det är dock bara prat

vi började denna dag med ensemble, där vi till mejeriet ska spela signes låtis. den är riktigt fin. hon har skills, den bruden.:):( (förvirrande) sedan hade vi svenska där vi läste i oedipus där citatet kommer från. det är otroligt sant för de säger en massa men ändå ingenting. jag satt och förklarade, typ. kände mig smart.;) trååååkig engelska, lunch, sånglektion med en massa folk, halv breakdown inför konserten och tråkig spanska. och att vara hemma massa och äta kakor och prata med Hannah och läsa och hur går tiden så fort hela tiden?:o

not ones in life have I been real, but I´ve never felt this close before

det här är en så otroligt sann låt! hur lyckas hon få in blinda, att prisa helvetet (man kan tolka det så ifall man vill) och så klockrena rader som den där i samma låååt? jag fattar inte. men om ni undrar mår jag massa bättre nu. spanskan jag hispade över tog...tio minuter. det är därför man bara inte ska hispa!:) sen har jag upptäckt (undra inte ens hur) att om man googlar kan man hitta gamla rowlingfanclubsaker än! *happy, happy, happy Emma!* så jag läste kam-tråden igen. och vad är det här för en emmy-låt? det är nog dylan. tänk det var det. säger hon att han inte har råd med en ko? ofta en ko! men hon är ju å andra sidan lite konstig. men smart. en sån där smart artist. vet ni vilka jag menar? Regina, delvis Annika, meg & dia...typ intellektuella människor. jag blev kallad smart häromdagen. av Hannah. "jag tänkte på hur smart du var idag". man ba...whaaat. jag känner mig inte smart. fast sen jämförde hon med säbyfolk och då kastas ju allting i ett helt nytt ljus.;) alltså vadå. grabben tror att dylan is a sentiment to him. då tror man verkligen inte lita om sig själv! och nu ska hon istället sjunga om edward. fast inte edward alltså. och det hörs verkligen inte att det är edward hon säger. låter som ella eller någonting. men det hörs på hennes backing vocals. som hon inte borde ha, för det borde ingen ha för jag hatar backing vocals. det är liksom en random grabb som sjunger hennes rader i någon konstig ton så låten blir...creepy nästan. dock har den fioler i massor! oj, förlåt för mobbningen, för den där creepy grabben sjöng faktiskt jättefint med en söt brittiska! förlåt jättemycket. vad länge sen jag rant-bloggade! jag gör seriöst aldrig det. det måste jag ändra på! men nu blev jag distraherad av den tredje emmy-låten på rad nemligen trellic tower hur det nu stavas. den är så oerhört sorglig och ändå fyndig på nåt sätt. och det är inte meningen att worshipa. jag har faktiskt knappt hört en enda låt med människan på hela dagen. okej detta var inte sant med ovanligt lite då! jag knarkar ju henne yah know. men nu ska jag bestämt höra på något annat. jag kan i sann tof-anda dra igång I do not hook up! jag älskar den och är jättetrött kom jag nu på så jag tror bestämt att jag ska gå och lägga mig nu så jag utvilad inför en dryyyyyyyyg skoldag imorgon. massa håla jag orkar inte.:( inte nu iallafall. hålor kunde vara så himla kul också jag vet ju det. men nejnej. absolut inte. *låta jättebitter* nej tyst med dig och ditt gnällande bittra del av mig. du har ingen talan i någonting förutom när du har det, för då har du det. nej, skulle inte du sova Emma? jo det skulle du! så sitt inte där och...sitt! godnatt emma.:)

jag hatar tisdagar...

jag har sjukt omt i huvudet för och vara jag och känner mig allmänt sjukt oönskad efter en sämstig skoldag. allt känns lite som att det faller isär i mitt vardagsliv alltså i skolan och med folket där. och det regnar. hela tiden. och jag har ont, och jag måste plugga spanska. rädda mig. snälla. :(:( förlåt för gnällandet. men jag var lite tvungen.

pathetiiiic

vad är grejen med att gå upp tidigt på morgonen på sin sovmorgon om man lägger sig i sängen i en timme sen iallafall för att man inte har något att göra? I would call that...fail.;) men jag har verkligen inte det. vem försöker jag lura? jag skulle ju kunna läsa spanska till exempel. men nääää. det ska jag skjuta upp. xD ikvällen idag blir en spanskakväll. blee. jag är trött och inatt drömde jag att tora fyllde år. yay liksom. lite tidigt. jag är tröööötttt! och idag har vi bara själsdödande lektioner! jag orkar inte!:(:( nej okej nog gnällt. jag ska gå nu och försöka inte gå och lägga mig igen...

måndagsbloggning, yay:/

den här dagen har varit oerhört seg! slutade skolan 09.25 (yeah I know :o) och har spenderat dagen med att döda tid för utom när jag var på skrivargruppen där jag dock mådde dåligt och var "bitter". och sarkastisk var jag visst också. det är något jag aldrig tänker på. ironi och sarkasm alltså. folk kan liksom kommentera sarkasm och jag ba vaaaaa? men hursomhelst lyckades jag även missa att vår newcomer hade kommit in och undrade var "den femte människan" var. hon måste verkligen tycka om mig. ...inte.:( och ja vad har mer hänt? eeehh...jag har träffat min kusin som dök upp och är här än. sen så har jag kliat mig på armen. jättemycket. jag har några konstiga utslag på armarna. och nu var det typ två timmar sen jag skrev det där, för jag har konverserat med Hannah (<3333333) och försökt mig på jåga. hehe det stavas inte med å va?:D jag failade, hur som helst. groooooooovt.;) godnatt allesammen!

no tears for me :)

vi var hos cia och folket på kalas, men det var inte bara vi visade det sig utan även alla andra som jag inte trodde jag skulle träffa. :( vi åt jättemycket kakor och tårta och pratade om allt möjligt. jag skriver mest ner ltie citat innan jag går och lägger mig.

