my blogging skills are sucking!

So...sammanfattning av de sneaste dagarna:
ming palase, godis, Kim, plugg, garderob, spanska, Iris, vårkonsert. detta gör att jag nu kommer komma ihåg de här dagarna, men ingen annan kommer fatta så värst mycket. och jag orkar inte blogga massa, blubbeliblubb.

alltså nej jag vet inte?

jag är jättesur och bitchig samtidigt som allt flyter på. pausar en sångcirkel (inte en sångsak, det är olika regler!) med Hannah för att hon ska gå ut med lita. sitter mest här. och är en dålig person. känns det som, iallafall. klockan går, snart lördag yay liksom. eh jag vet inte idag var det så ska det låta som det brukar vara på fredagar. eller brukar och brukar, som jag sa innan idag så kommer det att bruka för det har ju bara gått en gång. då handlade det dock inte om det, men vad det handlade om har jag i sanning förträngat. så...jaaa...nu är hon nog tillbaka fast ne kanske inte? tror ej det. jag har den där fula brittneylåten på hjärnan. tack iris. som dock gillar wt. men jag är sur på henne i alla fall. inte sur utan mer yberförbannad. det går i dörrar där borta i visby. är det månne hannah som återvänder, eller bara marcus eller jenna som flyr från saw som de ser på därborta? ja jag kan då inte svara men jag har inget bättre att göra än att skriva här tills hon återvänder. då ressumar vi vår cirkel, och jag ska skråla någonting. undrar vad det bliver? oj, jag glömde att skriva. jag satt och tänkte på något konstigt. skype låter konstigt när det är tyst, och någon är på toa på andra sidan väggen. det var kanske inte så...spännande och sådär?:D men vad hon segar. eller, nej itne egentligen. men jajaaa. det smakar inte gott i min mun, ifall någon undrade...det...gjorde ingen.:D jag borde verkligen ha pluggat idag! men jag låtade bli som jag brukar. inte kommer att bruka utan brukar. och mitt hår ska vi inte ens tala om eeeuuuuw! jag hatar mitt hår så mycket så jag vet inte vad! jag måste göra något med det. typ...låta det växa, eller raka av det, eller någonting. men jag vet inte vad, och detta är tråkigt! kom tillbaka och rädda mig ur tristessen omedelbart Hannahmänniska! blubb säger jag bara! blubb åt hela mänskligheten! nej nu ger jag upp.

the unforgiving

yes, indeed. efter fyra år, dagar höll jag på att skriva, är den här. den är suspekt, men bra, wts nya skivthingy.:) så, idag är det fredag. voffeldagen!:D äckliga vofflor bjöd skolan på. det var även ingen matte för vikarien försov sig, idrott där jag var the pro och gemu där jag stundtals var the pro. har flummat med mamma och jag kom på att mina barn ska heta väg, grus och natt bara för att man kan heta stig, sten och dag. detta urartade i en lång och skrattande diskuton. huruvida själva samtalet skrattade, vet jag inte. men jaja. "hejhjort, vad har du gjort idag?", ""yo, guys, my name is gruuus!" och "grabbarna och grus visade vägen" är några smakprov. vi...har kul. jag namngav även mina karaktärer i boken jag jobbar på från a till e, och mamma skapade en karaktär med namnet f som inte fanns. men det skulle ha funnit f. :D och regina är sjukligt mystisk, helt enkelt. och smart. hon konstaterar att vi begraver våra döda, planterar deras ben i marken men de växer inte. hon snacker sen om kanine och ikaros. oh so random! the world is very random. and awesome.>D och nu ska jag väl sluta blogga, jaja hej ikaros kul att du sjunger här i låten. nu ska jag sluta blogge!

