ris, gryn, gröt, bittermandel, kärlek och en liten bit av polen

haaii!
julafton har nu firats hos mormor med selenarna. Vi kom dit och tittade på vår älskade Calle och sjöng med både när det passade och när det inte passade. sen var vi ju tvungna att byta till det danska när det svenska var slut. vad som helst för att undvika kan du vissla johanna. sjukt obehaglig film, I tell you! Vem är det egentligen som bestämmer vad man ska visa på julafton varje år? sjukt random saker. me no understando.

anyway sen åt vi en massa julmat och sånt shit, och efter sedvanligt vilabreak i mormors säng delade vi ut julklappar. slutsats av detta: jag kommer bli tjock i jul! jag har fått choklad av Hannah, tryfflar av Agnes, mer lint, daim (både små och ett stort) och noblesse av familjen, drömtårta av mormor och hur mycket cupcakes som helst av syster. hur det här ska gå till vet allra minst jag!:D men jag fick också endel böcker och kläder och annat smått och  gott (fast gott skrev jag ju om). dock ingen julamusiiiik! sorg. men det blir nyårsmusik, säger pappa.:)

Sen åt vi gröt och jag fick mandeln vilket resulterade i mandelgåva som var en nalle och en polly. alltså inte en påse polly utan en polly. den hade tydligen bara hamnat där. god var den, sådär precis efter gröten.:D sen tittade vi på youtubeklassiker så som det danska mediumet, snapes fantastiska min i hp5 och ett nytt tillskott, hitlers hemkunskap. rubriken kommer därifrån. sjukt awesome.:) sen blev det mandelmusslor (<33) och hemkomst. och var är Hannah? hon ska ju vara här och typ märka när jag ringer henne!:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0