I was the wrong damn girl in the wrong damn room

Jag sitter i kaffeterian och jag vet inte riktigt varför har väl ingen annans stans och gå. allt är ett helvete och jag orkar inte låtsas nåt annat. sitter och väntar på att allt löser sig, sådär som det gör. någon ska lösa det åt mig, antar jag. fast det är ju så, i det här fallet. jag kan ju inte lösa det. tror jag inte, iallafall. jag vill hem så jag kan ligga stilla och slippa. jag vill att det ska synas. det är nog det jag vill nästan mest. att alla ska se och undra. det skulle nästan vara värt att göra nåt sjukt dumt bara för det. men nej. inte riktigt värt. jag vill ha nåt framför mig en kaka eller ett glas eller nåt, så jag inte känner mig så sjukt not purposeful finaste meningen i hela världen eller. sammanfattningsvis så vet jag inte vad jag ska säga för om jag börjar kan jag inte sluta, det finns en hel bok inom mig av tankar och ord som alla måste ta del av. vi är tillbaka till lilla emma, men det är inte svarta änglar som ska ut utan...röda. kanske. dock vet jag att svarta kan vara på ingång. jag vet hur jag kommer bli om inget händer, fast nåt ska väl ändå hända. allt skrattar åt mig. änglar skrattar åt mig (inte samma sorts änglar), ukuleles skrattar åt mig, sj skrattar åt mig och allt jag har tänkt skrattar ihjäl sig. det luktar rostad macka här inne och jag vill gråta litegrann känner jag. mitt härinne. jag har lust meddet. fast, nej, så gör man ju inte. och hela tiden kommer det tankar som jag har hört förr och nya men det är över lag så äckligt rutinerat allihop. om jag inte slutar prata nu kommer det gå ännu mer åt helvete med en massa mer, och det vill jag inte. ofc. daaa liksom. snart mer eos, orka kreativitet, orka solidaritet orkaaaa! men orka skrivargrupp, behöver skrivargrupp, kanske kan andas då. fast nä. ta mig härifrån jag vill egentligen bara ha lite sympati. det är ganska hemskt, men det är så. jag vill att någon tar hand om mig. ironin i att det är ju det jag vill är väldigt klar för mig också. det är ju det jag aldrig borde ha, det jag alltid har! godnatt hejdå till allting igen

mts var inte död, han var dansk

Igårkväll var jag och familjen och åt på glorias där vi skrattat åt "semester", försökte reda ut saker och älskade Sara som inte kan prata. sen pratade jag med Hannah massamycket, åt chokladpudding och hade en jobbig och konstig natt och morgon och en fin dag. det har jag än. har pratat med Hannah lite mer, ätit, legat i jättesuspekta ställningar med min syster (mamarazzi herself fotade alla)nej, nu ska jag njuta av min dag och sjuuuungaaaa. det 'r något man borde göra mycket mer, jag iallafall! snart tillbakavecka hela min sångröst och det är ju inte bra så hejdå!

lust lisard of melancoly cove-christoffer moore

Det här är boken emellan the stupidest angel och practical demonkeeping, och har därför en mix av folk men mest från den förstnämda. här lär man känna den schizofrena molly, marianamissbrukaren och konstapeln theofulus eller nåt, psykiatrikern valery och även nyingar som bluessångaren catfish och hans girlfriend estelle. det som händer i boken är att det, som alltid, dykter upp något läskigt i pine cove. denna gång är det the sea beast, eller steve som molly kallar honom. det är en läskigt monster som...gör alla horny.:D hur bra är det? detta märks överallt. särskilt å vals reseptionist, och hennes pacienter. loving it.:D ja, alltså, jag älskar den här boken litegrann fast som vanligt med moore är det lite för mycket folk på för lite bokplats om ni förstår. jaja, hejdå och läs!

typ hejdå allting litegrann

jag kommer ihåg sista jag kände såhär och det var ack så ironiskt den femtonde maj 2010. den tjugonionde januari 2011 samma jävla skit over and over again. samma läskiga kraftlöshet och ångest och känsla av att allt allt allt är slut och över och slut jätteslut. jag hör mig själv och erika på ett söndrigt band från våren 1999. oj erika är helt seriös. och det är varmt här och det vrids runt någon form av hemsk sak det kanske är därför det gör så ont. mina fingrar typ skakar, jag vet inte vad jag pratar om jag vet inte vad som händer. det är varmt som sagt och jag orkar inte massa mer liv. fast jag mår liksom inte dåligt jag är bra helt borta och lost och förvirrad och borta. godnatt alla jävla människor.

to be!