vi behöver inte resa oss innan nyår

Haihai!
torsdagen började med habplan på syncentralen där vi talade om saker och ting. eh, ja. sen spanska där jag fuckade up allting, lunch som väl åts, matte som var lika fail som spanskan och kör där vi sjöng vårsånger med öppet fönster. sång där jag väl typ sjöng och ångestgitarr. kom hem, har pluggat (!!!) och handlat med far idag. jag bry dag litee fast inte. och jag hade min skinnjackis idag så det är väl vår. men. ingen brydde den. :( *gnälla*

in other news så hittade mamma min chokladkalender idag. jag hade ätit sju bitar. den choklad som återstår är nu gammal. men! jag äter. alltid. nej, nu sjunger jag här, så hejdå!

sigh

saker jag borde göra:
-plugga förihelvete. spanska och matte mest.
-spela gitarr
-öva sångläxor någon gång
-lära mig laga mat och städa och sådär!!
-skriva eller skaffa mig en hobby.
-träffa någon.
-sluta göra folk illa.
-ta tag i mitt liiiiiiiiiiiiiiivvvvvvv!!!!

ursäktaråå

ursäkta mitt aggroinlägg, men jag var...aggro. xD ja, jag har varit på moj. där sjöng vi somewhere out there och christina försökte hota oss till och fortsätta. hon mutade med fioler! inte okayy. just nu har jag avbrutit ett talk med onna för att ha deeptalk med hannah men nu i pausen i det har jag deeptalk med onnabarn istället om hur fucking mycket jag sviker henne hela tiden. och natasha ylar om att hon är viktlös, kul liksom. jaja, what more is there to say? bloggar bara för bloggandets skull ju, och det vet alla om. ska lyssna på mig och sara som sjunger brittiska för att det är fint. någon skrev till henne i inspelningen, och lukas fick lite damp. jag är skill och det är inte sara. så dålig hon är! oj, vadå ren ton! helt plötsligt liksom. och mitt liv är en enda stor roller coaster, och sålänge jag inte tänker funkar det men om jag gör det så dör jag lite. äsch nu slutar vi yla..

spring is upon us

yes indeed. så idag...uppsatsprov om facebook. lunch. datakunskap. sitta ute och sola och prata. åka hem. vara orolig. vara trasig. vara glad. vara förkyld. snart vara uttråkad också säkert. vara jag. alltid. inte ha något att säga till någon om något bara få ont bara sitta och gunga som ett fån. orka att allt bara är, orka sångläxa, orka gitarr, orka att allt går så himla bra fast inte. allt i mitt liv är fastfuckinginte. ge mig nåt att leva på. en drivkraft. jag har tappat min. och ni kan få sitta och beskåda hur allt blir sämre med mig för varje dag är det någon nyhet som är ny. det brukar ju nyheter vara. fuck these fucking things detta ska vara en fin vårdag! men, nehe. gör mig glad någon? och världen är fan äcklig för nu när jag skrev det, exakt nu, kom pappa in och gav mig gifflar! det är inte jag som behöver bli glad! detär inte mig det är synd om det är inte jag som förtjänar det här skitet! det är inte jag något av det! ingenting är egentligen jag. äckliga äckliga värld där folk missförstår och bestraffar och skiter i varandra. varför kan inte alla bara bry sig om och lita på varandra? är det så svårt? om alla gjorde det skulle ju ingen behöva göra något elakt så det skulle fan funka! ni gräver era egna gravar allihop fattar ni inte det? ni skadar bara så att ni själva kan bli skadade skapar fiender skapar skit och allt blir bara värre varför kan ni inte bara se det? hur svårt är det att älska varandra och bara göra det? det verkar vara omöjligt oc h oöverstigligt men jag kan för helvete! bara lite på alla, för vet ni vad? ni kommer vinn på det!

bry vs intebry

emma bry:
-nya spektorlåtar på youtube (inte nya för någon annan nej)
-våååår!
-att snart få ha skinnjackan, kanske till och med imorgon?
-kanelbullar.
-test med familjis på ämnen som alla kunde :D
-ljudet när man har rätt på sånna test!

emma inte bry:
-en timme sen taxi.
-skola
-ingen kompis på mobilen
-kronisk uttråkning
-att gnälla. usch!
-fult hår.
-att allt kanske kan gå åt helvete...men jag tror inte på detta än. vi får se.

