and guess what, I´m off again

yeah...to gotland and ängelholm. but I may be bringin the computer to the later destination. och jag sitter mest här och känner ingenting alls för närvarande. förutom törst! jag har dött av törst hur länge som helst. och lite lätt beslutsångest men det var värre igår. om jag ska skriva om vsd & kam & tof eller om jag bara ska låta det som var vara. åh om jag bara kunde ha en åsikt och bara hålla fast vid den, oavsett vad folk säger. never gonna happen and I know it, though. miss lee låter som en häxa, och henne ska jag snart se! och dolly parton två dagar senare!! och wt två månader efter det! how bloody awesome? och nu tror jag att jag ska läsa lite nytt moore som jag har fått och gå och lägga mig, iallafall ganska snart. me likie. och imorgon...gotlaaand! wait what?

dumma fula blogg

jag har verkligen kommit ur det! hela det här året har bara varit ett sääämst bloggår! jag måste skärpa mig när skolan ochh sådär börjar. för nu gööör jag ju ingenting! förrän på torsdag när jag åker till gotland (:o) och sen till ängelholm. sooo...jag läser mest fanfics, och talkar on the phone. skriver inte, spelar ingen gitarr, är dålig. och juist nu ful och satanisk. och ganska till freds, fast inte...ja det makade sence också. absolutely!:D nuuuuu...går jag igen!

and pepsi never tasted that good

Hon gillar Harry Potter. Hon äter chokladbollar. Hon skriver. Hon har humor och är intressant. Hon gillar inte danmark.

vem yrar jag om? jag yrar om sara. pepsi som jag och natta sa. den nya ledsagaren, alltså. vi gick och fikade för första gången idag och det var, som ni förstår, ganska så lyckat. yay och sådär.:D ungefär det första hon konstaterade var "det är så tråkigt, allt möjligt" och det var ju också en start liksom. ingen är ju natta, det är ju så, men det gör faktiskt inte så mycket.:) det var mest det jag ville säga och nu ska jag fortsätta mitt läsande.

och för allt tackar jag min syster

så, ja, det här med att titta på harry potter går inte så bra för mig. Fast jo, men femman är tough shit. news liksom. det gjorde dock ingenting för sara täcker upp för mig. när jag har ett fangirlish-moment har hon ett större. hon lovprisar alla och ingen ser när det kommer konstiga saker i mig. vad var det för en stört störd formulering? anyhow...Sara är rolig. Hon döpte om voldemort till mortan och skreeeek av skratt vid satans berömda min. pappa satt mest och lät höra små chuckles som gjorde min dag. och nyss ropade sara ut mig i köket för att se rickman sjunga. han kan. officially disturbing, scarrring, and awesome!han var ju med i sweeny todd, kom vi just på. hur sjjukt är detta, egentligen? fast riktigt kul. och nu ska jag lämna.

there is no knowing. there can never be no knowing.

Jag har nu umgåtts med Linnsie, the one and only, från måndag till torsdag. och det har varit awesome! Mest har vi förstört varandra, rent verbalt. hon säger "dock" i sina svenska meningar och använder emma-ord som "whatnot" och "...except, no." samt citerar diamonds are forever vid tillfälle. jag däremot har börjat säga saker som den i rubriken och kommer aldrig att kunna höra någon säga "in the world" igen. :D hursomhelst, mer praktiskt har vi varit i lundastad med lilla agnes. hon pratade parceltounge i biblioteket och var mystisk, och vi tittade på och var mystiska när vi kunde. vi tourade också lund på vägen hem, eftersom vi hamnade på bussen till klostergården och åkte med den tillbaka. vi lyckades där lura en grabb till att vi verkligen var engelska, inse att det faktiskt finns en hållplats namngiven "arenan" (vsd-skämt that is) och Linnsie uttalade sig med "you know, when hermione fucks harry's face". ni är bra ifall ni förstår hur hon faktiskt tänkte det innan det blev fel.:D annat vi gjorde var att se hp4 med mor och syster. mor hade en bra dag, så hon kunde allt (inklusive hur man sa sectumsempra...) och döpte om crouch till chranchie eller cranchieboy som jag såklart sa. vi åkte även till bjerred och köpte glass och jag lagade fiskpinnar igen med hennes hjälp litegrann. kort sagt var det flawless, förutom att hon har letat efter hem i göteborg hela tiden och andra hemska kriser ("dinner! or crisis break, really."). Det är helt enkelt abnormalt hur det kan funka så bra. jag fattar inte! anyway, tid att väcka älskling, så godmorgon!