Hi!
efter matten begav sig en ledsen emma sig till idrotten med tatiana som var söt.
tatiana: to be or not to be!
jag: not to be
t: neeej Emmaaaa, to be!
j: not to be
t: to be!!

efter idrotten: to be!;) j, jag blev glad sen. anna hjälpte mig till detta och efter lunchen var det gemu där Liv fick i uppdrag att slå mig och Hannah på knäna när vi svarade fel vilket hon gladerligen gjorde.:D kom hem och har här, hör och häpna, dansat lite med sara! detta trodde ni inte, va? det var svårt, vill jag lova, men jag vet att jag måste kunna. har också överfört en massa, ätit pizza och flummat lite med familjen mellan varven. skrålar nu svensk country av alla störda saker och törstar ihjäl och cola hjälper sorgligt nog inte. och det var like...7 timmar sen jag hörde av Hannah. typ rekord för utom när jag sover.:D ooo, nu kommer den ensama banjon. hela skivans moment är detta, utan det är den inte så bra. det är så sjukt magiskt makalöst awesome! ooo, obsesions. den har jag inte hört på flera hundra år känns det som. har haft låten i en månad men skit samma.:D nej sjunga och blogga var väl inte bästa vänner så jag ska nog återvända till mina chips som gör mig törstig för att sen gå och duscha och sen gå och lägga mig relativt tidigt kanske. nej, godnatt då!

allt bara känns

Jag vet inte vad jag känner men jag har börjat se matte som fritid och jag tänker som ebba för hennes liv är så himla annorlunda från allt för hon går omkring och känner liksom hela tiden. det gör hannah också. jag skulle dö lite om jag var såhär hela tiden för det är ju ni! typ! hej här är emma mitt i ett äkta fönster-mement och hon känner sig lite avklipt medans simon har predikan bakom henne. alla bakom eller framför inte bredivd. eller jo, idag tror jag att veta sitter här. men oftast sitter ingen vid detta bordet eller vad det heter utom jag. orka vara här. orka ha idrott med anna ja anna är bra, jag gillar anna. jag ska sjunga högt till radion och känna mig bra, och det är nog the woman of doom herself! nej det var det inte, eller jo kanske. nu loggade Hannah in och jag vill inte vara här!!!

oh so brilliant

Idag började jag med arl (ariel som Tatiana säger) och där hade jag en massa ångest o h ville bra därifrån. min önskan uppfyldes. mensvärk två veckor för tidigt eller nåt så efter spanska och lucnh med the spanish crowd och evelina (utan tatiana, vadå fuckin victory!) åkee jag hem. har legat och tyckt synd om mig själv med konstiga cravings (listade ut att det är chokladbollar och damsugare jag ville ha, och cola) och hemska smärtlikande thingies. så nu är det torsdagskvääll, what to do?:)

jag stavade inte alls demonkeeping med c...hehehe.(rimmar)

Rätt awesome kväll. Åkte först till sånggrupp under lyssnande till Hannah och Katja i elbilen (läskish!) och sen sjöng vi där dryga låtar. Åkte hem, flummade med mamma och lyssnade sen på sjukt gammalt pang prego. emma älskar!:D hon har även chattat med Iris som kallar henne "sis" hela tiden (glöm inte att vi är systrar)<33 och ätit rockyroadglass. älska kvällar som ser fina ut i skrift. älska när de är det också! fast Hannah svarar inte. nu svarar du! hööör du det? Just det, jag fick Iris att lyssna på imperiet. rättstavad success.:D nej, det var nog allt jag hade att meddela. nu ska jag allt duscha och sen lägga mig och ge mig i kast med nästa moore-bok vilket det kände som om jag hade sagt förut. och det hannah skrev var läskigt. undrar varför, för det var väldigt positivt och muntert...? det bara kändes sjukligt olycksbådande. är jag paranoid? svar ja! jaja hejdå.

