and as you move on, remember me, remember us and all we used to be

Jag vill helt tillägna detta inlägg natta, som jag nu har mött för sista gången. Vi åt en pizza (eller alltså varsen), köpte choklad, sjöng och satte oss på en stock och spelade in tre av våra all time classics. Raden i rubriken var något speciellt. verkligen.<33 tänkte skriva lite om mina fyra år med natta här.

den tjugofemte mars 2007 dök hon upp i mitt kök och skrämde livet ur mig! Hennes föregångare Ellen hade varit tyst och blyg, men natta (som är den enda som kommit ensam till mötet för övrigt) bara virvlade in, pratade non stop och föreslog aktiviteter som målning, frisby-golf som jag inte vet hur man stavar, skridskoåkning och ridning. det sista gjorde vi faktiskt, och det var en sjukt cool upplevelse! annars har vi mest...fikat. på alla stans fik(utom de riktigt mobbade), ute i själva stan och en gång till och med här hemma, eftersom vi bakade. Vi har suttit i stadsparken och mobbat emos, och faktiskt även mobbat emos både i malmö och lund.

något vi också gjorde var att åka till bosön och rm tillsammans! sjukt trevligt hade vi där, vi bland annat steppade, sjöng opera i trapporna och Natta lärde sig goalball! detta gör även att natta känner igen många av mina vänner: vi umgicks med maja i en simhall och senare har vi fikat med Hannah och ätit lunch med onna, agnes och tora. Tora var också med och grillade på vår första av fem lommadagar, vår årliga sommartradition. Vi har grillat två gånger, försökt grilla en gång vilket resulterade i att vi åt på max och gav natta magsjuka och fikat två gånger, senast förra veckan. Vi har också varje jul ätit en julchokladboll (då måste natta också äta en!). Vad har vi mer hittat på? ränt runt i malmö när lund inte har dugt, vallfärdat för att köpa en ukulele som inte fanns och givetvis sjungit! Goodbye my lover, if I can´t hear the music, forever young, fast car, I have a dream, love is all around (spring is all around), pepparkaksgubbelåten(chokladbolleland) och poison (pepsi) kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och sådär!:D och unstoppable, för den handlar om när hon kom hem från barcelona. och när jag nu skrev pepsi mindes jag vårt eminenta läsktest eftersom hon inte trodde att jag kunde smaka skillnad!:D fem flaskor, två salladsskålar eller vad det heter och jag var skill!:D

innan jag går måste jag nästan nämna två delikatobollar också, slog det mig. Och vi har varit på bio också, hela fyra gånger. där såg vi bland annat världens näst sämsta film (undantag för the tree of life). Hursomhelst...lycka till i Västerååås och hoppas jag kan dyka upp där med en chokladboll eller två! xD

Kommentarer
Postat av: vispen

Vilket fint inlägg! Natta och du verkar ju ha gjort en massa roliga saker :) Ni kommer säkert ses igen, kanske inte lika ofta som ni har gjort nu men det är ju ingenting som säger att du inte kan åka till Västerås och hälsa på eller att hon inte kan komma och hälsa på dig.

2011-06-15 @ 12:46:03
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0