sara i affären igår: nu ska jag lyxa till det lite med flingor med mörk choklad, Emma. jag ska sluta äta choklad, förstår du...

valle(kusiners kusin): jag hatar Håkan Hellström. han kan ju inte sjunga!
jag: men han kan ju skriva texter och whatnot.
v: men det hjälper inte. kom igen, Emma!
jag: men vad skulle han annars göra?

nanna(same as valle och även clara, de är syskon): Clara, din röst är fin när den är...stängd.
jagoch clara: stängd?
nanna(efter paus): som en kiosk!

men skriv nåt bara emma! sitt inte där och fundera på en rubrik hela dagen!

godmorgon och välkomna till en söndag. det är en ganska trevlig dag som om ett (ganska långt) tag ska bedrivas hos cia på "kalas". tills dess ska jag hitta sysselsättningar, antar jag. och nu spelar sara. vad spelar hon? ironic, så klart. hur kunde jag tro någonting annat? ska vi slå vad om att hon sen börjar spela one of us? det gjorde hon inte. äschdå!:( och jag är inte så bra på att blogga som jag en gång var, så jag ska nog ringa Hannah istället känner jag. så godmorgon mitt på dagen allesammen!

and it feels good

allt har fallit på plats. så är det förstås inte, men det känns som det. som om allt ligger precis rätt och som att jag har fattat så jävla mycket den här sommaren. jag hoppas bara att det inte bara är som jag tror, för det är ju det ibland. men jag känner mig verkligen stållt över mig själv eller något. och idag är en bra dag! har fikat med Saramänniska och det är alltid sjukt trevligt, och så har jag pratat lite med sarasyster också. det känns inte som om jag har pratat med henne på hur länge som helst. sjöng lite med henne också vilket det också var åratal sedan jag gjorde. jag har nog stängt ute henne väldigt mycket.:( jag har även pratat med älskling och hennes "syskon", iallafall bror och hans skillade kompis. hon var jätteduktig på att sjunga!:o:o och dagens ungdom är fan helt förstörd. jag hatar att barn i låg/mellanstadiet är så o-isolerade, eftersom jag själv var ganska isolerad; jag såg inte på några engelska filmer, lyssnade inte på någon musik förrän jag var tio år eller något och hade definitivt inte tillgång till freaking youtube. detta störde mig tons när jag fick höra om det; själv skulle jag aldrig låta mina barn gå in där. det finns ju ingenting som säger att de inte hamnar på en massa skit. och nu, kära vänner, tänker jag gå och duscha tror jag. sen borde jag sova känner jag...

ny livsplan/pepping för Emma Carolina Rävås

-om du tänker att du ska göra något, kan du lika gärna göra det. det är bara patetiskt att låta bli, speciellt som det är så små saker!
-celibrity crushes är hälsosamt och ingenting du behöver gömma dig för, förklara eller förstå.
-huset består av mer än ditt rum. du kan faktiskt ibland gå ut i köket, sätta dig i vardagsrummet (den enda gången räknas inte) eller ner i källaren. var lite med din familj kanske?
-skriv. du kan. det här är svårt och känns oöverstligligt, jag vet för jag är du, men du måste skriva. alla tycker inte att du är lika värdelös som du!
-bara för att det inte låter bra, kan du ändå säga det. allt gör nemligen inte det. omöjligt, jag vet. men försök iallafall. du vinner sjuka mängder respekt på det.
-formalitet betyder inte att någon är arg på dig. itne nödvändigtvis iallafall.
-du kan göra saker fastän någon annan inte vill att du ska göra det! använd vilka ord du vill, lyssna på vilket musik du vill och skriv vad du vill. för det är bara du som vet.
-kom ihåg; var arg när du är arg, ledsen när du är ledsen och viktigast av allt, glad när du är glad!
-kom också ihåg; att vara arg och att vara bitchig är inte samma sak. de är ganska nära, dock, så det gäller att hålla koll!
-gör som du lovade att göra i början av året. skärp dig, emma. och du måste älska att skärpa dig, för annars är det ingen idé.

o no; I think you don´t.

skolan idag har inte så mycket skrivbart i sig. jag hade väldans tråkigt förutom när jag hade så tråkigt att jag ritade. jag fick ett papper (jag älskar när jag får random papper att rita på :D) och ritade "the winged typewriter". annars satt jag mest och störde mig på allting och var trött för att jag är massa sleep deprived (för och vara jag). väl hemma har saker varit dramatiska och sen blivit bra, saker har också tydligen varit jätteopersonliga men alltså, vad ska man säga och vad ska man inte säga ja jag vet inte. jag kan säga att...jag började på en ny låt först som jag vill ska bli jättebra så jag kan spela den på klasskonserten och ba...weee. fast jag kan ju inte spela. :( jag kanske kan be någon kompa mig eller nåt. fast det lär ju bli rätt svårt. känner ingen som kan.:( okej låten är inte ens skriven än. men jag har ikväll och imorgon kväll hemma själv (om itne Sara är hemma) så då kan jag jobba påre. tror jag. hursomhelst godnatt folk.