practical demonceeping-christoffer moore

Denna bok handlar om en massa massa folk. där finns demonen himself som är både läskig och awesome, hans keeper den söta Travis, paret jenny och robert som separerar, augustus brian som är allmänt sweet, "häxan" rachel med mera. alla är involverade i demonen från helvetet, skillsmessor och allt möjligt awesome. detta är en väldigt förvirrande bok med tanke på alla personer i den men även väldigt rolig, jag glömde berätta om "rocksanne", transan som sen dör tyvärr men jag älskar henne. jag gillar denna lilla random bok, som kommer före "the stupidest angel". snart ska jag gå och hejdå!

hej kära onsdagsfolk

idag har emma haft svenska och engelska där hon pratade om meningen med livet (the game är viktors förslag; livet är ett spel där alla är med, ingen kan vinna men alla kan förlora!:D) och något arbete som jag inte gjorde men det kommer att bli awesome! sen hade jag lunch med agnes, tora och toras vänner och sen data där jag gjorde min årsbudget. sen så slutade jag (sweeet) och har suttit här, försökt skriva en låt till och haft det allmänt bra. överför nu mög och det kliar i mina öron! det ivlle kanske ingen veta. snart är det sånggrupp som jag inte ivll gå på!

and I clicked on new post again because...?

Jag vet inte varför jag skriver detta som jag skriver. jag är trött och varför bloggar jag? Jag kan ju ändå inte läsa vad jag skriver så det blir konstigt. idag har jag hur som helst pratat med Hannah (:D;)) och katja som verkar oerhört suspekt och jag gillar inte henne riktigt tyvärr. jag är helt slut och snart ska jag sova. imorgon kort dag. 100% sweetness!:D detta är alltså ett inlägg som jag bara skriver för att detta band spolas och det är med största sannolikhet ett worthless band. ge mig ett aaawesome band! nuuu! det verkar inte så. och lite sömn vore trevligt alltså. spola klart då så jag får veta! jag är inte bara trött jag svälter också! alltid! och det är nåt jävla fel på det här bandet så det aldrig spolas klart! seriously! inte okej alltså. blubbeliblubbeliblubb rachel is a bitch! ville bara berätta det, för det sas i min bok som är allmänt awesome. jag simmar i en trött dimma och det är alltid dimmigt när vi ska köra någonstans sa mormor igår. det hade inte med något att göra. seriöst detta är ju patetiskt! att ingenting händer, alltså. nej, alltså detta är inte kul!den har spolat nu i säkert tio minuter. alltså på riktigt såhär lång tid tar det inte! nåt är feeeeel! och nu måååste jag sluta detta fina inlägg för det är ointressant! godnatt alla awesome och ickeawesome saker!

ändå väldigt bra...

gemensam sånglektion avklarad! Så sjukt bra alla är! Karl-ocar är nu bevisat inte bara bra på trummor, bas, gitarr och saxofon utan han har en röst som man dör lite av också! inte okay!:( Signe var awesome, jag fick äntligen höra Michelles röst, Petter sjöng en väldigt sann låt, jazzlåtarna haglade och dixie chicks framfördes av delar av vad vissa kallar "blondiegänget". alla var helt awesome och för mig gick det väl ganska bra tror jag. man kan ju hoppas. det var hur som helst en rolig uppelvelse att få höra alla sjunga vilket man ju inte har, liksom bara random bitar i koridoren. jaja två r. varför rättade jag just det?;) jaja, nu vet jag inte varför jag bloggar riktigt. godnatt eller dag eller nåt!

in space, no one can hear you scream

blandat bra och dålig dag igår. Det enda som var bra var väl egentligen ensemblen i skolan alltså. då berättade jag min ide till stick i alergic, vilket var rubriken kinda om och om igen och detta fattade alla och vi gjorde det bästa sticket i hela världen! konserten kommer bli a blast om vi får köra den! :D skrivargruppen var även den sweet med ellen på besök och titelblubb. ja det är ju antologidags.:D idag är det d-dag och jag ska efter ett tag till åka till skolan och ha gemensam uppsjungning som kommer blir helt awesome! ska äntligen få höra folket i klassen sjunga! innan idag har jag mest överfört och pratat med Hannah som lyckades skolka ofrivilligt och allt vad det heter. jaja, lite mer än en timme har jag kvar här. sen bär det av. så hejdå små ankor.

sirius blakc var det vackraste jag hade, jag hade inte mycket då

Igår var även den en awesomeish dag. jag vandrade med agnes svältandes och diskuterande seriöst shit. ;) sedan var det skype med älskling och delvis onna. vsd lästes, usch...och flummade massa. nu lektion, godnatt!

