she´s a little ruuuuunaway

haaii!
Emma undviker att plugga (idiotemma lite) och äter lunch atm. nuggets, äter hon. sjukt goda sådana. dock tror jag (första person för jag vill) att jag var lite ambitiös när jag lassade upp alla nuggetarna (13 st) på tallriken. fast oj, jag har redan ätit elva. då är det ju inte lönt att inte äta upp skiten. fast jo. *går och ger till lukas*

så, idag är det spymf. känner mig konstigt nog pepp fastän jag kommer faila. Sara har klätt upp och sminkat mig till dagens ära också, så jag känner mig lite konstig. vetefan om det blev bra ens eftersom hon frågade "pappa, ser det här bara konstigt ut?". känns ju bra.

in other news så börjar jag få lite småhuvudvärk och mitt hår är helt kopiöst långt. jag har inte tänkt på det förrän idag, men det var som fan vad det har växt! älskar det!:D men ja jag borde väl skriva på min fuuuuula slavhandeluppsats och sluta glida iväg i tankarna till helt andra ställen. eller också kunde jag ju avsluta låten som jag våndats med nu hur länge som helst men som nu bara behöver lite textputsningar hit och dit. men alltså aj mitt huvud, fml och allt vad det heter. jag kan ju inte ha ont i huvudet när jag ska stå och skrika (det är det i och för sig inte jag som ska göra) ikväll! håller inte, emma. men nä blä och sådär, nu går jag igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0