10000 danskar och så vi

pappa och jag var alltså iväg och såg Dolly igår i köpenhamn. Vi åkte iväg och åt, för att sen sitta på ett tåg lite för länge och sen var det dags. I tid började hon och sjöng så bra att man nästan dog. Mina höjdpunkter var lätt en rörande coat of many colors och little sparrow akapella. Sjukt starkt eller vad man säger. hon gjorde dessutom en konstig rap vilket var awesome! och man kan lyssna på henne när hon pratar hur länge som helst. vilket man fick.;) hon spelade för övrigt 6 instrument under kvällen: gitarr, steel guitar, banjo, flöjt, munspel och saxofon. bara för att vissa är skill.

in other news så är jag just nu argare än vad jag någonsin trodde att jag kunde bli. det är faktiskt ganska läskigt. usch. jag vetefan vad jag ska göra av allt.

everything is temporary anyway

jag gick och la mig mycket tidigt igår, för jag tänkte att en massa sömn hade behövts. Men...först vaknar jag vid elva av att pappa och sara för ljud och sen vid två av kolosal mensvärk som trots ipren inte lättade förrän jag lyckats uppnå mirakelmetoden (vilket sjukt nog är att försöka spy) och somnade om någon gång vid fyra. för er kanske det är helt okay, men jag är...trött idag.:(

i skolan hade vi först gemu där vi spelade lite i g dur-skalan och försökte minnas all gammal teori. jag spelade minsann piano och var awesome. inte.;) sen hade vi idrott med vår nya riktigt awesome idrottslärare! hon är lätt galen, lovprisade esteter hela tiden och har varit förband till ebba grön. vilket är lite lätt awesome om man säger så. efter lunch hade vi tråkiga lektioner som jag nästan sov bort, men nu får jag snart ta och pigga upp mig för om en timme eller så åker jag för att se dolly parton!! hur coolt är inte det?:)

nej jag vill inte suddas ut för kärleks skull, även om den som suddar är öm och kärleksfull

hai!
imorse började vi minsann med ensemble och där hamnade jag med Signe, Elin, Linus, Anna och Liv. blandning mellan förra ensemblen och gemugruppen alltså. :) och dessutom bara riktigt awesome folk. vi ska dessutom spela runaway!! hur lycklig blev jag, ni tro? massa. :) sen hade vi svenska som ni såg här under, och engelska då vi, inspirerade av texten nedan, pratade om hp. jag och victor (viktor möjligen, jag är clueless)försvarade det mot Linus och hans konstiga tankar (what else is new) medans Aron bara ville repa. mitt förslag att spela luftpiano...mottogs inte.:(

sen hade jag...2,5 hs håla. yeah I know. detta bedrevs med att typ sitta och prata med random folk. inte lika kul som det låter.:( sen var det tråkig spanska och väl hemma har jag suttit lite vid datorn, tittat på true talent och annan tv med Sara och ja, inte hunnit så mycket mer. lyssnar nu på lite musik innan jag ska gå och lägga mig. vilket är typ när jag skrivit klart detta och bokat en taxi till imorgon för att de inte har sett mitt mail än. growl.:( och det får nog duga så, så godnatt.

how I start my swedish course...and things...and stuff.

Jag växte upp med det. Det går inte att säga på något annat sätt. Första gången jag handlöst föll in i en värld med konstiga namn, underliga människor och något som trots allt höll mig kvar var jag inte ens sex år. Jag vet helt ärligt inte vad det var jag föll för, bara att jag långt ifrån var den enda.

När man tänker på det är det skrämmande. Jag har fått nya vänner, skrivit och läst extrema mängder fanfiction och tänkt på det nästan konstant i elva år nu. Du undrar varför och jag kan helt ärligt inte svara. Vem bestämmer vad som gör en bok läsvärd? Är det handlingen, karaktärerna, språket, kanske känslan? En kombination, så klart. Ingen vet varför (förhoppningsvis) de flesta av jordens invånare har läst och känner till den största literära upplevelsen i mitt liv. För, helt ärligt nu, om jag träffar någon som inte har läst Harry potter har jag lite svårt för dem.

tack för att det inte regnar!

alltså, guns and horses beskriver precis hur jag känner just nu. det är nog inte meningen att man ska tolka den så.;) men jag är lite på kopplingsmood. jag har insett att what are words verkligen hånar mig och spottar mig i ansiktet, till exempel. jag har nog aldrig blivit seriöst mobbad av en låt förut.;) men det var ju inte kopplingar jag skulle prata om utan att jag idag kom iväg för att se miss lee med sara, lisa och elvira i början. detta är alltså saras kompisar. de är dessutom bra ungar.:) och det var i sanning miss lee också. hon spelade inte så många av mina favoritlåtar, men det gjorde inget för jag hade det bra, hon sjöng jättefint (hon är faktiskt riktigt skill. :o) och ja det var fint. efteråt fick jag lite catching up i lel-skvallret eller vad man säger, och sen åkte jag hem för att typ sitta här. och nu, ja nu ska jag bannemig sova. och emmy the great sjunger att hon inte minns mig alls. det borde hon, för jag drömde att jag träffade henne inatt. hon var jättetrevlig och fikade med mig helt randomly. jag...dog lite.:) och bara för att jag skrev om henne nu kom en annan av mina favoriter med henne. hon är brilliant. och det ville ingen veta, men...godnatt.

me and today had quite a row, I don´t know when or where or how

konsertplanerardag och bland de värsta på länge för jag gjorde ingenintg jag stod bara eller så satt jag på en stol eller så var jag bara allmänt...ful. behövdes ingenstans, om ni fattar...äsch. sen att allt håller på som det gör utanför skolan hjälper ju inte nämnvärt. dock ska jag se miss lee ikväll på malmöfestivalen!! lagom awesome. ska åka dit om typ en timme, så tills dess får jag sitta här och...glo. den här dagen kan alltså bara bli bättre, och ska bli det också!

men 6 är gränsen, alltså.

rubriken är sagd av vår kära niklas. han pratade om vår grupp...men vi hade roligt. jag har ju alltså varit på skrivargruppen. jag skrev om gotland och min första dag hos Hannah och vi hade en newcomer. hon var...tyst. hon måste ha blivit skrämd.:Dsen dess har jag hjälpt Sara välja låtar, ätit och...fuckat up?:o sitter och funderar på om det möjligen kan finnas nåt jag kan göra rätt, men jag vetefan. hursomhelst...godnatt.

