dead and gone

Sover typ. Men fin dag. Hade vikarie vid namn Karolina, vi hade engelska och jag skrev klart min analysis a v anna. Sen svenska med retorik och matte och massa prov. tvååå. De sög jag på, eller kanske. jaja. sen köpte jag glass med Karolina och jag kände mig tjock. sen sånggrupp där jag fick veta att sofie gillar wt och sen pizza med natta. Vi köpte choklad, gick hem och sjöng oss varma. ditt kvarter går och gick runt runt i mitt huvud. och jag är så trött så jag går av. vill inte ringa färdtjänsten! jobbigt!

till en mycket (icke, tyvärr)speciell pojke

Hi Stevie!
Wow, I´m so impressed that you learned swedish just to comment and read my blog! That´s just so adorable! Although, I must say that no matter how much mcr you quote (a band that I don´t really like, btw, so if it meant some kind of statement about how you could replase Hannah (Agnes disagrees) it did not work) you will not ever be able to...eh, yeah, you know. Move on won´t you?

in other news så har jag tittat på idol och alla rulade. nu tänker jag sova som en idiot.

so-frikking-cold!

Ganska hemsk dag idag. Fast staffan spelade country och under ytan på esv:en. sedan mådde jag ofattbart dåligt hela dagen. kylan och sorgen och whatnot höll på att kväva mgi och jag hade lust att kväva/bitchslapa/skrika åt Tatiana av ingen anledning alls, fast hon gav mig choklad. Hon är extremt snäll. min extas av denna choklad var enorm.:D efter tre balerina och en vilostund mår jag dock bra, och nu är det mat. sne pluggggg.

himla fint allt ändå

vilken lång och fabulös dag! Länge sen ag använde det ordet kände jag nu. Den började med spanska, som sög. Men sedan var det ensemble, vilket var något av det roligaste någonsin skolv'g. Vi körde smooth operator så det dundrade. Karl-Oskar rockade stället med sin saxofon och jag och signe var amazing med våra stämmor. Detta gjorde helt klart min dag!

Efter lunchen var det svenska där vi fick se treorna göra monologer. den första handlade om några konstiga människor i olika åldersperspektiv, den andra var någon form av ångestskildring (som hämtat ur failboken!), den tredje beskrev ett skäppsbrått och den fjärde en kille (tydligen) som blev våldtagen. dramatiskt! allmän kärlek på det! som karl-oskar sa "detta brde vi göra om!" lagom konstigt. På engelskan skrev jag en lyric analysis på anna, eller hann knappt börja. Den blir nog bra tror jag.:D

sen åktejag hem och regina säger halleluja åt att taxin kom rätt igen. inte en enda försening hittills! då ringde jag älskling och hon berättade om sin engelsklektion som hon gjort om till vsd. försökt. men hon visste inte vad virginia eller simon hette så det blev fail. de heter alltså virginia och simon, så du vet. inte för att du läser...

på skrivargruppen hade v i trevligt, Hugo fick mig att skratta hela tiden som den sadist han är och jag hade det trevligt. vi skrev om en iskvinna, osm jagkänner mig som nu. fryser som fan. vill bada! hinner kanske men tror inte det. jaja, plugg awaiting!

slightly very tired

Måndagsmorgon. helt totalt neutral. känner ingenting, fast inte på det där tomma sättet. gör bara inte det. blev ingen video igår för internet försvann. och ja varför började jag detta wasteade lilla inlägg? känns inte ett dugg lönt. lukas, kan du ta det lite lugnt eller? du bara flänger hit och dit. och du ska låta bli min klockis! den är itne diiin! nää, men alltså, lägg dig ned nu för helvete. eller sätt dig ned. eller stå stilla. blir ju trött av att titta på dig! eh, jag skriver om min hund. :o nu kommer han in hit igen. snart går han säkert ut, när han har slängt sitt äckliga ben på golvet för hundrade gången. inte hans ben det som sitter fast, alltså. det skulle ju vara lite lagom yberfresh. jag lyssnar nu på mig själv. det låter skapligt. usch, vad jag kände igen mig i den här låten när jag sjöng den. och nu komemr hundfanskapet in igen som den osaliga ande han i sanning är. sov! det gör ju hundar typ jämt hör man. och jag låter ensam som stryk, och fick det här inlägget långt på nåt sätt. jag ändrar refränge! vad roligt. nej, nu ska brendn flowers hälsa dig på din väg. hejdå!

lagom lost

känner mig svimmfärdig av trötthet. Seriöst. Öhöhö. Känner mig dessutom väldigt tjock, och varm, och ser inte fram emot dagens massage. vill sova, och ska nog göra det också. snart. faktiskt. jag simmar omkring i sirap och lyssnar på rechels holiday fast varför skrev jag det på engelska när jag läser den på svenska? jag är konstig. de bakar, och rechel gnäller. nu dricker hon te och undrar vad hon gör här. det gör väl alla ibland. nu springer hon runt och förnekar sin existens, eller sitt drogmissbruk men det är väl egentligen samma sak. hon existerar för droger. Så sjukt tragiskt! jaja vad ska jag mer säga? Sen sist har jag pratat en massa med älskling när hon köpte "damn suckers" (damsugare) och hade allmänt trevligt. nu åker hon hem eller nej inte hem, till huvudstaden. alltså, rechel är så sinnessjukt bortskämd!!! "ingen kan ju förvänta sig att jag ska klara mig genom det här utan droger!" uuuugh. nej, godnatt med er.

draaamaaa

Gårdagskvällen var jättefin. vi hade deeeptalk och pratade om en massa saker. detta blev upptakten till den värsta natten i mitt liv. säger bara att jag aldrig har hört nåt liknande,eller känt nåt liknande. holy shit. kan inte säga mer men alltså herregud. Så vid halv elva kravlade jag mig upp och pratade lite med älskling igen inann jag gick bussvägen med mamma. jaja, ville mest säga hej. jag mår väldigt bra just nu.:D

matolja

Jag är hungrig, och Hannah gick just och tittade på afv. onna har vi dissat himla osermoniöst. innan dess hade vi fortsatt sångcirkel, sötisarna spelade dataspel och jag blev maserad igen. det gjorde ännu ondare än igår! jätteont, gjorde det. har typ femtioelva knutor på båda benen, tydligen. jag måste gå till en riktig masör och allt möjligt. jag vill inte! jag och Hannah har också diskuterat vänner i skolan och oj vad hon skriker! varför skriker hon? hon sjunger. vad sjunger hon? det lät bra, fast det inte ser ut så in da blog dårå. all the pretty faces klingar ut. fick vänta en stund på en bra låt eller leta menar jag, men hittade nu en annan av dem. vad kan det tänkas vara för en? En gitarr skriker eller det är minst två om inte tre alltså. den ena är till vänster och den andra till höger. sånt är coolt. oj, killen går upp högt. han är braaaa. kommer inte på vilken det här är. losing touch? kan det vara det? han säger iallafall åt mig att ta av mig huden. lagom ofresh. där kan jag ju stå och blöda. nej, jag byter nog. move away är det! det hjälper dock inte. tog en nanan med samma eminenta band. den verkar inte heller så bra. tror det är den med horan. joy ride, heter den ja. handla om hora. fan, vilken låt ska jag ta till min lyric analysis? hjälp mig!!! inte för att någon kommer göra det. jag svälter! ska nog gå och skaffa fram lite pringles åt min svältande själ. svälter min själ? den kanske har fått för lite kärlek. hahaha, han använder ret-melodin. ni vet nog vad jag menar. lite svårt att ta den här låten på allvar alltså. mitt hår är långt, och nu får det räcka.:D

you la-la-la-la-lied!

