det är lika sofistikerat som ordet blubbla. vilket är ett av mina konstigaste ord i hela mitt liv, och det har ändå konkurens. bjebb, bebo, fluff/fluffla, jep, ja ni känner väll igen de alla. eller kanske inte.:D men det ögr iallafall jag, och jag dansade hela vägen hem. vad roligt det ksulle ha sett ut eftersom jag verkligen itne kan dansa och inte gå hem heller. så jag kanske dansar i en taxibil. skulle lätt dansa med vår bil. Caspian Kabom Rävås, den bästa bilen i hela världen.:D jag älskar honom. inte vet jag varför heller, men han bara älskar mig på något underbart sätt. äsch, vad ksulle jag säga, jo jag tittade ju på idol idag. alla var allmänt bra tror jag, jag vet inte riktigt. jo, det var de väl. om ni undrar varför jag är så virrig (är jag ens det?) så beror det på att jag knappt har ätit och mitt i det där ordet (knappt) ringde älskling. jag är allmänt förvirrande i luren och ska väl sluta blogga inom en snar framtid yeah, men alltså, eh..godmorgon.:D och jag undrar fortfarande var adelinas lampa hade gått, för hon sa att den gick. Hannah alltså. men det hade den integjort, den vara gick och drack kaffe. gillar den kaffe undrar man då? blir det inte någon läskig kemisk reaktion?:D äsch, nu får det vara nog svamlat, jag borde äta...

hiiickaaa

Nu hickar jag igeeen! :( jag hickar hela tiden idag känns det som. iallafall vid tre tillfällen. jaja, imorse vaknade jag logiskt nog och åkte med en sen taxi till skolan. jääättesen. jättemystiskt.:( i skolan hade jag matte och sen idrottsprov som ajg failade på, så jag gjorde det enda rätta; gick i halv storm! Motvinden är awesome måste jag säga och efter detta åt jag lunch då Agnes och Sara joinade. Sen stalkade jag dem på stan där vi kollade på glasses åt Agnes och köpte wienerbröd; fast itne agnes moahaha. detta wienerbröd var så gott så gott så gott, helt enkelt.<33 jättretrevlig stund, I hafta say. sen gemu som dög och sen åkte jag till tina där jag hade det bra. nu ska jag mest sitta här, jättetråkigt, ska jag ha. men jaja!:D

what freedom tastes like

Jag skrev detta inlägg igår, men nu skriver jag det igen. Sen ska jag skriva ett nytt.:D

underbar kväll, blev det. Helt plötsligt satt jag och hörde agnes skriva "jag startar en blogg om du kommer på grillningen!". Så jag åkte till grillningen på spyken helt enkelt där jag satt med Agnes och hennes awesome kompis Sara och åt marsmallows i olika stadier av fin grillning, såg på när de andra åt ihjäl sig på potatissallad och pratade om en massa trevliga saker. De lärde mig vad frihet var. Det var bland annat att grilla i ösregn, äta potatissallad med grillpinnar och den smakar potatis. Jag älskade det!:D tack för en fin kväll! :D sedan avslutade jag och Hannah godnattsagan :(:( och sen sov jag. nu ska jag skriva ett alldeles jättenytt inlägg om denna fredag!

det blir vad jag gör det till

Imorse tyckte jag det räckte med skit och mög och bestämde mig för att denna dagskulle bli awesome. Det blev det också, eller nä. men bra iallafall. Den begynnade med tråkig spanska och tråkig matte, men på lunchen var det tydlige pannkakor och jag, Signe, Michelle och Linus hade jättetrevligt. Vi bestämde vilka djur alla var: jag var en fladdermus, Signe ett marsvin, Michelle en hund och Linus en gosedjursnalle "på ett väldigt neutralt sätt" som jag sa. Tatiana var dessutom en pudelfin(pudel+delfin). Min klass är underbar.:D kören gick smärtfritt och jag talade dalmål med Karolin om hur duktiga vi var. ^^ inson gick också himla bra där jag sjöng eve and mary och spelade ain´t no sunshine. nu ska jag njuta av min havrekaka, undra var hannah är och skriva med små bokstäver bara för att jag känner för det!

he never wanted your kingdom to rule

Godmorgon allesammans, idag är det torsdag och jag mååå. Fast ingemar värgar läsa, men jaja. :D mådde igår också, för utom när jag ksulle berätta för onna om hur mycket jag icke-mådde. då börjdae jag ickemå igen. men sen umgicks jag lite halvt emd min familj och läste saagaa. den verkligen snart slut, och bästast. allt går åt hell för huvudpersonen. that´s what he deserves!:D jag hatar honom. han går omkring och tror han är perfekt, men alltså...det är han inte. Han förtjänar inte sin flickvän. JHon rular och allting, och min sterio har damp så nu sätter jag på musik. Jag lät brendán flowers väna stämma fylla mitt öra. Han har tydligen jgort ett soloalbum. haftahaftahafta geeet.<33 han är ju söt som få, och dessutom en av få grabbar som lirkar sig in i mitt hjärta. vet inte ens varför. nä, nu räckere, goddag allesammans!