tank you!

tack så mycket för inlägget Hannah!<33 du är bästest med ä, bara såruvet!

igår var en lång dag känns det som. matte och spanska som gick och sen ensemble där vi valde låtar till konserten och och tre folk från dajm för att fixa min skrivare men ingen lyckas. epic fail. lunchen var hetsig och sen såv vi shakespeare-teater där alla interagerade och sånt, det var helt awesome!:D väntade den i hundra år på taxi, åkte till skrivargruppen och skrev om min diagnos. det rimmar på rävås insåg jag. hahaha.:D jaja, what to say? jo. om ni undrar är jag för närvarande arg, ledsen, sårad och besviken. godnatt.

Gästbloggande

Hej Emma och alla dina läsare! Jag skulle vilja prova att gästblogga i din blogg, eftersom jag faktiskt kan. Samtidigt skulle jag vilja tala om vilken fantastisk person du faktiskt är. Alla som har läst den här bloggen måste hålla med mig. Du är karismatisk, sympatisk och alla andra ord som slutar på tisk. Utom möjligen statisk. Du är den konstigaste människa jag någonsin har träffat, och det är en komplimang. För att inte tala om hur snäll du är, rakt igenom. Du tänker så mycket på alla andra, och det mer än du själv tror. Bara det faktum att du aldrig skulle ljuga för någon, att du avskyr att dölja saker, och att du alltid finns till hands när man behöver lite affection. Jag har alltid beundrat dig för allt det här. Jag är kanske inte den lättaste att stå ut med, men du har funnits för mig när ingen annan har gjort det. Du har berövat mig möjligheten att kunna säga "ingen bryr sig om mig." Jag skulle bara vilja tala om för dig, Emma Carolina Rävås...du är awesome! Love /Hannah

and I kind of liked it...

Söndag. Sov till halv tolv och åt lunch till frukost. smördegskorv, var detta, och det var gooottt. sen satte jag mig här, äter godis från igår tjock som jag är och mår väldigt bra. snart ska alla gå, så jag kan sjunga också! :D det gillar vi. emma och jag, alltså. och alla andra personligheter jag besitter. det är ju ett gäng these days liksom.:D jag, emma black, Hannahs texasbror med mera. lovin it. :D nu gick de, så jag ska sätta på musiiik! yaaaay! och alltså ja, klockan är snart två. och det bästa är att det inte gör något. jag har till sist lärt mig hur skönt det är att sova. att det är okay. det tog bara lite längre än för alla andra. och regina behöver lite hjälp. hon skriker åt mig att ta med mig min egen spade. tack men nej tack. jag lyssnar på annika som mest låter som en gammal sextiotalsartist. det är nog meningen eftersom den här låten är ett vinylbonusspår. mysigt är det verkligen. åh, den här värsen är så obetalbart sann!! inte för att ni hör. men åh! so loving. den räddar hela låten, och nu går jag. goddag!

allting börjar om igen

Emma lyssnar på annika och det var läskigt länge sen känns det som. fast inte nu längre. men det är fint. och ivkäll (ha! jag sa ju det! jag kaaan inte!) var då folk här. Det var ganska bryvärt och varför skrev jag var? de har ju inte gått precis. men jag har inte breakat down! vadå coolt, liksom?:D men ja vi har ätit fansy mat och svåräten efterrätt och pratat om konstiga saker och jag ivll att de ska gå hem! att ha folk i huset är unnerviiing. :( och åh vad länge sen jag hörde den här! alltså när bluntie är söt, då är han söt. och första tonerna är den här låten är breathtaking. det är även Hannah som nu lyckades få mig att tro att hon kände mirjana. men hon talade ju om en karaktär i vår bok. men det fattade intjag. bluntie vill att jag ska säga hans namn när låten är slut. det är den nu, och jag sa inte hans namn bara för och jävlas. mwaha. nu får lasey och grabbarna ta över med en massa chanting om hur coola kristna är. men så var då coola, folk! äsch, nu ska jag sluta gnälla, bara för att jag kan eller så. godnatt (på rikgtigt för en gångs skull)!