london calling

så...imorgon träffar jag linnsie för första gången på nästan exakt fyra år. och agnes är i london, såg james blunt igår och köpte satan´s wand. yeah I know! how freaking awesome is all of this huh? och om, hold on, 11 days åker jag till gotland! och varje dag har sin egen lilla bit av awesomeness i sig, och jag är bara down när 1) något är fel på riktigt eller 2) någon nämner ett visst namn. inte det ni tror, folcs.:D nej vet ni vad, det här var ju inte så spännande!

morris-gunnar ardelius

två böcker ä detta, den första kort och förvirrande och den andra längre och innehållande mer handling. ändå är stilen lika förvirrad och random som i den andra. oh right, handlingen. Morris är i första boken ihop med betty, och i den andra kommer han över henne, springer och allt möjligt. han har också en manodepresiv pappa och allt möjligt konstigt i sitt liv. böckerna har geniala meningar, men behöver mer struktur för en strukturerad människa som jag.

the pudding dictator

jag har nu sett hp3 och varit oförskämt jobbig. om jag bara hittade någon som är lika nördig som jag, på samma sätt. någon som inte blir sur på mig och säger "sluta berätta vad du har läst i dina fanfictions". men hej det är en ganska viktig del av mitt liv. och vet ni vad jag har insett? det. är. fullt. normalt! vet ni vad som också är fullt normalt? crushes. alla har dem. alla. och så länge man inte blir störd av det (som jag), så är det hälsosamt och helt okay. och det är fan dags att jag accepterar det. jag kommer förmodligen alltid ha ett konstigt band till sirius black och tycka snape är jättesöt (och må dåligt av att skriva efternamnet sådär). men det gör min syster också. och stella, agnes syster. go her, by the way! she likes me. children hate me, but she likes me! I am happy! men hursomhelst...så är det awesome. och rubriken är från en fanfic men syftar på att jag åt chokladpudding denna fina afton. yaay.:D godnatt! (ja jag är trött, så sova ska jag)

när du blundar tittar jag-gunnar ardelius

boken handlar om Harry som är kär i sally, tror han. hans mamma är gravt deprimerad och hans pappa har stuckit med en annan. nice. men boken består faktiskt mest av random samtal, ord (faktiskt...) och filosofiska frågor. och grejen är, att det är riktigt välskrivet. problemet är bara handlingen. den saknas lite. det är mest en ram, känns det som. inte en så stark bok som hade mått bra av en human längd istället för 2 timmar!:o

I´m not going to be a pop star. I´m going to be a legend.

Idag är det lördag och jag förstod inte hur dagen skulle gå! men dagarna nu är så jävla bra, så de går av sig själva.:D idag gick en stor del av den till att titta på en dokumentär om queen med pappa. det var hur intressant som helst, och jag älskar queen. sjukt mycket insåg jag när jag lyssnade på deras låtar och tankar och skit. men det gör nog alla människor innerst inne. de har till och med vissa sound som inte bara är bra, utan emmiga. och det är faktiskt ganska coolt. citatet är sagt av legenden själv. freddie mercury. arogant, var han. men det skulle jag också ha varit om jag var han. xD jag har också gått på en promenad, pratat med älskling och känt att allting faller på plats och bara levt. jag kanske inte är så intressant just nu men allt är lite för bra bara.

sen tar vi berlin-moa-lina croall

Det finns en oändlig mängd trasighet i världen. Om du inte redan vet det, kommer du snarast att göra det om du läser den här boken. Lou åker efter att ha failat med sitt band till berlin med sin kompis julia, där hon bor på ett kvinnohus. där verkar alla vara lesbiska. seriöst. :s Lou träffar där sarah, som hon blir in lööööv med!:D men till saken hör att de båda är jättetrasiga. Man får i vissa kapitel följa lou som liten och se hur mycket issues hon hade (och det var inte lite, I tell you, med mina mått alltså). och jag älskar älskar älskar den här boooookeeeeen!!! it is super freaking yberawesome! gift er alla med den eller någonting!

