innan jag går under jorden

Nu ska jag, tro det eller ej, till malajsia (och jag vet inte hur det stavas yay me) i tre hela veckor! innan jag åker ville jag dock säga att jag älskar er, och lägga in lite citat.

mormor: och allt skit kan vi lägga bland möget!

mamma: vi körde lyby runt.
pappa: var ligger det?
mamma: utanför hörby.
pappa: ligger lyhördby mellan?

på avslutningen.
elisabeth: ni är så bra! vi har ju träffat många klasser genom åren och ni är...som en boll!

per: jag ropar upp era namn. frida bögman...oj!

vi har avslappning på syncentralen där jag var idag och jag och ann blir instruerade av anna.
anna(uppenbart retoriskt till fin musik): hur känns det i hälarna?
ann: ja mina är rätt tunga...

med detta vill jag säga, som timbuktu sa i köket nyss, hälsa satan- vi hörs!;) barty the blackbird utanför fönstret säger också hejdå. så hejdå allesammans!

and as you move on, remember me, remember us and all we used to be

Jag vill helt tillägna detta inlägg natta, som jag nu har mött för sista gången. Vi åt en pizza (eller alltså varsen), köpte choklad, sjöng och satte oss på en stock och spelade in tre av våra all time classics. Raden i rubriken var något speciellt. verkligen.<33 tänkte skriva lite om mina fyra år med natta här.

den tjugofemte mars 2007 dök hon upp i mitt kök och skrämde livet ur mig! Hennes föregångare Ellen hade varit tyst och blyg, men natta (som är den enda som kommit ensam till mötet för övrigt) bara virvlade in, pratade non stop och föreslog aktiviteter som målning, frisby-golf som jag inte vet hur man stavar, skridskoåkning och ridning. det sista gjorde vi faktiskt, och det var en sjukt cool upplevelse! annars har vi mest...fikat. på alla stans fik(utom de riktigt mobbade), ute i själva stan och en gång till och med här hemma, eftersom vi bakade. Vi har suttit i stadsparken och mobbat emos, och faktiskt även mobbat emos både i malmö och lund.

något vi också gjorde var att åka till bosön och rm tillsammans! sjukt trevligt hade vi där, vi bland annat steppade, sjöng opera i trapporna och Natta lärde sig goalball! detta gör även att natta känner igen många av mina vänner: vi umgicks med maja i en simhall och senare har vi fikat med Hannah och ätit lunch med onna, agnes och tora. Tora var också med och grillade på vår första av fem lommadagar, vår årliga sommartradition. Vi har grillat två gånger, försökt grilla en gång vilket resulterade i att vi åt på max och gav natta magsjuka och fikat två gånger, senast förra veckan. Vi har också varje jul ätit en julchokladboll (då måste natta också äta en!). Vad har vi mer hittat på? ränt runt i malmö när lund inte har dugt, vallfärdat för att köpa en ukulele som inte fanns och givetvis sjungit! Goodbye my lover, if I can´t hear the music, forever young, fast car, I have a dream, love is all around (spring is all around), pepparkaksgubbelåten(chokladbolleland) och poison (pepsi) kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och sådär!:D och unstoppable, för den handlar om när hon kom hem från barcelona. och när jag nu skrev pepsi mindes jag vårt eminenta läsktest eftersom hon inte trodde att jag kunde smaka skillnad!:D fem flaskor, två salladsskålar eller vad det heter och jag var skill!:D

innan jag går måste jag nästan nämna två delikatobollar också, slog det mig. Och vi har varit på bio också, hela fyra gånger. där såg vi bland annat världens näst sämsta film (undantag för the tree of life). Hursomhelst...lycka till i Västerååås och hoppas jag kan dyka upp där med en chokladboll eller två! xD

oh, but hi there

Rubriken är väl den bästa översättningen av nejmen hejsan hittills. hursomhelst...har inte så mycket att säga om livet just nu. går och lägger mig sent fast tanken är tidigt- och aldrig helt till freds. igår pratade jag i telefon hela dagen förutom när jag såg a very potter musical med mamma för jag kände att hon borde se it.:D mer än så gör jag inte men på torsdag ska jag till ett läskigt land, så itne helt okay alltså. men hejdå och sådär.

och nu regnar det!

Idag, mina kära vänner, har jag sett världens absolut sämsta film. dess namn är the tree of life. Den börjar med att någon unge har dött. vem han är? jag vet inte! eller, jo. det är huvudpersonens bror. men han har inget namn, och denna huvudperson tar sin tid med att märkas. först är det mest en kvinna som pratar med gud, och det tänker hon göra hela tiden. detta är även grabbarnas mor, och jag märkte plötsligt att det var tre grabbar. de har en far som är himla taskig och har issues. verkar filmen helt okay? nu kommer det bästa. helt plötsligt, mitt i en sjukt lång naturbild, kommer...en dinusaurie! eller en dinosar, som mamma sa. detta skulle vara någon symbol...men när sara i efterhand berättade om den lät det mer läskigt med blod och maneter och skit. i slutet förekom en strand full av människor i trans, och precis när jag började fatta lite handling (yeah, I know right?) säger mamma "nu flyger hon runt i luften lite". rubriken är också en bright liten bit syntolkning. vi har aldrig sett någon gå från en biograf, men idag minsann. Och ja just det...soundtrack: latin-opera eller konstig klassisk musik. i bilen hem skrek vi av skratt och fick ur oss "vi kan inte gå och lägga oss, vi är för uttråkade". Magi, säger jag bara! glömde jag något? jag tror inte det. nu tänker jag drömma om att det här aldrig hände...