Emma har spenderat sin dag med onna och senare älskling. Jag och onna hade sångcirkel och hon andades konstigt,uttalade paramore paramåår och allt var konstigt. sen anslöt sig älsklingg och vi har lyssnat på musik och blubblat och nu har vi sångcirkel igen. Onna har skrålat muffins och jag later on, Hannah sjunger nu if u see kay. det låter bra, och ni slapp mitt emoinlägg jag kan itne läsa och nu onna sjunga they smoke alot. hon är duktig. :D:d nu jag sluta, godnatt.

damnit!

jag är trött!!! och mitt inlägg försvann! Dampdator som har virus fast inte. Ikväll såg jag då gårdagens idol med fmailj när de lagade mat som jag knappt åt och bakade muffins. sedan sjöng jag en stund och sen såg jag nytt idol och blev maserad. inte konstigt att jag hade ont, så många knutor som jag hade/har.:o sen såg vi se upp för dårarna. den gick på tv men jag kom på att vi hade den så vi såg den snabbare. yay. vi översatte även turkiskan som Hannah och Rebecca gjorde för någon dag sen. "dansa salsa och shakea loss och äta rollokola den snälle mannen/i jerusalem(undesided)". nu tänker jag ringa älskling en stund och sen soooovaaaa.

lyckligtvis har ja en motorsåg

Hajhaj!
Gårdagskvällen bedrevs till stor del i telefon med onna. Plinkade även på ett elpiano vi har hittat som nu är min nya buddy.:D min plankning gick dock åt hell. Jag fick även veta att pappa fått en grej som man kan överföra band till datorn!! Fattar ni hur jag har väntat på det hääär?? Awesomenesss!

idag började jag dagen väldigt trött med meditativ matte (där rubriken kommer ifrån) och idrott där jag var helt awesome inte. god lucnh och gemu där jag mådde dåligt och sen träffade jag tina. jag har inte å mycket mer och säga denna fredag, två citat och sen lämna.

onna: as-awesome! (hilarious när man säger det)

tatiana: nu måste jag hålla hårt i dig, så du inte skolkar!

för övrigt känns detl ite omeningsfullt att blogga nowadays. when u don´t read. but I carry on. it´s me.

wait, I´m just gonna crush everything!

Lagom awesome dag. Började med kör i skolan där vi sjöng vår haiti-låt. Det var fint och fyrstämmigt och jag flummade med alla konstiga sopraner i c-klassen. Sedan åkte jag och åt lunch på meriten med mi nfar, vilket var extremt gott!!!

Sedan åkte jag hem till Tora och där träffade jag både henne och lilla purplegirl. Vi (de) bakade darkside cookies och några mystiska havrekakor som blev lite misslyckade men goda. Vi diskuterade allt möjligt i ganska lång tid (:o) och sen gick vi till stan och köpte colaaa. Sen träffade vi på en halo som bestämde sig för att joina så vi gick alla fyra till botan och piknikade. Halo gjorde oss generade och vi sjög this is the life och it matters so me samt bunnies så det skakade. sen gick vi till toraungen och åkte hem. jag alltså. och Hannah sarar inte. och min fot gör ont. och hur plankar man en låt om man inte kan spela????

organiskt kaos i vardagen

Organiskt kaos i vardagen
Emma Rävås

Det finns många saker man tror att man aldrig kommer att göra. Det varierar ju en del från person till person; någon kan tycka att det är fullt naturligt att sjunga mitt i gatan, medan en annan aldrig skulle göra så. Denna person kanske istället springer maraton utan att gnälla, vilket för den sjungande verkar sjukt. Ja, jag tror ni förstår vad jag menar.
En sak jag, som blind och allmänt okonstnärlig, aldrig trott att jag skulle göra var att gå in i en bildsal igen. Under hela grundskolan kämpade jag mig igenom bilden, försökte vara positiv och ta emot de ”anpassade och roliga” uppgifter jag tilldelades. När jag och min mamma var på öppet hus på spyken, där jag nu går, varnade hon mig för att gå upp till bildsalen på grund av alla trappor. Mitt svar blev ”det är lugnt, vad skulle jag göra där?”. Inte visste jag att bara några veckor efter skolstarten skulle jag hamna där igen. ”Eosvecka” kallas det, vilket är en förkortning för estetik och skapande. Egentligen är det en vanlig kurs precis som matte eller något, men så känns det inte och det skulle jag snart upptäcka.

Redan första ”lektionen” hölls där uppe, så jag fick allt vandra dit. Min motsträvighet var total och lättades inte så värst av att vi tvingades ta på oss klänningar i form av sopsäckar. Det är ännu en sak som jag aldrig trodde skulle hända mig så länge jag levde, men sånt ska man väl aldrig tro antar jag. Så där stod vi, ett gäng kreativa och underliga ungdomar, iförda sopsäckar och väntade på instruktioner. De lyste inte med sin frånvaro i särskilt många sekunder och bestod i att vi skulle ”måla våra inre porträtt”.

Hittills i den här texten har tre saker jag aldrig trodde skulle utföras av mig nämnts. Mycket riktigt, inte trodde jag att jag skulle måla heller. Jag, helt blind, skulle alltså beskriva mig själv i färg och form. Dock hade alla andra också ögonbindlar, vilket gjorde proceduren lite mindre smärtsam för min oflexibla natur. Jag stod alltså och drog röda, gula och blå sträck över pappret med en vilt främmande tjej bredvid mig som talade om att mitt konstverk blev orange-grönt. Det var mig själv jag målade, som jag antytt förut i texten. Min egen totala förvirring, vilsenhet och ostrukturerade tankeverksamhet är alltså orange-grön. Det visste jag inte, men det kanske var på tiden att jag fick veta hur min själ egentligen ser ut. Röd, gul och blå. En blodig svensk flagga, eld i vatten eller bara otroligt konstiga linjer över ett papper. Vad vet jag om hur det blev. En av lektionens lärare beskrev bilden som ”organiskt kaos”. Hon sa att den innehöll många runda former, som något som växer hela tiden. Jag har ingen aning om hur det blev så eller varför. Inte för att det gjorde så mycket; det var mest inspirerande att höra bilden tolkas på ett helt nytt sätt. För nej, jag trodde inte att jag någonsin skulle göra någon av de här sakerna, men det fanns en annan sak också. Jag trodde aldrig att jag skulle ha roligt, bli inspirerad och minnas den här lektionen som den bästa på den helt galna och kreativa veckan. Kanske det berodde på att jag fick arbeta med färg (något jag alltid drömt om men som förvägrades mig av min förra, mycket praktiska bildlärare med motiveringen ”du ser ändå inte färgen!”), att jag fick veta hur mitt inre såg ut eller bara på att jag inte hade förväntat mig det. Om ni är lika oflexibla som jag, prova då på något liknande. Det kan vara kul för flexibla personer också, så ni kan också testa!