summer rain

Först av allt har jag glömt att skriva att jag ska till gotland om like 13 dagar, eller tolv nu!!!! fick reda på nu också att jag får hela resan betald, av diverse anledningar. epicly sweet!:D har också idag fått en ny ledsagare vid namn sara som jag ska träffa nästa lördag. am I scared? wouldn´t you be, huh?

ikväll har vi firat med släkt och den berömda chipskycklingen. och umgåsande med kusiner. de är lätt awesome och särskilt amandas filmkommentarer när sara berättade om sista filmen.
sara: så säger voldemort att alla måste gå över till honom, annars dödar han dem.
amanda: attans!

welll, ska sova snart, bara njuta av bramåendet en stund till.:D godnatt!

drunknad

om det är nnågon som missat det så håller jag på att skriva om vsd, kam och tof. eller jag har inte börjat än. anledningen till att jag gör det är främst för att jag ska kunna stå för det, och dels för att jag vill att folk ska läsa för jag är ändå rätt stollt. var, ska jag säga. var. för nu drunknar jag i floden av OCs (icke-hp-folk). de är så många, så många. get agrip, former emma. serifuckigöst. :/ anyway, sitter och lyssnar på när hannah tittar på lots och ikväll kommer det släktingar. jag har inte ont i huvudet längre (vilket jag alltså hade innan) och nu går jag igen. wish me luck och all hjälp är fan uppskattad!

I refuse I refuse I refuse!

Igår så var det gospel vi skulle se, alltså sommargospeln vi inte deltog i i år. alla solister fick lite extra space (lite och lite) och jag blev ledsen som alltid när jag ser scener utan att vara på dem. Sorgligt va?;) vi sjöng josef i bilen och sörgde att edet är den sista sommargospeln...och vi missade den! så inte okej! Annat som hände var att jag åt andra kvällsmat bestående av korvbröd och juice och att jagi nsåg ännu en gång att musik är emot mig.

agnes: but Agnes Wood is supposed to be based off of you, remember? so if I put her in (wanna wanna wanna) she will be lickely to quote you or act like you, but not mimic you completely cause I can´t do that. what I mean is that which house she´ll be in is the same as you, of course!;) and if imouto (?) was little sis then what I wonder is ototone? is it nothing, because if it is, I might continue calling you that and just make it a nonsence (nonsence=non-sence mwaha and I spelled it wrong) nickname. :D

jag vill vara hon som älskar henne mest

Jag har blivit rätt för facebook, precis som jag är rädd för taylor swift (nästan jämt), I miss you med Marit Bergman eller allt med maria mena. musik är mitt lättaste exempel. lättpåverkad? inte jag inte. fast jo. jag blir snart rädd för att öppna min mail också eftersom jag just skickade ett till min "syster". om man nu ska vara sån, så är jag rädd för själva henne. hur kan man vara rädd för någon som inte vill en något ont? hur kan någonting vara så bra att man vill skrika, sparka och riva ut sig själv? hur kan ett namn göra så ont? den sista var bara onödig. namn gör ont, vem vet det bättre än jag? idiot. hursomhelst, så beter jag mig oerhört barnsligt och det tror jag alla tänker på. hon (jag sa det dessutom just), onna förmodligen och framför allt du. rubriken förvirrar mina pronomen. det blir lite konstigt det här. det roliga var, att jag inte tänkte skriva detta. men sen så gjorde jag det iallafall. förlåt.:/ som avslutning: agnes, I only killed one of the ones your suggested, so far, and that is gabriella/gabi who I have now kissed goodbye and all that. about Agnes Wood, I am still prosessing. which house, might I ask?

these are the days!

hiii!
sedan jag kom hem har jag först haft en 30h lång födelsedag då jag inte gjorde så mycket, pratade endel med älskling vilket jag har gjort extremt mycket. dessutom blev vi facebook official då!! ett år och två månader väntade vi, exakt faktiskt. tror inte hon tänkte på det.:D så det känns skönt som fan.

dagen därpå hade jag ett litet firande med min lilla agnesunge. honköpte algrens-tryfflar åt mig (thanks <33 delisious by the way!), fikade, kom fram till att agnes ska bli en kanigan (kanibal-vegan) och gick omkring. hon hjälpte mig planera kam utan att ha läst den, genom att döda folk. "april goes. she has a hippie name!" eller "elina! she must be a bitch, kill her!". fint. <33 hon kom även in i mitt hus! freaking success!