hiiii!

haj!
Igår var en mycho bryyyvääärd dag. Den började med att jag konverserade med Onnabarn, som var mycket trevligt och bra som onnabarn brukar vara. Sedan åkte jag för att köpa en ukulele med Natta. Fast...det fanns inga. i...hela...landet. ;) så efter det fikade vi på caffé uven vilket var sweet och billigt, dock mådde jag väldigt illa och psykiskt dåligt. konstig mening?:( jaja, vi åkte hem och jag spenderade kvälle nn med älskling. Vi hade lite mer sångstund (som tatiana skulle sagt) och sen åt jag och vi hade issues med colaflaskan. mamma och jag alltså. sedan mer flumm och onna anslöt sig en stund, inann hon kom på att hon inte behövde vår tillåtelse för att sova. Vi skrattade åt extremt bra facebookuppdateringar och Onna svarade med "nää, det tror jag inte på!" på skånska vad vi än sa ett tag. Sista minuterna var dessutom väldigt awesome:
jag: jag älskar den, det är min favoritsten!
Hannah: Haha, vilken felsägning, det ska jag skriva på acebook!

utdrag ur Hannahs sång om harry potter:
"professorn med turbanen, han var en bra en!"
"han fick smaka graven, nej, han fick smaka...trollstaven!"
"då blev harry en glad en och peeves blev galen!"

kort sagt, denna dag har endel att leva upp till!:D nu ska jag träna, vilket är ett av dagens mål. att skriva mer text till alergic är också önskvärt. jaja, godnatt!

jag vill att du ska sjunga att sommaren är bra och alla gamla myggor ja de ska gå på spa

Awesome sångkväll med älsklingen. Vi sjöng låtar beordrade av vrann, vilket bestod av bland annat snälla snälla (Hannah), look what mum did to our song!(me), influensa)me<333), smaklösa (gotlänningen herself) och andra härliga tunes. jag ägde på fiolsången som den skåning jag är och innan detta fick jag veckans andra underhållande colaspasm. den första var i skolan när elin öppnade sin läskburk.:D nu ska jag sova, godnatt alla awesome folk! (yes, I´m gonna reember it as awesome)

allt vi behöver är en igenombrytning

Idag är det fredag och vi hade iv-val-grejs i skolan. tydligen är jag screwed. jag har ju läst spanska nu...och det är tydligen 100 poäng av mina 300! hur är det logiskt? hur? då kan jag typ inte läsa spanska nästa år om jag inte vill bli helt deprimerad! Epic fail kallas detta! nu är jag deprimerad. lite, iallafall. man kan ju utöka. =läsa mer. kul! jaja, jag har också haft idrott med anna och gemu där vi ska skriva låtar. jag uttalade mig med: "jo, jag har skrivit en låt. Jag var så deprimerad för att jag inte kunde skriva en låt, så det gjorde jag det! Men...sen blev jag deprimerad igen, för att det är en dålig låt." jag är så himla smart! eller inte, liksom. har också tränat vägar med åse, skypat med Hannah och suttit här lite. och vad skrev jag nu? att inte kunna läsa är ett seriöst handikapp folcs. I´m hating it very much. och vad är det här för låt? har jag någonsin hört den ens? det var lille brandon, och jenny lewis som jag inte vet vem det är. spännande. jag kolla när jag slutat inlägget. ska också kolla bruden på radion idag. för övrigt har jag insett hur mycket på radion folk inte kan! natta kan ingenting, så jag lär henne. jag lärde henne om covers och samplingar i söndags och efter det spelades både septembercovern, ayo technology, pack up och en massa mer i samma stuk. jag höll på att dö lite där.:D och nu ska jag gå och göra detta!