I just wish

Igår var en helt okej och ändå hemsk dag. Den började helt okay med svenska där jag lämnade in min krönika (nästa inlägg) och engelska där vi analyserade don´t let me get me. Ska skriva en egen textanalys, verkar det som. Måste komma på en låt att använda bara. Anyhow, sen var det lunch och sen matte. sen var det håltimme där jag var jätteledsen, ås jag ringde älskling men så fort vi lagt på mådde jag extremt dåligt igen. Jag köpte en chokladboll och satt och åt den, lyssnade på samtalet vid bordet bredvid och kände mig oönskad. Sen rättade jag dock Tatianas svenska och det var jättekul. hon hade skrivit en lång text. sedan sånggrupp, telefon med Hannah och idol. Jag kom fram till att man borde klä in sverige i madrasser (eller vi hjälptes nog åt en del) och mitt hår är förresten satanisk. Jag vill sova. försvinna lite. den här dagen är hemsk. har en kännsla avatt den kommer fortsätta vara det. no matter what. men man vet ju aldrig.

veckans citatinlägg

anastasia spelar nemo med nightwish
erik: de hittade nemo!

anastasia: datorn har följande delar. webcam, fläkt, laddningshåla...

jag: ni kommer bli ihop!
anastasia: nej, så lågt sjunker jag aldrig!
jag: jooo! du kommer sjunka nedåt och nedåt och sen landa på...
anastasia: på viktor!

viktor(?:D): näringskedja: topkonsument, konsument, producent, plankton, viktor!

two days of my life

Hai!(är ett löfte)
Igår var det först ingen spanska, så jag jobbade lite med…spanska.;) sedan var det ensemble där vi spelade en jazzlåt, jag fösökte sjunga. Total fail!:D lunchen gick och på både svenskan och engelskan redovisade jag. Först Elin och Evelina med Jakob, och sedan mitt youtubeklipp. Det var trevligt. Sedan fick jag några minuter med älskling innan jag åkte på skrivargrupp, hade trevligt och pluggade en hemsk hemsk massa.:( till ett prov som nu är flyttat.

Imrose var det ingen naturkunskap, så jag umgicks med Anastasia, Evelina, Erik och Viktor. Did that all day, sortah. Vi tittade på youtubeklipp, kom fram till att Anastasia och Evelina är en sigenare tillsammans (A har utseendet och E beteendet) och Viktor misshandlade Anastasia och tafsade på henne och kliade sitt huvud mot hennes sko så han fick ett svart sträck i pannan. Total awesomeness! Vi har också ätit lektioner och haft hamburgare. Fast tvärtom. Det var inte meningen.:D jag ska nu gå och göra viktigare saker. Hai!(är ett löfte)
Igår var det först ingen spanska, så jag jobbade lite med…spanska.;) sedan var det ensemble där vi spelade en jazzlåt, jag fösökte sjunga. Total fail!:D lunchen gick och på både svenskan och engelskan redovisade jag. Först Elin och Evelina med Jakob, och sedan mitt youtubeklipp. Det var trevligt. Sedan fick jag några minuter med älskling innan jag åkte på skrivargrupp, hade trevligt och pluggade en hemsk hemsk massa.:( till ett prov som nu är flyttat.

Imrose var det ingen naturkunskap, så jag umgicks med Anastasia, Evelina, Erik och Viktor. Did that all day, sortah. Vi tittade på youtubeklipp, kom fram till att Anastasia och Evelina är en sigenare tillsammans (A har utseendet och E beteendet) och Viktor misshandlade Anastasia och tafsade på henne och kliade sitt huvud mot hennes sko så han fick ett svart sträck i pannan. Total awesomeness! Vi har också ätit lektioner och haft hamburgare. Fast tvärtom. Det var inte meningen.:D jag ska nu gå och göra viktigare saker.

vilken munter stämning vi har!

ja, visst är sverige just nu ett glatt land? Alla verkar så himla uppåt! alla bara ler och ler och ingen är missnöjd. ironi är roligt, men ärligt talat är det nåt som fascinerar mig. att det finns så mycket som ingen tycker om men som ändå är omtyckt. sd givetvis men en massa annat också som jag har funderat på. det händer hela tiden! så himla spännande. spekulerade över detta i lördags. och vet ni? vet ni? jag uttryckte just en åsikt! en politisk åsikt! nästan iallafall. notera, stryk under (hur?), anteckna; ni lär inte se det hända igen! det antar jag iallafall inte. lagom awesomeness, jag veeeet! :D

video of the week, vecka 37

detta är seriöst det bästa medleyt någonsin. fast jag fattar inte alla låtar, hör inte allt nemligen. men det rular!
http://www.youtube.com/watch?v=tQq0rUn03K4

det går åt helvete men vaaad hade ni väntat er?

Det där är emmas kommentar på valet. haha. hon har kul, ja. helvetet är ju också en tolkningsfråga, inflikar emma black från sitt hörn av mig. itne för att jag har så mycket till hörn. Jaja, idag har varit en bra dag. detta trots att alla har förföljt mig med politik och torts morgonen (mer eftermiddag). Har chattat med tre av de bästa människorna som walkar this earth, lyssnat på en massa musik och mest suttit här. pluggat naturkunskap, skrattat åt min syster och varit ute med lukas. haft en bra dag, som sagt. lukas skäller på inspelningen jag hör. den är för övrigt otroligt dålig. jag och stara tar stämmor. ...nooot. men vi försökter lite. stara, fint.:Djag har relativt tråkigt men ska snart sömna sov så det stänker om det och sen ska jag åka mitt livs första färdtjänstresa imorgon. spännande!:D men mer om det imorgonbitti, godnatt på er! en liten video blir det givetvis också.

