this means nothing to me, oh vienna!

hej och grejer!
Nu är jag hemma från en mycket trivsam helg eller vad man säger, och ska skriva om denna. Fredagen börjar vi med, och det började med kör och kuhi och annat ointressant. På kören pratades det om "arrare" och "tand!" och på kuhi:n sjöng vi bellman på vårt eget (i mitt fall faaalskaaa) vis.

och nuuuu kommer en update! Tatiana och rektorn hade ett möte i fredags. vad sa rektorn på det mötet, tror ni? han sa att jag aldrig skulle ledsagas av kompisar. för att de fucking fortsätter klaga och han fortsäSå jag blev rätt förbannad och sen hade jag deeptalk med Tatiana. Det gick faktiskt jättebra! tter respektera dem. hon accepterade att jag ville ha en ny assistent och sa till och med att det var bra. vi hade sen håla då vi drack milkshake och sedan slutade jag (nej, jag visste inte det då).

sen blev det åka bil av till farmor. Jag och Sara hade där mycket trevligt och skriksjöng pocketful of sunshine, sjöng random stämmor och vann "årets performance" för vår tolkning av emigrates temptation. mycket fint. vi återsåg så klart spånstad som byggt en ny lokal och umgicks sen hos farmor på kvällen.

igår var det julgodis som stod på schemat, och vi fick endel gjort. knäck, kola, fudge, daim, pepparkakor, pepparkakshus, tryfflar och brända mandlar närmare bestämt. helt sjukt. vi hade det jättetrevligt och juligt, Pia och Magnus var där ett tag, vi åt god mat och spelade kort på kvällen. massa trevligheter, I must say!

Idag är jag nu hemma (fin mening...), läser i panik till svenskan och sen kommer Sara om någon timme. hejdå allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0