well I see nothing change

skola igen alltså och jag mötte alla små underbaringar igen. vi kom snabbt fram till att allt är ganska mycket som det ska vara; Linus glömmer sina grejer överallt (och Michelle glömmer mina), Michelle sjunger dåliga låtar (och Linus gör det för att provocera mig för att jag är så dum att jag påpekar det) och Liv slåss. jag lyckades även få ur Liv var hon bodde, vilket hon har vägrat att säga. jag visste det innan, men hon råkade säga det och jag mobbade henne för detta. :D vi var där i typ en timme bara, dock, så ingenting har satt igång på riktigt. men jag älskar att komma ut om dagarna. nu iallafall...det kommer ju bli värre. nej, nu har jag ingemer och säga för utom att den här låten beskriver någont verkligt fascinerande: vad man tänker på när något hemskt händer. hon funderar på hur man uttalar en sångerskas namn bredvid sin döde man. underbart. det är det faktiskt, för det hände aldrig på riktigt. jaja, hejdå!

vafför faller de bäst lagda planerna isär? ja varför inte...egentligen?

hej kära små flundror!(jag undrar hur många olika tilltalsnamn jag kommer gå igenom. anka, tomat, nu flundra...what the fuck.)
vispen: det är väl klart att jag svarar på dina kommentarer! Det är det de är tillför, ju. och jo...tacksam ska man vara, har man hört. men onna börjar ju på onsdag! hur är det rättvist?

om ni undrar översatte jag lite james blunt för er i rubriken.:) så...om like en timme bär det av till skolan alltså. där ska vi göra...någonting någonstans av någon anledning med någon. förmodlingen i aulan, gissar jag. undrar om vi får lunch eller hur folk har tänkt. och undrar ännu mer hur jag ska hem? får kanske aldrig veta. vad sa jag så för, det är ju klart jag får. jag lär ju veta när jag är hemma.:) men det ska bli aaawesome att träffa alla igen! jag har saknat dem mycho och sådär. och tills dess ska jag min vana trogen sitta här och lyssna på musik, läsa fanfics och tare lugnt. 59 minuter kvar tills taxin kommer. goddag!

and summer sets, just like the sun, and the question is; what have I done?

vispen: jag följer fanfics på fanfiction.net, nästan uteslutande på engelska och enbart harry potter (om jag inte hittar något annat, vilket helt enkelt inte verkar hända). och...nej. börja inte spela gitarr. nej, men nu var var jag tråkig. gör det, för all del...eller nåt.;)

så idag är det sista sommarlovsdagen. har inte gjort mycket på den, om jag ska vara ärlig och varför, may I ask, skulle jag inte vara det? jag har läst och pratat lite med Hannah som är och har ett liv. jag vill också ha ett liiiiiiiiv! och träffa folk! jag saknar folk, så det ska bli skönt att träffa skolfolket igen imorgon. Till och med Tatiana, som ringde idag och var söt.
"okej, halv tolv. då träffas vi då. jag kommer tidigare, så jag ska få information, så jag ska berätta...någonting."
so yeah. vi hörs imorgon bitti innan jag försvinner iväg och allt vad det nu heter!

jag. hatar. gitarrer...

vispen: Det hade ju varit en väldigt vettig sak att göra, tyckte jag, men Onna höll inte med. om man skulle ringa någon hade det ju varit dig, förutom mig då kanske, men mig ringde hon ju...uppenbarligen.;) och jag följer väldigt många fanfics. väldigt många. i bokväg läser jag just nu "cojote blu", som nog inte stavas så, av Christopher Moore (en brilliant, om lite galen, författare).

jag var alltså och såg "horrible bosses" med pappa denna afton. och det första jag kan säga är: the bosses were horrible. för det vaaar de verkligen! herregud. filmen i sig var himla irriterande, underhållande och...ganska konstig. men jag gillade den, och det trots alla killar som deltog. tänka sig. min favoritkaraktär hette "motherfucker", och han var jättesöt. fattar ni då hur konstig filmen var eller? on a side note: han hette egentligen dean...tror jag det var. aja.

och sen dess har jag suttit här...för utom när jag tog fram den där onda, monstruösa gitarren. det slutade med att jag spelade de två ackord jag kan ordentligt och sjöng "this guitar is stupid" och andra fina rader, ganska seriöst till slut. jag kommer att få ig i gitarr. helt seriöst jag är fucked. orka fula gitarrer, orka tänka på dem, nu går jag.

and that clock upon the wall was tickin

Här sitter man en lördag och ska om några timmar iväg för mat och bio med sin fader medans Hannah har värsta livet i huvudstaden. i natt fick jag och onna (och onnas mor) leka oroliga mammor, till och med. fast jag trodde det var dag, så det gjorde ingenting för mig. :) så idag har jag äntligen läst klart den långa fanficen, och läser ikapp på de jag följer. så, ja, det var ju det jag hade och komma med. två intressanta fakta är att min bok inte alls var halv, och att det fanns hår i min chokladboll. men det är inte så konstigt eftersom jag fäller som en hund. eller inte som en hund, utan som en lukas. lita fäller ju aldrig.:o fast hon är ju å andra sidan en kitty. nej, nu ska jag sluta blubbla här hade jag tänkt.

en halv bok, men annars bra

jodå, det blev väl en hyvsad fredagkväll antar jag. kyckling (jag älskar kyckling, visste ni det? det visste nemligen inte jag. eller jag hade aldrig tänkt på det.) och fanficläsning (jag är fortfarande inte klar...seriously) och musiklyssnande (ny musik<3333333) och allmän okayighet. imorgon åker mamma till australien, minsann och da, så jag får nog gå och lägga mig snart för och vakna innan vi ska åka! men alltså, boken jag läser är halv. den tar slut mitt i en scen, och ingenting är klart än. vad är det för idiotisk grej? liksom...här får du en halv bok. nu är jag sur. jag som just kom in i bokhelvetet! jaja...hur som helst...godnatt allesammen!