jag är rädd, broken och i panik men annars är det fint

Varför blir det alltid såhär?????? Vad är det som gör det? Är nåt nåt jävla fel som inte försvinner som gör att det blir såhär? jag fattar ingenting och önskar bara att du kunde ringa visa att du finns kvar. du kanske inte fattar hur rädd jag blev av att läsa din blogg eller okcså fattar du det. du har börjat skriva dikter tro inte att jag inte tänker på det. det gör jag. det är jävligt illa då. det vet jag ju. och jag trodde att allt faktiskt skulle bli bra nu. big news: det blev det inte. ring. snälla. ge nåt fucking jävla livstecken innan jag slutar ge några själv. inte för att jag inte vet att det aldrig skulle komma till det. fast känns lite så ibland. önskar bara att jag kunde vara lika modig som du och skylta med allt skit på facebook där alla såg den för det är det jag vill. och det värsta är min motivering till det. klarar inte frågorna. från vilka? du vet. kan fan inte skriva det med tanke på varför jag sitter här. varför jag sov för länge för första gången på hur länge som helst fast du sagt attt du skulle väcka mig. som om sånt skit spelar roll nu. snälla bara säg att du lever så orkar jag ta all skit sen. jag lovar. jag orkar på nåt sätt visa bara att du fortfarande andas. du kan inte ha stuckit sådär. du kan inte ha gjort det. det sista du gjorde mot mig kan inte ha varit att lägga på luren i örat på mig. det kan inte sluta så säg att detinte slutar så ring

happy stuff

bra saker:
-min syster
-parent hood
-johan glanns
-apelsinkrokant
-gilmore girls
-min älskling
-lättnad
-att prata telefon till alldeles för sent
-tolkningar av godnattsagor ("det kliar på min nästa och i halsen, sa Alma"
-kärlek

tänkte skriva det här inatt när jag var lycklig, så ursäkta om det låter lite fake. godnatt

tunn is i september

ska börja med kommentarerna. klart jag vet hur låten går! gick väl lite för fort bara.;) och jag gillar att rösta blankt. har inga åsikter egentligen, sooo.

för att förklara rubriken så är det så jag känner mig. som om jag går på en tunn tunn lyckois. var och fikade med natta och det var fint och nu tog det bara en mening för mig att bryta igenom isen. känner mig lite nostalgisk till början av det här året som känns väldigt länge sen. jag mådde verkligen dåligt då. och tror ibland att jag är påväg dit igen.vilket jagi nte inte inte vill. vill inte komma dit igen fast det ser fint ut på håll som allt i mitt liv egentligen gör. konstigt va? äsch, man ska inte överanalysera så mycket. har haft en fin eftermiddag med Nathalie på ramklints i det svenska höstmörkret. så sjukt fint och ändå inte fattar ni? förmodligen inte. äsch, jag är då en konstig flicka. jag bloggar om otroligt random konstiga saker och lyssnar på en låt jag egentligen inte gillar. denna dagen skulle bli bra, hade jag bestämt mig för! men...nähä.:( fast än finns det hopp, som jag sjöng på ensemblesaken. i övermorgon ska jag få veta min ensemblegrupp. awesomeness. fast om de sätter migsom gitarrist dör jag, för jag kan inte spela gitarr. :( nu avslutar jag inlägget just efter att jag hörde mig själv, i vinnarlåten mars 09, yttra de passande orden "i´m falling apart..."

yo´are the best thing that´s ever been alive!

så går inte låten. öhöhö. Mine, är det ivsst. Jag är totalbesviken alltså.:( här ä kallt, och det är lördag. alla är borta i bortariket. Alltså åhus respektive stan.det var väl tråkigt för dem. Själv är jag hemma, och igårkväll var det fint. Läste en fanfic som jag lovat att läsa, vilket var dumt. jag bör aldrig läsa fanfics, helt enkelt. det är inte hälsosamt, vilket Hannah märkte när hon ringde och Emma Black i sanning var på krigsstigen. Hon gjorde inte nåt för att förhindra framfarten, i och för sig. Sen läste hon en "godnattsaga" som visade sig vara lagom särskriven och underhållande. den handlade även om sex. lagom bra saga.:D idag har jag bara tlat med en sovande Hannah (himla socialt :D) och...ja, det var väl det. Nu lyssnar jag på mig själv. det har jag gjort ganska mycket lately, gör det aldrig annars. har kommit på att jag inte suger, så det är ganska kul för tillfället. Ja, jag vet att jag har manodepresivt självförtroende. det är mitt motto eller nåt. Ge mig en bra låt! Undrar om detta är en sådan. tror det är en killerslåt. vilken återstår att se. ofta någon bryr sig, insåg jag nu.:D men ni ska få veta vilken låt det är. har inte kommit på det än. neeeejj, det är ju den dåliga. då får det va för nu. godnatt.

jag har glapp i huvudet, vad heter du?

Skoldagen idag var otroligt onödig. 9.00-10.45. jag röstade i skolvalet (blankt), störde mig på allt och alla och såg film från veckan. jag var då inte med. besviiikele:( sen har jag tlaat mig i fördärvet med Hannah i ja, kanske fyra timmar eller så. :D hon skrev om låtar hit och dit, bland annat vem lämnar vem till vem är vem om en schizounge. sjut awesome.:D min lugg är lång, om nåon undrar vilket förmodligen ingen gör eller?:) Sharon sjunger opera, och jag väntar på min far så vi kan pluggapluggaplugga. som om det är nåt att vänta på liksom! öhöhö jag hatar naturkunskap.:( vad finns det mer att komma med, inte så mycket nej. godnatt kära folk och fä, om nu något fä läser.

it keeps fascinating me

Dagarna fortsätter gå. Och jag vaknade lycklig, det gör jag alltid, men nu känner jag inte för något. det är nåt som gör jätteont men jag fattar inte vad det är. och då menar jag jätteont. Jag fattar verkligen ingenting, vill jag lova. Ingemar har damp igen förresten. jag gillar inte att jag säger sånt nu för tiden. förut föraktade jag alla som sa så. but well.:D och det forsätter gå. så sjukt det är alltså. it scaaareees me. men nu tänker jag totally avsluta inlägget. varför började jag det?

citatinlägg

jag: vad är skumm?
pappa: svenska kyrkans unga.
jag: jaja, men vad göör hon däär?
pappa: lär sig att säga "halleluja!". ...helt plötsligt!

jag: jag har ont i min hälsena.
tatiana: är du förkyld?
jag:?
tatiana(alltså, hoppas inte hon säger mer kul, det är jobbigt att skriva hennes namn! det gör hon dessvärre.): nej jag vet! du sjöng ju igår!
jag: alltså vet du var den sitter...??

tatiana till mig: välkomna!! (jag älskar schizofren-talk)

alla: frej(hahahaha jag älskar namnet), förstör inte!
frej: om någon sk a förstöra allt så är det iallafall jag!

or a september song, lady of the dawn

Ja, föga anade jag igår att det bara skulle bli värre. Men det känner jag inte för att prata om nu, för det var ju länge sen nu. Idag har det varit nästan bra hela tiden. Hörde först someone new på radion (<3) och sen hade jag drama där jag gjorde reklam för sverigedemmokarterna. fint va? jag var sverigedemmokraten själv jag. rulade, gjorde jag förstås. hade även hemsk afrikansk dans och sen slutade jag så jag och mamma gick och åt på mc donalds och sen gick vi på skissernas museum till skolan. det var ganska hemskt men kul ändå, och nu har jag pluggat i någon timme för jag är så sjukt bäst! ikväll ska jag göra ytterst lite och jag får för mig att det är fredag hela tiden. detär det inte. godnatt.