i söndags var jag på saras firande (fiende skrev jag först...) och där umgicks jag med några naturare (varav en agnes klasskompis) hela kvällen. sjukt trevliga människor! synd att jag aldrig kommer att träffa dem igen i hela mitt liv, typ. määää. jag har också idag lagat fiskpinnar, awesome som jag är och ska sen ut och plocka lite vinbär! jag älskar att plocka vinbär,, men det vet ni nog redan. :D jaja, hejdå allesammans!

singapor...stavas nog inte så fortfarande...

alla ville bara hem, men vi lämnade cualalumpur och frukostens goda chokladkaka för denna stad, och detta land. vi åkte tour bus thingy. vi lekte gissa fråga tänka (lite som 4points game, inte för att det sa så många något). jag och sara hade allmänt trevligt och jag sjöng serenader för henne två kvällar i rad. coat of many colors blev en favorit, speciellt med tandbortse i munnen.. xD vi gick i fler freakin köpcenter. vi...åt. och det är allt jag minns, tror jag? det var resan. puh!

dag 18: cualalumpur

vi gick i kina town och mamma och sara shoppade loss medans pappa och jag investerade i...ett päron.:D sedan gick jag även in i en mangaaffär och testade mina kunskaper. 4 mangas jag kände igen, fann jag! go me! efter det gick vill till tv-tornet (under mitt nynnande på television tower <3) men gav upp det och åkte till hotellet. det står film i min anteckningar, men det minns jag inte. dock kom jag då att tänka på att jag inte skrev att dagen innan var jag tvungen att titta på rickman! och jag klarade det riktigt bra, det gjorde jag minsann! muahahahahahahaha!

dag 17: cualalumpur

den här dagen kunde ha blivit dålig. vi var på en jättelame vattenpark och sara hade damp som alltid i vatten. men, den blev bra av tvåanledningar. först åt vi jättejättejättejättegoda donuts! och sen...såg vi en musikaaal! eller, en sammanfattning av musikaler. de sjöng jättebra och sjöng wickedlåtar och annat man känner kärlek till. jättecoola trummor och en lamelame ramberättelse. men fint.:) sen skrämde barmusikerna mig genom att spela smooth operator, vilket jag hade sagt att de skulle. för övrigt är jag den enda jag vet som älskar den låten. så sjukt kul det var att sjunga den!

dag 16: cualalumpur

vi shoppade först lite på förmiddagen innan vi gick till ett aquarium. där klappade jag hajar och chockade alla innan vi fick fiskterapi! små, små fiskar som äter på ens fötter för att få bort döda celler. obehagligt först, dock awesome!:D man såg verkligen skillnaden, dessutom. på kvällen åt vi japanskt och mamma utförde ett skrattspasmgivande gnällande för att pappahjälpte henne ta bort skinnet från sin lax. sammanfattning: röör inte min maat! jag älskar henne. :)

bara inte du-katarina bredow

katarina skriver om förälskelse. den stormande. alltid. det börjar bli lite gammalt. det hon dock inte brukar göra, är klippa av folks fingrar. eller göra ett så dåligt slut som i den här. nej jag vet inte. den är ganska lame. dock älskar jag marcus, huvudpersonens bästa vän, och alla härliga bifigurer. och att jessica är med igen, från hennes förra bok! bäst ju!:D

dag 15: cualalumpur

tanken var att vi skulle återse saba hotell och åka på kvällen, men eftersom 1) det regnade och 2) vi kom sjukt tidigt bokade vi om resan och åkte på morgonen. detta gav oss en extra shoppingdag och på kvällen fick vi njuta av den fina barmusiken. låtarna var förutsägbara och jag kunde de flesta. jag ville slänga ut sångerskan och ta över. ge mig en freaking scen, någon!

