jag är bäst, så ni vet

Jag har just lämnat in uppgiften som ska vara klar den fjärde mars. jag är nemligen, typ, bäst. hur som helst hände det väldigt mycket igår, så jag hann inte blååga. så det ska jag göra nu, minsann!

dagen började med att jag lyckades förlägga min väska. yes I know.:D så till skolan utan dator blev det. vi lyssnade på ikaros på svenskan, sjukt mycket lycka och kärlek ja.:D sen lunch, tre hamburgare. när jag väl äter, då har jag fan ingen båtten.:D tur att det inte är så ofta. ;)

efter lunch mådde jag dåligt, som vanligt, men vi såg the commitment på arl:n och det var en söt film med en massa irländare som sprang runt och var söta så inget mer dåligtmående! Inte ens på spanskan, för då jobbade jag och Linus om panama och hade roligt. Linus läste upp en massa onödig fakta om landet för mig.
linus: och vet du andelen kvinnor och män?
jag: eh, nää.
han: det är 49 % kvinnor...och 30% män!
alltså 21% hermafroditer. bra läst.:D vi upptäkte även att det finns mer internet än datorer. så fail. och det var inte som han läste fel, utan det står så. :D så sweet. han uttalade sig även djupt om religion.
"det finns 80% katoliker och 20% protestanter, som protesterar på katolikerna."

efter detta vandrade jag iväg till ramklints med natta och fikade. Natta drack utgången kullamust, det blåste och Natta döpte om mig till Signe Birgitta Margareta Regina Rävås. bara för att, liksom. :D allmänt lovely.:D

sen, efter mycket om och men gick jag genom blåsten till min sånglärare och hennes musikalkväll. det var bara jag och två andra där, men det var verkligen kul. vi såg chicago, åt läskigt mycket onyttigheter och jag lyckades både ge christina en roll i filmen (operabruden, ooofc) och dra en parralell till åten vi sjunger på sånggruppen nu. awesome.:D så, efter det pratade jagen stund med hannah och sov. så läskigt trött jag är these days! det är ju helt stört, alltså.:) jaaj, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Godnatt ^.^

/T

2011-02-18 @ 21:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0