"ducka, jag kastar brybollar!"

Min syster lyssnar på paramore! Ja, hej, alltså. Hon gillar det, tror jag. :D och nu mår jag mycket mycket mycket bättre. Rubriken kommer ifrån vår godnattsaga, sagt av Calle. han är seriöst bäst. "jag saknar sjuan!" är en annan riktig klassiker. så sjukt bra han är!:D vi kommer sakna honom.

Efter det förra inlägget åt jag lunch med lilla agnisis och iv pratade om diverse saker innan vi skildes åt och jag hade matte och naturkunskap. det klarades väl av, och på esv:en höll vi mer på med we will rock you eller we will fuck you so mman också kan sjunga. det var oerhört oerhört tråkigt. Sen gick jag med syster lilla till sånggruppen och vi sjöng lars persson så huset skakade. vi skrev dessutom en egen vers, som står här. lyssna på låten för att få sammanhang.
Lars Persson har nu blivit min man
och jag kan väl inte klaga
för han gör alltid så gott han kan
för att lyckas mig behaga
vi har en son, han heter bill
och i min mage finns ett barn till
jag kan bli vred, han kan bli arg
det kan bli bråk minsann
men vad som än händer står jag fast vid, att han har så fagra ögonn!(två n för att visa hur man uttalar det)
lei!! (obligatoriskt slut. long story...)

Äsch, nu borde jag väl plugga en hel del. himla kul, verkligen.:D vad lyssnar sara nu på för skit?:o det låter verkligen inte bra. jaja, godnatt kära alla.

feel this pain it´s real it´s possible

Två deppinlägg på raken himla fint liv jag har. jo men preciiis.:/ jaj ag sitter på engelskan snälla ge mig ambitionen att jobba bara vid tanken på att göra något får jag kramp. det är itne ens en jobbig uppgift. men jag orkar inte. och så tänkte jag då bli glad genom att chatta med agnes men hon mår också dåligt tydligen. livet är så-himla-ra. precis. Nu loggade älskling in. hoppas hon mår bra. hoppas. undrar om jag gräver ner mig själv sådär som folk gör. jag tror det. isåfall borde jag gräva upp mig själv igen fast jag har ingen lust. det är ganska traigskt, tycker jag, och jag stavar som en kråka. en med issues. eller en drogad och dna-förändrad fjäril. vi hade en uppgift på svenskan som ledde till det. vi skulle skapa en uppfinning, och Alexander (?) skapade en där en sådan ingick. fast aron var bäst. han skapade en rakaparat för många med sensorer och allt. man skulle kunna raka sig på jobbet, sa han. och sen kommer det värsta: namnet ksulle baklänges bli nåt stört. så när man tyrcker på "reverse" ändras bokstäverna och maskinen mördar istället. detta med motiveringen "jag gilalr itne människor". han är en kryptisk person helt enkelt. Medans jag skrev det där levde jag men nu fick jag återigen lust att ligga under bänken och storgråta. hoppas det inte verkligen händer. that would suck if something. herrefuckinggud jag måste jobba. måste. verkligen...

tisdag, typ

Hejhej kära blogg, idag var det tisdag. Denna dag började bra med att jag träffade veronika igen och hon var lika awesome som i fredags. Yay. Sen träffade jag även agnes på förmiddagenf för lite snabb reunion och sen hade iv även en tre-reunion på eftermiddagen nu nyss när jag skulle få min jacka av tora. Vad har jag mer gjort? Haft dödligt tråkig esv och datakunskap där jag chattade med älskling. Orkeslös jävla dag. Typ…jobbigt att skriva. Varför gör jag det då, egentligen? För att jag typ måste. Eller nåt sånt. Och jag är förvirrande som helvetet. Eller kelly. Men ja, jag. Det är inte förvirrande där. Barahemskt. Antar jag. Och nu brode jag plugga, så ja. Detta inlägget var absolut ett av de bästa som någon någonsin har skrivit. Ja absoluuut. Äsch! Nog med ironi och skit. God natt.

every day is a new little adventure

Helluu!
Idag började dagen dramatiskt. så som ofta. Jag skulle öppna för the driver men kom inte ut, så ja...paniiik.:( så jag ringde pappa som halvvägs hem för att bryta ut mig upplyste mig om att det finns ett lås till. Ja, jag vet. låter helsjukt. men sanningen är den att ingen har berättat detta för mig. detta innebar att jag missade taxin, så jag blev körd till skolan.

vi började med spanska, som var riktigt konstig. Jag hade inte texten vi jobbade med och vi hade ingen lärare så jag gjorde inte så mycket, bara lyssnade påbildesteternas flummande och datorade. Felix fick höra det välkända "det var sånna som du som dödade bambis mamma!" och han svarade "jadå, och vill ni veta vad jag gjorde med henne sen?". Vi (ja, jag joinade också, undrar om jag skrämde dem?) bestämde att det skulle stå på hans tröja.:D