dag 13 & 14: lancayan

som jag sa, så var det inte min grej helt enkelt. jag blev solbränd som fan och allt var obekvämt. solstolarna, sanden och mest av allt jag! dessutom led jag av ointresse. det gör jag alltid har jag insett. dock! hajar utanför dörren! awesomevarning.:D

dag 12: lancayan

vi började dagen med båt ut till denna paradisö. det var den verkligen! fint vatten, fin strand, sjukt liten och sådär. det är grejer det. dock kan jag bekänna att det var riktigt sämstigt att vara där för min del! började bra med att sjunga med sara ute i havet, men sen stötte vi på lite brännmaneter. okul.:( därför badade man inte gärna. vi spelade kort och de spelade gitarr och sjöng dåliga låtar. jag vill göra så med bra låtar...:(

gloria sara-shamloo (blind power till författaren!)

jag är inte galen. jag är inte besatt av något jag inte kan få. inte som den här boken om total idoldyrkan av en poppbandsgrabb. den är surrealistiskt skriven, så det är svårt att hänga med, ändå är den genial. fast kort. extremt kort. men braaaa. och jag är lättad. + att författaren av med massa i oboj när jag var minimal!

den jag ville ha-sheila o'flanagan

darsy och niv brukade vara vänner. det kan de inte vara längre. nu är darsy framgångsrik men avvaktande och niv är framgångsrik...enbart. deras sammanflätande öden går under namnet aiden. ni kanske förstår vad som händer om jag säger att niv ska gifta sig och darsy mot alla ods blir inbjuden? annars får ni undra. men, så finns det neal, vilket gör att man ovanligt nog inte vet hur boken ska sluta förrän den faktiskt gör det! loving that! annars har boken en hemsk inläsare, men är helt okay.

amy och isabelle-elisabeth stroud

Amy är Isabelles dotter och samtidigt som hon blir intresserad av sin mattelärare kämpar isabelle med kärleken och folket på kontoret. jag trodde mest boken skulle göra mig allmänt glad med lärarromansen. den var dock jättejättehemsk! det jag dock gillar är alla människor; alla får space. verkligen alla ges ett öde och en synvinkel; amys kompis, isabelles kolegor, överklasskvinnorna, alla. och jag älskar det!

dag 11: sandacan

tursamhet, var det ja. vi hade ingen. bilen vi skulle åka med gick sönder så vi väntade i några timmar på en ny. efter det åkte vi till the english tea house och åt underbar mat (ingen buffé! det har vi fått överallt. vi hatar det.) och sen åkte vi till saba hotell för poolning och möte med hur många fotografer som helst som fotade modeller där av alla ställen. vi introduserade oss till room service och Sara bestämde sig för att vara kulturell. hon läste still thoughts (budistbok) och bibeln hela kvällen. hon ska inte bli budist kom vi då fram till.

dag 10> sandacan

de andra åkte på en dryg morgontur,men jag sov. när jag vaknade var jag sur och efter ett antal timmars slö (heltsjukt, vad gjorde sängarna med oss?) åkte vi på vår sista fula båttur! yes!:D under kvällen spekulerade vi i tursamhet. varför jag och pappa inte kan spela ihop i kanasta utan att faila, till exempel. jag tänkte skriva något djupt i ämnet, men minns inte vad.

dag 9: sandacan

vi flög hyyysteeeriiiskt tidigt med ett kort plan där vår awesomeiga guid för de närmaste dagarna mötte oss. vi åkte först till sepyloc för att titta på orangutanger. ni kan känna redan hur okul detta är. dock stod en preccis bakom mig och hängde utan att jag märkte något. bra emma.:D vi åkte sen till vårt hotell (typ) i jungelns utkant och pratade endel med guiden, åkte på en båttur och kolladep å djur (yaaaayyy inte) och firade inte midsommar ett dugg.

dag 8:same city as yesterday ;)

vi visste inte att resan hade en skriven plan. men det hade den, och det och den här dagen var betäcknad "killdag". stavas det så? aaaa jag kan itne skriva! hursomhelst, så har mor och far börjat använda ordet sedan dess.:D vi spenderade denna tid med att först fira mamma, som fylde åår! Vi gick till köpcentret där jag investerade i klänning och bikini och där vi tog en god födelsedagsfika på starbucks. gissar igen, för starbux är det liksom bara inte.;)

efter det poolade vi och hade fotosesion i vattnet. jag älskar undervattenskameror.:D vi tittade på lite tv innan vi gick på en skaldjursrestaurang. eftersom jag inte åt fick jag uppdraget att komma på en anekdot (eller entrikot som mamma tyckte det hette) att berätta. men som ni alla vet kan jag inte det, så det slutade med att Sara berättade hela handligen i ett småkryps liv. vi är så sjukt sofistikerade i vår familj också.:D

dag 7: cotacinabalou(jag som inte skulle skriva det igen, så glömde jag det. smart...)