orkeslös

Hej jag heter Emma, det är onsdag och jag mår förjävligt. Men dagen har varit bra. Har haft workshops, umgåtts med skumma folk och druckit sockerdricka i botaniska. sen förstörde skissernas museum med att dra ut på tiden. äcklighet. nu mår jag ännu sämre och känner bara för att nej jag vet inte. Försvinna. storgråta. ligga apatisk. slå ihjäl någon. ja, ni förstår. godnatt allesammans.

the ordinary beauty

Har spenderat nästan fem timmar i telefon med min älskling, vilket var i högsta grad awesome! (du får en egen awesome-list yah know, och anledningen att du inte var med var att jag knappt pratat med dig innan jag skrev det där.) vi pratade om Stefan som tydligen gillar Hannah ("du kan inte ta honom på allvar! han heter stefan! rimmar på drefan!"), dissade hey monday, deeptalkade och hade det bra! Sedan såg jag även idol och både lily allen och la roux hördes i bakgrunden. även miss li i fredags, och maia hirasava i torsdags men det skrev jag kanske. Där var en awesome unge som sjöng på svenska, ett gulligt kärlekspar och allt var rätt amazing. här sitter jag då, "skola" väntar imrgon och jag borde ha pluggat mer hehehe. det orkas inte. godnatt underbaringar! (and why would I mension vsd, Agnes? I rarely do, actually, although today I´ve been in at least two conversations about it)

efterblivet på ett fint sätt

Nu är det tisdag och min dag har varit kort och bra. Började med drama som var väldigt nostalgiskt från min kära teatertid och jag flummade en massa med Josefin, Karolin och en grabb från en annan kalls som hette Freddie tror jag. Det var awesome.:D sen hade vi musik där vi typ…gjorde ljud till barnböcker. Vår hette ”en grå elefant”, riktigt skumm! Vi skulle ha sett en film men den var på portugisiska så jag skolkade. Det var egentligen mest det jag ville säga, kanske inte så spännande men jag bloggar ju för mig själv så ja. :D nu ska jag ringa Hannah, så god dag på er.

answering

Det jag dagdrömde om var faktiskt vsd-folket, så dagdrömma är väl fel ord. mer...lätkreativiteten flöda. Jag gör ofta det när jag är trött. det blir litke fail som originalet. :) och...jaaa, syftningsfel å det grövsta. :D dig, älskar jag. henne älskar jag väl också, på något stört plan av mitt psyke. I suppose.

varför denna dag är en liten aning awesome

-ganska spännande föreläsning om internet imorse. fascinerande, ju.
-socialicerande med "purplegirl" Agnes. :D
-eosvecka som inleddes med att måla mitt inre portrett, random färger på ett papper. förvirring!
-skrivit en fin rytm med några grabbar och en brud.
-spelat borrmaskin! eller tandläkaranka, som jag akllade den.
-ätit glass och kolasås med Tatiana. "nu är livet bättre, som Emma bruar säga!"
-varit på skrivargruppen och skrivit om galenskap...
-fått veta att den högsta makten heter Nisse!
-kommit hem!^^

video of the week, vecka 36

ni kanske har hört talas om denne brittiske pojke. visst är han underbar? särskilt här! jag äslak!
http://www.youtube.com/watch?v=aGVUFrzoUto

tillbaka där jag b¨rjade...typ

Jag bestämde mig idag f¨r att, inspirerad av g´rdagen, läsa om vsd. stackars baaaarn! Karaktärerna, alltså. Vill ju bara kraa om de alla. Någonstans i den vevan insåg jag också att jag är rätt lik mig ändå. jag är lika obsessed som alltid när jag tillåts bli det. Det skrämde mig. ordäntligt. trodde jag var förbi det. Det var jag inte, så ni vet. Komockså nyss på att jag inte gillar att blogga. det är jättetråkigt. kom på det när onna sa att hon itne gör. men det tänker jag göra ändå, av någon anledning.;) fast inte just nu.

och tredje gången blir det kanske på riktigt

Igårkväll var en bra sådan. kväll alltså. Jag såg slutet på sandor slash ida med Hannah och hon lyckades tanna mitt hjärta två gånger; först blev hon arg på mig och sedan var hon sööt. jaja, i vilket fall satt jag sen en stund och lyssnade på musik, sjöng fin nostalgimusik (upprepat ord) och pratade med Agnes och vsd som hon läser. det var jätteawesome och sedan ringde jag Hannah en stund till! Vi tittade på videos, hon var sööötare än vanligt och dessutom förkyld och mobbade satan gjorde hon också som alltid. Jag kom fram till att Emma Black inte ens skulle bli rädd fr får (eller spyende enligt böckerna, ack, sjuka barn) och att...jag älskar henne.:D

idag började jag dagen med en hel del random dagdrömmande innan jag gicdk upp och lyssnade på melissa horn med mammi.
hon: jag kan inte skilja på om jag vill spara dig?
jag: näää, vad ksulle det vara? typ låten om worddokumentet. jag kan inte skilja på om jag vill spara dig, jag kan inte skilja på om jag vill skriva uuut dig...

sen har jag badat, och nu är jag här. siao!

to someone who would never undersantd on his birthday

Tänkte bara önska dig grattis på födelsedagen. mest för att jag borde, tror jag. Sitter och funderar lite på om du saknar mig. henne, alltså. undrar om hon är hos dig också, samtidigt som hon är här. du skulle väl inte orka mer om hon försvann gissar jag. Det är ju inte mycket som skulle behövas menar jag. ja, vad ska jag egentligen säga. Du förstår ju inte i alla fall, eftersom jag skriver på svenska. kanske jag gör det för att visa dig att det är jag som skriver, och inte hon. vi är olika, visste du det? hon är starkare, mer horig (ursäkta att jag säger det) och mer framåt än jag någonsin var ellerk ommer bli. hon är inte jag, men jag saknar dig ändå. fast nej. det gör jag nog inte förresten.

du kan ju inte ha tv-kväll med en lilltå som är blå!