my day got saved

Jag fick wienerbröd av mamma och kärleksmums av syster. fettowannabe som jag är. hannah och onna är söta som ankor. sången var ganska fin också idag och kören var fin ibland. och jag är varm och trött och snart ska jag minstan sova så det smäller om det. min rygg värker av trötthet. konstigt värre jag känna. godnatt. <33

ack ja, jag säger då det

här sitter man, spanska. ack så jag borde jobba, fast nä. ock vill jag ha mat. men först ska vi ha matte. och allt känns lite dåligt sådär fast inte med mig utan mest runt mig. fast igår sjöng jag låten för mor och syster. mamma började gråta. naw, bryggan i den här låten är söt. mitt fvarfavorit-killers-moment. och slutet suger. och varför måste allt vara så...mycket hela tiden? kan inte alla bara typ...ta det lugnt och sjunga en sång. dricka lite cola och le lite mer. jag skulle gilla det. fast så är det inte. man ska göra val, prioritera, syra sitt liv och tänka en massa fast alltså orka det! alla säger ju ändå att man hamnar någonstans. att ens yrkeskariär bara dyker upp, allt gör det. livet är egentligen skrämmande random. allt bara händer ju. sen förväntas man styra det men äsch. man bara gör vad man vill eller jag vet inte äsch! mög är det alltihop! dock hoppas och tror jag att allt kommer gå bra för dig. oj, jag har inte gjort något. varför gör jag inte i skolan döda mig lite. bara liteminigrann liksom. jag orkar inte med mig själv och min lathet. "och du lurar hela värld enu vill jag bara säga typ hejdå, så jag gör det. hejdå.n om att du är ambitiös" ja precis. ack vilken sanning. jag är bäst som skrev det.

queen betsy-mary janise davidsson

Denna 9-bokiga serie kan också heta "betsy´s worst week-competition!" för det känns liteså. veckorna blir bara värre och värre och värre. först tror man att det inte kan bli värre. "the day I started out bad and just kept getting worse!" ja, hon dör. och blir vampyr! men, vänta bara! djävulens dotter joinar, hon blir kär i en man hon avskyr, skit kommer från alla håll och on är drottning över alla vampyrer helt ofrivilligt! damned crap, liksom! ja, härlig serie. betsy är dock drygare än drygast och slutet dödade mig lite inuti...

jävla skit att det ska vara såhär

jaja, idag hade jag hade jag lektioner ja. kul då. de dög. var hos tina. sög. var hos tina. skrev jag det nyss? för det sög ju inte. skolmöte, sög. sånggrupp, okej. äsch fuck it, godnatt.

to get your way you gotta be a bitch

Jag bloggade inte igår och det ska ni vara glada för! Ack, vilken dålig dag det var! Började må dåligt sekunden jag kom till skolan och sen slutade jag bara inte! Började gråta så fort jag kom hem (i och för sig hade detta en annan anledning, men jag hade inte börjat om jag inte varit så ledsen från början) och det var helt underbart ironiskt nog. sen så pratade jag med älskling om en massa suspekta saker, och sen sov jag. xD idag har jag suttit på samma stol i hundra år och skrivit en romantext och gjort andra halvambitiösa saker. efter lunch har jag bara en lektion till, kom jag på! Älska onsdagar. ska i och för sig till tina (vilket jag dock har längtat efter ett bra tag) och sen spykenmöte. jag vill itne spykenmöte! alltså vadå ångest! jaja, godnatt, snart slutar vi.

hej ni

Igår fortsatte ganska bra också faktiskt. På engelskan kom vi fram till att de säger "fuckin" i varje mening i australien, att Viktor ska bygga en ark och att man kan säga vad som helst är i bibeln för ingen orkar kolla! att, skulle det stå där på något random ställe.:D sen studerade jag Hannah och den prisautomatsadicted katja på på willys. jag kan inte läsa!:D :( menar jag. anyway, sen skrivargrupp där vi skrev korta dikter, skrattade åt "flirtig smiley" som vanligt och alltsammans. awesome. sen var det väl mest att sitta här, ta ut min låt (alldeles jättesimpel), prata med onna och sen med Hannah. :D

citat:
jag: men om du inte gör så, så sjunger jag inte min låt för dig!
mamma: då får du inte gå och lägga dig ikväll!

could you be alergic?:D

rätt awesome dag idag faktiskt! Och igår skriev jag klart min lååååt!:D so proud!:D iallafall, så var det först matte men det sög så det var spanska med linus "pero..." grönvall. han knarkade ordet pero (men) något oerhört, och vi hade jättekul. Så även innan ensemblen där vi skapade låten "ladida" som mixade allt vi jobbat med. vi skrev dessutom låtar till våra lärare som "är du kär i mig ännu, blodigel?", "jag vill ha dragspelsbrokoli till lunch!" och "alla glömmer utom han". fint var det. på själva ensembeln skrev vi också en låt, fast ingen text än så länge; den fick vi. "alergic" heter den och framförs av "the otherz" vår ensembel alltså. hittills är den ganska awesome, om vi får säga det själva! så, svenska, jag vill inte mer så godnatt.