vi skulle "göra stan" denna dag, men man kunde inte vara ute för den förjävla luften så vi gjorde köpcentret istället.det första av många, I tell you! där kollade vi på en massa telefoner jag kunde använda (fanns visst i asien, yay), åt köpcentermat och älskade hur billigt malaysia är! Sedan åkte vi på en ful kryssning och på det sättet är den här dagen väldigt klassisk. två sakern fick överdos av. men det är inte svårt att få överdos av att sitta i en båt medans folk tittar på djur. det är verkligen inte det. apor och eldflugor, var det idag. helt enkelt inte helt okay.:(

dag 6: resdag & cotacinabalou (fint stavat, I´m sure)

denna dag flög vi tillbaka till singapor (vet ni? jag tror inte det stavas så. det är bara en teori alltså.) och på flygplatsen slog vi oss ner på pappas barndomsglassställe (inte så att han åt glass på den flygplatsen alltså) och åt glass...med pommes. detta var extremt, extremt gott!:D glassen var suberb och konstigt nog pommesen också!
>efter denna kulinariska upplevelse flög vi vidare till staden i rubriken (skrivere inte igen) och där fick vi tillträde till vår enorma lägenhet! helt stört stor, var den, och jag hade eget rum och allting. kallt som fan, blev det där. kvällen spenderade vi vid tv:n (det kändes länge sen efter melina, inte för att jag ens brukar titta på tv) där vi såg filmen the proposal. denna film var extremt söt och ranom (falsettsång och chanting, bara som en början) och pinsam så som filmer är. att folk alltid ska ljuga i filmer och böcker! muuuu!:(

dag 5: melina beach

denna dag slog det till på allvar och blev riktigt varmt! vi solade som storkar (jag vill se en solbränd stork, vänta har de fjädrar? det har de nog eftersom de är fåglar. bästa solkrämen...) och på kvällen fick jag nya issues! yay me! sjuk-aktiga issues, denna gång. jag läste konstant och blev endast räddad av milkshake, eller resorb om mamma frågar. hon är freaking obsessed av resorb. det är en vätskeersättare om ni undrade vilket ni nog inte gjorde. hursomheeelst...jag blev bra igen, yay me, och sen var det sista natten på tiuman.:)

dag 4: melina beach

den här dagen kunde bara bli bättre med tiden, eftersom den började med att kedjan bröts. kedjan. the chaiin. om ni inte fattar så...kedjan för fan! och bättre blev det inte av en jobbiig promenad i "jungeln" till grannbyn. där stötte vi förförsta gången på riktiga inhemska priser! cola för 4 kr, pommes för 8...yeah you get it! lyckan var rätt oerhörd. likaså den i att slippa gå hem. båtar är redan vänner och inte fiender!:o efter det solade vi en del innan jag lyssnade igenom miss lis senaste skiva i vår enda regnstorm. inte ute i själva stormen alltså, men det var väldigt fint. På kvällen gick vi och tittade på apor, vilket jag inte kom ihåg förrän nyss. "varför står det "apor" i mina anteckningar mamma?". anledningen till det var att jag inte såg några. men daaaaa! jag menade inte att blindskämta utan jag menar att ingen såg några! ;) så, för att avsluta ska jag citera hundraåringen. boken alltså. det är kanske inte så kul för någon annan.

gangsterkung(jättearg): var har du varit?!
gangsterbuddy: jag var ute och köpte vattenmelon. svalkande och gott!

borta bäst-sara kadefors

det är så läskigt lätt att lämna. det är bara att gå. när man inte orkar mer kan man packa sin väska med sina fina kläder och bo i sin dyra bil utanför ikea. man kan äta gratis kaffe, snatta mat och sen simma på simhallen, gå in på teatern i pausen och få gratis sminkning i ett köpcenter. du kan, och det kunde visst sylvia. man kan också helt randomly råka bo hos en knarklangare, men...det är mindre troligt alltså. så går det om man helt enkelt förstör allt för sig själv, är dryg och hemsk och sådär. men jag älskar älskar boken, och det är en av mina favoritinläsare vilket vägde upp att jag inte läste ljudboken där sara läser själv. bra var det hur som helst!

dag 3: melina beach

sooo, den första soladagen (inte som i sol på skånska eller vad det är utan som i sola-dagen, äsch! det är ju samma sak!) och jag satte stor pride i att inte vara helt vit. detta...la jag ner sen. :D vi gjorde inte så mycket, men vi insåg att man blir så jävla konstig där, så här kommer mest citat.