international breakdown day*!

det är det idag, glömde jag ju att säga. och det är inte lite awesome! jag har firat med att äta två frukostar, en lunch och pringles. allt för att undvika hunger inför den läskiga maten ivkäll, eftersom vi får gäster. och att skriva ikväll är seriöst omöjligt, det lir ivkäll. yay,liksom. lir, dessutom, inte blir. mvg.:D jaja, vi ska äta någon kycklingsmoj. det känns mindre bra det, yes. men jaja klockan går, och idag har jag nostalgiat mig och tänkt lite på människors konstighet. om detta vore 2008 hade jag skrivit ett nytt inlägg om det, men det gör jag inte. det jag har tänkt på är relasionerna vi har. vad de egentligen byggs på. intetsägandehet, förhoppningar och nostalgi. man minns, och man hoppas på lika bra tider. men man vet inte riktigt hur man ska uppnå det. inte jag, iallafall. jag måste chansa. hela tiden. det är så himla mystiskt egentligen. och jag bidrar ju inte till att det blir kul, heller. kommer på de där sakerna som blir så rätt. det har nog inte hänt en endaste enda liten gång i hela mitt liv! nu ska jag sluta gnälla som en tomat (tomat är det nya anka, lev med det) och tänka på bra saker vilket jag gör nu. eller ksriva i min boook kanske ja det borde jag göra. fy mig!

hej det är helg verkar det som

ja igår var jag i skolan och hade matte och idrott och gemu yay. hade en lång och fin kväll med hannah, sångsak, så ska det låta och annat bryvärt.:) och nu är det helg och jag ska då inte göra någonting. det känns inte så bra nej. men tiden går, och mitt hår är bedrööövliiigt. och nu är jag mycho booored och skriver bara, bara, bara för att man ska. så jag slutar, godnatt!

singiiin in the rain

idag spenderade jag förmiddagen med att överföra lite och ta det lugnt, och efter en lite lunch åkte jag till skolan. jag åkte med the british driver, men det visste jag inte! jag blev jättesur över detta, men kören var okay. c-klassen var konstig och vi hade det bra. regnet regnade och jag åkte hem med en dement tant som hela tioden undrade om jag var där eller inte. "är det någon i baksäetet?" "är det fortfarande någon i baksätet?". awesome. nu är jag hemma, och vill ha damn suckers och cola. tänk om någon kom in med det? jag skulle älska denna person megamycket! jaja, nu ska jag väl mest ta det lugn denna kväll sådär. yay liksom.

små citroner gula-kajsa ingemarsson

denna bok handlar om Agnes, som det i början av boken fuckar sig rätt mycket för. pojkvännen drar, jobbet går åt helvete och föräldrarna blir arbetslösa. men då börjar hon på en gammal restaurang nej jag menar en ny restaurang (är jag för trött? yes.) och får se den växa. i periferin finns även grannen david, som är lite udda, och bästa vännen lussan. jag gillar den mycho och råkade sträckläsa den lite, utan att mena det.:D det är inspirerande och kul och sådär! älska alla bihandlingar och skojsigheter, och älska att se det egna företaget växa!:D jaja, läs alltså denna. please?

I am also free!

yes that is right!:D idag börjar jag klockan ett och slutar halv tre. loving it.:D trött är jag efter sex timmars sömn, men gårdagskvällen var verkligen awesome med Hannah. vi diskuterade mystiska ämnen, avbröt wedding music och hade det bra!:D klockan går, och jag kommer snart bli uttråkad vilket är mindre okay. godnatt!

jag. är. uttråkad!