angels and demons have nothing left to prove

nu har jag till slut sommarlov!:D awesomeness! rubriken är från automatic loveletter, men den kändes emmig eller vad tycker ni?:D har alltså nu sjungit jag ska fånga en ängel för....byggarna...hmmm...och haft klassfika och mått bra.:D sommaren kommer att bli bra, och ännu har jag inte blivit sjuk vilket jag annars ofta blir på skolavslutningar; magproblem, datorlöshet (är en sjukdom, shut up) eller annat. för att avsluta detta lilla inlägg vill jag säga tack till vispen för hennes små trevliga kommentarer. så, tack vispen för dina små trevliga kommentarer.:D

glad sommar och mu på er alla

snart, om inte mindre än 16 minuter, drar jag iväg för den seriöst längsta skolavslutningen eveeer. men det är fint detta. jag ska fånga ängelen och jag ska göra det utan att känna mig dålig för vi är tydligen bäst har jag hört. yay us eller nåt. hoppas carolin är här, bara. då blir vi lite mer awesome än vad vi redan är. sen ska jag jag få se c-ensemblerna och det ska bli skojsigt.:) jaja, godnatt allesammans! eller godmorgon, hetere!

but these things I´ll never say

vet ni vad? Nej, det vet ni inte, men jag tänker berätta. jag tror faktiskt att fanfictions är ganska hälsosamt för mig, och inte tvärtom. jag har börjat komma tillbaka in i själva känslan, om man säger, och det känns mycket mer...normalt än den brukar, allting. eller snarare tvärtom, det konstiga känns konstigt. vilket är bra även om det skrämmer mig. förut var vi alltid två som läste; men nu när jag funderar på det, så är jag rätt själv at the moment. tänkte bara inte riktigt på det. jag kanske...kanske...håller på att bli...typ frisk? hjälp, är min första tanke. ;) men det som är ännu läskigare är sakerna jag finner mig själv okej med. Att parodiera (?) Satan är helt okej, nästan, och snart kanske jag till och med kan säga hans riktiga namn...okay scratch that last bit.:D not lickely. and...*gasp*...severus snape and lily evans can at times sort of almost be a cute consept. you never heard me say this!:D (and I wrote the name at least!!! the entire name!) okej nu är jag lite konstig i alla flal. muuu, nu ska jag fortsätta läsa och dricka min cola. undrar om jag snart kan läsa den om sabina? naaa...

tjoflax

hai!
angående rubriken: blame it on michelle entirely. hennes uttryck.:D hursomhelst hade jag idag efter hemkomst piknik med sånggruppen vilket var riktigt mysigt. vi spelade allsång på skansen och jag lär typ aldrig träffa kära christina igen.:( shall miss!!

sedan bar det av över gatan (bokstavligen) till en grannes student, en jag seriöst aldrig bytt ett ord med men som, såklart, visste mitt namn. ga. där åt vi mat och givetvis var vera där. vera är om ni undrar överallt alltid. men vi pratade en bra stund och det var bryvärt.:) för övrigt har det två gånger idag hänt att någon sagt "emma!" och faktiskt menat mig! Agnes utanför mc donalds innan idag och nu vera alltså. triumf. xD nu sitter jag och undrar om vi har matte eller är lediga imorgon, och om Hannah tänker höra av sig elelr vara borta i all freaking oändlighet. hursomhelst(sluta säga så, emma carolina rävås), godnatt!

if jesus crist wants ice cream, jesus crist shall have ice cream.

Sooooo...nu har jag fått alla mina betyg. 5mvg och 2vg. +2mvg från förra terminen. I am awesome.:D har även ätit glass med "mitt lunchfolk" som onna kallar dem, eller "mitt folk" som jag rättade henne med. dock är vi livs folk om någons, right?:) nu har jag datakunskap och betina, vår kära lärare (dock dansk), hjälper folk att hitta en badplats. nu går alla. alla utom jag och patrik tror jag. så, jag känner...att jag borde gå. men muuuuuuuu. var ska jag gå? sitta ute i 45 min? muuuuuuu! hur som helst...så är livet awesome. goddag!

min syster har psykbryt, men annars är allt fint

fin dag, ändå.:) började med breakfast talk med lilla onna så som brukligt och sedan svenska, vilket var waste. helt okay lunch och sen genrep som faktiskt gick riktigt bra! fast den andra gruppen sjöng om en stalker (*misses stevie somewhat* och den andra andra gruppen (;)) var fail i sitt upplägg. sen var det spanska och...och...och...jag fick mvg!! aaaaa!:D jag...skrek. :D sen kom jag hem och sara har haft ett enormt nostalgi-ryck. well...sålänge det inte stör någon annan, tänker ni. you don´t know my sistah.:D men nu blir det kanske lite lugn och ro. godnatt everyone!