and if the winds have turned today, it´s because it´s inevitable

jag har idag som jag sa fikat med Saramänniska (vilket hon nu vet att hon kallas). Jag åt äppelpaj (bra lunch) och vi diskuterade alla möjliga och sjukt omöjliga ämnen. den här dagen är över lag en riktigt fin en. ska om lite drygt en halvtimme ta mig till stan igen för en klippning. hur underbart det är behöver jag ju inte ens säga. alla som känner mig vet hur mycket jag klagar på min lugg.;) för att tala om någonting annat, så saknar jag Hannah massa. inte vara oookaaayyy, inte pratat med/få prata med på hur länge som helst! på riktigt, alltså. det makar nog ingen sence för någon annan. och jag lyssnar på en låt som går emot mina principer! här är jag en bra unge. den är bra, dessutom. go emma och sådär! nu, efter att ha prisat mig själv, går jag.

inlägg från en vägg

igårkväll spenderade jag en stund med att berätta för mig själv att jag inte fanns. så munter var jag igårkväll. yeah. I know.:/ men idag kan och måste bli bättre. Saramänniska kommer om 48 min och då ska vi fiikaa (fika<333333) och sen ska jag klippa mig och så är det ju fredag också! här är vi optimistiska! fast kallt är det. hoppas det inte är kallt ute, för då blir jag sad. igår var det fint, ju! får kolla detta. nåja, nu ska jag fortsätta läsa. blir järna klar idag liksom. gärna menar jag.

standing in the afterglow of rapture with the words that rapture left

min blogg har blivit opersonlig. det är ganska skrämmande faktiskt. itne som andras bloggar, kanske, men mer än vandligt. eller mindre, beroende på hur man säger. hur som helst stör det mig, för grejen är ju att det inte är för min skull. plötsligt är det en massa människors känslor man ska ta hänsyn till. och det har det ju alltid varit...men jag antar att jag helt enkelt inte har brytt mig? jag har låtit människor tänka saker, skapa sig bilder, jag vet inte...men jag fattade aldrig att folk var så himla komplicerade. att man ska hålla tyst för vissa, och prata med andra, och annars bedrar man minst en. men vad gör man då när en vill att man ska vara tyst och en vill att man ska prata? vem är min "chatty wall" som Agnes säger? vem kan jag obehindrat prata med om vaaad som helst? någon som inte känner någon annan, som inte bryr sig, fast ändå liksom. det kommer ju aldrig att finnas en sån person. hur ska saker och ting då gå ihop? jag förstår ingenting. varför ska man plötsligt bry sig om en massa människor känslor, tankar och dessa förjävla hemligheter och privatliv och annat jag helt enkelt inte förstår! det finns ingenting jag är rädd att folk får veta! den enda anledningen att alla inte vet allt om mig (gör de det förresten? ah shit.) är ju för alla andras jävla skull! kan inte alla bara säga allt till alla, sluta fåna sig och bara vara raka? varför ääär det inte så? och varför kan inte ens jag vara det längre? för att det skadar andra. tydligen. var kom ens detta ifrån? jag vetefan. det hade ingen riktig koppling, faktiskt. som avslutning vill jag bara säga: nästan 10 timmar. the fuck.

de tre muskitörisarna

hi!
Har som sagt varit hos Tora med henne och Agnesbarn och haft sleepover! Dit vandrade jag med Agnes och när vi kom dit gick vi till stan i regnet och köpte godis och chips. och coolaaa. vi fikade även på ramklints och jag åt en läskig choklad-cupcake. I dunno, it might have been good.:s

efter det eskapaden låg vi i soffor och ritade, planerade en ny film (kanske...) och pratade innan vi ficka pizza (<33) som vi åt. Sedan hade vi drinking game, eller först filmade vi en vacker film. min summary för den var "in which Emma is dissed, Tora spotts a half naked guy and Agnes has double standards". make of it what you will.:) sen hade vi som sagt drinking game, med cola alltså. never have I ever, körde vi. "never have we ever choked on our coke" säger jag om det. yes we have. agnes has.:D men det var himla mysigt.:)

efter detta...var vi törstiga. och trötta, så de drack pigg-te och jag drack mer cola. vi pratade en stund i köket innan vi gick och la oss för storytelling! rubriken kom därifrån, och Agnes hade bra saker att säga.
"there were the guys who must not be named, the guys that cannot be named, the guys that shall not be named, the guys that should not be named, the guys who should be named for some weird reason...they were named guys. they had to be named. all the time.

när vi vaknade åt vi pizzafrukost och letade efter den sjunde ängeln. Tora gjorde ju änglar för hur lång tid som helst sen, yah know. till slut hittade vi den, på min blogg till och med. min blogg är helt enkelt bäst!:D hur som helst, nu ska jag gå. och må bra, inte tänka på vad som gör mig ledsen och vad jag sa i förmiddags och allting. man får må bra, och man ska egentligen alltid göra det. så shush.

the original leonard cohen version

hur man kan ha en sådan rad som den i rubriken i sin låt är för mig obegripligt. men jävlaridet genialt.:) Emmy the great är galen.<3 nu drar hon igång i tempot. undrar hur mycket fortare det går till slut. slutet är dock...dåligt. hursomhelst...jag hatar gitarrer, de är fula, och jag ska snart iväg för att först äta med mamma och sen åka till Toooraaaa. :D men Agnes svarar inte på mitt sms. dumma baaaaarn! nu kommer mamma hem med buller, bång och en grind som stängs. och Emmy sjunger nu en annan låt om...att hon inte vill vara törnrosa, tror jag? men jag fattar ingenting. konstig är vad denna låt är. jag ska nu avlägnsa mig, och stava som en hinkis.

nästan kul ju

jag hade idag så tråkigt att jag tittade på gamla filminspelningar. yeah...I know.:D men det var jättekul faktiskt, massa smååå människor yah know!:D nu läser jag en fanfic jag skulle ha läst för hur länge som helst, men så blidde det inte...hur som helst, it is awesome. och det blir visst hos Tora vi är imorgon ändå...fail och sådär.;) fast inte fail, utan mer, äsch skit samma. nu ska jag keepa on readin!