På ensemblen körde vi oh my sweet carolina, herregud vad svårt det var! Usch, så jobbigt så. jag och signe sjöng och frös ihjäl. sen åt vi lunch och hade svenska med tal och engelska med broadcasts. detta var trevligt, men sedan upptäckte jag att om man missar taxin på morgonen dissar den en på eftermiddaggen. Så mormor hämtade mig och vi åkte och åt max innan skrivargruppen. Denna var fucking awesome som alltid. vi skrev om filmer och jag gjorde värsta dikten om assbergers. jag är verkligen nöjd! Alla var riktigt konstiga som alltid och orden "sen aderar hon sparkar till hela balletten" säger allt. underbarigheter.:D äsch, jag sitter här och messar med älskling. vi är ogramatiska och konstiga, och vi tror att hon kan få hjärtatack snart. skäry! usch, tänk om det verkligen får det. ugh. då skulle jag bli jääädd. :( okaj, nu jag gå studya!

det obligatoriska morgoninlägget

Rubriken var allmänt nostalgisk, med referenser till "det obligatoriska tågkapitlet" ur mila. vilket i sin tur finner mig i köket i telefon med linsie om mila. nostalgin flödar efter gårdagen. från the gentiana age.:) ack så läskigt läskigt länge sen. tre år sen. frightening, damnit. men det var itne det jag tänkte prata om. jag tänkte itne prata om någonting. jo, jag lyckades öppna spotify idag. jag är så himla braaa. jättestolt! :D och onna har läst ut failboken! på tal om läsande så artar sig godnattsagan verkligen. ja, efter all turbulens igår fick jag lite saga iallafall. jättefint.<33 nu är Hannah itne alls gravid, och "Onna" är tillbaka med huvudpersonen. Det är frågan om det håller. jag är lite orolig! men det ågr nog bra hoppas man. nu ska jag snart ringa älskling, vilket jag ksulle ha gjort tidigare, men jag är en sån idiot så jag gjorde inte det. mvg till mig, typ. dagen har knappt börjat och jag fuckar redan up saker. äsch. skriver man up eller upp när man försvenskar dt sådär? fascinerande. jaja, det är skola idag iallafall. vecka 42. dramatiskt. typ. ;) om två veckor är jag på teneriffaaaa. bäst. och nu ska jag marschera bort från er.

heal this broken girl, and fix her messed-up world

Herregud vad jobbigt allt blev. Och det beskriver ändå ingenting. Allt kunde ha varit bra men det är det inte. undrar varför faktiskt. varför allt fuckas up. är jag så missanpassad? Det skulle ju vara lite stört. det är ju inget fel fel på mig. det är det inte. jag är itne konstigare än någon annan. så måste det ju vara. Jag måste lyckas intala mig att det är så för så är det. men jag orkar knappt försöka längre. kraftlösthet. vill bara inte just för närvarande ta bort allt det jobbiga är det en konstig önskan? Det går dock inte tyvärr, så jag vet inte vad jag kan göra åt det. duscha ska jag väl göra. äckliga jävla hår. och jag känner mig osm om jag stampas sönder under en sko typ. konstig förnimmelse. fast nu känns det lite bättre. tack alla människor som gör min dag endurable. tacktacktacktacktack.

livets mysterium

Det enda som gjorde denna dag uthärdig var vaniljbullar och att allt har löst sig(fast...ja...äsch ni fattar inte). Nu känns dock allt jävligt jobbigt igen för utom att linsie faktiskt är inne på msn, hör och häpna! man blir ju rädd! minns inte ens den sista meningen. och allt känns extremt extremt meningslöst. som om vad jag än gör så faller jag ner i helveteskapet. vem jag än försöker glädja. mig själv ska jag glädja hur man. hur? Det vettefan och hur jag än gör är det nåt som går snett. hatred...major hatred...

we´re unstopable now, top of the world sing it out loud

Emma, pringles från igår, gräddnougat, cola, Hannah och musica. värld vara bra. jag sitta här själv, alla andra vara se konserter. jag saknat skriva på hegrejiska, så ni få stå ut med. Dena låt låta som I do not hook up. den och burn this city. man borde göra mash-up på, jag tycka! jättekul, ju. jag bry mash-ups jättemucho. Om jag vara dålig person, och ni inte gilla, jag gissa jag kunna göra min egen väg. Vara cickel, nej jag mena cyckel, jag inte kunna exaltera er nå mera. Jag veta hon itne jsunga om cycklar, men det vara roligare! Och...ignorering är den nya bästa vän. Nej, det hoppas jag inte, jag har ingen ny bästa vän. det har jag aldrig haft, tror jag. äsch, vad blubblar jag om? Jag är inte ens på blubbhumör. känner mig bara allmänt otrygg och rädd. typ göm mig eller nåt. :( men det kanske ni inte brydde, så..ja.