I´m not a skillful water carrier

tisdagmorgon, klockan är nästan nio och två hela timmar kvar tills skolan börjar. hell yes. då blir det jobbiga lektioner men att tträffa alla känns ändå lite mer överlevligt än vad jag trodde att det skulle göra. :D jag kliar lite överallt, mä, men det är sommar även om det regnade loooooaaaads igår och åskade och allt vad det heter! bara för att jag sa hur somrigt det var. men det var mysigt. hursomhelst, what to say what to do how to live? ;) äsch, det var ju inget jag vill säga!

på nåt sätt är det sommar igen ...

...och barty the blackbird har serenad utanför fönstret. jag luktar solkräm och har varit på stranden med natta för femte (!) och sista året. vår årliga tradition och nu träffas vi bara en gång till innan hon åker. det är så inte okay. :( men vi hade det bra med chips, kakor, läsk och kallaha som hon ägde ut mig på. surprise surprise, eh?:) har sedan läst och talat med lilla Hannah, då jag worshipade annika och försökte få hannah att gilla den andra skivan. she just would not.:/ äsch, hejdå allesammans.

you might...be a Rävås

Hiiii!
long time no see huh? ja det har ju varit långhelg och är än. i torsdags började den med en riktig telefonpratardag. jag och Hannah stod för pratandet (fin mening också om man läser det på vsd-vis) och gjorde bland annat en fiiin version på anything you can do I can do better, fast omvänt. Hannah fick till och med in potter puppet palls. hur gör hon? hursomhelst...annat bra den dagen var god mat och annat dåligt var att snape vs. snape satt i min hjärna hela dagen. det är om ni vill veta en låt av ministry of magic. wizard rock är fint.<33

i fredags tog vi bilen upp till farmor och det var sjukt trevligt. fin musik och standup och sådär lyssnades på, och väl där umgicks vi med släkt. frida var där och tyckte jag var konstig. det jag sa som tydligen var så konstigt var:
"folk pratar ju med sig själva. om man är döv, går man runt och tecknar åt sig själv då eller?"
själv tyckte jag det var smart...hursomhelst. Vi satte sedan ner urnan i jorden (människor kan inte vara aska...så jävla creepy...) och umgicks lite mer efter det.

på lördagen åkte vi först till stan med pia och sen vidare till farmor för lunch, slaaaappning och mer umgåsande. på kvällen blev det grillning hos pia och magnus där henrik försökte få med mig på sina fester (han är 89:a...jag ksulle vara så välkommen också. jaaa.) och berättade att man kan bli skitfull på apelsinjuice. man spyr. wtf?:s de hade alltså lurat någon till att det var sprit. psyket är allt bra konstigt.:s vi kom även fram till att jag åt ovanligt mycket (!!!) och en massa annat fint. jag älskar dem.:) jag orkari nte riktigt berätta om igår, men här är jag nu. om någon timme blir det beaaach med nattabarn enligt sann tradition. I will miss you!!!

allmänt underbart och sådääär

Underbar dag, som började med min favoritdriver, the death metal man som numera kallas emil, eftersom det är hans namn. vi diskuterade ordet kofta och annat underbart, men i skolan missade jag min debatt. epic fail...

sedan hade vi en föreläsning med en brud från high school musical som pratade om ungdomars rätt och vad vi kan göra och whatnot. och efteråt sa hon att jag skulle vara med i hennes show och grejer!!!!!!!!!! aaaaa!!!:D:D sen var det lunch och datakunskap där vi mest satt ute och delade ut länder åt varandra. varför är inte relevant. men det blev krig om australien, men jajg var neutral. "lika neutral som sverige i andra världskriget, ungefär..." muahahaha.:D

sen åkte jag till syncentralen och där talade vi om kroppsspråk, men hade sedan ett improviserat demon-deeptalk. det var hur skönt som helst och berättade det sen även för mamma. :o sedan åkte jag till sånggrupp där vi sjöng och älskade lars persson, sista lektionen vafan! sedan gick jag och sara iväg och jag blev av med min subway-oskuld! :o jag blev inte förgiftad, utan snarare lite...förälskad.:D vi satt där en jättelång stund och umgicks (<3333) innan vi gick och hade konsert och var bäst, helt enkelt. aquarius och somewhere out there sjöngs. utklassning. det är inte barasom vi säger. men jag kommer sakna sånggruppen. verkligen. <3 nu har pappa visst köpt en cool maskin som spelar en massa musik, bärbart och med bra ljud och allting. älska denna dag helt i allmänhet!

just so you know...

...I am awesome! elelr inte, men jaja. igår lämnade jag in gemulåten i tid (har börjat hata den lite smått), min (hannahs) powerpoint i datakunskap till sist och slutligen min htatade idrottsuppsats som också den är läskigt sen! det känns sjukt bra, detta.:) så snart skola igen då. debatt på engelskan och sådär.:D awesomeness. ikväll blir det dock konsert med sånggruppen, muuuu, men min sista sådan! o yes!:D så, hejdå.

RSS 2.0