tuesday...weee or somethin

ingenting att göra idag heller. klockan går, om ett tag kan man fixa lunch men orka äta paj en dag till! men jag orkar heller inte tillaga någonting annat, så det får bli det. lovar mig själv att göra fiskgratäng eller någon på torsdag (mamma är hemma på onsdag, sweeet). imorgon kommer dessutom agnes och tora hit och sleepar over! trodde aldrig jag skulle få hit dem, men jag är ju awesome, så. pappa ska försöka laga vegan-mat åt Agnes. yaaay. vetefan hur det ska gå. jag känner för att gå och göra mat nuuu. jag har ett sorgligt liv, och har ingenting annat att göra än att äta. jag är sugen på att tugga på något konstant, för då göööööör man ju något! *sucka djupt* määääuuuueeee. godnatt.

tom (riddle)

tänkte skriva det som tom (empty), men jag är väl skadad.;) så idag har alltså varit en tom dag. dock: ny musik!!:D:D till slut. annars har jag varit ledsen, läst lite, ätit och lite sådär. åh jag vet inte varför jag bloggar på de dagar när allt bara känns som ett megahål. fråga bara inte.:/

the pictures in his mind arose and began to breathe

kräft/laxskiva (fråga: varför inte laxskiva, men kräftskiva? varför inte kräftafton eller midsommarskiva?) hos mormor med släktfolk. Vi har haft trevligt, ätit som hästar och varit underliga. Johanna kollade till exempel mycket ingående i Amandas öron, för det är ju så himla normalt också.:s verkligen. allmän syskonrivalitet har rått och som vanligt låg vi alla fyra i mormors enorma säng.:D nåja, ska väl sova antar jag. godnatt!

dagarna tråkar verkligen ut mig

så ja...söndag, och ingenting att sysselsätta mig med fram tills ikväll när jag ska på kräftskiva hos mormor. awesome, men nu...stirrar jag mest ut i luften. jag vet inte hur denna dag möjligtvis ska kunna gå, och samma gäller för nästan alla dagar. ack, om man ändå hade ett liv!:( jag vill ha ett. var kan man köpa liv egentligen?:( jaja, det var väl allt jag (inte) hade och tillföra. godnatt!

and I wish I could handle this better

idag har jag träffat Cia och Hans och vi åt god mat(!). De pratade om sin cenila granne och mobbade min chipsätning. varför gör alla det? jag åt ju ens några chips!:( sedan försökte Hannah berätta sagan om konungens återkomst för mig. ingenting makade sence.:( jag fattade för fan mer av my imortal en om den. yay liksooom. and lastly: agnes, do you mean the malmö boy who cannot possibly be named (there is now the one that must not be named, and the one that cannot be named. yay.)

hur man undviker total galenskap

Hade en märklig känsla igår av att jag skulle gå av på mitten vilken sekund som helst. inte så att jag mådde dåligt...egentligen. allt var bara...galenskapigt? så jag ringde Hannah, i tron om att detta skulle hjälpa, och efter myyycket om och men gjorde det det. vi skrev nemligen en låt. inget komplicerat eller sådär, men roligt.:D<33 mycket fin, blev! men vi inte klara, skriva mer annan dag. idag jag dock inte göra någonting, bli grundligt uttråkad jag rädd.:(:(

o crap

why does everything have to be so damned important? opinions, thoughts, feelings. a planet suffering, people suffering, animals suffering. and you should care one minute, and not care the next and all I wanna do is sriec "go fuck yourselves, I have my life, I am not suffering!" but that is not okay cause we have starving people in the present, and a fucking future to care about but I don´t! I can´t! and I don´t want to change the world, help, be a part of anything, or think about this! you know what´s funny? I used to think I gave a fuck. I used to think I was a philosopher, or maybe I was one. but it makes me feel bad. then, in the end, what has it acomplished? not a single thing now has it? just me being extremely sad and feeling worthless. and now I have a feeling I am acting like a bitch because of it. and all of this because of the frightening fact that nothing, absolutely nothing you create has no real value cause it has already been done. as though I didn´t already know that! still I have to try, always, to make something up that will make a change.. except that will never happen. I am just making things worse aren´t I? but what elce should I do? I have nothing elce to do. is that spelled with an s? ah whattefuckever!

uppenbart...fast nej

så, först idag åkte jag till syncentralen och där konstaterade vi att jag mår extremt bra just nu. för det gör jag verkligen. allt överallt är bara så himla bra hela tiden. climax is over. jag tror iallafall det. allt känns hälsosamt, rätt och inte förbjudet. jag pratat om demon-castle-younameit, alltså. :) sedan åkte jag istället till Agnes där jag umgicks med henne, leon & stella. kiddooos.:) vi gjorde milkshake med chokladbollar (:o) och såg OotP på svenska. inte okaaayyyy...euw. rubriken är därifrån. men de är söta, och Stella gillar Satan. power to her.:D annars var de jättekonstiga, Agnes inte minst och jag...bara följde med, kinda?;) nu ska jag dock göra något annat, så siao!

I may be a Hogwarts student...but I am also a satanist.

så idag skapade jag och onna ett genialt företag-to-be. men...Hannah kom på iden för några dagar sen, fick jag just höra. wonderful. :/ annars idag har jag inte gjort mycket. suttit här, läst och konverserat med onna. en mellandag. men det har varit trevligt ändå.:) rubriken kommer ifrån my imortal, och är i min mening dess bästa och mest störda rad. särskilt som det är helt rättstavat, och inte hade med samtalet de hade att göra. nästa replik är "this cannot be! there must be other factors." helt otroligt random. all kärlek till tara gilesbie, författare till det stördaste...ever.:D som är ett drinking game, såg jag igår. det finns alltså ett sådant till berättelsen. jag vill köra det med någon! *puppy eyes and stuff*

torsdag redan :o

jag vill ha cola, och säger härmed hej. det är fredag imorgon slog dig mig nu, då kan jag få cola! för jag vill! vill vill vill. *gnällgnäll* och påtal om fredag, sure Agnes. I´ll book a taxi today. jag får åka med det billiga priset innan de höjer, hur sweet är det?:D jag sparar...6 kr! om jag inte åker hem från dig också, då sparar jag hela 9 kr. men det är inte värt det.;)

hursomhelst, ett par ganska gamla citat tänkte jag mest nedteckna.

sara sjunger: jag ska dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän hjärtat brister...
jag: den är så sorglig!
s: är den?
j: dansa fastän hjärtat BRISTER...
s: oh...

jag: vad ligger egentligen på norra fäladen?
vivian: jag!
(såg lite konstigt ut i skrift. hoppas ni fattar.)

and I thought my God, why shouldn´t it be me?