Nu är det lördagskväll och jag ska nog snart äta, gissar jag. kände mest för att blogga så jag gjordere. Annika Norlinis sjunger om förlorad oskuld och jag har en tyst konversation med Hannah som ser på sandor slash ida. ivlket jag också vill! jaja. ;) har också varit i affären med min käre fader där vi pratade om olika musikgenrer och dess skillnader. Det finns inga, kom vi fram till. som jag alltid har sagt och som han också höll medom finns det bara tre: bra, dålig och intebry. mitt lillfinger känns lite suspekt och jag hade då inte så mycket att komma med.;) men när har jag någonsin det? The killers låter som kampsångare. nu låt ta slut, undra vilken komma nuuu? Säkert vara dålig låt. vara, byta. bli en annan av dem, vi se om vara en bra en. kanske var, inte minnas. han låta brölig, jag tycka. haha, låta som gammal gubbe ju! usch, deprimerande låt var detta. nu ska jag äta

this is sick! I´ve been sitting here for like half an hour and haven´t come up with a headline!

Här är Emma, som idag har varit i stan med sin kära mamma och sin kära syster. De hade en lång lista av Saras ärenden att fixa, och...3 blev gjorda. så bra vi är.:D detta bestod i att jag stod och tittade på bh-inköp, fikade på espresso house (jag smakade mocka-frapino, fy fan :( ingen sa att det skulle vara kaffe! trodde det var sån där god som Agnes och Tora drack!) och Sara köpte skor lite lagom effektivt. Jag mådde bra, tänkte allmänt intensivt på otrtoligt konstiga sker och solade mig lite i gårdagens lycka. det var obeskrivligt, och detta trots min freakin obeskrivliga smärta. usch så ont det gjorde. och nu ska jag gå, så hejdå med er kära folk.

herregud

jag älskar dig, mitt liv är underbart och jag har inte varit så här lycklig på det var allt jag ville att ni skulle veta.väldigt väldigt länge.

freaky friday (is coming back in my next novel, do you remember her Onna?)

Innan jag börjar (eller jag har nu börjat) vill jagryggskott och sen lyckas hon få en spricka i foten. den meningen såg konstig ut va? ingemar har issues förstår ni. jaja, visst vara synd om? säga att det är helt ofattart syn om min älskling. Hon
lyckas först få ryggskott
Denna låt är underbar, får mig att tänka på min nya bok i rubriken och man kan sjunga imagine i mellanspelen hur lätt som helst. Dessutom handlar den om romeo och juliet, kärle.<33 jaja, imorse började min dag med matteprov. jag lärde margareta och tatiana allt möjligt men de lyckades himla bra med allting. Provet var lätt och vad är det för fel? Kan still inte läsa mina inlägg. öhöhö. sen hade vi tråkig och hemsk idrott och sedan lunch. edär talade jag med Signe. Petter och två andra jag inte vet vilka detvar om naruto, skräckfilmer och halusinationer. det var himla kul. Sen gick vi till musikteorin och jag talade en stund med Elin och Anastacia om namn innan det var dags för denna lektion. den dög, som alltid, och efter att ha blivit underhållna av jakob på lektionstid åkte jag till tina. det dög också, och ikväl harjag tittat på gårdagens idol, umgåtts med Sara, sjungit what have you done med henne när hon showrade och hade trevligt. åt även en hel pizza. nu ska jag...sörga att Hannah totaldissar mig!

hhej jag heter Linnea och jag är transvestit

Lång dag! Spanskan var helt okej, men matten var rätt awesome; mest för att jag fick höra "våldtäktslåten" som jag kallar den. Hörde den för tre år sen och glömde den aldrig, och nu har jag den. det är tydligen en säkertlåt.:D sen var jag på allmänt dåligt humör under lunchen och kören, men kören blev ändå bra. vi sjöng en haiti-låt, den dög. :) sedan hade jag sång och gitarr! sången var awesome, vi sjöng you bring the sun out och himlren runt hörnet. nästa gång ska vi sjunga regina tror jag.:D och sen på gitarren bestämde vi att också kör regina, eller egentligen att lära mig de fyra ackorden. jaja, jag är helt slut, så hejdå!

I don´t understand how I cold live without you in my heart

Denna rubrik kommer ifrån en later on-låt, med andra ord är det antingen jag eller hedvig som skapat den. undrar vem av oss. Ack, jag minns när vi skrev den. Det var på sommaren, like augusti måste det ha vait eftersom vi hade konsert i september. den elfte, hej ironi.:D jaja, det var fina tider. tror jag. inte för att jag lyssnar på den låten lltså. bläddrade förbi den. :D nej, paramore är det jag faktiskt lyssnar på. och jag mår inte alls bra och detta trots min fina kväll igår. först såg jag på idol och sjöng med Sara, och sen pratade jag med Hannah till alldeles alldeles för sent. Men det var värt det och viktigt. Men jaja, det ändrar inte mitt mående alls tyvärr. Sitter och funderar på varför alla alltid har så kul. Det fascinerar mig. Det har väl jag med, i och för sig, men inte...flera gånger i veckan liksom. spännande, ser jag det som. Ingemar vägrar läsa upp det här inlägget av någon anledning, han har issues den grabben. min käraste lilla bästa vän. Jaja, så vad ska hända idag? Eh, det är ju bara wasted att berätta det, vad ska jag då säga i eftermiddag? Har jag faktiskt funderat endel på, om jag ska vara ärlig vilket jag tamigfan ska. var ska jag annars kunna vara ärlig om jagi nte får vara det i min olästa lilla blogg? Alltså, vad ska jag göra med allt egentligen? vad var det för en djupsinning fråga och varför i hela världen kom jag på iden att skriva det? Josh sjunger fint. och spelar fint, gör han också. ofta ni bryr er. Juliet sjunger också riktigt fint. hon är lite konstig, ja. och jag borde plugga nåt tror jag men undrar vad. nu tänker jag dessutom gå.

känner inte för den här dagen, undrar ad jag känner för?

så, dagen började med att jag var helt slut. den började även med lektioner, det var redovisningar hela förmiddagen. på lunchen och under eftermiddagen fick jag choklad och ett halvt äpple av tatiana, men det hjälpte inte. trött ändå. gick runt med Sara och hennes latte ett tag innan sånggruppen, och sedan åkte jag hem för andra gången på två dagar. jag är bäst.:D men just nu mår jag väldigt dåligt och ska snart se idol. vill lägga mig på golvet. ah well. inget och göra.

random quotes

på skrivargruppen.
Emma: hur kan du komma ihåg allt?
jag: jag kan. testa mig!
emma: vad skrev jag den femtonde söndagen i augusti?
(fatta hur många fel det finns i den där meningen egentligen...)

