de tre muskitörisarna

hi!
Har som sagt varit hos Tora med henne och Agnesbarn och haft sleepover! Dit vandrade jag med Agnes och när vi kom dit gick vi till stan i regnet och köpte godis och chips. och coolaaa. vi fikade även på ramklints och jag åt en läskig choklad-cupcake. I dunno, it might have been good.:s

efter det eskapaden låg vi i soffor och ritade, planerade en ny film (kanske...) och pratade innan vi ficka pizza (<33) som vi åt. Sedan hade vi drinking game, eller först filmade vi en vacker film. min summary för den var "in which Emma is dissed, Tora spotts a half naked guy and Agnes has double standards". make of it what you will.:) sen hade vi som sagt drinking game, med cola alltså. never have I ever, körde vi. "never have we ever choked on our coke" säger jag om det. yes we have. agnes has.:D men det var himla mysigt.:)

efter detta...var vi törstiga. och trötta, så de drack pigg-te och jag drack mer cola. vi pratade en stund i köket innan vi gick och la oss för storytelling! rubriken kom därifrån, och Agnes hade bra saker att säga.
"there were the guys who must not be named, the guys that cannot be named, the guys that shall not be named, the guys that should not be named, the guys who should be named for some weird reason...they were named guys. they had to be named. all the time.

när vi vaknade åt vi pizzafrukost och letade efter den sjunde ängeln. Tora gjorde ju änglar för hur lång tid som helst sen, yah know. till slut hittade vi den, på min blogg till och med. min blogg är helt enkelt bäst!:D hur som helst, nu ska jag gå. och må bra, inte tänka på vad som gör mig ledsen och vad jag sa i förmiddags och allting. man får må bra, och man ska egentligen alltid göra det. så shush.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0