Fikade md Saramänniska (får inte kalla henne något annat tydligen, för då vet inte Hannah vem det är. xD) på kaffé & le denna dag. där ska det tydligen annordnas open mike-sesions, där jag (förhoppningsvis) ska sjungaaaa! excited!:D det kom även en random journalist och intervjuade mig om det. eh, ja jag vetefan.:s jag och Saramänniska hade iallafall kul, det har verkligen klickat och vi funkar hur bra som helst ihop! I know, super exciting! vänta jag kommer inte ihåg den sista meningen. jag är konstig.:s sen gick jag hur som helst på en walk med agnes (igen, I know) där vi diskuterade fanfics, folk och annat spännande. nu är jag trött, glad och jar har gått helt störda mängder idag för att vara jag, vill jag här notera!

allmänt blubb som inte går att rubricera

igår så stekte jag kött (:D) och kom fram till att det svåraste är att få upp det på stekspaden. Sedan åt jag misslyckad kaka och tittade på gilmore girls, innan jag for till stan där jag köpte jeans. så gick den dagen också, och kvällen spenderades med älskling. som inte var så smart. här följer bevis...

H: jag kan skriva om någon förstaåring.
e: ja, du kan ju till exempel skriva om Harrys barn när de börjar.
h: jaa! men...hur gamla är de?

(annika norlin=säkert! och hello saferide, alltså både svenska och engelska låtar)
e: säkert! kommer snart släppa några av sina låtar på engelska!
h: vadd spännande att höra henne sjunga på engelska!
e:...

e: 1492.
h: före kristus alltså?
e: nej?
h: men det har ju inte ens varit 1492 än!

and that, my friends, is how we do it!

sagan om hur jag försökte hitta något att äta igår. skratta eller gråt, jag skrattade.

-jag ringer mamma och hon säger åt mig att ta köttbullar.
-går in i kylen, hittar inga köttbullar!
-ringer pappa, han säger att de står bredvid kolpuddingen.
-jag tar dem och ställer dem på bänken.
-sedan är det dags för mackor. jag planerar att ha en macka med potatissallad och köttbullar, för att det är awesome. men det visar sig att potatissalladen inte ville fastna på kniven, så into the fridge it went.
-bre-macka-prosedur följer. allmänt smör-drama.
-jag tar bort plasten från köttbullarna, för att märka att det inte alls är köttbullar utan något annat (saras kött till fjällen fick jag sen veta)! så...mackor med smör.
-efter att ha spottat ut första tuggan i slasken inser jag att brödet är mögligt...
-det blir reservplanen. fram med potatissalladen och en sked. shut up, it was good!

sämst

vet ni vad jag vill göra? jag vill skriva en fanfic. inget komplicerat, egentligen. något humoristiskt, tror jag, eller något allmänt oseriöst bara. eller bara leka runt med lite random oneshots. songfics, kanske. but then again. no. been there done that. men jag vill. jag vill få det att bli mindre heligt. för det är bara något man skriver. saker man skriver är inte mer än just det. de känner ingenting, tänker ingenting, de bryr sig inte och de kan inte dö för de har aldrig levt. vilket bara får mig att tänka på en dikt jag skrev för många år sen. "what is the matter, girls? what´s bothering you? his death, his death, is it? he died that´s true, but girls he never lived." och så vidare och så vidare. men det är ju så sant. det tänkte jag aldrig på att man kunde vända det såhär. det är inte ofta jag faktiskt inser saker när jag bloggar. det ser nog ut så, men så är man ju mycket mer planerande än vad man tror. hursomhelst...tror inte jag klarar att göra omskrivningar. tror det får vara, helt enkelt. vilket är så jävla sämst för jag hade verkligen sett fram emot det. min lättpåverkadhet skrämmer mig. för ja jag skriver inte om dem för att du inte vill. jag kan inte göra något du inte vill att jag gör. Emma Rävås duär en ful och dum person. vet inte var det kom ifrån. tänkte mest det.;) godnatt och sådär.

the dog days are (not, sadly) over

nu lät jag hemsk, men Lukas är ett freaking problembarn. nyhet.:/ och Hannah vaknar inte av ahns skällande. vadå sova djupt liksom.:o jag sitter själv mest här, och stirrar ut i rymdeeen...uttråkad som en flundra. nu lämnar sara för lundastad, och beordrar mig att äta lunch. vilket jag gladerligen ska göra snart. hoppas det finns någon paj åt mig? annars är jag freaking screwed, slog det mig...laga mat själv hemma är inte riktigt där jag befinner mig för närvarande. hm...eh, ja, hoppas på en paj med mig. nu springer hon runt och letar efter ett jojo-kort. och stängde in problembarnet hos mig. men tack! nu slängde jag ut honom, eller vad man säger, och rävås-familjen är i kaos. utom jag, jag bara...sitter här och blåågar. Hannah, seriöst, du måste vakna av detta tumult! det är abnormalt, det vet du va? heeelt abnormalt. nu får sara cyckla, är senaste beskedet. fail.:) jättemycket yberfail. lite som det mesta, för mina dagar framöver är också ganska...fail. och veckor. fram tills skolan börjar, really. yay me och sådär. hursomhelst(sluta säga så) hejdå! vänta, har sara gått...?