det är nåt episkt över dig

Rubriken är från influensa, dagens låt. har inte ens hört den, men drömde om den inatt. det var för övrigt den mest störda drömmen någonsin, med undantag för kanske en annan. Jag lyckades ta sönder mitt nattlinne mitt i drömmen ocskå, så störd var den. hur som helst så åt jag pizza med natta idag, vilket var trevligt. har också fixat en massa på vår bok, oj inte min och nattas bok! min och hannahs bok. folk, tänkte jag skriva, men oj det hade jag ju kunnat skriva. fick just en vision av kaffe. ugh! Just nu messar jag med älskling om kärlekssökande saker och black säger emot allt rävås säger. hon är dryg idag. jag behöver hjälp. seriöst. nej, nu är det nog, ska blogga bättre nästa vecka jag lovar!

oh, and let´s not forget the wherewolf who killed me

Yay, fin rubrik ja. Iallafal, igår talade jag med Onna och älskling i random intervaller. Citaten var "jag ska aldrig dricka sprit, men..." och "du vill nog inte det", onna skrev en sång om en stol och allt var väldigt harmoniskt och bra.:D idag är också en bra dag. började me att gå upp ovanligt tidigt, tränade och duschade innan vi åkte till stan och kollade på piano. elpianothingy, alltså, it´s gonna be downright awesome!:D har även ätit en sämla (illamående) och ska till och med med natta i eftermiddag. härrejävlar vad jag flänger! kära barn du flänger och far. annika.:D jaja, hejdå.

några anledningar till att mitt liv är frikin awesome

-jag ska se säkert i malmö!!! köpte biljetter igår!!!
-mvg i naturkunskap!(kanske redan nämnt men så stort!)
-får sjunga på öppet hus på spyken, kanske inte så stort men väldigt väldigt kul!
-det är fredag!:o (glömmer det för vi låtsas att det är måndag i skolan)
-braaa musiiiiik!!
-awesome lunch med Elin, Linus, Aron och Agnes idag. Vi förklarade för Linus hur söt han är och för Agnes om hur vi döper alla till djur. exempel:
agnes: hur kan man känna samhörighet med björnar?
jag: för att han är en björn!

agnes: hejdå emma, och hejdå ni andra!
de: hejdå!
Ä*agnes går*
elin: vem är hon?
aron: ja, vem är hon?
linus: det är Agnes! (linus-the-teddybear-moment)

jag är lycklig. fast det går dåligt med ingemar så jag undrar om jag skriver? Iiiii mitt liv är underbart och jag typ svävar.xD

frozen, bored, at least not hungry!

någon growlar i mitt öra. inte vilken någon helst antar jag, det är väl robert antar jag. bröööl. som det i öster. ingen fattar. typ.:D jaja jag sitter här och har en yberdryg håltimme som dock är klar om en liten, liten stund. och då ska jag allt hem till hemmet! yay me!:D detta inlägg ar ju intressant tycker ni inte? Robert, gå och häng dig. Vad är det här? den hade jag redan hört idag, fail. :D seriöst, jag har suttit här helt läskigt länge. i mitt och tatianas arbetsrum sitter jag och skriver. hon tror att jag jobbar, jag har inte jobbat på hela dagen. jag är så himla bra. :( not really liksom. nu skiter vi i det här.

jag blir så trött på mig själv!!

jag måste lära mig att blogga igen känner jag. :( hur som helst så började skolan igår igen, eller i förrgår men ehehe.:D denna dag spenderades med svenska ("det är en blodklump på min skinka!"), möte om min idrott, lunch(<33) och matte innan jag slutade sisodär tre timmar för tidigt. bloggade jag då? nej, jag förde över! dumma barn! Jaja, sen var det sånggrupp med en ny bryvärd låt och sen dramatisk kväll innan sömn och idag började jag bra med ovanligt god frukost men nu inser jag varför jag inte bloggar jag säger ju ingenting när jag väl bloggar. ack, onödigheten!