jakten på den försvunna hunen

Efter ett snabbt samtal med 'lskling kom natta och hann knappt komma in förrän lukas kom ut. sprang ut, rättare sagt. kaus. :/ vi sprang runt med pringles och kattmat och bilnycklar. Lagom fint. Vi flydde sedan till stan där vi åt på saluhallen, jag köpte gräddnougat-marabou (varför har jag inte ätit det förr??) och gick sen hem i vinterkylan. Fick även en riktig chock, förvånande nog efter min reaktion på breakfast in america igår, av you´re beautiful. sprang bokstavligen därifrån. panik.:(:( usch. men nu är jag hemma, helt jävla slut och mår...dåååliiiigt.:( uuuuuuuuuuussssscccchhh!!

it´s like raaiiin on a wedding day

Ja, lite ironiskt är det allt att när förra inlägget skrivits började jag må förjäävliiigt och typ vilja dö litegrann. Skrattretande yes yes.:D men det blev bra ändå till slut, en massa nighttime textin med älskling och efter en hemsk hemsk dröm vaknade jag av sms från agnes. hon ville åka till malmö avec moi, men jag intek unna, för natta kommer snare än snarast.:D nej, jag vet inte varför jag började inlägget. bara för att bevisa ironin här i världen egentligen. den är enoooorm.:) och jag kan intelääsaa. godnatt kära människor, ha en bra dag!(fin mening)

jaaaaa!!!!

Haha, typ sådär känner jag mig just nu. Sjunger sönder huset inspirerad av idoltittandet. Alla var bra och musiken var i särklass jätteawesome. fast jag kom fram till att the knife inte borde sjungas seriöst. det är inte kul då, och far höll helhjärtat med. Han tittade med maj! Så sjukt coolt. Ännu collare är att jag just sjöng cowboy take me away i ogiginalversion. Inte för att ni fattar.:D och nu skrålade jag på samson och hade det bra. jag är nöjd. Fast jag blir alldeles slut i hela kroppen av det och angryness är inget ord kära sugarplufmairypojkar. ni kan itne engeeelskaaaa.:D och jag hör inte ingemar just nu om ni undrar. fast han pratar, men jagh ör honom inte. fail ingemar. undrar vem han pratar med. hahahaha så rolig jag är. ingen fattar! Nu lyssnar jag på breakfrast in america. jag kan! kan! kan! på riktigt! han är ju itne ens söt här. hallå! ska han inte bli söt. eh, nej, tydligen inte. förnekar jag det eller vaaad? Jag fattar ingentiing. :D och nu ska jag sjunga lite till, tror jag.:D siao!

no food in the hooouuuseeee

Fredagen började bra med att jag träffade en riktigt awesome tjej. Saras kompis, tydligen, konstigt eftersom jag inte känner Sara. Denna människa och jag pratade om en massa kul saker och dettotalrulade. dagen kunde bara bli bra då ju!
sedan hade jag matte och efter det simmade jag med tatiana. Extremt avslappnande och meditativt. I detta tillstånd gick jag och åt lunch med Signe och Michelle och sen gemu som var allmänt flummig. sen slutade jag, typ. tränade lite vägar med åse bara. nu är jag hemma i hemmet och ja...det var välan trevligt!:D så nu ska jag nog gå.

min tå gör ont!

Det är saras fel. hon slängde ett paket russin på min lilltååå! :( visst är hon hemsk?

efter att lektionen slutade åt jag lunch som jag spenderade med Hannah, Frida och Josefin. Kören blev avklarad och jag var hööööög som ett hus hela lektionen. snackade brittiska och skrattade som en idiot.:D sången och gitarren gick också bra, jag sjöng lady och även samson och sedan testade vi en ny låt som hette eve and mary och på gitarren spelades aint no sunshine. oj, vilken störd mening! jaja. :D

Sen blev det...jobbigt. Min taxi bestämde sig för att släppa av mig på en helt annan väg än min egen, så där stod jag vid en jävla grind. lyckligtvis känd tjejen som bodde där mig från tuna och mårten, så hon visade mig hem. tack till henne.:D så när jag väl kom hem bakade jag muffins med min kära syster, drack den överblivna colan (det fanns cola i dem!!) och hade det allmänt jättetrevligt. min dag har varit bäst, helt enkelt.:D

from school, published now

Hajhaj!
Nu är det matte och jag börjar på mitt inlägg som jag väl skriver klart i eftermiddag. Har ändå för mycket ångest för att räkna och dessutom är mina uppgifter udda och olika alla andras. Ingenting fattar jag.

Igår var minst sagt en lång dag, och tidigt började den med skola. Inte tidigare än vanligt, så varför jag skrev tidigt vetefan. Aaaanyway, dagen böörjade med…nåt. Oj fint extra ö. jo, den började med tal. De var ganska trevliga, har jag för mig, och på engelskan ”jobbade” jag. Jag är inte ambitiööös. 

efter lunch var det matte och sen naturkunskap ångest ångest ångest. Har inte mått sådär dåligt på länge tror jag. Vi skulle ha redovisning ifall ni undrade. Hemskt vare. Sedan var det esv som var rätt okay. Först hade iv allsång på we will rock you vilket var ganska kul (eller också rä ajg korkad, ävlj själva vad ni tror) för sen skulle vi göra det på lektionen också. Det var jätteroligt.:D sedan var det sånggrupp med min kära syster och mindre kära (hon kanske är kär förresten) Sofie. Vi sjöng I say a little prayer for you som var hööög (och så jävla förvånad jag blir).