(notera att komunikationen på resan var såhär hela tiden. det var bara roligt i början.)
jag: äger grabben det här stället eller? (alla håller i efterhand med om att det var obvious att det var ägaren av melina jag menade)
pappa: nej, inte ön, men stan.
jag: vaaaaa?
pappa: ja vadå då?
jag: vem pratar du om?
pappa: dikatorn i singapor såklart!

mamma: titta på tidvattnet!
pappa: ja, det är riktig högtid!

jag> du låter ju religiös.
sara: nej gud nej!

pappa: vi kanske får se papegojfiskar.
jag: härmar de en?
sara: jaaaa. jag ba "bluuuubb" och fiskarna "bluuubb!"

sara: ödlor bor ju i teritorium...
jag: terarier...

vi träffade även en ödla vid namn jonas denna dag. eller nu heter han jonas. han bodde i servetthållaren och var awesome.:D

dag 1 & 2: resa + melina beach

Vi började vår långa resa i gryningen (liar liar) och hälsade på kastrups lounge innan vi satte oss på planet som skulle bli vårt hem under de närmsta tolv timmarna. wiho liksom!:D så vi började med att äta lax (som faktiskt var riktigt god!) och jag såg "country strong" som var en jättegullig countryfilm (obviously) och handlade om en stjärna och hennes två förband och manager. stjärnan var störd, förbandskillen var söt och tjejen var också söt.:D

sedan återstod många timmars läsande och typ tortyr för att jag inte kunde somna nåt på hela vägen. dessutom var jag hysteriskt hungrig och när frukosten dök upp fick jag nästan kramp för den var så äcklig. det varma, alltså. mackorna var superba och likaså yoghurt och juice. varför jag spenderar tid och bokstäver på det? det var freakiiin underbart!:D har nog knappt varit med om något liknande. sen några timmar till och sen landade vi på singapors extremt mysiga flygplats där jag, dock, hade issues. mag-issues, faktiskt, som resulterade i att jag nästan svimmade i passkontrollen. bra av mig, verkligen, och dagen av väntan på flygplatsen hade bara börjat! mc donalds-frukost (rekomenderas inte!!) och att ligga obekvämt på stolar ingick. fick i slutet gå fram och tillbaka för att inte somna innan jag fick en powernap (min första, tror jag nästan, ever) på planet ut till tiuman island. där åkte vi båt (!!!!!) till vår strandsak. jag hade inte räknat med det, och var relativt livrädd. om jag bara visste hur många båtar som väntade!

väl framme på melina hälsades vi av ägaren (som var awesome) och fick en god middag. jag mådde läskigt bra och harmoniskt hela kvällen och vann kanasta (det är fan inte vanligt, vill jag säga). vi gick och la oss väldigt tidigt och satte på så sätt en trent.:(

Sverige är tomt utan Rävås!

Hej igen alla Emmas läsare! Här sitter jag, Hannah Mathilda Ryding och bloggar live från..datorstolen. Min älskling har nu befunnit sig i Malaysia (jag kan inte heller stava det!) i 2 veckor och 2 dagar. Alldeles för länge om ni frågar mig. Vem ska jag annars förpesta livet för liksom? Hon befinner sig iallafall i Singapore (tror jag) just nu, och jag recievar ett sms om dagen från henne. Hon mår bra, är solbränd och skriver på hegrejiska. Själv hoppas jag att hon har pratat med sina föräldrar om att komma hit till Gotland, för annars blir jag arg! Eh..ja. Iallafall så saaaaknar jag henne! Jag insåg aldrig förut hur mycket tid vi faktiskt spenderar i telefon. Vad ska man annars göra om dagarna? Men hon kommer ju hem om en knapp vecka så jag ska inte klaga. Hejdå alla Emmas läsare! och du Emma? I love you!

RSS 2.0