jämt ohc ständigt! jag behöver ett liv! något att göra, något att tycka om...jag vetefan. men någonting. jag bara sitter här och stirrar ut i luften, och klagar. oj så jag klagar, ni hör ju själva! för ingenting duger. jag kan ju plugga? vad sägs? neeee. liksom jag blir så trött på denna emma som inte har något för sig medans alla hon känner har så fullspäckade liv att de snart går in i väggen (Sara, Agnes, Onna mm). jag blir lite rädd för att det inte kommer gå så bra för mig här i livet. hur ofta träffar jag människor? max en gång i månaden. utanför skolan alltså. det är egentligen ganska äckligt lite. vad beror det på? jag har två kompisar i lund, varav jag bara vågar ta kontakt med den ena. så allt jag gör är att sitta här. och äta kakor. och vilja ha mer kakor. och sitta lite till, och lyssna på ful musik och läsa en massa böcker. jag skulle bara vilja utbringa ett rungande bjebb till allting! nu kommer det...wait for it...bjebb!!

dark side family!

Ja, för vi har kakor! vi bakar av glatta livet over here. nej vänta bakar de ännu mer? nej jag tror inte det. konstigt. förutom det har eftermiddagen varit tråkig, i skolan var det svenska och arl. ellära och debattartiklar. lunch där Liv pratade teckenspråk med oss andra eftersom hon inte hade någon röst. det var hilarious. :D nu är klockan halv tio och jag mår inge vidare men alla andra mår sämre, men det gör ingenting. det känns bara skönt faktiskt så jag mår väl ändå rätt okej förutom att jag iiiiiiiiiinte gillar mig själv euw. men jaja, nu 21:32. international breakdown day på lördag och det känns inte så fint längre. jag antar att den har sitt namn av en anledning liksom. 21:33. yes indeed liksom. eh, jaa. godnatt?

sovmorgon igen då

Idag äre tisdag och jag konverserar med lilla onna som förut gjorde onnafrukost. deet gillar vii! och sen måste jag till skolan det gillar vi inte. jag vill ha kaka, men den är slut. det är inte okaaayyy! vi får baka en till snaart känner jag alltså. och jag känner mig allmänt ofresh och onna pratar på om vänsterpartiet. hon pluggar. spännande va? alla pluggar, det gör inte jag. orka pluggning. godnatt allesammans!

some days aren´t yours at all

fast denna är bra, typ, och igår bkade vi kakaa. pappa och jag, alltså. den är redan slut. den var liksom goood. och idag skola. ingen redovisning för linus hade väl spanska sjukan som vnaligt. och failensemble och rätt fin lunch och prata med Hannah och skrivargrupp där jag bland annat försökte övertyga Hugo om att jag har en inre demon ("men va fan, du har träffat henne!") och citera säkert när han pratade. liksom, det var för lätt. först säger han "de borde skjutas" ("de jävlarna ska skjutaaas!"), sen pratar han om att vara tyst ("kan du inte va tyst nu?") och slutligen säger han att han har ett sår på armen ("ett sår på armen vet inte hur jag fick det"). hur lätt som helst! jaja, nu ska jag snart sova, ska bara skriva ett mail först. sen sova. godnatt!

bara vanligt vatten-kajsa ingemarsson

Denna bok handlar om Stella som är sjukligt frmgångsrik författare till deckarna om fransisca falke. hon blir även lämnad av sin dryg e pojkvän, får en heeemsk vattenskada (och med den en sööööööwt jonny!!!), duster med de hemka föreldrarna och annat hemskt. och boken går rakt åt helvete, och då står hon plötsligt framför huvudpersonen. kan ni ana hur avundsjuk jag är eller? jag vill ocskå! jaja, denna bok var en sån man skriker åt. så bra var den. och så dryg, snobbig, elak och bitchig var stella. och jag tänkte på en lite sak till. hur mycket får man skriva om folk som finns? får man ta in folk i handlingen som faktiskt finns utan att fråga? är det ens lagligt? inte vet jag, men det gör hon verkligen! hursomhslt, sjukt oväntat bra bok faktiskt!

yaaaayyy!