Sen hämtade pappa oss för vi skulle på galakonsert. Vi gick och åt på burger king (och vid det minnet blir jag lite lätt euforisk, för jag är hungrig) och sen köpte vi godis innan vi gick för att se detta. Mamma var med i värsta körgrejen med typ 500 personer (456, om någon är intresserad) om ni inte hade hört om det. Vilket ni ju omöjligt kan ha.;) jaja, vi tittade på detta och Björn Kjellman var där!! Han är min idooool. En av många. Han är känd för att kunna alla deltag i eurovision någonsin och jag sa till Sara ”är du med på att ropa ett år?” men det varh on inte. Sen bad han om ett istället, men ajg skrek inget. Men han är så sjukt bra och cool och framförallt rolig!
”här är trumpetarna: Johan Eriksson, Simon Andersson, Rasmus Andersson och Per Ivarsson!”(jag kom ihåg alla utom eriksson så jag kallade honom johan, sorry man!)
*klappande
”vilka tradiga efternamn ni har! Ivarsson lir liksom tjoho! Ni måste antingen skaffa ett artistnamn eller gifta er med invandrare.”
han dömde även ut roger andersson (på Sara-skånska, itne för att någon vet vad det är) och Fredrika Persson för samma sak. Underbart.:D Sara och jag hade även roligt åt ordet ”strövandes” och en massa annat. Nu tänker jag sluta min mattelektion och äta lunch, jag hann klart med inlägget! Vad cool jag är. Men nu kan jag ju fortsätta tills vi slutar. Fuck maths everybody.:D eller gör inte det. Men ni fattar. Snart är det maaaaaat. Jag svälter. Som jag oftast gör. Juliet sjunger i mitt öra och alla pratar omkring mig. Misstolka icke. Oj, där kom det musik från nåt hörn och vi slutar om 2 minuter säger patrik. Tack patrik. Nu kom läraren in och hämtade ut Adam. Han skulle få veta hur det gick på provet. För mig gick det helt okay. Vg. Fick även vg+ på naturkunskapen. Yay.:D alla engagerar sig i spykens purjolökslek. Alla ska, som jag kanske sagt, döda varann med purjolökar och bananer. Kalleogge (undrar om man stavar det så, det är så roligt så jag var tvungen) ska döda någon. Nu är det slut, vi ska gå och äta. /Tatiana ja hon skrev inte hon sa det. God dag!

synden

såhär går det nkombinationen ångestångestångest, uttråkning och att överdriva svaret på en fråga i vem vet mest.

Synden var 6 år när jag föddes. Den hade redan börjat lekis och kastade kritor omkring sig som det missfoster den var, medan jag fortfarande låg i min vagga och skrek. Detta betyder att jag inte kunde kväva den i sin linda eller krossa dess ömtåliga babyskalle med mina bara händer. Visst kunde jag ha hindrat synden från att bli eldre; men jag kände den inte till namnet och var för liten för att göra någon skada. Jag såg inte ens hur den infiltrerade mitt hemland och gav omgivningen en snedvriden bild av mitt folk. En arisk vålnad som växte sig starkare, så var den och inte förrän jag fylt tolv hörde jag talas om synden. Då hade den blivit myndig och satte hårt mot hårt, men förlorade och gav mig frist. Men vad skulle jag göra? Jag visste inte, så jag förnekade all kännedom om synden så länge att jag glömde den helt. Jag skrattade åt den, det var allt. Nu är synden tjugotvå och har slutligen slagit oss medvetslösa. Då först erkänner jag den, och detta uppförstorat å det grövsta. Synden är egentligen bara en vilseledd själ och en åsikt liksom alla andra. Det är bara så svårt att veta att det finns folk som tror att det är synden som har svaret, och att jag är likadan. Jag har slutat försöka ta livet av synden, istället låter jag den ta självmord för egen maskin.

nu kan jagi nte göra radbrytningar i den som det är i originalet, för jag kan itne läsa, men så är det.

knockin on heaven´s tisdag

Idag började då dagen med esv, då vi spelade i ensemblesak. Jag och Karolin(Carolin?) klämde i med stämsång, och tävlade i awesomeness. Vem som vann kan ni själva lista ut.;) S

sedan var det svenska när vi hade tal. Alexanders tal var helt underbart, det handlade om hur bra allt skulle vara i lund om det blev globalt uppvärmt. "katedralskolan skulle vara den bästa djurparken!" sa han, klockren osm han är. .:D total awesomeness! sedan var det lunch då jag umgicks med Vera, Signe och Michelle. Det varj ättetrevligt och sen fotade iv oss, hade datakunskap och slutade. nu sitter jag här, glad osm en glading med magen full av bullar och bramående. antar jag.;) har itne känt efter riktigt. gör inte det så mycket. och nu går jag.

jag älskar dig brorsan!