något är fel men ingen vet vad

precis så är det. verkar det. jag hänger verkligen inte med. hursomhelst...gick på en liten walk med Agnes där hon jämförde mig med en tårta och sa åt mig att äta upp hela tårtan i ett enda mos. don´t ask.:D har sen talat med älskling litegrann, läst fanfics och tittat på "50 greatest moments of harry potter". inga satan-moments! så inte okaayy!:( har annars haft sinnessjukt tråkigt. verkligen.:(

I don´t know what I wanna know, cause I don´t know what I don´t know. what do I want to know?

i fredags kväll var vi ensama i stugan, mor och jag, och såg en störd film som jag tror hette something about mary. denna film bestod av 5 (?) killar som var kära i samma brud, och stalkade henne. fucking creepy and stuff. och den ondaste tog de efterblivnas pengaaar! så gör man inte.:( och det fanns en brittisk cutieboy, som visade sig vara en av badguysen och inte ens gay som vi trodde!:( määä. hursomhelst...igår åkte vi hem och jag gick på en 3 timmar lång walk med Agnes (>3;)). där hade vi deeptalks, mindre deepa talks och blev regnade på.:) sen telefon med älskling till läskigt sent, och henne är det hög tid att väcka! siao!

dansa fast du inte är här

igår: sofiero och mojs. först satt vi och pratade, jag var på urdåligt humör hela kvällen men det var ganska trevligt. Annika började och alla var allmänt otaggade på henne tror jag vilket var sämst. men jag sjöng för full hals med i alla låtar, även de jag inte gillar, och Sara trodde att hon sjöng "jag har en älj (stavning?) i min väska" istället för elle. äljen hette marvulv, sa hon. nåt kul ska man ju ha.:D men hon var fiiiin. jag älskar henne.<33 annika alltså. sara med, men jaja. the arc kom sen och de var väldigt duktiga, det var rätt kul faktiskt och man kände igen en del trots allt. Håkan däremot var ganska segt. han älskade att höra sin egen röst, verkade det som, och hade mycket fina texter och sådär. fint, men långt. alla andra hade 2 låtars encore, han hade 5,5. kärlek till sig själv verkligen.;) alltsomallt var det en mysig kväll full av kreativ ångest (om man ens kan skriva så), surhet, söta systrar, kusiner och random folk. och...annika. som var awesome. alltid. :D

I am what I am, think what I think, and...stuff.

hej mina kära illrar!
fick en sån lust att kalla någon för iller. fast den enda sanna illern är ju malefoyen. men skitsamma. :) så igår åkte vi och handlade glass, brudarna lagade mat och bakade muffins och sen satt vi mest och umgicks på kvällen. Vi störde oss först mest på mix megapol, men sen spådde de varandra istället.
Vivian skulle gifta sig med elaka Frans som bara brydde sig om hunden Elliot och var 40 år yngre än hon. de skulle bo i en husvagn utan bil och hon skulle jobba på mc donalds. enligt henne själv skulle hon dessutom kidnappa Hannahs unge elisabeth, vilket helt klart blev kvällens roligase och mest creepy grej.
påtal om hannah så skulle denna...hur var det nu? bo en container skulle hon, ja. men vem var det hon skulle bo med? men vad fan, det har jag glömt! hon skulle hur som helst ha fyra barn: elisabeth, elisabeth, elisabetho och elisabetho. no kidding...
sara, slutligen, fann kärleken i farbror melker i en friggebod med 20 barn. folk är...konstiga.:s

idag, däremot, ska jag se Annika igen på sofiero!!!!!!!!!!! och håkan och the arc, men det skiter jag ärligt talat ganska mycket i. sooo...ha det bra folcs!

nejmen Hannah, nu använder du stötande språk!

hii!
Nuu har jag varit på Gotland och hälsat på Hannahmänniskan! vi har...inte gjort så mycket. men det tänker man inte på förrän man ska blogga. men här kommer några saker, hursomhelst:
-vi såg dh part 2 till sist! först fick vi dock se den utan bild i fem min, och sen utan ljud några till. jag gillade utan bild dock! jag gillade även filmen, grät till the princes tale (victoryyy) och alla var hilarious!
-jag har gått genom den berömda ringmuren och grejer!
-jag gjorde en mycket, i min mening, fin rickman-imitiation på vägen hem. och sånna ord är svåra...deal with it.
-andra filmer vi såg var 50 first dates, about a boy, vampires suck och spirit (starring: indianmannen). tror det var det.
-vi har även sett en massa vem vet mest eller som Hannah sa, vi vet mest. jag visste för övrigt mest! xD
-vi gjorde en fabulös omskrivning på halleluja som i stort sett gick ut på att sjunga...fel. Hannah började omedvetet med "well I heard there was a secred proof" och...sådär fortsatte det.
-jag mötte den berömda Adelina, men missade precis Marcus och Jenna!:(:(
-jag döpte om Lita, hunden alltså, till Kitty. bara för att hon äär en katt.:D
-jag satt på Sirius' fotpall...which still bloody creeps me out if you wanna know! euw!
när Hannah är halvsovande tror hon att Lita är hennes förra hund som ramlat in i ugnen och att hon har en dotter som heter Elsa.

nu sitter jag i en stugträdgård i ängelholm där jag anlände igår. jag har här umgåtts med sara, mor och saras buddies Hannah och Vivian. med dessa har jag bondat i ämnen som bananer och godis, och Hannah har lovat att laga kantarellstuvning och bananmilkshake åt mig. det kan man ju också göra, liksom...jaja, några citat if you please. (?)

programledare: vad står förkortningen HIV för?
Hannah skriker i triumf: vatten!

hannah: hör du hur det luktar mc donalds?

hannah: sluta! jag gör mitt bästa över här!

bevis på hur trötta vi var:
hannah: jag gråter.
jag: vadådå?
hannah: nää.
jag: nähä...

RSS 2.0