Igår var jag på säkert!:D jag var där! det var även lilla, härliga natta ("det är ett skumt instrument. det plonkar!") vi väntade väldigt mycket, åt verters original och skrattade åt den galne förbandsgrabben. och senk om annika. jag dog lite. vilket var konsertens moment? att skrika "de jävlarna ska skjutas"? Att sjunga med Natta i ditt kvarter, den enda hon kan något ord i? influensa? är du fortfarande arg? varje ord människan sa? jag vet inte. jag gör verkligen inte det. sen pratade jag med Hannah och hade det bra, vi började en ny saga (harry potter-fanfiction. inte okej) och sen sov jag som en stock. älskar att jag har börjat lära mig sova. äsch, nu är klockan två, godnatt.

jag har ju glömt och blogga!

fy mig! Men jag har en bra anledning, den heter förkylning. usch så sjukig jag har varit! bäähää. annars har jag varit i skolan en massa, skrattat åt mina lärare och råkat totaldissa Linus något extremt. idag tyckte alla att jag var awesome för jag var i skolan, det tyckte inte jag. och jag vill ha cola! vi har ingen. detta skiter alla i! sååå inte okaaayyy. klockan är elva, alltså skulle jag snart kunna sova, ifall ajg vill. detk änns betryggande. och ja imorgooon blire säkert. det är typ det coolaste som ahr hänt mig på stört länge. om inte någonsin. amazing.<33 jag borde sova, är sjukt trött, men borde skriva också. orka allt det där möööget. slutligen: agnes, varför är jag söt?:o antar att det var du.

once again: I´m starving

Jag vill ha mat! Och idag har jag hostat och nyst tills världen snurrade, typ. har också gnällt och råkat totaldissa linus utan att tänka riktigt. "alltså, ibland är du så jävla dum!" utbrasst jag, men tog sen tillbaka det när jag fattade att han inte hade sagt det jag trodde att han sa. sjukt awesome, inte. men jaja. ni fattar inte. och det kliar i min hals! därför vill jag äta också. det är skönt och sådär. och idag gjorde jag ett prov som jag kom på att jag hade igårkväll och det gick sjukt bra fast när man hostar i aulan ekar det. det är fail. mitt hår är sataniskt och onödigt och snart är det minsann sångmoj. det vi bry, fast nu skojar jag bara. det vi så totalt fucking intebry! ugh. jaja, godnatt allesammans, ha bra liv och mög!

bara för att man ska

ja idag har jag känt mig sjukt äcklig och tjock och ful hela dagen, och sjuk. har inte ätit någon middag knappt. mådde för illa. ska försöka äta en semla när mor kommer hem. tror jag. vi får se. men jag borde inte. och jag borde ha skrivit om den fula filmen, men istället har jag wasteat min tid. så sjukt onödigt. jag har läst och velat skriva och det ivll jag än. jag vill kunna skriva! det kan jag bara lite då och då. men inte med någon bra kvallité genomgående. bääää! men idag så döpte jag en låt som viktor hade gjort. bara för att jag är awesome liksom.:D äsch, godnatt!

by the way I never liked your hands on me...

det var en liten meg & dia-rad som bara får mig och tänke på Satan. nu när jag verkligen tänker efter är jag nog lite besatt av hans händer trots allt. på ett negativt sätt. de är äckliga. jaja, det är tisdag och jag ligger i sängen med datorn. det är mycket trevligt och idag är det fettisdagen, men jag hostar så världen skakar omkring mig eller nåt och den här gaveln var inte skön att ligga på. jag behöver en högre kudde! sååå, nu perfekt! la min andra kudde ovanpå. varför har jag inte tänkt på det? ibland är jag pantad. jaja, hejdå.

du & du & du-per nilsson(läst under tvång)

detta är en störd bok! Den handlar om tre personer. Anon har alltid stövlar, vägrar äta potatis och helt enkelt är sjukt konstig. Sara praoar på dagis verkar det som, är gudomligt snygg och alla är besatta av henne. Nils är besatt av döden och vill sova i kistor och bli begravd och skit. alla dessa flätas samman på coola sätt (jag älskar sånt!) och boken handlar egentligen om hur random allt är. hur lätt det är att binda sig till vem som helst när man inte har någon. det är väldigt fint. dock kooonstiiigt. mystisk boook!