Tisdagsmorgon, bara tre helt okay lektioner och sen frivillig spanska så jag åker hem redan lite efter två. The world is sorta sweet, don´t you think?:D och det börjar dra ihop sig för oss i godnattsagan. Nu har huvudpersonen dumpat "Onna" och "Hannah"(fast hon heter ju så) är gravid så det stänker hit och dit. Calle är en underbar pojke, som sa citatet i rubriken. några andra godingar är "inte ens om ajg vore bög?" och "men jag kan ju inte ha sex med henne!" hör ni vilken spännande saga? jag kommer sakna den!:D kan någon komma på vad vi ska läsa efter den, för den slutar snarast!:( äsch, nu ska jag sluta gagga med er som en annan gaggare. ni kan gärna gagga tillbaka lite, men nu ska jag ringa och väcka min älskling och se om hon totaldissar mig eller inte.:D

thank you, for being who you are

Av alla dagar att ringa mig å så väljer du den här. Din timeing är helt jsukt bra, I hafta say. En dag när allt känns allmänt konstigt i alla fall på min sida av relasionen och som dessutom har haft castle-tendenser värre än under hela tiden sedan jag begravde det. thanks a lot. it totally madem y day.<333333333333333 and yeah, my day...was fine. wrote about Satan again on the writing, sang and had fun on the ensemble and lived through it al. goodnight everyone!

ny vecka, ny ångest, gammalt liv

Måndag. Ny vecka starting right now. Ska mest svara vispen: jodå, det kan jag väl, men det funkar bara om man är väldigt väldigt trött. Sjöng fem låtar, men hon somnade efter två och en halv tror vi. Jaja, denna dag g[r alltså. Ensemble idag, nåt jag sett fram emot. det enda.:s jag ser inte fram emot nåt annat whatsoever. känns bar jobbigt allting. om ni undrade. allt känns bara jobbigt som sagt. jag är förvirrad. Nej jag får ju itne ur mig mer eller hur?

video of the week, vecka 40

visste inte vad jag skulle ta så blev min version av imagine. enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=CFrK_vC0XSk

precis som ajg sa blev det

rubriken är en kortversion av inlägget. Dagen blev skit. Verkligen. Känt mig allmänt värdelös, instängd, klyvd och orkeslös i olika random etapper. Tänker itne lägga ut texten, lägger bara upp en omskrivning av need you now med olika klockslag.
"it´s a quarter after one, I get nothing done and I need you now!
it´s a quarter after two, I´m in love with you and I need you now!
it´s a quarter after three, you belong with me and I need you now!
it´s a quarter after four, I´m standing at your door cause I need you now!
it´s a quarter after five, I am still alive but I need you now!
it´s a quarter after six, I am getting tix cause I need you now!
it´s a quarter after seven, you fell down from heaven and I need you now!
it´s a quarter after eight, I´m a little late but I need you now!
it´s a quarter after nine, won´t you give me any sign cause I need you now!
it´s a quarter after ten, we go from if to when and I need you now!
It´s a quarter after eleven, you...fell down from heaven agaiiin and I need you now!
it´s a quarter after twelve and I might drown myself in some älv if I don´t gety ou now!

cause none of it was ever worth the risk

Godmorgon allesammans, här sitter lilla jag. Känner mig som ett litet söndagsfetto där jag äter godiset från igår, och nu smsade Hannah mig. Jag sjöng för henne tills hon somnade inatt så hon undrade när vi la på.:D genialiskt, I hafta say. Mer än så har inte hänt, typ. Dagen har precis börjat och mer lär seriöst inte hända heller. så sjukt tom helg. sen när är jag i behov av aktivitet??? det skrämmer mig nåt sjukt enormt.:( för jag har inte så mycket aktivitet. hur gör man för och skaffa det, egentligen? strange. jaja. Söndagen glider fram i snigelslemm och hur jag än älskkar sniglar så är det itne en bra sak. ska nog till och med plugga idag. haha, yaaay.;) nej, vetnivad, wasteinlägg!

saker man kan skriva

-de skrek just utanför här så jag fick slag.
-man kan sjunga säkert! på skånska, och det blir riktigt bra. med mina mått mätt.:D
-min fina huvudklang är död, fast enligt mig har jag aldrig haft någon. n u har jag det iallafall inte.
-cola är goot!
-slutar med en sak Sara sa. Ni vet den där barnvisan...tingelingelinge tåget går, ut i vida världen. den som femtio öre har får följa med på färden. ser ni ungarna framför er? Vad ska nu biljetten kosta!!!
(du tog så himla lång tid att skriva det, så jag gjorde det istället)

october, october, the summer is over

Fast det känns inte, för idag är det varmt och jag har viart på stan nu en kortis. Mamma och hennesstora galakör skulle nemligen ha flashmob och sjunga opera på torget. Det vad ganska...random och trevligt.:D sen åt vi lunch och jag och sara gick omkring och var konstiga. Eller mest hon. Jag kan inte. Hon anklagade mig för att ha slagit henne två gånger, fastän jag bara pillat på hennes hand. Då fick hon slå bort mig och därmed slå sig själv, och sedan slå sig själv för att demonstrera! Ja, jag är så jsukt hemsk! hon skrålade jagm år illa och vi kom fram till att chokladboll är vår favoritkaka. alla tre. sen åkte vi hem och Sara uttalade sig djupt. "snöret snöt sig runt pedalen" sa hon, och vi berättade att man inte kan säga så. sen sa hon det om allt. "men pappa, du är du. och jag är jag, och emma är Emma. vi snyter varandra!" som om det hade någon logik, liksom. jag fattar ingenting, och nu ska jag lämna er i min munterhet!

