these are the days!

hiii!
sedan jag kom hem har jag först haft en 30h lång födelsedag då jag inte gjorde så mycket, pratade endel med älskling vilket jag har gjort extremt mycket. dessutom blev vi facebook official då!! ett år och två månader väntade vi, exakt faktiskt. tror inte hon tänkte på det.:D så det känns skönt som fan.

dagen därpå hade jag ett litet firande med min lilla agnesunge. honköpte algrens-tryfflar åt mig (thanks <33 delisious by the way!), fikade, kom fram till att agnes ska bli en kanigan (kanibal-vegan) och gick omkring. hon hjälpte mig planera kam utan att ha läst den, genom att döda folk. "april goes. she has a hippie name!" eller "elina! she must be a bitch, kill her!". fint. <33 hon kom även in i mitt hus! freaking success!

i söndags var jag på saras firande (fiende skrev jag först...) och där umgicks jag med några naturare (varav en agnes klasskompis) hela kvällen. sjukt trevliga människor! synd att jag aldrig kommer att träffa dem igen i hela mitt liv, typ. määää. jag har också idag lagat fiskpinnar, awesome som jag är och ska sen ut och plocka lite vinbär! jag älskar att plocka vinbär,, men det vet ni nog redan. :D jaja, hejdå allesammans!

Kommentarer
Postat av: Anonym

wanna kill of more characters :P

2011-07-14 @ 01:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0