I really need sleep

mh, I do.;) men nu har jag haft en bra tid i västergötland och sett spamalot. det sista gjorde jag först och det var helt aaawesome! Alla var awesome och coola och jag älskade it.:D sen var det allt kedjans tvåårsdag och den firade jag med att åka iväg till farmor. vi skulle ju ha begravning på måndagen. den har vi klarat oss igenom och sjöng gjorde vi också sara och jag. sen har vi haft det bra med pia och the gang och även ågra av bengtssonklanen. Henrik försökte lära mig ekolod och social kompetens: "klicka dig fram till en fika! det kanske säger klick!". He´s hilarious.:D jag orkar verkligen inte blogga these days alltså. det känns sjukt omotiverande.

det är inte optimalt...

Jag har idag varit på grafitti med natta och lååångfikat. det var väldigt bryvärt och vi har haft det allmänt bra fast jag battlade emma black och hon var lost. :D just nu mår jag inte så bra, men det gör inget för om en stund åker vi och ser spamalot. fint. :) mitt hår...jag måste inte ens säga det. ni vet. nu mår jag ännu sämre! så blogga ska jag ej, godnatt.

slightly awquard...

Hm, detk änns inte helt okay att blogga efter vad jag just läste. Och bilderna det framkallade på grund av ett namn som fuckade up hela (upfuckade från början) upplevelsen. Slutsats: Agnes Wallberg är störd! Men det var ju inget nytt heller.

jag började denna dag med att drömma om läskiga killar som brände cigaretter på mig (bara på min jacka, men ändå) och sen pratade jag med Hannah under en trevlig morgon. Sen åkte jag till lilla Agnes där vi gick för en två timmar lång promenad i snön där vi pulsade samtdiigt som hon gav mig några av de värsta bilderna hittills. Jag slog henne. Inte för att det gjorde ont, jag kan itne slå folk så bra, men det är tanken som räknas. Känns inte helt okay att jag såå kommer tänka på det ikväll. Jag vill inte mer!!! nu tänkte jag på det igen. ta bort? snälla rädda mig nu! it´s a request...please...

jaja, sen umgicks vi med hennes syskon och deras vänner. små baaarn.:D vi sjöng fuck you för dem. det var verkligen inte meningen. "ni snackar fuck you!" sa de då. fint. jaja, vi sjöng lite mer (you son of a biiitch!) och tittade på youtube en bra stund innan jag åkte hem. Där pratade jag med Hannah, lekte ordlekar med henne och överförde. snart är kvällen slut. det går så fort allting...

när du är vilsen i en vinternatt igen

idag var vi hos mormor och...åt. Vi äter väldigt mycket där. Aaawwwwwwww!!!! "nejmen hejsan" nu dog jag lite. jättemycket dog jag! ursäkta, jag överför. men först åt vi kalkon, och sedan åt vi konserverad(kontrollerad) frukt med grädde. sen "mormorchips" och sen drömtårta minsann! suxess! och jagm år sååå bra nuuuu! hittade rm06-bandet och på andra sidan finns låtar av mig från när jag är hela 13 år! sjukt awesome! en om linsie och en söööwt låt om blackangel. Min kväll är gjord, yes. Nu pratar jag med Hannah om filmer och lyssnar snart på Lisa Magnusson som sjunger men hon segar. och jag pratar engelska. yes I know.:D oj...hon är bra. spela kan hon också fast hon sa att hon inte kunde. mina inlägg just nu är väldigt tråkiga för alla andra och det är jag medveten om. förlåt alla andra. ni läser ändå inte!

don´t worry, I won´t forget wishing you a happy birthday!

She knew it was comin up, just like last year. She was raging days in advance, making it hard for me to resist. Yes, this is me writing, not she. I´m sorry about that. Really, but what is there to do. I´m me, you know. Still, I gave you some thought today. just like about every day. I think I always will. Cause you know, you´re very beautiful. in your own way. I don´t just say that because I´m blind, keep that in mind. So, happy birthday satan. Less dramatic than last year, but drama just never was my thing. Hers, though, it sort of was wasn´t it? Drama in a humoristic way, I mean. Now, goodnight and a happy birthday and all. and yes, I almost forgot. I confess to the crime of missing you...