lördagsförmiddag

Informativ rubrik, tyckte jag.:D just nu sitter jag här med en sovande Hannah i luren. det är iallafall vad jag tror. för hon sa inget när jag kom tillbaka. hon väckte mig imorse för atth on hade mardrömmar, söt som hon är.:D igår lyssnade jag på hennes familj när de pratade gotländska (hela seriöst...) och var allmänt awesomeiga. sen läste hon saga som var lika spännande som alltid och sen sovade jag som en liten stockis. det var mycket trevligt, och nu läste jag nyss ett mail som hon skickade typ...imorse när hon skulle titta på film. sweet.:D och vad kan jag mer häva ur mig? Ägg, men de vill ni nog inte ha. i ordväg kanske. men jag vet inte! äsch, jag går och tömmer diskmaskinen iställe. godnatt!

I must have thought happy thoughts

Lyssnar på en reginalåt som ajg vanligen inte lyssnar på, vilket alltid är kul. den är hela akapella och väldigt söt.:) jag fryser och sara öser på cranberries där ute. Drogad brud ska det vara, folcs!:D eller hayley, som det är nu. denna låt är tydligen min, säger älskling. henne pratade jag med för en stund sen och hon var söt och sjöng en massa fint som vanligt. Igårkväll läste hon andra delen i "du är bara ett jävla ligg Hannah" för mig och vi kom fram till att Olivia är Onna, Lisa och Amina och Olivias kompis givetvis är Linnea. Det blir mycket roligare om man gör sådär, har vi märkt, så vi gör det hela tiden. Och allt jag ivlle ha var du. ¨år mig att tänka på all I ever wanted som ju går nästan exakt likadant, en riktig emma black-låt. all she ever wanted sjunger jag nu för tiden. Jag skrev en emma black-cover när jag sprang idag. "I kissed a man and I liked it, the taste was quite hypnotising. I kissed a man just to try it, and now I´m scared of Kylie" ja nåt ska man ju göra! jag fryser jättemycket och snart börjar idol. fast det är ju ett tag kvar insåg jag. lite deprimerande. just det, nu kom jag på vilken låt detta är. nu luktar mitt rum sara, förövrigt. om någon ville veta, och mina tår gör ont för att jag knäcker dem för mycket. normalt eller hur?:D nej, nu avlägsnar jag mig, fick bara en sån lust att blogga litegranna.

återigen: jag svälter!

Ja, som ofta är jag hungrig hungrig. Usch. Borde äta nåt. vad ska jag äta?:( Jaja, idag har alltså jag varit i skolan. Fick världens bästa driver imorse. jag öste ur mig en massa hemskheter om mitt liv och han undrade om jag skulle krocka så jag ksulle slippa. han ville också att vi skulle bryta oss in på ett gym och sno ett löpband till konditionstestet och sen frågade han om jag inte möjligen hade feber. Han var bäst.:D sedan skola då. matten var lätt men sen sprang jag. uuusch. mådde iiiiillaaaa!!! Lunchen åts och gemun var flummig för Hannah pratade en massa och vi hade det allmänt trevligt fast jag failade på min plankning. sen var jag hos tina, och sne kom jag hit. spännande va?

what should we do with a drunken halo?

Dagen började draaaamaaatiiiskt. Lukas rusade ut när jag ksulle hem och jag, smart som ajg är, lämnade honom ute och åtke iväg i panik. Mormor släpte in honom igen medan jag åkte taxi med en kille som under hela resan lät som en upphätsad ko. Liksom, som om det behövs mer hemska saker! Men dagen bestod sen av spanska, matteprov, k;r (där kom rubriken från), lady på sången och gitarr som slet upp mina fingrar. nu kom pappa hem!!