I make pretty good spagetti sause, motherfucker!

Ja, i helgen har lilla onnabarn varit här. vi har lyssnat på hennes mystiska musik, insett att mitt piano är stämt ett halvt tonsteg för lågt (exakt), tittat på melodifestivalen, sjungit och insett hur skill onna är. Det sista kanske itne var så roligt dock.:D på lördagen hade vi även en gathering med Natta, agnes och Tora. Vi åt fish and chips i vårsolen (itne ute) och sen gick natta. vi andra vandrade omkring och jag såg att brandon flowers kommer till sverige vilket gjorde mig helt hög utan att det egentligen var logiskt för jag ska inte dit. så jag hoppade omkring och skrek lite kändes det som innan vi fikade på marthas där Agnes var gudomligt söt ("ledtråd...") och jag älskade sprite. sen gick vi hem under många mystiska samtal och efter att få onna att joina på ett "etcetera!" till vårens ära var vi hemma igen. epicness.:D jag haaar saknat allesammans. mycho!:( och nu är det ku-dagar som det heter, alltså inte d-dagar utan ku-dagar. förut trodde jag de hette q-dagar, vilket var lite mer awesome men så var det inte. snart är klockan tre, om två timmar skrivargrupp- aaaweeeesoooomeeee! jag har saknat!:D äsch, hejdå då!

det ksulle ju alltid vara vi

ja, idag är det torsdag som ni kanske förstår. ingenting spännande händer utm att Linsie skriver som en fucking gudinna och jag känner att vsd, kam och tof stilla dör i mig för att de aldrig någonsin kommer vakna sådär, le va sådär, finnas på riktigt så där. det kan få vara lite. just nu känns det så. jaja, vad har hänt? Hannah har nu klipt av sitt hår. jag dör lite av sorg. hela sitt fantastiska hannahiga hår! och taylor sjunger. och imorgon kommer Onna. nu är det brandon som sjunger. hej grabb. det kommer blöda imbland säger han och det gör det, fast på ett konstigt sätt. det här är seriöst en av mina konstigaste veckor. alla dessa känslor jag går runt och tänker. känner menar jag. prata kan jag inte hleler. sant. jag kan inte prata. med vsd-glasögon alltså. jag ksulle inte vara bra på det. stava kan jag inte heller, och allt känns konstigt bitterljuvt blandat med sjukt smärtsamt jag vetefan! nu glömde jag bort att jag skrev detta, så det betyder nog hejdå.

english

jag skulle ha prov nu, men det har jag inte för det var helt jsukt dåligt gjort. och ja sen är det lunch, och jag läser i min svenskaroman och mår dåligt över saker som är fina. känner mig iallafall inte så konstigt som igår. usch vad den dagen var obehaglig!:( jag visste knappt vem som var vem i mig själv, hur random det än kan låta, och den här boken var spännande minsann. jsukt konstig är den.:D snart slutar vi och nu ska det bli spännande att se hur tatiana gör i matsalen. skälde ut henne lite igår över det, så nu ska vi se. det ska bli spännande.:D nej jag hade inget och säga. godnatt.

jag blev använd en gång, mest på skämt

Något liknande sjöngs faktiskt på radion imorse. Hur kul är det inte, med vsd-glasögon? huuur kuuul?:D jaja, så dagen idag var först skridskoåkning. det var faktiskt helt okej. jag testade både att åka och ramla och sen fick jag, eller vem det nu var i mig, någon slags dampryck när musik sattes igång. loving it.:D sen håla där jag åt lunch länge med Signe, Aron och en massa folk som flög fram och tillbaka hit och dit. vi såg dansk film, tråkigt men fint också. fin handling och sådär och man fattar ju lite.:) äsch, klockan är nästan fyra, inte okej. godnatt.

RSS 2.0