Hannah: jag gör det undermedvetet, tills jag börjar tänka på det.

agnes: I wanna put Emma on glasses!

vem vet mest: vem målade tavlan...?
sara: leonardo da svenski!

jag simmar i trötthetssörja

Hejhej!
Är helt slut efter denna smått underbara dag. Lilla Agnes kom hit läskigt tidigt på morgonen och vi promenerade till lilla Tora och hennes nya gerbil och hennes dockor och grejer. Vi lämnade till slut detta och begav oss till stan där vi först av allt åt på mc donalds, vilket gav oss lite matspasmer som jag kallar det. :D

efter detta gick vi runt i affärer, Tora köpte äcklig choklad på algrens och efter en massa trevligheter blev det dags för mig att träffa alla på spyken. Fick en ny punktdisplay och Jimmy installerade skrivare och skit. Sen träffade underbaringarna mig igen och vi gick till espresso house för att ficka och sen åkte jag hem med buss själv utan käpp. Jag är så jävla bra. Jag vet. :D såg ett avsnitt parent hood med min kära syster och ska nu ha en bra kväll fast den kommer bli saknad, eftersom Hannah är på gården. jag hatar gården!!!!!

mooondayyy

Denna dag började med sppanska som sög, och sen ensemble där vi spelade en hiphoplåt. den var riktigt trevlig och jag, Vera, Petter och Karolin sjöng så taket skakade. typ. jag lyckades nästan improvisera!:D sedan lunch och trevlig svenska med redovisningar. engelska och sen slut. Satt hemma en stund innan skrivargruppen, där jag hälsade Hugo med min inre demon. big big fail. sedan hade vi otroligt trevligt. vi skrev logiskt nog och detta om oerhört många saker. eller nej, men våra motsatser. och jag orkar inte skriva massa, så jag ska prioritera bort er och ringa älskling istället!

ännu en veckaaa

Emma vaknade imorse mådde bra flög upp ur sängen (för att få regina att hålla käften, hon är inte bra på morgonen, jag måste byta, påmin mig) och kände sig allmänt som en människa mer än som ett spöke som hon gjorde igår vid denna tid. Hennes gårdagskväll bestod av parent hood med sin syster, en ny spännande serie som vi gillar. inte nya gilmore girls kanske, men det gör nog ingenting.:D hon har satanskt hår, är överkänslig för detta tror hon och ska relativt snart till skolan och skola sig. ska redovisa elin idag. jag och Jacob har alltså gjort en powerpoint om elin och evelina. jag kan inte göra det utan punktskrivare. undrar om jag kan använda det som grer att intek unna redovisa idag. det tror jag. faktiskt. för den ska ju instaleras imorgon så jag tror nog det. Ska nog försöka. Jaja, vad skulle jag säga? Jo jag var ju uppe i kvällen när jag började gnägga om mitt fula hår. jag gick upp och tröståt toblerone det borde jag inte ha gjort och sen smsade jag med älskling en lång och extremt bra stund innan jag somnade och drömde att jag hälde cola över någon och vet ni, jag tror det kan har varit maja. men det var verkligen viktigt och jag saknade colan efteråt. undrar om det var maja. skumt isåfall. träffar henne liksom...aldrig. lite sad kanske. i vilket fall så ska jag nog sluta blogga nu för...därför, helt enkelt. varför måste jag alltid ge en anledning? någon gång måste ju inlägget ändå ta slut, liksom. men jag vill alltid skriva typ ja nu ska jag gå, men det ska jag i 90 % av fallen inte ens göra. ska bara sitta vid datorn. vara tragisk. :D en spansk (eller något) gitarr får avsluta. snart förstörs låten av en saxofon, men det ska ni slippa. nej, om jag ska höra så ska ni. hör ni? hör ni så dålig den är? den plattar till hela mesterverket! jaja, nu slipper ni höra mer av den!

video of the week, vecka 35 (ja, förra var alltså fel, jag är lite lost jag)

Hejhej, nu ska vi lägga upp något liknande en video. så, det jag kände för att lägga upp var lite awesomenessig revy-blubb! kärlek till detta, fastän alla failar i detta klipp. de brukar vara awesome.
http://www.youtube.com/watch?v=Gs-9h5znjiY

och jag s;kte mig till flaska...;)

Ja, det gjorde jag! I min desperation sökte jag tmig till inte bara en utan fem flaskor. med andra ord hade jag läskprovning med Natta i tunaparken. vi testade pepsi, pepsi max, cola, cola light och cola zero. Natta var extremt anti pepsi, pepsi max smakar trä och cola light smakar typ colaflaskor säger hon. det är ganska awesome, ja. jag var totally bäst på att smaka skillnad på läskerna, men eftersmaken av sötningsmedel är heeemsk. Jaja, sen gick vi hem och jag har pratat med Hannah. Vi hade just en livlig och dramatisk musikdiskution där jag argumenterade emot henne enligt bästa förmååga.:D och ja. bara så ni vet. allt är, kind of, bra nu. hejdå!

here we go again

Kändes jävligt mycket vettigare att ligga kvar i sängen än att gå upp idag. gjorde så för en liten stund sedan. och inge känns riktigt värt besväret, fast jag vet att jag inte bara kan ligga och stirra in i väggen. funkar inte så. måste göra nåt åt allt och bara vänta tills det går över. och det vet jag att det gör. det gör det alltid. oc et kanske inte är det mest vettiga men så är det. måste orka en massa nu för det kommer bli bra igen. och igen och igen. alltid. vad är det egentligen vi håller på med? vad är det egentligen som händer? jag fattar mindre än någonsin...skulle vilja kräkas eller något. jag, liksom. nu vet ja g itne vad som kommer att hända med detta eller något jag är dramaqueen och behöver något. hejdå.

lördagslycka

Bra dag! Vaknade för sent, vilket var hemskt men sen gick jag och var sällskapsdam åt Sara när hon städade. Sedan gissade jag intron med pappa extremt länge, det var jättekul fastän jag failade litegrann ja.:D sen ringde jag älskling och vi konverserade om det mesta en liten stund innan jag drog iväg med Natta för budgetfika i tunaparken. Det var somamrvarmt tills vi satte oss då det blev iskallt, men vi sjöng oss varma med hela vår repertoar. denna består av fast car, if I can´t hear the music, goodbye my lover, forever young, 9 to 5, don´t let me get me och vår egenskrivna chokladbolleland. fint vare. :D sen har jag nu kommit hem, sitter bara här vid datorn och läser vidare i historiker. godnatt eller vad man säger.