I´m just a simple girl

Ibland påminns jag om meningslösheten i det jag håller på med just nu. Bloggar alltså. Inser det när folk skriver att de har tid, men inte lust. då skiter de i det. jag kan inte. jag får så dåligt samvete. och inte fan vet jag varför. ingen skulle sakna det om Nessa Rose tog sitt sista andetag. I would, so I guess that´s why. men jag mår extremt dåligt, och det kan ju vara det som gör att jag blubblar som jag gör. kunde skriva ett riktigt ebba-inlägg där ingen fattar nåt om jag ivlle men nä det blev inget med det. Jag önskar att du läste vad jag skrev här. men jag fattar ju att det är bäst för alla inblandade om du låter bli. det gör ändå ont. och det låter som om brendan sjunger om bridgets mamma i systrar i jeans i den här låten. spanska kan han verkligen inte heller. det var ju relevant! äsch, vad ska jag sitta såhär för.

lyckan är en sälsam fågel-anna gavalda

Den här boken handlar om en massa franska folk, så det kan bli rätt felstavat. Jaja, den handlar alltså om Charles som bor med sin sambo och styvdotter matilde. Han lever ett väldigt hemskt liv, eller väldigt tomt. med flygplatsen som andra hem och allt möjligt. Men det finns en massa minnen i boken som får honom att delas upp i två; en i första person som tittar på den andra som står i tredje person. Ganska genialiskt. I boken beskrivs han barndomsvän och hans mamma, som han var ganska...förtjust i. senare, när man tror att den är slut, väntar en härlig kate och en massa ungar på en! underbar bok!

he´s alive, oh he´s alive, he´s alive and I´m forgiven heaven´s gates are open wiiideee!!

Det går inte att blogga och jag har en plankning att göra men vet ni? Han lever! Min Ingemarälskling lever andas och han funkar! Fuuuunkaaaar! Fast jag inser nu att han har samma problem som förut innan han gick sönder. Ojdå. Det måste jag kolla upp. Men jag är hööög i alla fall. Sa just ”nu blev det morgon” jätte begripligt. Men det var det, för jag lyssnade på time is all around. Sen hade jag en lång monolog om användning och att alla tror att jag är besatt av våldtäkt i mina böcker men tänk, det är jag inte. Det är alla andra som itne fattar. Det förekommer faktiskt bara tre våldtäkter, och en är inte ens nedskriven! Den hände, i alla fall. Fast Tindra säger förresten att det är en massa. Men hon vet ju iiiingentiiing. Hallå, liksom. :D och jag har still en plankning. Jag vill inte. Ivll inte. Vill fan inte. Plankningar ger mig mer ångest än allt annat arbete sammanlagt. Seriöst. Orkar inte plankningaaaaaar. Jajaja, nu ska jag sluta tror jag. Men är bara så lycklig att jag kan! He´s aliiiveeee!:D:D

grattis!

Vet ni? Vet ni? Nej, det vet ni inte. men det gör jag! Nessa Rose, denna vackra blogg, fylde år i torsdags! hur många år tror ni? 3! 3 hela år! awesome! Jag älskar henne jättemycket, jag kanske är den enda men hon är seriöst en riktigt bra vän. jag älskar dig nessa darling!!

and hey, Stevie, you did not bother me! not in any way! I enjoyed your comments, you know. :D in a non-loving way. and agnes, confution??

If i hade an enemy bigger than my apathy I´d have won.

Tre långa hemska dagar. Kanelbullar, idol, sång, en ängel, en bra mamma, lasange...ja, det låter ju bra. det är det inte. låg apatisk hela dagarna och idag hade jag mensvärt så låg här och bad om död. typ.:D det är varmt och ge mig en bulle! de är goda. hur ska jag kunna läsa om stjärnor med den här talsyntesen egentligen???

cajsas värld-cajsa ingemarson

detta är en bok av hon i på minuten, med en massa krönikor om random ämnen. Den var extremt underhållande och allt det där, men alltså...om man bytte ut namn och svenska saker...det låter som marian. är alla kvinnor likadana här i världen? Skriver de likadant? Tänker? Jag vet inte men det verkar ju så. odd!

too much love will kill you

Nu har jag först fikat med en galen och knäpp natta på marthas och det rulade. Hon sjöng random låtar och var allmänt mystisk, men jag tycker om henne ändå!:D och sen såg jag chapions of rock! Ingen visste vad vi skulle se, men det var en queen-konsert som hette duga(inte)! Texterna var fina, folket var skillat, Alinia sög på sin lysande pinne-grej och jag sov nästan fast det rulade. Alla frågade om jag hade smsat med hannah hela föreställningen. inte ens jag, liksom.:D äsch, sömn.

eloquence och jag

Ja, alltså, som ni kanske har gissat är ingemar jättesönder och boroken och kanske döende eller död. Jag är ingen doktor så jag vet inte. Fan, detta är svårt.

så i torsdags gick han sönder på bmorgonen men jag klarade mig. umgicks med hannah och hade det allmänt typ trevligt. igår med. Då hade jag även inspark och sprakade på mina vännner. vi hadem iniinspark. jag, anges och tora. vi såg hitta nemo , åt godis, drack cooolaaaa, såg lotta på bråkmakargatan av allt vi kunde se och sov. vi läste även sagor som vi kom på. agnes läste "the rose pettle that wanted to see the world", tora läste "the story of the chokolate bar that wanted to be eaten" och jag läste "the random sotorry", "the story of the new creation"(jesus on the right side of God and gandalf on the left), "the strawberry plant that always lived" and "the sleep star". jag kom verkligen igång!!

Imorse vaknade vi och vi åt croque-monsieur och juise. nu ska jag äta och sen med natta. wish me luck with this frightening new jaws version(11!)

RSS 2.0