every day is a new little adventure

Helluu!
Idag började dagen dramatiskt. så som ofta. Jag skulle öppna för the driver men kom inte ut, så ja...paniiik.:( så jag ringde pappa som halvvägs hem för att bryta ut mig upplyste mig om att det finns ett lås till. Ja, jag vet. låter helsjukt. men sanningen är den att ingen har berättat detta för mig. detta innebar att jag missade taxin, så jag blev körd till skolan.

vi började med spanska, som var riktigt konstig. Jag hade inte texten vi jobbade med och vi hade ingen lärare så jag gjorde inte så mycket, bara lyssnade påbildesteternas flummande och datorade. Felix fick höra det välkända "det var sånna som du som dödade bambis mamma!" och han svarade "jadå, och vill ni veta vad jag gjorde med henne sen?". Vi (ja, jag joinade också, undrar om jag skrämde dem?) bestämde att det skulle stå på hans tröja.:D

På ensemblen körde vi oh my sweet carolina, herregud vad svårt det var! Usch, så jobbigt så. jag och signe sjöng och frös ihjäl. sen åt vi lunch och hade svenska med tal och engelska med broadcasts. detta var trevligt, men sedan upptäckte jag att om man missar taxin på morgonen dissar den en på eftermiddaggen. Så mormor hämtade mig och vi åkte och åt max innan skrivargruppen. Denna var fucking awesome som alltid. vi skrev om filmer och jag gjorde värsta dikten om assbergers. jag är verkligen nöjd! Alla var riktigt konstiga som alltid och orden "sen aderar hon sparkar till hela balletten" säger allt. underbarigheter.:D äsch, jag sitter här och messar med älskling. vi är ogramatiska och konstiga, och vi tror att hon kan få hjärtatack snart. skäry! usch, tänk om det verkligen får det. ugh. då skulle jag bli jääädd. :( okaj, nu jag gå studya!

Kommentarer
Postat av: helen

men du, det där låset har du ju använt tusentals gånger, från utsidan.........

2010-10-20 @ 13:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0