allmänt bra

Jag sitter och överför här och jag skriker som en idiot som vanligt. ta det lungt lilla emmabarn.:D haha, naw. "men möss kan nog bita en, tror jag" min syster istheshit! jaja, igår bestälde vi kinamat och där mötte vi susanne! Hej Susanne ifall du läser! Vågar du svara på denna hälsning? moahahaha.:) varför evil laugh? varför inte evil laugh? ;) jag gillar inte detta band. oj, Sara sjöng just en serenad. sweeet. ingne bryr sig, känner jag, och min dag är typ lite halvt panikartad så back to work. fast jag workar ju, vadå konstighet.:D jaja, hejdåå!

in the age of tape recorder

för just över barnsagor som vi lekte när vi var små. it´s hilariouuuus. Agnes och Ebba hade just en (riktig) bitch fight. om en docka, tror jag. oj, nu hade Sara skrik sesion. nu joinade emma. hej emma. fast det fick hon inte för anna för hon blev ack så arg. detta var ju roligt. jag blev nu arg på anna för att hon förstörde min inspelning. alltså, vi verkar ha så himla kul! jag har då roligt jag. ;) jag har ont i huvudet, alltså riktiga jag. haha "är du mamma?" "jaa." "du, mamma?" yeah här anpassar vi oss. så sjukt amazing. för övrigt sover Hannah i min telefon. hon somnade imorse. det är faiiil. idag var jag väldigt pantad för övrigt. jag satt och undrade varför inga band hade nåt på sig utan alla var tomma, tills jag insåg att jag hade stängt av ljudet. jag är så himla smart. oj, varför måste alla vara så arga. oj, emma blev ledsen. och jag är känslokall. detta är ju mer spännande än värsta såpaprogrammet. nu kom jag på en sak. detta var inte så kul att läsa. ;) så godnatt.

gårdagens inlägg

Jag börjar året med ett bloggstopp på tre dagar. Inte okaaayyy.:( jaja, sen sist har jag mest pratat med älskling och ”the mad onna”. Jag har också börjat föra över alla mina inspelade band till datorn. Aka: lyssnat på mig själv som dampbarn. Jag var verkligen ett, dampbarn alltså. Jag typ gallskrek och hade mig och ja. Men har redan hittat en guldklimp; Niklas som femåring på tomteboda. So incredibly sweet.:D just nu är det någon störd lek om tonåringar som läggs över. Den är väldigt fascinerande för mig som faktiskt äär tonåring atm. Hon låter som en bitch, lilla emmagumman. *klappa yngre själv moderligt på huvud* det här var långt, undrar när det tar slut. Då ska jag nog ta en paus och ringa Hannah tror jag. Jag borde typ äta frukost eller lunch eller något, känner jag, för jag har ju varit uppe ett bra tag nu. Jag kan äta lunch sen så slipper jag äta frukost, jag har ingen lust med det nemligen. Detta var ju ett spännande inlägg. Äsch, god natt.

all is quiet on new years day

Kul att jag hade glömt att jag skulle ha den här rubriken och satt och tänkt på hur tyst det var.;) jaja, idag är en bra nyårsdag. har pratat med Hannah väldigt mycket denna dag. hon skrev om låtar till mina grabbar, bland annat. "you´re just like a drug, and you look like a slug", "we´re all livin on grimaldipaln!", "vi sitter här i väntan och skriver lite vsd" (jaja nu vet att jag att han sjunger venten eller nåt, men allå, det är fult) och andra härliga saker sjöngs då. vi har även pratat om vår bok och nu har jag till slut lyckats sjunga henne till sömns trots att jag knappt kan sjunga (man sjunger väldigt tyst + att jag har issues så jag måste harkla mig och hosta hela tiiideeeen) och Nisse som väckte henne hela tiden den djäveln. nu sitter jag alltså här med henne sovande i öronen, ätandes chips (ur en freakin bakskål) och drickandes "päroncider". man får ju inte kalla det så visst. jaja, ska nog snart sova tror jag, vi får se.:) godnatt!

första januari och hey jag förstår det komme r bli ännu ett helt värdelöst år

inte sant, dock. men nu är det nyårsdagen och det är allmänt fint. har pratat med en mystisk och weird Hannah. några saker som sades var "kära någon!", "en kyss på kinden", "de har båda skor!" och en ehl massa grejer. nu läser hon minsann. jag läser och äter chips ur en bakbunke.:D och nu dör kungen i boken! dö inte kung! dööö inteeee! fast han är jävligt äcklig, men stackars alla! stackars. jaja, godnatt eller dag eller nåt.

RSS 2.0