I talk, I talk so much, I never open up

Ett piano klingar i mina öron och jag har extrem ångest (givetvis i light-version) och jag vetefan vad det är. choking again. typ ja, underbart. kvällen har bedrivits med att bada, äta, läsa gamla dokument och historiker och nu chattar jag med älskling och Agnes och äter onyttigheter. Det gamla var nostalgiiiiii och guldklimpar som nog ingen fattar är bland annat "jaså du får komplimanger, pojk?", "jag är nog pucko i huvudet, men jag har inte fattat det än", "kyliesmittad tiger" och hela min vackra covermusikal som jag genomlevde. synd att jag inte skrev ner alltsammans faktiskt. Sorg. Det jag också läste var mina brev till onna och hennes till mig samt mitt första filmmanus. det var helt awesome. läste även mitt absolut första, på engelska. ojojoj, dålig engelska. jaja, jag har inget att säga, så skit samma.

jag skulle gå upp mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad

Fredagen började otrevligt med att jag trampade i otrevliga substanser, men efter den insidenten blev det en fin dag. Matten var meditativ, lyssnade på fin musik och...räknade. börjar trivas med det lite, nu när det är lätt iallafall. när matte är förståeligt är det riktigt kul. nej jag sa inte det där. klart inte. anyhow, sedan var det simning och den var också meditativ och fin. älskar saker då man kan försvinna in i sig själv. så himla awesome. iallfall, så var det sen lunch då jag kunde ha följt med vera, patrik mfl till mc donalds, men jag hade inga pengar med mig. lite lätt självhat för detta senare under dagen. istället gick jag med Tatiana och åt i matsalen för att sen traska över till magleskolan, där jag fick en bit choklad av Linn och satt och konverserade med en random grabb som försökte komma på nåt som inte blir bättre med choklad (hon som sa tänderna och vikten blev nedtystad) och döda en geting med läsk. sen hade vi musikteori vilket var jättetrevligt, och vi fick i läa att planka låten i rubriken. det gjorde dock Per åt oss, nästan. lektionen var awesome sen vare så mycket som slut, nästan, men jaja. åkte hem, har talat med Hannah en liten stund men jag fick henne tydligen att må illa så vi avslutade samtalet. ska sluta med en text vi skrev igårkväll om Agnes som skrev till mig. den kan verka lite elak, men no offence förstås. det hon skrev var förresten en söt harang om att hon aldrig skulle glömma mgi och att hon saknade mig och allt möjligt.:) jaja, here it goes:

melodi: let it be
when I find myself talking to Hannah
Agnes Wallberg writes to me
ignoring words of Agnes; let it be
and in my hours of phone call she´s annoying me so brutally
ignoring words of Agnes; let it be!

he can´t talk, he´s turned off!

Lily Allen spekulerar om Gud, och bortsett från att jag deppar lite över att hon har övergivit sin musik totalt så mår jag fortfaranda prinsessish. Tänk, det tänkte jag inte i morse. skum mening. jajaja, har nu sen sist inte gjort så himla mycket. gått ut med Lukas (fint väder idag upptäkte jag!), ätit fattiga riddare vilka var så goda att jag nästan dog (hade glömt detta eftersom förra omgången var riktigt äckliga, vi har varit lite avskräckta) och pluggat matte. Han prata en stund till med älskling när hon jsöng shakira, städade och hade anmärkningsvärt lite ont. Ja, min första domedag har varit bääst. Och rubriken ska alltså läsas med vsd-glasögon och den handlade om ingemar. hahahah, det slog mig just hur skum den där meningen fkaitskt är! om man inte känner mig eller har följt min blogg, liksom. ofta någon följer den.;) jaja, jag sitter här och tänker på hur ordet yes kan lägga en massa tyngd när det inte är yeah utan faktiskt yes. "yes I can tell you, his favorite color´s green" (swift) och "yes, we used to"(dolly) är båda favoritrader just därför. hejdå, nu får ni inte mer visdom!

första domedagen

Haajjj!
d-dag idag och den har spenderats med en endaste sak: att prata i telefon med Hannah. Hon har ett fruktansvärt ryggskott, så det är extreeemt synd om henne tycker jag! :( hon fick så ont att hon kvävdes. :( känslorna har svallat i form av lycka och breakdowns, men nu känns allt bra och lugnt. fattiga riddare vankas snart och jag mår himla bra faktiskt. har för utom mitt långa samtal hunnit med ett litet samtal med en srf-grabb. han var aaawesome.

"vem håller i din sång? Kulturskolan, jaha. Kyrkan har ju en del körer också. kantarellerna och allt möjligt. massa svampar. "

"ja, jag har gått på en massa gitarrkurser och jag lär mig aldrig att byta ackord!"

nu ska jag väntapå nytt samtal, hejdå kära människor.

to bury a castle (engelskuppsats)

To bury a castle

I am ashamed to tell you how long my castle has stood it´s ground now, and even more so to admit how unwilling I´ve been to let it fall into ruins. I only do so because I know that you would never understand, guess or even have the slightest clue as to what I´m talking about.

That, however, must be changed to make this text worth reading. Well, the castle I´m referring to is by no means real with towers and jewels, but a fictional castle made out of feelings, imaginations and a wish to become something other than what I am and was. A nine-year-old´s trembling loneliness, a thirteen-year-old´s confusion and a fifteen-year-old´s desperate desire to feel something made it stand, resisting all pressure and hatred. For more than six years now I´ve been trapped inside a world that neither exists nor is that pleasant, and the impact it´s had on my life is somewhat frightening.
I think everyone´s done it, to some extent. When you read a real good book, you tend to slip into it and feel as though you´re actually standing there yourself. For most people it ends once you´ve shut the book, but for me it just never did. I grew so close to the characters that they seemed perfectly real to me, and also developed a personality that only showed when I was “with them”. It infiltrated everything I did; how often I washed my hair, what language I spoke, what songs I sung and what upset me or made me happy. To be honest, it practically took over my life until it tormented me more than it ever amused me. I started hating this world I lived in, and wished instead for that other, magical world full of wonderful people. In that world, I told myself, I could always be happy; and when I wasn´t, that could always be fixed in some way. My other personality was an upgraded, much cooler version of me and I would have given much to get to be her. That there was an in my opinion gorgeous, nice and loving man in that world just goes without saying, don´t you think?

Now, what I´m going to tell you is not exactly a happening. More adequately I can say that it kept creeping up on me for a long time. Finally I started realising that maybe this wasn´t good for me, and that I should try and get satisfaction from the world I had been placed into instead of one in my head. It strikes me now, as I´m writing this, that it ended just as it started; with a phone call. I was talking to a very close friend when I told her that I would bury my castle, which is a quotation from a song about just this problem, and try to move on with my life. Her surprise to this was genuine, but by no means disapproving; I think almost everyone felt the relief rushing through them when I told them. The exceptions are those who suffer from the same problem as I do, because they still cling to it like ivy to a brick wall. Maybe a part of me still does that too, but I cannot ever let that part, my iner demon as I call it (it might sound a little mental, but that´s how I see it), take control and posess me again. Now, maybe I make a big deal about nothing. But don´t people always do that with castles?

fyr erik

Idag är det onsdag, då. Började med att ha svenska där Jacob återigen pratade om hur underbar vår powerpoint är och sen engelska där jag skrev en uppstas som kommer att dyka upp. sen lunchis där jag solade med tatiana och sen matte och naturkunskap. det sög. sen esv där vi spelade upp vårt fina verk som vi skrev igår. Fyr erik, hette det. Alla verk hade awesome namn och vi hade otroligt trevligt. Sen sånggrupp eller först stod jag och Sara och åt balerina och umgicks med Saras Erik. sånggruppen gick, vi fick gå hem en bit och sen åkte jag hem och glömde gå av men det gjorde inget. :D nu ska jag gå och ringa Hannah, hejdå kära folk.

RSS 2.0